- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.301
İnş öyledir çünkü çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Ona kardeşin gelmiyor demek istemiyorumİnşallah yarın daha net bilgiler alırsın canım böyle beklemek gerçekten zor. Belki geç döllenmedir o zamanda daha küçük olabiliyor kese
Nasıl birşey olduğunu iyi bilirim. 2 yıl önce 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi kızıma da hemen söylemiştik çok etkilendi. Şimdi 3 ay dolana kadar kimseye söylemicem daha biraz önce sordu. Ben her gün dua ediyorum kardeşimin olması için diyor yavrumİnş öyledir çünkü çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Ona kardeşin gelmiyor demek istemiyorum
Kıyamam yaa. Canım. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inş. Moral olarak kötü durumdayımNasıl birşey olduğunu iyi bilirim. 2 yıl önce 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi kızıma da hemen söylemiştik çok etkilendi. Şimdi 3 ay dolana kadar kimseye söylemicem daha biraz önce sordu. Ben her gün dua ediyorum kardeşimin olması için diyor yavrum
Amin inşallah hepimize nasip olur. Bence daha erken telaşlanmak için biraz daha bekle bence herşey düzelir.Kıyamam yaa. Canım. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inş. Moral olarak kötü durumdayım
Kabızlık için tuvalet saatini düzenlemeye çalışın. Akşam yemeğinden sonra ya da sabah ne zaman isterseniz wc ye gidip bekleyin tuvaletiniz gelmese bile5-10 dk oturun çıkın. Vücut zamanla bu düzene alışıyor.Merhaba hanımlar nasıl gidiyor hamilelik? Ben tüp bebek annesiyim çok evhamlıyım bişey olacak diye sürekli korku yaşıyorum mide bulantısı değilde yemek yedikten sonra bir tiksinme oluyor birde malesef kabızlık... sizlerdede böyle sorunlar var mı
Kızlar afedersiniz tuvalete gittiğimde en son peçeteyle sildiğimde akıntının içinde kırmızı ip gibi kan olduğunu düşündüğüm bir şey gördüm. Önemli bir şey midir sizce?
Canım aynı sorun bendede var bende 9.haftamdayım resmen su içerken bile boğulacak gibi oluyorum nefessiz kalıyorumMerhaba hanimlar, bugun 9+3 haftalik olduk. Simidye kadar buyuk sorunlarim olmadi ama birkac gundur nefes darligi cekiyorum sanki. Merdiven cikinca cok fena oluyorum, oksijen alamiyorum sanki yeterince gibi geliyor. Normalmi acaba? Simdiden boyleyse ilerde nasil olur?
Ayni sorunu yasayan varmi?
Hoşgeldin aramıza canım inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın :)Bende eylül annesi olacagim bebegim 6haftalik daha
12 gün önce vajinal bakıldığında kalp akışı duyulmuştu 7+2 demişti doktor buğün karnımdan bakıldı 7+2 dedı acaba vajinal bakınca olmazı gereken karından bakınca daha mı küçük oluyor yoksa bebeğim 1 hafta geride mi
12 gün önce vajinal bakıldığında kalp akışı duyulmuştu 7+2 demişti doktor buğün karnımdan bakıldı 7+2 dedı acaba vajinal bakınca olmazı gereken karından bakınca daha mı küçük oluyor yoksa bebeğim 1 hafta geride mi
Sigara iciyormyudunuz? Doktora sordunuzmu? Benim randevum 2 hafta sonraCanım aynı sorun bendede var bende 9.haftamdayım resmen su içerken bile boğulacak gibi oluyorum nefessiz kalıyorum
Sağ altta sadece gs ve ga diye yazılar olmalı canım bı bakarmısınKızlar benim kesem kaç cm miş. Nerede yazıyo biliyomusunuz?
Tesekur ederim insallah hepimiz saglica kucagimiza alirizHoşgeldin aramıza canım inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın :)
Sigara kullanmıyorum canım,bebeğimizden kaynaklı artık bi bedende 2 kalp olunca nefesimiz daralıyor :)Sigara iciyormyudunuz? Doktora sordunuzmu? Benim randevum 2 hafta sonra
Canım idrara sıkışık daha iyiymiş ilk önce ikiz zannetti. Sonra 1.5 litre suyu içtim öyle baktı 8+5 gözüktü herşey yolundaymış ama kistim büyümüş o Bi şekilde kendi kaybolur dediDoktoruna sormadın mı sebebini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?