- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.641
Ben eldiven hiç takmadım. Sadece tırnaklarını kestikten sonra hafif hafif törpülüyorum. Sivri kısım bırakmıyorum. Yüzümüzü çizmedik şimdiye kadarKızlar eldiveni ne zaman çıkaracaksınız minnoşların ellerinden tabii takiyorlarsa.2. Aydan sonra çıkarılması gerekiyor diye duydum ama yüzünü çiziyor hala
tam yazacgm soruyu okudm :) ben 2.aydn sonra takmadm ama defalarca yüzünu çizdi gecenlerde saglk ocagndaki hemsire artk takma elleriyle hersyi tanimaya calissn dedi tabi tinaklarni kestigm halde nasil başariyosa yine cizdi ya anlamiyorm siznde mi oyle benm bebebn hep yüzünü ovuyo yüzü kaşiniyomş gibi
Bizimki de öyle eli devamli yüzünde özellikle burnunu çok kaşıyor canım o yüzden cikaramiyormtam yazacgm soruyu okudm :) ben 2.aydn sonra takmadm ama defalarca yüzünu çizdi gecenlerde saglk ocagndaki hemsire artk takma elleriyle hersyi tanimaya calissn dedi tabi tinaklarni kestigm halde nasil başariyosa yine cizdi ya anlamiyorm siznde mi oyle benm bebebn hep yüzünü ovuyo yüzü kaşiniyomş gibi
Maşallah size darısı bizeBen eldiven hiç takmadım. Sadece tırnaklarını kestikten sonra hafif hafif törpülüyorum. Sivri kısım bırakmıyorum. Yüzümüzü çizmedik şimdiye kadar
Benim.kızımda hemen çıkarıyor çok becerikli bu konuda. Bende gevsek çoraplarindan takıyorum mecburenTkb3 canim biz de 15. Gunden beri takmiyoruz. Zaten takiyorken de surekli cikartiyordu. Eldivenler ya buyuk ya kucuk gelmisti.
Suanda ben de tirnaklarini sık sık kestigim halde ciziyor yuzunu ama minik cizikler.
Bu arada ozellikle uykudan uyanacakken elleriyle yuzunu kulaklarini ova ova bi hale kaliyor bizimiki de :)
Gercekten cok zor canım zaten emzirmuyur derken 1bucuk saat suruyor benımkı. Sonra gidip süt sagdım 2saat bitti. Yarımmsaat bilemedin bir saate bebıs yenıden uyanıyor zaten kısır döngüdeyimSağmak zaten zaman istiyor.her kullanım sonrası yıkamak,pompayı tekrar toplamak bana zor geliyor.Pompanın temizliğini sen nasıl yapıyorsun?
Ben uzun kollu zıbından sonra eldiven takıp üstüne bir uzun kollu üst giydiriyorum. Eldiven bir kat içeride kaldıgı için cıkartamıyor artık :)Bizimki de öyle eli devamli yüzünde özellikle burnunu çok kaşıyor canım o yüzden cikaramiyorm
Maşallah size darısı bize
Benim.kızımda hemen çıkarıyor çok becerikli bu konuda. Bende gevsek çoraplarindan takıyorum mecburen
Yapamam valla sıcakta benımkı cok rahat edıyor ev 26 derecede ustunde de benımkınden bır kat fazla var. Boyle yapıp yelek battanıyeyı artık kullanmıyorum ıyı gibiyiz sırtına bakıyorum terlemıyor hıc burnu zaten hersekılde tıkanıyor sabahları cekıyorumDr bana sen ne giyiyorsan çocuğa da o kadar giydir, kendin gibi düşün dedi. Ev sıcaklığı da 23 dereceyi geçmesim dedi.
Benımmdr 3 ay demıstı canımKızlar eldiveni ne zaman çıkaracaksınız minnoşların ellerinden tabii takiyorlarsa.2. Aydan sonra çıkarılması gerekiyor diye duydum ama yüzünü çiziyor hala
Benımmmdr ılk adetlerın duzensız olabılecegını ve bı süre ilişki sonrası kanama olabileceğinden bahsetmişti canımKizlar adetten cikali iki hafta oldu bu sabah yine kanama oldm dr m randevusz bakmiyo yinede geldm neden boyle oldu anlamadm
Canim biberon temizleyici deterjan demisken dunku sagma isinden sonra ounla yikadim ama sanki biberonda kokusu kaldi icime sinmedi. Sende de oyle bisey oluyor mu?Gercekten cok zor canım zaten emzirmuyur derken 1bucuk saat suruyor benımkı. Sonra gidip süt sagdım 2saat bitti. Yarımmsaat bilemedin bir saate bebıs yenıden uyanıyor zaten kısır döngüdeyimbıberon temızleyıcı deterjanla yıkıyorum herseyını haftada bırkac sefer de kaynamısnsuda 5dk bekletip cıkartıyorum canım
Canım bıberon temızleyici friendly kokusuz kullanıyorum oyuzden bı koku kalmıyor hıc bendeCanim biberon temizleyici deterjan demisken dunku sagma isinden sonra ounla yikadim ama sanki biberonda kokusu kaldi icime sinmedi. Sende de oyle bisey oluyor mu?
*kaynar su ve deterjanla yikadim sonra yine kaynar suyla iyice duruladim
Aynn bnde 3. Ayinkine gtrmuycemBirinci ayda yapılmıştı o canım, sorun yoktu. Doktor ikinci ayda gel falan bişey de demedi o yüzden sordum her hangi bir tetkik yapılıyolar mı diye. Götürmeyi düşünmüyorum o zaman sağlık ocağına gidicez zaten
Umarim etmezler :)ben ayakta sallarken bile cok zorluk cekiyom sizin işinz daha zormus ya hep boyle mi devam ederler acaba
Canim ben internetten aldim sanirim yarin gelecek. Hergun 10 dakika gosteriliyormus. Ilk 6 ay siyah beyaz olan kartlar 6 aydan sonra renkli kartlara geciliyor.Erken zeka kartı kullanan varmı kızlar ? Hangi zaman diliminde kac dakıka gosteriyorsunuz? 2aydan sonra baslayalıö mı acaba bırkacgune ıkı aylık olacagız
Bnmkide emerken uyuyo genelde. Ama yerine koyarken uyaniyoEmzirerek...
Sen simdi soyleyince icerigine baktim bitkisel koku vericiler var icinde markasi baby me di. Bi de nuk un temizleyicisni almistim o kokusuz onu kullanayim bari.Canım bıberon temızleyici friendly kokusuz kullanıyorum oyuzden bı koku kalmıyor hıc bende
Biz çıkardık canım tırnaklarını da kestik. Sadece dışarı çıkarırken üşümesin elleri diye takıyorum bazenKızlar eldiveni ne zaman çıkaracaksınız minnoşların ellerinden tabii takiyorlarsa.2. Aydan sonra çıkarılması gerekiyor diye duydum ama yüzünü çiziyor hala
Canım benim 53 gün sürdü kanamam ve siyah geliyordu doktora gittim normal dedi hatta ileride adet olduğunda da bazı değişiklikler yaşayabilirsin vücut kendini yeni toparlıyor normal dediKizlar adetten cikali iki hafta oldu bu sabah yine kanama oldm dr m randevusz bakmiyo yinede geldm neden boyle oldu anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?