- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.561
Canım bir ara bizde de oluyordu çok gevşek bağladığımı farkettim. Biraz sıkı bağlayınca sızıntı olmuyor. Günde 3 kere kıyafet değişiyorduk.Kızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
Yok canim hormon içermiyor bitkisel bir ürün içeriğine bakıp istedim yan etkisini şu ana kadar görmedimBende istedim az önce. Yan etkisi var mı acaba ya. Araştırdın mı. Hormon falan mı içeriyor
İnşallah az kalmıştır bazıları 4 aya kadar bazıları 6 aya kadar sürüyor dediler inşallah o kadar uzun sürmez hicbirimizinkiCanım az kalmış gaz probleminin çözülmesine. Bir kaç hafta daha sabır
Bende galiba gevşek bağlıyorum ama sıkı bağlayıcı kızım rahatsız olacakmış gibi hissediyorumCanım bir ara bizde de oluyordu çok gevşek bağladığımı farkettim. Biraz sıkı bağlayınca sızıntı olmuyor. Günde 3 kere kıyafet değişiyorduk.
Bırtek yaZım yanlısları içim uygulanacak dıye duydum canım ama bı arastırmak lazım tabı
Aa gercekten mi cok sevindim gercekten :)En fazla yarım saatte memeler doluyormuş canım. Yetmez diye endişen olmasın
canm bz 2.ay dr kontrolune gittk herhangi bi test yapilmadi bide bzm o 3 tane yapilan aşi sonrasi cok rahatsx oldu bebegm insallh sizde bi sıkıntı olmzKızlar biz çarşamba 2 aylık oluyoruz allaha şükür :) sağlık ocağına gidicez 3 aşımız olucak ama hastaneye kontrole gideniniz de var mı? Doktorumuz bizi çağırmadı da, neler yapılıyo hastanede? Her hangi bir test falan var mı ben yine de götürmelimiyim hastaneye?
canm bz 2.ay dr kontrolune gittk herhangi bi test yapilmadi bide bzm o 3 tane yapilan aşi sonrasi cok rahatsx oldu bebegm insallh sizde bi sıkıntı olmz
Biz gittik hastaneye kalça cikikligi testi yapildi sadeceKızlar biz çarşamba 2 aylık oluyoruz allaha şükür :) sağlık ocağına gidicez 3 aşımız olucak ama hastaneye kontrole gideniniz de var mı? Doktorumuz bizi çağırmadı da, neler yapılıyo hastanede? Her hangi bir test falan var mı ben yine de götürmelimiyim hastaneye?
Kızlar biz çarşamba 2 aylık oluyoruz allaha şükür :) sağlık ocağına gidicez 3 aşımız olucak ama hastaneye kontrole gideniniz de var mı? Doktorumuz bizi çağırmadı da, neler yapılıyo hastanede? Her hangi bir test falan var mı ben yine de götürmelimiyim hastaneye?
Kızlar 3. Ayı bitiren bebekler kanguru kullanabilir mi solomombaby alacağım 7 kilo üzeri 3 ay yazıyor oğlum da 71 günlükken 6300 gelmişti 3. Ay kontrolde 7 kiloyu geçmiş olur diye düşünüyorum kullanabilirim demi
canm bz 2.ay dr kontrolune gittk herhangi bi test yapilmadi bide bzm o 3 tane yapilan aşi sonrasi cok rahatsx oldu bebegm insallh sizde bi sıkıntı olmz
Bende 8. Hafta atağı yaşıyorum çok fena gazımız var ve sürekli ağlıyor.Gündüz uykusu kuş uykusu gibi yarım yarım..Gecede aynı şekilde..Bu 8. Hafta atagi yasayanlar sizinde gündüz uykularinizda sikinti varmi 3 gundur uyutamiyorum aglayarak uyanıyor meme reddi de yaşadığımızdan acaba acliktan mi diyorum cunku tam doyuyo gibime gelmiyo
Biz bugün gittik 2 aylık kontrolümüzde rutin kontrol yapılıyor cnm.Kızlar biz çarşamba 2 aylık oluyoruz allaha şükür :) sağlık ocağına gidicez 3 aşımız olucak ama hastaneye kontrole gideniniz de var mı? Doktorumuz bizi çağırmadı da, neler yapılıyo hastanede? Her hangi bir test falan var mı ben yine de götürmelimiyim hastaneye?
Bizim doktorumuz 3 aylıkken kullanabilirsin demişti canımKızlar 3. Ayı bitiren bebekler kanguru kullanabilir mi solomombaby alacağım 7 kilo üzeri 3 ay yazıyor oğlum da 71 günlükken 6300 gelmişti 3. Ay kontrolde 7 kiloyu geçmiş olur diye düşünüyorum kullanabilirim demi
O zaman kullanayım 3. Ayını doldurunca 28 inde dolduracak o gün kontrole giderim bi boy kilo 7 kiloyu gectiysek gönül rahatlığı ile kullanayım. Peki ne kadar süre bebeği tasiyabilirim biliyor musunuzBizim doktorumuz 3 aylıkken kullanabilirsin demişti canım
EVET OYLEYMIS yazım yanlısları ve alay konusu olan kötü isim soyisimler içinmiş nufusu aaraadım benBırtek yaZım yanlısları içim uygulanacak dıye duydum canım ama bı arastırmak lazım tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?