2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İnşallah yarın daha net bilgiler alırsın canım böyle beklemek gerçekten zor. Belki geç döllenmedir o zamanda daha küçük olabiliyor kese
İnş öyledir çünkü çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Ona kardeşin gelmiyor demek istemiyorum

İnş öyledir çünkü çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Ona kardeşin gelmiyor demek istemiyorum
Nasıl birşey olduğunu iyi bilirim. 2 yıl önce 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi kızıma da hemen söylemiştik çok etkilendi. Şimdi 3 ay dolana kadar kimseye söylemicem daha biraz önce sordu. Ben her gün dua ediyorum kardeşimin olması için diyor yavrum

Kıyamam yaa. Canım. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inş. Moral olarak kötü durumdayım

Kabızlık için tuvalet saatini düzenlemeye çalışın. Akşam yemeğinden sonra ya da sabah ne zaman isterseniz wc ye gidip bekleyin tuvaletiniz gelmese bile5-10 dk oturun çıkın. Vücut zamanla bu düzene alışıyor.

Reactions: NGY
Merhaba hanimlar, bugun 9+3 haftalik olduk. Simidye kadar buyuk sorunlarim olmadi ama birkac gundur nefes darligi cekiyorum sanki. Merdiven cikinca cok fena oluyorum, oksijen alamiyorum sanki yeterince gibi geliyor. Normalmi acaba? Simdiden boyleyse ilerde nasil olur?
Ayni sorunu yasayan varmi?

Kızlar afedersiniz tuvalete gittiğimde en son peçeteyle sildiğimde akıntının içinde kırmızı ip gibi kan olduğunu düşündüğüm bir şey gördüm. Önemli bir şey midir sizce?

Bendede iki kere aynısı oldu önemsemedim. Ev doktoruma söyledim oda jinekologu ara ihmal etme deri. Aradım hemen çağırdılar. Baktılar herşey normal ve iyi o zaman yerleşme kanamasıdır ve çok normal korkulacak bisey yok dedi.sende korkma cnm ama yinede icin rahat etsin istiyorsan doktoruna sor derim. Ama benimki aynı senin tarifindeki gibiydi

12 gün önce vajinal bakıldığında kalp akışı duyulmuştu 7+2 demişti doktor buğün karnımdan bakıldı 7+2 dedı acaba vajinal bakınca olmazı gereken karından bakınca daha mı küçük oluyor yoksa bebeğim 1 hafta geride mi

Canım aynı sorun bendede var bende 9.haftamdayım resmen su içerken bile boğulacak gibi oluyorum nefessiz kalıyorum

Doktoruna sormadın mı sebebini?

Doktoruna sormadın mı sebebini?

Bir yanlislik olmustr cnm doktoruna demedin mi

Kızlar dopler kacinci haftada acilio ben kalp atisi icin 8. Haftayi bekliyorum. Duyabilir miyim acaba o zaman

Kızlar birşey sormak istiyorum. İki farklı doktora gidenler iki doktoru nasıl idare ediyorsunuz onu merak ettim. Yani ikisi de gittiğinizde aynı testleri istemiyor mu? Bu durumda ne yapıyorsunuz ya da ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Benim tek doktorum var ama istediğin zaman ulaşman biraz sıkıntılı olacak gibi duruyor. Bir tane daha edinmek istiyorum. Önce şu ikili taramayı hep gittiğim doktora yaptırayım sonra başka bir doktor mu bulayım bilemiyorum. Kafam karıştı.
Bu konuda tecrübeli olanlardan öneri bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…