- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.541
Benim kızımda çok huzursuz gaz sancısı var. Hiçbir düzenimiz yok ne gündüz uykularımız var düzenli,nede gece...Bizde 66 günlük olduk. cumartesi akşamı artık susturamadim acile götürdük. Ben kulağında bi sıkıntı var sandım çünkü biraz kulağında akıntı olmuş ama çok şükür bişi yok dedi dr gaita örneği istedi biraz lökosit çıktı ama pek onemsemedi gazdan durmuyor dedi amaçok huzursuz eskiden kucakta ağlamazdi susardi şimdi hiç bir şekilde susturamiyorum uyutuyorum 2 3 dk sonra uyanıyor uyumuyor isyanlardayim artık
Dereotu tahim helvasi haslanmis misir benim sutumu artirdi.bir de yulaf onerilmisti.kasar yagli bir peynir oldugu icin dereotu kasar ve tereyag ile omlet yapip yiyorum.maydanoz da ilave ediyorum.ben cok sık acikiyorum acayip enerjimi aliyor oglan.her aciktigimda kucuk bir parca ekmegin arasina kasar dereotu maydonoz koyup yiyorum.faydasini gordum allahin izniyle.uzun suredir gunde 1 kere bile mama vermedik masallah.ama degisiklik olsun diye maltanayi ve merak ettigim icin de galactagoyu alicam.
Siz rezene vs iciyor musunuzBenim kızımda çok huzursuz gaz sancısı var. Hiçbir düzenimiz yok ne gündüz uykularımız var düzenli,nede gece...
Bakalım şu gaz sancıları bitsin sakinleşeceklerdir inşallah..
Evet ben rezene içiyorum,yediklerime okadar dikkat ediyorumki neredeyse listemde yiyecek kalmadı..Ama yinede altta bitmeyen bir gaz..Siz rezene vs iciyor musunuz
günaydın canım ben sağmıyorum sağınca az çıkıyo sinirim bozuluyo ama bebeğim doyuyor ve gelişimi normal aralıkta. Örneğin akşam nasıl olduysa 4 saat uyumuşum eşim bakmış bebeğe. Kalktım ki memelerim taş gibi olmuş ağrıyo bildiğin içinde top var gbi. Güzel süt çıksa sağıp atardım buzluğa zor zamanlar için..
ben artık hiç bişi yemiyorum özel. Süt hep aynı. Susuz kalmamaya ve herşeyi kafama takmamaya çalışıyorum.
benim sütümü en güzel arttıran şey gece uykusu ,su ve hoşaf gibi sıvı gıdalar ve humana çayı oldu.
boza,tahin helvası,ayva,dereotu,bunları da çok tüketiyorum.Allah’a şükür sütüm kızıma yetiyor
Canim benimki de diyuyor sukur muhtemelen ben de sagdigimda az cikacak ama oyle oyle artacak. Yoksa suan memeler sadece bebegin ictigi kaadar uretiyor sutu.sagmaya baslarsak yavas yavas emdigi + sagdigimiz kadar uretecek. Ama iste ne sıklıkta yapmaliyiz?
minikhikayem canım kızın nasıl oldu?
Ah kuzum kıyamam, çok şükür geçmiş gitmiş olsun canım çok sevindim :)canım elhamdülillah attık üstümüzden hastalıkları o da ben de. Benm çok az kaldı o da yok sayılır çok sağol. Bayağı korkuttu bizi ama kuzum o küçücük ağzıyla öksürdükçe içim koptu
galactago damla kullanıyorum canım bir de boza çok arttırıyor benim sütümüSüt artırmak, çoğaltmak için ne yiyorsunuz.iyice azaldı emiyor günde 2-3 defa ama süt gelmeyince bağırabağıra ağlıyor sinirleniyor bebişko.mama veriyorum. Sağıncada çıkmıyor 30ml o da emzirmediysem.
Olsun ona da şukur canim:) ben de baslayayim bgun uygun zaman olursa bakalim nasil olcak. Tekrar emmek istediginde dolmamis olur diye odum kopuyor :) insallah oyle bisey olmaz
Bende istedim az önce. Yan etkisi var mı acaba ya. Araştırdın mı. Hormon falan mı içeriyorCanim bende yatarken mama vermeye başlamıştım geçen çarşamba galactogo facebook sayfasına numune göndermelerini rica ettim burda okumuştum ücretsiz gönderiyorlar diye cuma gününe geldi ve cumadan beri mama vermeme gerek kalmadı sütümü çok artırdı çok şükür ayrıca dere otu Maltana ve tahin de iyi geliyor artırıyor inşallah sende de bunlar ise yarar mama vermene gerek kalmaz
Canım az kalmış gaz probleminin çözülmesine. Bir kaç hafta daha sabırBizde 66 günlük olduk. cumartesi akşamı artık susturamadim acile götürdük. Ben kulağında bi sıkıntı var sandım çünkü biraz kulağında akıntı olmuş ama çok şükür bişi yok dedi dr gaita örneği istedi biraz lökosit çıktı ama pek onemsemedi gazdan durmuyor dedi amaçok huzursuz eskiden kucakta ağlamazdi susardi şimdi hiç bir şekilde susturamiyorum uyutuyorum 2 3 dk sonra uyanıyor uyumuyor isyanlardayim artık
Tam 39 haftalıkken doğdu canım.allah yardımcın olsun cnm..
tesekkur ederım cnm..
bunu duyunca da içim rahatladı cnm sağol. Gününde mi doğdu bebeğin ? 9 gün önce bnmki. İyi dileğin için de tesekkurler cnm.
En fazla yarım saatte memeler doluyormuş canım. Yetmez diye endişen olmasınOlsun ona da şukur canim:) ben de baslayayim bgun uygun zaman olursa bakalim nasil olcak. Tekrar emmek istediginde dolmamis olur diye odum kopuyor :) insallah oyle bisey olmaz
Braun alından ölçen aldım memnunum.Kizlar bizde 53 gunluk olduk ama kavusali 2 hafta oldugu icin yeni dogmus gibi. Surekli ağlıyor kucak istiyor. Memede emerken yorulup uyuyor. Sutum yetmiyormus sanirim doktor mama ver alirsa doymuyor demektir dedi ama ben sagdigim sutlerden veriyorum. Yogun bakimda biberona alistigi icin biberonla daha guzel besleniyor. Birde ben ates olcer almamistim. Kulaktan mi alayim alindan mi marka ne onerirsiniz. Siz benden tecrubelisiniz artik
Bir sarı saçlı mavi gözlü kız da bende var :) kirpiklerine kadar sarı kızımBenim oglum da masmavi gozleri degismesin diye dua ediyorum. Ben esmer kahverengi gozluyum esimde ela. Oglum annaanne ve babaanne gibi sarışın ve mavi gözlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?