- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.601
Canım bebıs doyduysa en az iki saat tok kalabılır. Emzirmeden sonra sagarsın en gec bi saate sutun yerıne gelir zaten. Ben mastit oldugum için duzenlı sagmak zorundayım emzirip bebegı uyuttuktan hemennsonra sagıyorum oyuzden canımGünadin kizlar, her nekadar gece gunduz kavramimiz yerle bir olmus olsa da günaydin:)
Sadece emziren anneler size bir sorum var, her emzirme sonrasi sut sagma makinesi ile memede kalan sutu bosaltiyor musunuz ?
Gecenlerde bir misafir geldi kafami karistirdi. normalde hic sagmiyorum ben ucresiz izin alacagim ise baslamama da daha var diye. Ama hasta olursun ilac kullanamazsin bebegini emziremeyecek bir durum olur sagdigun sutleri kullanirsin dedi.bana da mantikli geldi ama ne sıklikta sagmaliyim? Bebegim genelde gunduzleri 1 en fazla 2 saatte emmek istiyor sagdiiktan sonra ne kadar surede dolar? Bi de cocuk emecekken meme bos olur falan korkuyorum acikcasi:)
11 kılo aldım bir ayda baslangıc kıloma dondum ama az da olsa bi göbek kaldı. Mekik cekmek lazım sanıyorum artıkgöbekler ne durumda kızlar?
Mİsim degiskligi de olsa iyi olurdu ya
Bir 13 eylül doğumlu da biziz ve 3 gecedir ortalığı yıkıyoruz inşallah bir düzene gireriz artıkBende 8. Hafta atağı yaşıyorum çok fena gazımız var ve sürekli ağlıyor.Gündüz uykusu kuş uykusu gibi yarım yarım..Gecede aynı şekilde..
13 Eylül doğumlu sizinki ne zaman doğmuştu.
M
Bir 13 eylül doğumlu da biziz ve 3 gecedir ortalığı yıkıyoruz inşallah bir düzene gireriz artık
Benim hiç göbeğim yoktu canım zaten ama basenlerim çok var hiçbir kıyafetim olmuyor 65 kiloda kaldımgöbekler ne durumda kızlar?
Evet cnm 7 ile 9 hafta arası oluşum haftasiymışCerdil 8. Hafta atagı da mı varmıs ya bende delırıyorum neyı yanlıs yapıyorum dıye 4gundur tavan yaptı
Aynı gün doğmuşlarM
Bir 13 eylül doğumlu da biziz ve 3 gecedir ortalığı yıkıyoruz inşallah bir düzene gireriz artık
benm bebegm sallanmadn uyumuyo ya ayagimda yada pusette sallatip uyutuyomArkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Kızlar bu atak haftalarına bakarken doğduğu tarihmi hesaplanıyo dogmasi gereken miEvet cnm 7 ile 9 hafta arası oluşum haftasiymışBu aralıkta gaz çıkarmaları anüsün gelişiminden dolayı zor oluyormuş
Bizde hoplamış durumdayız.
Ama doktorumuzun verdiģi bitkisel damla işe yaradı sanki.Patır patır gaz çıkarıyor.Yani gaz olucak ama en azından çıkartmada yardımcı oldu bu damla.
Bnmkide ayakta uyuyo sadece ve yerine koyunca uyaniyobenm bebegm sallanmadn uyumuyo ya ayagimda yada pusette sallatip uyutuyom
ben ayakta sallarken bile cok zorluk cekiyom sizin işinz daha zormus ya hep boyle mi devam ederler acabaBnmkide ayakta uyuyo sadece ve yerine koyunca uyaniyo
Ben doğduğu tarihten hesaplıyorum cnm.Kızlar bu atak haftalarına bakarken doğduğu tarihmi hesaplanıyo dogmasi gereken mi
Test deil canim bildigin kalca cikikligi ultrasonu iste eger yapuldiysa ve sorunyoksa birdaha yapilmiyor
Hayır ben 1. Ay yaptirmamistim yani bize bu ay demişti doktorumuz kalça çıkıklığı ultrasonunu o yüzden bugün yapıldı.
Yani aynı şey o yüzden 1.ay yaptirdıysan sen birdaha yapılmayacak.
1.ayda böyle bır test mı v ar bıze 3. ay denıldı
Rica ederim cnn.Anladım canım birinci ay yapılmıştı bizim, çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?