2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim kızımda çok huzursuz gaz sancısı var. Hiçbir düzenimiz yok ne gündüz uykularımız var düzenli,nede gece...
Bakalım şu gaz sancıları bitsin sakinleşeceklerdir inşallah..

Baharzs

Canim benimki de diyuyor sukur muhtemelen ben de sagdigimda az cikacak ama oyle oyle artacak. Yoksa suan memeler sadece bebegin ictigi kaadar uretiyor sutu.sagmaya baslarsak yavas yavas emdigi + sagdigimiz kadar uretecek. Ama iste ne sıklıkta yapmaliyiz?

hımm, ben akşam 4 saat uyumuşum emzirmediğim için o sürede taş gibiydi ama bebeklerimİz küçük o kadar süre sürekli aç kalamazlar bilemedm canım

M Mry Mry canım çok dolduğunda sağıyorum, emzirdikten sonra mememi sıkınca hala çok süt geliyorsa sağıyorum.
Tabi bunları uykudan feragat edip yapmam lazım o yüzden çok düzenli yapamıyorum.buzlukta toplasan 250 cc süt ancak vardır:)

Çocuk 12den beri uyuyor bu sefer de ben uy
galactago damla kullanıyorum canım bir de boza çok arttırıyor benim sütümü

Olsun ona da şukur canim:) ben de baslayayim bgun uygun zaman olursa bakalim nasil olcak. Tekrar emmek istediginde dolmamis olur diye odum kopuyor :) insallah oyle bisey olmaz

Bende istedim az önce. Yan etkisi var mı acaba ya. Araştırdın mı. Hormon falan mı içeriyor

Canım az kalmış gaz probleminin çözülmesine. Bir kaç hafta daha sabır

Braun alından ölçen aldım memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…