2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
elma kaynat iç bol bol benım sütüm tasıyor öyle gunde 3 bardak iç farkı gör

doğru uyku arttırıyor ve meyve kaynatıp içmek en cok elm kaynatmak kabugu çiğidi sapuıyla hemde

cabim bende sadece emziriyorum. bence sagmaya gerek yok. sagarsan memeye daha fazla süt üret mesaji gider durmadan sütün daha fazla olacak. bebek ememeyecegi icin o kadarini mastit filan olabilirsin. sahsen ben yapmiyorum.insallah hasta olmayiz.yani emziremeyecek kadar olmasi icin cok cok hasta olmak lazim. bide tamamen bosalttiginda yeniden dolmasi icin belli bir süre gecmesi lazim o sirada bebegin emmek istese bos memeyi emmek istemeyebilir. sende aa dolabta sütüm var onu vereyim dersin. öyle böyle derken bebegin biberona alisabilir. buda neme reddine sebebiyet verebilir.ihtimaller . ben hastanedeyken sagmistim. zahmetli is. (zorunda olunca her türlü katlanilr orasi ayri) her seferinde hem emzir hem sag. yani ona ayiracagim eberji ve valti saglikli kalmaya harciyorum ben.
belki arada olabilir. ne bileyim iki günde bir filan. ama sürekli olursa denge bozulur gibi.

Biz gittik hastaneye kalça cikikligi testi yapildi sadece

Kızlar bu kalça çıkıklığı testi dediğiniz 1.ayda da yapılmıştı kalça ultrasonu o mu yoksa başka bi testmi?

Biz bugün gittik 2 aylık kontrolümüzde rutin kontrol yapılıyor cnm.
Eğer bir rahatsızlığı yoksa bebişin..Kalça çıkığı varmı kontrolü yapıldı birde buda önemli birşey bence.

Anladım canım, eğer sadece boy kilo rutin kontroller yapılıyosa götürmicektim hastaneye, sağlık ocağında zaten yapılıyo onlar aşı için gidince diye ama bu kalça çıkıklığı testi birinci ayda yapılan kalça ultrasonundan farklı bişey sanırım o yüzden götürücem, teşekkür ederim

Bunlarin hepsi benim de kafami kurcaladi aslinda canim. ihtiyacim olursa diye biraz sagip dolapta birakirim. Ise gitmeye yakin da rutin olarak sagmaya baslarim.
Bugun denedim hem bebege bak hem sag zor is. Banyomu zor yapiyorum su aralar zaman en onemli sey gercekten :)

Kızlar bu kalça çıkıklığı testi dediğiniz 1.ayda da yapılmıştı kalça ultrasonu o mu yoksa başka bi testmi?
Bize o testi 1. Ayda yapılmadı hatta doktorum 2. Ayı da biraz geçsin öyle yapalım dedi ultrason a girdik 1. Ayda o ultrason yapilmadi

Kizlar bu goz muayenesiyle ilgili her doktor farkli birsey soylemis. Kimi cocuk doktoru kendisi bakiyormus kimi doktor 2. Ayda kimisi 3. Ayda kimisi de 6. Ayda yaptirin diyor.
Sizler yaptirdiniz mi ya a ne zaman yaptiracaksiniz?

Test deil canim bildigin kalca cikikligi ultrasonu iste eger yapuldiysa ve sorunyoksa birdaha yapilmiyor

Hayır ben 1. Ay yaptirmamistim yani bize bu ay demişti doktorumuz kalça çıkıklığı ultrasonunu o yüzden bugün yapıldı.
Yani aynı şey o yüzden 1.ay yaptirdıysan sen birdaha yapılmayacak.

kullanabilirsin canım kangurular 3 aydan sonra uygun

ateşi filan mı çıktı huysuzluğu mu oldu cnm ?
canm ateş cikmadi ama o gun aksama kadar agladi gozleri şişti yani o kadar aglamaktn bide sol kolunu hareket ettiremiyodu 3 ogun calpol agri kesici verdim de fayda etmedi ikinci gunde rahatszdo ama ilk gune gore iyiydi

göbekler ne durumda kızlar?

olduğu gibi duruyo ..

Kizlar bu goz muayenesiyle ilgili her doktor farkli birsey soylemis. Kimi cocuk doktoru kendisi bakiyormus kimi doktor 2. Ayda kimisi 3. Ayda kimisi de 6. Ayda yaptirin diyor.
Sizler yaptirdiniz mi ya a ne zaman yaptiracaksiniz?

bize birşey demedi doktorumuz gittiğimizde kendisi baktı hep

canm ateş cikmadi ama o gun aksama kadar agladi gozleri şişti yani o kadar aglamaktn bide sol kolunu hareket ettiremiyodu 3 ogun calpol agri kesici verdim de fayda etmedi ikinci gunde rahatszdo ama ilk gune gore iyiydi

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…