2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
Canım bir ara bizde de oluyordu çok gevşek bağladığımı farkettim. Biraz sıkı bağlayınca sızıntı olmuyor. Günde 3 kere kıyafet değişiyorduk.

Canım bir ara bizde de oluyordu çok gevşek bağladığımı farkettim. Biraz sıkı bağlayınca sızıntı olmuyor. Günde 3 kere kıyafet değişiyorduk.
Bende galiba gevşek bağlıyorum ama sıkı bağlayıcı kızım rahatsız olacakmış gibi hissediyorum

Bırtek yaZım yanlısları içim uygulanacak dıye duydum canım ama bı arastırmak lazım tabı

Oyleyse iyi ya bnim oglumun ismini yanlis yazmislar on yuzde arkadaki dogru mahkmeyle ugrsscm saniodm bi dilekceyle halolcksa super onlarin hatasi sonucta ugrasan biz

Kızlar 3. Ayı bitiren bebekler kanguru kullanabilir mi solomombaby alacağım 7 kilo üzeri 3 ay yazıyor oğlum da 71 günlükken 6300 gelmişti 3. Ay kontrolde 7 kiloyu geçmiş olur diye düşünüyorum kullanabilirim demi

Bu 8. Hafta atagi yasayanlar sizinde gündüz uykularinizda sikinti varmi 3 gundur uyutamiyorum aglayarak uyanıyor meme reddi de yaşadığımızdan acaba acliktan mi diyorum cunku tam doyuyo gibime gelmiyo

Kızlar biz çarşamba 2 aylık oluyoruz allaha şükür :) sağlık ocağına gidicez 3 aşımız olucak ama hastaneye kontrole gideniniz de var mı? Doktorumuz bizi çağırmadı da, neler yapılıyo hastanede? Her hangi bir test falan var mı ben yine de götürmelimiyim hastaneye?

canm bz 2.ay dr kontrolune gittk herhangi bi test yapilmadi bide bzm o 3 tane yapilan aşi sonrasi cok rahatsx oldu bebegm insallh sizde bi sıkıntı olmz

canm bz 2.ay dr kontrolune gittk herhangi bi test yapilmadi bide bzm o 3 tane yapilan aşi sonrasi cok rahatsx oldu bebegm insallh sizde bi sıkıntı olmz

Ayy inşallah canım çok korkuyorum zaten inşallah ateşi falan çıkmadan atlatırız teşekkür ederim

Biz gittik hastaneye kalça cikikligi testi yapildi sadece

Kalca cikikligina bakildi ikinciayda egER O OLmasaydi gotrmuycektim simdi 3 ay rotavirus asisi var eczaneden alip sglik oc yaptiricm doktora gotrmucm cnki boy ve kiloya bakiyo sadece bide genel muayene bi sikinti yoksa gereksz bnce boya kiloya saglik ocagida bkio

kullanabilirsin canım kangurular 3 aydan sonra uygun

ateşi filan mı çıktı huysuzluğu mu oldu cnm ?

Bu 8. Hafta atagi yasayanlar sizinde gündüz uykularinizda sikinti varmi 3 gundur uyutamiyorum aglayarak uyanıyor meme reddi de yaşadığımızdan acaba acliktan mi diyorum cunku tam doyuyo gibime gelmiyo
Bende 8. Hafta atağı yaşıyorum çok fena gazımız var ve sürekli ağlıyor.Gündüz uykusu kuş uykusu gibi yarım yarım..Gecede aynı şekilde..
13 Eylül doğumlu sizinki ne zaman doğmuştu.

Biz bugün gittik 2 aylık kontrolümüzde rutin kontrol yapılıyor cnm.
Eğer bir rahatsızlığı yoksa bebişin..Kalça çıkığı varmı kontrolü yapıldı birde buda önemli birşey bence.

Kızlar biz bugün 2 aylık kontrolümüze gittik.Genel olarak çok şükür bir sorunumuz yok.Ay olarak kilo ve boy güzel artmışsıniz dedi tabi biz 37 haftalık doğduk o yüzden ona göre hesaplayalım dedi dr.muz.
Yani kendi aylarından küçük ama ay olarak iyi gitmişiz.
Birde gaz için sab kullanıyordum değiştirdi bir müddet sonra kakada ve yapmada sorun çıkartır dedi.Bitkisel bir damla verdi içinde yok yok çok faydasını görürsün dedi Mini Tummys damlanın adı.Tabi bu haftalarda gaz olacak biz en aza indirmeye çalışıcaz,çünkü beslenmesini bile etkileyebilir fazla gaz dedi.
Kalça çıkığı ultrasonumuzda iyi çıktı çok şükür.
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah..

Bizim doktorumuz 3 aylıkken kullanabilirsin demişti canım

Bizim doktorumuz 3 aylıkken kullanabilirsin demişti canım
O zaman kullanayım 3. Ayını doldurunca 28 inde dolduracak o gün kontrole giderim bi boy kilo 7 kiloyu gectiysek gönül rahatlığı ile kullanayım. Peki ne kadar süre bebeği tasiyabilirim biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…