2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bebıs doyduysa en az iki saat tok kalabılır. Emzirmeden sonra sagarsın en gec bi saate sutun yerıne gelir zaten. Ben mastit oldugum için duzenlı sagmak zorundayım emzirip bebegı uyuttuktan hemennsonra sagıyorum oyuzden canım

İsim degiskligi de olsa iyi olurdu ya
M
Bende 8. Hafta atağı yaşıyorum çok fena gazımız var ve sürekli ağlıyor.Gündüz uykusu kuş uykusu gibi yarım yarım..Gecede aynı şekilde..
13 Eylül doğumlu sizinki ne zaman doğmuştu.
Bir 13 eylül doğumlu da biziz ve 3 gecedir ortalığı yıkıyoruz inşallah bir düzene gireriz artık

Cerdil 8. Hafta atagı da mı varmıs ya bende delırıyorum neyı yanlıs yapıyorum dıye 4gundur tavan yaptı
Evet cnm 7 ile 9 hafta arası oluşum haftasiymışBu aralıkta gaz çıkarmaları anüsün gelişiminden dolayı zor oluyormuş
Bizde hoplamış durumdayız.
Ama doktorumuzun verdiģi bitkisel damla işe yaradı sanki.Patır patır gaz çıkarıyor.Yani gaz olucak ama en azından çıkartmada yardımcı oldu bu damla.

Kızlar bu atak haftalarına bakarken doğduğu tarihmi hesaplanıyo dogmasi gereken mi

Test deil canim bildigin kalca cikikligi ultrasonu iste eger yapuldiysa ve sorunyoksa birdaha yapilmiyor

Birinci ayda yapılmıştı o canım, sorun yoktu. Doktor ikinci ayda gel falan bişey de demedi o yüzden sordum her hangi bir tetkik yapılıyolar mı diye. Götürmeyi düşünmüyorum o zaman sağlık ocağına gidicez zaten

Reactions: NGY
Hayır ben 1. Ay yaptirmamistim yani bize bu ay demişti doktorumuz kalça çıkıklığı ultrasonunu o yüzden bugün yapıldı.
Yani aynı şey o yüzden 1.ay yaptirdıysan sen birdaha yapılmayacak.

Anladım canım birinci ay yapılmıştı bizim, çok teşekkürler

Bende ayakta sallayarak uyuyabiliyorum.
Hamak beşiği var bazen ayaģimda uyutup ona koyuyorum orada sallıyorum ya uyanıyor yada uyumaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…