- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.281
Bende anlamıyorum canım.bu çocuk benim olduğu kadar eşiminde yani :)Muayeneye erkeklerin alınmamasını anlamıyorum ben canım ya eşim sonuçta ilk bebeğimiz o da heyecanlanıyor devlet hastanelerinde genelde almıyorlar benim kayınvalidemi bile almamışlardı
İkili için mi canım
Aynen benimki de canım hiçbir şey anlamadı yazık nerde şimdi çocuk diyorBende anlamıyorum canım.bu çocuk benim olduğu kadar eşiminde yani :)
Adamcağız ultrason kağıdından anlamıyor bakıyor öyle :)
Merhaba hanımlar nasıl gidiyor hamilelik? Ben tüp bebek annesiyim çok evhamlıyım bişey olacak diye sürekli korku yaşıyorum mide bulantısı değilde yemek yedikten sonra bir tiksinme oluyor birde malesef kabızlık... sizlerdede böyle sorunlar var mı
Aynen benimki de canım hiçbir şey anlamadı yazık nerde şimdi çocuk diyorozele gidiyorum şuan orda iyi herşey eşim de girebiliyor içeri :)
Biz daha kalp atışlarını da duyamadık ayın 10 unda gidicez inşallah o zaman duyarız :)Aynen bende özele başladım.daha göremedi benimki inşaallah bidahaki gittiğimizde eli kolu herşeyini görürüz :)
Biz daha kalp atışlarını da duyamadık ayın 10 unda gidicez inşallah o zaman duyarız :)
Hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağımıza alırız zira ben her gece rüyamda düşük yaptığımı görüyorumBende tüp bebek annesiyim şükürler olsun.
Bende bulantı oluyor sabahları.
Kabızlıkta 3 4 gündür var.her gün muz yedim bu aralar.belkide ondan oldum.
Hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağımıza alırız zira ben her gece rüyamda düşük yaptığımı görüyorum
Canım çok haklısın dikkat ederiz :)Merhaba arkadaşlar yiyecek içecek adları yazmasak. Hiç aşermediğim halde adı geçince aklıma geldi vallahi. O an ulaşabilecek olan var olmayan var.
CAnım ALlah acil şifalar versin Allah bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşmanı nasip etsinYarına randevu aldım bakalım burdan sonra Bi ay sonra giderim heralde yarın aklımdaki tüm soruları sorucam. Dua edin bende psöriatik artrit var ve çık Ağrı'm var el ve ayak parmaklarımın bir kısmı iltihaptan şişti ilaca başlamak istemiyorum
Canım meyve porsiyonunu arttır ve sebze gibi lifli yemekler tercih et,su miktarını arttır,özellikle akşam elma gibi mandalina gibi meyveler ye.Çok şükür kabızlık sorunuyla karşılaşmadım benMerhaba hanımlar nasıl gidiyor hamilelik? Ben tüp bebek annesiyim çok evhamlıyım bişey olacak diye sürekli korku yaşıyorum mide bulantısı değilde yemek yedikten sonra bir tiksinme oluyor birde malesef kabızlık... sizlerdede böyle sorunlar var mı
Benim deÇok severim canım turşu suyunu da canım istedi bak şimdi
Gsd1 2 ve 3 deki ölçümler kese boyu canım ama tam yuvarlak olmadığı için birbirinden farklı çıkmış. Ultrason iki boyutlu olduğu için farklı kesitlerde farklı sonuç çıkıyor. En büyük olan mı esas alınır acaba bilemedimKızlar benim kesem kaç cm miş. Nerede yazıyo biliyomusunuz?
Yok canım bebişi hemüz göremedim. Doktorda kesen haftana göre çok küçük dedi. Stres yaptım. Şehir dışında olduğum için tanımadığım bir doktora gitmiştim. Yarın kendi doktoruma gideceğimGsd1 2 ve 3 deki ölçümler kese boyu canım ama tam yuvarlak olmadığı için birbirinden farklı çıkmış. Ultrason iki boyutlu olduğu için farklı kesitlerde farklı sonuç çıkıyor. En büyük olan mı esas alınır acaba bilemedim
Bebişi gördün mü
İnşallah yarın daha net bilgiler alırsın canım böyle beklemek gerçekten zor. Belki geç döllenmedir o zamanda daha küçük olabiliyor keseYok canım bebişi hemüz göremedim. Doktorda kesen haftana göre çok küçük dedi. Stres yaptım. Şehir dışında olduğum için tanımadığım bir doktora gitmiştim. Yarın kendi doktoruma gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?