- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.261
Çok önemli olmayabilir ama doktoruna bi danış yinedeKızlar afedersiniz tuvalete gittiğimde en son peçeteyle sildiğimde akıntının içinde kırmızı ip gibi kan olduğunu düşündüğüm bir şey gördüm. Önemli bir şey midir sizce?
Kaç haftadır gitmemiş oluyorsun canımarkadaşlar günaydınnn
aslında ocak 15 te gitmem gerekiyordu ama gidemedm kar vs etkiledi.
şimdi de kv gitmek istemediğim için gitmiyorum hafta sonunu orda geçirmek istemşyorum
artık haftaya
içime dert oldu ama haftaya cuma giderim diyorum
çok mu ara vermiş olurum
akıl verin yahu
Doğru söylüyorsun canım çalışıyorum ben bir de öğrencilere durun şunu alıp gelicem deyipte dersten de çıkamıyorumMerhaba arkadaşlar yiyecek içecek adları yazmasak. Hiç aşermediğim halde adı geçince aklıma geldi vallahi. O an ulaşabilecek olan var olmayan var.
Ay zor oluyor ya allahtan eşimle işyerleri yakınDoğru söylüyorsun canım çalışıyorum ben bir de öğrencilere durun şunu alıp gelicem deyipte dersten de çıkamıyorum
Aynen canım benim de ev yakın Allah'tan işyerine şimdilik çok sıkıntı yaşamadım :)Ay zor oluyor ya allahtan eşimle işyerleri yakın
Ay eşimle yakın olcağıma ev yakın olsaydı ayakta otobüsle 1 buçuk saat eve gitmek zulümAynen canım benim de ev yakın Allah'tan işyerine şimdilik çok sıkıntı yaşamadım :)
Çok uzakmis canım benim yürüyerek 10 dakika Allah'tan yer istesene hamileyim ben diye verirler o zamanAy eşimle yakın olcağıma ev yakın olsaydı ayakta otobüsle 1 buçuk saat eve gitmek zulüm
Aynen uzak Can'ım yan boşalsın diye hazırda bekliyorum eşimde insan rol yapar biraz dıo Karnın Bi çıksın önde oturanları kaldıracm dioÇok uzakmis canım benim yürüyerek 10 dakika Allah'tan yer istesene hamileyim ben diye verirler o zaman
Yani mantıklı canım çok rahatsız oluyorsan ayakta biraz rol yapabilirsinAynen uzak Can'ım yan boşalsın diye hazırda bekliyorum eşimde insan rol yapar biraz dıo Karnın Bi çıksın önde oturanları kaldıracm dio
yaklaşık 3 hafta olacakKaç haftadır gitmemiş oluyorsun canım
Kalp atışını duyduysan benim doktorum da 11. Haftada ikili teste gelsen yeterli demişti. Benim gebeliğim biraz riskli olduğu için 10 günde bir çağırıyor beni. senin de riskin yoksa haftaya gitmen sorun olmaz benceyaklaşık 3 hafta olacak
Ayy özellikle sabahları su da dahil herşeyden tiksiniyorum . Bende sürekli şalgam içiyorum bir tek o midemi bulandırmıyor . Çok içmek zararlı mı acaba ???Anneler nasil hissediyorsunuz? Ben 3 4 gundur cok yorgun, bulantili hissediyorum ve bir cok yemekten tiksiniyorum. Dun canim salgam istedi aldim kana kana ictim
Katkılı ya canım belki zararlı olabilir o yüzdenAyy özellikle sabahları su da dahil herşeyden tiksiniyorum . Bende sürekli şalgam içiyorum bir tek o midemi bulandırmıyor . Çok içmek zararlı mı acaba ???
Haklısın canım abartmamak lazım ama işte çok kötü bu öide bulantısı yaaa geçsin artıkkkKatkılı ya canım belki zararlı olabilir o yüzden
Ayy özellikle sabahları su da dahil herşeyden tiksiniyorum . Bende sürekli şalgam içiyorum bir tek o midemi bulandırmıyor . Çok içmek zararlı mı acaba ???
Limonda iyi geliyor canım tuzlayip yiyinceHaklısın canım abartmamak lazım ama işte çok kötü bu öide bulantısı yaaa geçsin artıkkk
Çok severim canım turşu suyunu da canım istedi bak şimdiben yarım su bardağı içtim. tuzlu olduğu için ödem yapabilir. Herseyin fazlasından sakınmak gerek turşu suyu iç :)
Aynen birazda onu denemek lazım :)ben yarım su bardağı içtim. tuzlu olduğu için ödem yapabilir. Herseyin fazlasından sakınmak gerek turşu suyu iç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?