- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.621
Emzirerek...Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Cnm kaç haftalık maşallah size o zamanEmzirerek...
2.5 aylik olduk biz..hamdolsun emiyor ama emzik almadi hic beni emzik olarak kullaniyor.simdilerde keyfine gore bir sag bir sol meme...donup dolaniyor uykuya dalana kadar...uykuya dalamazsa hircinlasip memeyi tutamiyor kisir bir donguye giriyoruz.emzik alsa rahat ederdim gibi geliyor bana da...sizin minnosa da masallah...memesiz uyuyabiliyorsa..ama memede uyuyamamasinin nedeni yasadiginiz gaz problemi de olabilir.ay bunlar cesit cesitCnm kaç haftalık maşallah size o zamanbiz 1. Ayda bıraktık emerek uyumuyı
göbek duruyor gercektendeben hamilelik boyunca 18 kilo aldm 8 i gitti 10 u kaldi gitmuyo ya tabi bende de bi istah bi istah var gider mi bide göbek de 5 aylik gibi duruyo hala korseyi 2.gundn itibaren takmama ragmen
memede maleseffArkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Benim minnoşum emzik almadı almasını istedim bu defa.Diğer 2 kızım almadı o yüzden beni emzik gibi kullandılar.2.5 aylik olduk biz..hamdolsun emiyor ama emzik almadi hic beni emzik olarak kullaniyor.simdilerde keyfine gore bir sag bir sol meme...donup dolaniyor uykuya dalana kadar...uykuya dalamazsa hircinlasip memeyi tutamiyor kisir bir donguye giriyoruz.emzik alsa rahat ederdim gibi geliyor bana da...sizin minnosa da masallah...memesiz uyuyabiliyorsa..ama memede uyuyamamasinin nedeni yasadiginiz gaz problemi de olabilir.ay bunlar cesit cesit
Gece sac kurutma makınesi sesinde pıspıslayarak ama gunduz bayagı uyutamıyorumArkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
1. Aya kadar memede uyuyordu ne kadar rahatmis meger:) suan kolumda salliyorum tam dalmadan yatagina yatirip pispisliyorum biraz uzun suruyor ama ilerde yatagina yatirdigimda uyumasi gerektigini anlasin diye katlaniyorum. Bazen hemen uyuyor bazen tekrar kaldirip kolumda sallamam gerekiyor.Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Canim ninni bize de fayda etmiyor hatta daha hoslandigi bir ninni bulamadik:) actigim an uykusu varsa o da gidiyorGece sac kurutma makınesi sesinde pıspıslayarak ama gunduz bayagı uyutamıyorumgunduz gogsumde pıspıs yapıyorum ama hepı topu 45 dk uyuyor yataga koyunca hemen uyanıyor. Nınnıler fln hıc fayda etmedı malesef
Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Kızlar bu atak haftalarına bakarken doğduğu tarihmi hesaplanıyo dogmasi gereken mi
Aynen ya pişman ediyor denediğime :))Canim ninni bize de fayda etmiyor hatta daha hoslandigi bir ninni bulamadik:) actigim an uykusu varsa o da gidiyor
Elma biZde gaz yaptı sizde gaz yapmıyor mu?doğru uyku arttırıyor ve meyve kaynatıp içmek en cok elm kaynatmak kabugu çiğidi sapuıyla hemde
Dr bana sen ne giyiyorsan çocuğa da o kadar giydir, kendin gibi düşün dedi. Ev sıcaklığı da 23 dereceyi geçmesim dedi.Arkadaşm yeni doğum yptı foto paylaşmş. Bebenin giydiği 2 kst çıtçıtlı zıbın kollar bacaklar fora. İstanbulda yaşıyo. Anamm ben çocuğun altını tek kat giydirmeye yeni başladm doktor diyince
1.ayda göz Dr yaptırdık.1yaş ve 3 yaşta tekrar göz muayenesi olacağız.Kizlar bu goz muayenesiyle ilgili her doktor farkli birsey soylemis. Kimi cocuk doktoru kendisi bakiyormus kimi doktor 2. Ayda kimisi 3. Ayda kimisi de 6. Ayda yaptirin diyor.
Sizler yaptirdiniz mi ya a ne zaman yaptiracaksiniz?
Sağmak zaten zaman istiyor.her kullanım sonrası yıkamak,pompayı tekrar toplamak bana zor geliyor.Pompanın temizliğini sen nasıl yapıyorsun?Canım bebıs doyduysa en az iki saat tok kalabılır. Emzirmeden sonra sagarsın en gec bi saate sutun yerıne gelir zaten. Ben mastit oldugum için duzenlı sagmak zorundayım emzirip bebegı uyuttuktan hemennsonra sagıyorum oyuzden canım
kucakta veya oturduğum yerde dizimde sallayarak uyutuyorum.kolları salınca yerine yatırıyorum bazen yatağını sallıyorum bazen gerek kalmıyor kendi bakınırken uyuyor.Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
tam yazacgm soruyu okudm :) ben 2.aydn sonra takmadm ama defalarca yüzünu çizdi gecenlerde saglk ocagndaki hemsire artk takma elleriyle hersyi tanimaya calissn dedi tabi tinaklarni kestigm halde nasil başariyosa yine cizdi ya anlamiyorm siznde mi oyle benm bebebn hep yüzünü ovuyo yüzü kaşiniyomş gibiKızlar eldiveni ne zaman çıkaracaksınız minnoşların ellerinden tabii takiyorlarsa.2. Aydan sonra çıkarılması gerekiyor diye duydum ama yüzünü çiziyor hala
Arkadaşm yeni doğum yptı foto paylaşmş. Bebenin giydiği 2 kst çıtçıtlı zıbın kollar bacaklar fora. İstanbulda yaşıyo. Anamm ben çocuğun altını tek kat giydirmeye yeni başladm doktor diyince
Dr bana sen ne giyiyorsan çocuğa da o kadar giydir, kendin gibi düşün dedi. Ev sıcaklığı da 23 dereceyi geçmesim dedi.
Aslinda bana kalsa hic takmiycam dunyayi kesfetmelri lazim ama bizimkide cok ciziyor cunku eli hep yüzünde. Kessem de fayda etmiyorKızlar eldiveni ne zaman çıkaracaksınız minnoşların ellerinden tabii takiyorlarsa.2. Aydan sonra çıkarılması gerekiyor diye duydum ama yüzünü çiziyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?