2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba hanımlar nasıl gidiyor hamilelik? Ben tüp bebek annesiyim çok evhamlıyım bişey olacak diye sürekli korku yaşıyorum mide bulantısı değilde yemek yedikten sonra bir tiksinme oluyor birde malesef kabızlık... sizlerdede böyle sorunlar var mı

Muayeneye erkeklerin alınmamasını anlamıyorum ben canım ya eşim sonuçta ilk bebeğimiz o da heyecanlanıyor devlet hastanelerinde genelde almıyorlar benim kayınvalidemi bile almamışlardı
Bende anlamıyorum canım.bu çocuk benim olduğu kadar eşiminde yani :)
Adamcağız ultrason kağıdından anlamıyor bakıyor öyle :)

Bende anlamıyorum canım.bu çocuk benim olduğu kadar eşiminde yani :)
Adamcağız ultrason kağıdından anlamıyor bakıyor öyle :)
Aynen benimki de canım hiçbir şey anlamadı yazık nerde şimdi çocuk diyor ozele gidiyorum şuan orda iyi herşey eşim de girebiliyor içeri :)

Bende tüp bebek annesiyim şükürler olsun.
Bende bulantı oluyor sabahları.
Kabızlıkta 3 4 gündür var.her gün muz yedim bu aralar.belkide ondan oldum.

Aynen benimki de canım hiçbir şey anlamadı yazık nerde şimdi çocuk diyor ozele gidiyorum şuan orda iyi herşey eşim de girebiliyor içeri :)

Aynen bende özele başladım.daha göremedi benimki inşaallah bidahaki gittiğimizde eli kolu herşeyini görürüz :)

Bende tüp bebek annesiyim şükürler olsun.
Bende bulantı oluyor sabahları.
Kabızlıkta 3 4 gündür var.her gün muz yedim bu aralar.belkide ondan oldum.
Hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağımıza alırız zira ben her gece rüyamda düşük yaptığımı görüyorum

Hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağımıza alırız zira ben her gece rüyamda düşük yaptığımı görüyorum

Aklına getirdiğin için görüyosundur canım hiç öyle düşünme.Rabbim nasib etti ya.yumurtaya can verdi ya çok şükür.güzel düşün güzel olsun herşey.
Senin sıkıntın bebeğede geçer

Arkadaşlar Ceyda düvenci 15 dakikalık programlar hazırlıyor hamilelikle ilgili. Youtube da anneeetv adlı kanaldan yayınlanıyor. Yorum kısmına sorularını da yazabiliyorsun. İsteyen bakabilir.

CAnım ALlah acil şifalar versin Allah bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşmanı nasip etsin

Canım meyve porsiyonunu arttır ve sebze gibi lifli yemekler tercih et,su miktarını arttır,özellikle akşam elma gibi mandalina gibi meyveler ye.Çok şükür kabızlık sorunuyla karşılaşmadım ben

Kızlar benim kesem kaç cm miş. Nerede yazıyo biliyomusunuz?

Eklentiler

• IMG_5928.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar benim kesem kaç cm miş. Nerede yazıyo biliyomusunuz?
Gsd1 2 ve 3 deki ölçümler kese boyu canım ama tam yuvarlak olmadığı için birbirinden farklı çıkmış. Ultrason iki boyutlu olduğu için farklı kesitlerde farklı sonuç çıkıyor. En büyük olan mı esas alınır acaba bilemedim
Bebişi gördün mü

Yok canım bebişi hemüz göremedim. Doktorda kesen haftana göre çok küçük dedi. Stres yaptım. Şehir dışında olduğum için tanımadığım bir doktora gitmiştim. Yarın kendi doktoruma gideceğim

İnşallah yarın daha net bilgiler alırsın canım böyle beklemek gerçekten zor. Belki geç döllenmedir o zamanda daha küçük olabiliyor kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…