2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Doğru doktoru bulmak çok önemli. Ben şehir dışına çıktığım için başka doktora gitmiştim burda da yazmıştım 6 haftalık olmama rağmen kesenin 4 haftalık bir boyuta sahip olduğunu bebeğimin olmadığını birde üstüne yumurtalık kaymam olduğunu söyleyip günlerimi zindan etmişti. Dün istanbula gelir gelmez kendi doktoruma gittim ve bebeğimi gördüm kalbini atışını duydum hatta kollarını bile oynatıyordu. 6 haftalık olduğumuda doğruladı. Yumurtalık kaymam filan da yokmuş. 2 hafta sonra tekrar gideceğim bebeğimi görmeye :)

Bütçeye göre ben gitmek istiyorum birde evde hamilelik platesi yapıcam
Geçen gece aklıma Doğum geldi de tek başıma baş edemeyeceğimi fark ettim :) Bütün devlet hastanelerinde belirli dönemler de varmış. Ben özele bakmayı düşünüyorum.
Spor yapmayı iyi düşünmüşsün, benim kanamalar malum o yüzden yapamam sanırım, şuan sürekli yatıyorum. Kaç kiloyla hamile kaldın?

Kızlar iyi geceler..benim.mide bulantım çok fazla olmuyor ama özellikle bi kac gündür çok halsiz yorgun hissediyorum kendimi..nefes alıp verisim çok hızlı baş dönmesi de var..inanılmaz zorluyor beni

Kendini topla canım 4. Aydan başlarsın devlet hastenelerini ilk defa duydum memorial ve acıbadem arada ücretsiz eğitim veriyormuş takip etmek lazım. 59 la hamile kaldım şu an 58.600 59.200 arası gidip geliyorum ama doktor 62 olarak yazdı kat kat kıyafetle tarttığı için. Sen kaç kilo ile hamile kaldın

günaydın arkadaşlar
hepinize bol güzel tatluı slmlar
hangi ilaçları kullanıyorsunuz
vitamin olarak ne kulanıyorsunuz
ben folik asit kullanmıyordum başladım bugün :)
mide bulantısı bende acayip sürekli kusuyorum
birde ferrozinc

ben prememsis diye bir folicasit kullanıyorum..hem bulantıya iyi geliyor hemde içinde diğer vitaminlerde varmış dr. dedi.

Folik asit ve progestan kullanıyorum Ferrum var birde ama o 3 ay bitince. Mide bulantın 3 haftaya geçer inşallah

Ben hamile oldugumu öğrenmeden 2 hafta once dahileyeye gitmistim tam kan sayimi sonucunda d vitamini ve demirin dusuk oldugunu tsh'ın ise yuksek oldugunu ogrendim Doktor oroferon demir hapı, d vitamini ampulü ve euthyrox 25 mcg tablet vermisti. Hamile oldugumu ogrendikten sonra doktoruma gosterdim hepsini kullanmaya devam edebilirsin dedi. Dahiliye doktorunun verdigi ilaclari kullanmaya devam ediyorum. Artı folbiol kullaniyorum

Kızlar ben de Allah izin verirse Eylülde doğum yapacağım. İstanbul Anadolu yakasına yeni taşındık Ümraniye yakınlarında doktor tavsiyeniz var mı , Şu an doktor arayışı içindeyim.

Kızlar ben de Allah izin verirse Eylülde doğum yapacağım. İstanbul Anadolu yakasına yeni taşındık Ümraniye yakınlarında doktor tavsiyeniz var mı , Şu an doktor arayışı içindeyim.
Hayırlı olsun canım özel bilmiyorum ama yeni açılan Ümraniye kadın hastalıkları dogum hastanesi var kuzen orda deha 8 gün önce dogum yaptı özel gibi aynı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…