2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm kaç haftalık maşallah size o zaman biz 1. Ayda bıraktık emerek uyumuyı
2.5 aylik olduk biz..hamdolsun emiyor ama emzik almadi hic beni emzik olarak kullaniyor.simdilerde keyfine gore bir sag bir sol meme...donup dolaniyor uykuya dalana kadar...uykuya dalamazsa hircinlasip memeyi tutamiyor kisir bir donguye giriyoruz.emzik alsa rahat ederdim gibi geliyor bana da...sizin minnosa da masallah...memesiz uyuyabiliyorsa..ama memede uyuyamamasinin nedeni yasadiginiz gaz problemi de olabilir.ay bunlar cesit cesit

Benim minnoşum emzik almadı almasını istedim bu defa.Diğer 2 kızım almadı o yüzden beni emzik gibi kullandılar.
Bu minnoşumda bir meme bir ayağımda ancak öyle uyutabiliyorum.
Dediğin gibi gaz sıkıntımız tavan durumda ondan dalamıyor.

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
1. Aya kadar memede uyuyordu ne kadar rahatmis meger:) suan kolumda salliyorum tam dalmadan yatagina yatirip pispisliyorum biraz uzun suruyor ama ilerde yatagina yatirdigimda uyumasi gerektigini anlasin diye katlaniyorum. Bazen hemen uyuyor bazen tekrar kaldirip kolumda sallamam gerekiyor.

Gece sac kurutma makınesi sesinde pıspıslayarak ama gunduz bayagı uyutamıyorum gunduz gogsumde pıspıs yapıyorum ama hepı topu 45 dk uyuyor yataga koyunca hemen uyanıyor. Nınnıler fln hıc fayda etmedı malesef
Canim ninni bize de fayda etmiyor hatta daha hoslandigi bir ninni bulamadik:) actigim an uykusu varsa o da gidiyor

emerken uyuyor canım. Şanslıysam yatırınca uyanmıyor.. Çünkü 2 gün başka 3 gün başka. Şunu kesin yapıyor diyemiyorum.

Kızlar bu atak haftalarına bakarken doğduğu tarihmi hesaplanıyo dogmasi gereken mi

bu olayı öne süren the wonder weeks (harika haftalar) kitabının yazarına göre doğması gereken haftaya göre canım

Arkadaşm yeni doğum yptı foto paylaşmş. Bebenin giydiği 2 kst çıtçıtlı zıbın kollar bacaklar fora. İstanbulda yaşıyo. Anamm ben çocuğun altını tek kat giydirmeye yeni başladm doktor diyince

Dr bana sen ne giyiyorsan çocuğa da o kadar giydir, kendin gibi düşün dedi. Ev sıcaklığı da 23 dereceyi geçmesim dedi.

Kizlar bu goz muayenesiyle ilgili her doktor farkli birsey soylemis. Kimi cocuk doktoru kendisi bakiyormus kimi doktor 2. Ayda kimisi 3. Ayda kimisi de 6. Ayda yaptirin diyor.
Sizler yaptirdiniz mi ya a ne zaman yaptiracaksiniz?
1.ayda göz Dr yaptırdık.1yaş ve 3 yaşta tekrar göz muayenesi olacağız.
Benim kızım eldiven takmıyor.10 gün zor taktık.gözlerini çizip çizmemiş mi diye içim rahat etsin diye de sorgulamadan yaptırdım.

Sağmak zaten zaman istiyor.her kullanım sonrası yıkamak,pompayı tekrar toplamak bana zor geliyor.Pompanın temizliğini sen nasıl yapıyorsun?

kucakta veya oturduğum yerde dizimde sallayarak uyutuyorum.kolları salınca yerine yatırıyorum bazen yatağını sallıyorum bazen gerek kalmıyor kendi bakınırken uyuyor.
İki gecedir fön sesi gibi seslerle sakinleştirerwk uyutuyoruz. Fön sesi ne zamana kadar tesirli olacak zaman gösterecek.
Ninni denedim pış sesi kadaretkili olmadı ama yine de arada söylemeye devam ediyorum.

Kızlar eldiveni ne zaman çıkaracaksınız minnoşların ellerinden tabii takiyorlarsa.2. Aydan sonra çıkarılması gerekiyor diye duydum ama yüzünü çiziyor hala

Kızlar eldiveni ne zaman çıkaracaksınız minnoşların ellerinden tabii takiyorlarsa.2. Aydan sonra çıkarılması gerekiyor diye duydum ama yüzünü çiziyor hala
tam yazacgm soruyu okudm :) ben 2.aydn sonra takmadm ama defalarca yüzünu çizdi gecenlerde saglk ocagndaki hemsire artk takma elleriyle hersyi tanimaya calissn dedi tabi tinaklarni kestigm halde nasil başariyosa yine cizdi ya anlamiyorm siznde mi oyle benm bebebn hep yüzünü ovuyo yüzü kaşiniyomş gibi

Dr bana sen ne giyiyorsan çocuğa da o kadar giydir, kendin gibi düşün dedi. Ev sıcaklığı da 23 dereceyi geçmesim dedi.

Ben termometre aldim evin isisi ve nemi icin. Anemle surekli savassak da sadece altina citcitli giydirip üstüne ya tulum ya da alt ust giydiriyorum. Sadece 1 kat.

Aslinda bana kalsa hic takmiycam dunyayi kesfetmelri lazim ama bizimkide cok ciziyor cunku eli hep yüzünde. Kessem de fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…