- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.201
Allah bagislasin..biz sunnetimizi olduk 45 gunlukken..siddetle 4 ay dolmadan yaptirmanizi oneririm.cabucak iyilessin.biz 28inde 3 ayi dolduracagiz.erkek canım bu ayın 23 de 2 aylık olacağız teyzesi
Ah kiyamam yaaaoğlum bezini doldurdu kakayla kokusu dısarı gelıyor ama durudm başında ne yapacagım bilemiyorum o kadar zor uyudu ki saatlerdır cırpınıyor serseme döndu altını acsam allah biliyor kac saatte tekrar dalacak perısan olacak ama kakayla d auyutmak asla istemıyorum
of offfffffff
Aminnnn inşallah canımdışarıda fırtına başladı resmen cok yagmur var allahım ne olur sokakta kalan masumlara yardım et
Tamam canım çok teşekkür ederim beni de bilgilendirirsen sevinirim :)O hastanede çalışan doktor tanıdığımız var. Yeni gelen hakkında da bilgisi vardır belki. Ona sorarım. Bir kaç kere muayeneden sonra karar veririz artık.
Canim yara falan icin bir urun. Dogal badem yagi iceriyor.Kızlar Elimde almanyadan gelmiş numuneler var, translate yaptm ama pek anlayamadm bu ürün nedir acaba ?
Eki Görüntüle 2069836
Canım emzik almıyor mu? Ben karnı toksa yani memeyi artık ya cekmıyorsa ya cok yavas cekıyorsa yada yalayıp bırakıyorsa hemen memeden cekip omzuma alıyorum emziğini verip sırtını sıvazlıyor popoyu pıspıslıyorum emzikle uykuya dalıyor gazı cıktıysa. Uykuya dalması konusunda sıkıntım yok bu sayede ancak benım olayım da uyku süresi cok az 10dk sonra bi uyanıyor 10saat uyumus gibikızlar bu hiç memeyi bırakmama , memede uyumak isteme ve bırakınca sadece 5 dk uyuma sorununa çözüm bulan oldu mu ? çok yorucu bazen dayanılmaz oluyor
kocada her ağladığında buldu çözümü bu meme istiyor diyor ya sabahtan başlıyoruz gece 2 ye kadar zaten meme de ne memesi !
Emzik,gögüs ucu yara olmuştu ve 5dk uyuyordu emzirdikten sonra yatağa bırakıp emzik verdim. Ilk başlarda atıyordu her attığında sabırla verdim. Uykuya dalarken ağzından atıyor şimdi güzelce uyuyor. Sadece geri verirken dikkat ediyorum bazen esnemek ve kusmak içinde atmış olabiliyor, anlıyorsun zaten.kızlar bu hiç memeyi bırakmama , memede uyumak isteme ve bırakınca sadece 5 dk uyuma sorununa çözüm bulan oldu mu ? çok yorucu bazen dayanılmaz oluyor
kocada her ağladığında buldu çözümü bu meme istiyor diyor ya sabahtan başlıyoruz gece 2 ye kadar zaten meme de ne memesi !
Benimkide birdönem öyle yaptı ama şimdi Maşallah kızıma iyi uyuyor. Uyandı diye almamak lazım çok bağırarak ağlamıyorsa ben beşiği sallıyorum tekrar dalıyor. Bir süre sonra kesiyor.benimki 2aylık oldu. Birde uykusu yoksa kabusa dönüşüyor biraz gezdirmek yormak lazım.Canım emzik almıyor mu? Ben karnı toksa yani memeyi artık ya cekmıyorsa ya cok yavas cekıyorsa yada yalayıp bırakıyorsa hemen memeden cekip omzuma alıyorum emziğini verip sırtını sıvazlıyor popoyu pıspıslıyorum emzikle uykuya dalıyor gazı cıktıysa. Uykuya dalması konusunda sıkıntım yok bu sayede ancak benım olayım da uyku süresi cok az 10dk sonra bi uyanıyor 10saat uyumus gibi
Aynı sorun bende yaşadım yarım paket prima duruyor, gündüz arasıra bitsin diye kullanıyorum. Molfix almış eşim fena değil ama ençok huggıes begendim daha pamuklu gibi geldi.ıslak gibi durmuyor altı. Giysileri primada nemli oluyor. Kenardan sızdırmadan kaynaklanmıyor. Herkesin fikri farklı tabi.Cnm inan primanin cesitleri hakkinda bilgim yok.ilk aldigimiz prima premiumcare olduguna eminim.en iyisi olsun dedik hatta esimle inatlastim primadan baska bez kullanmam demistim.ama burda pampers mis 5 yildizliymis vs seyler dr duyuyorum onlari denemeden biz molfikste memnun kaldik.ben de kendi bebegimi islak tutacak cildini kiris kiris edecek bezlerden uzak duracak kadar titizim..her defasinda cisli bez de olsa elimle dokunurum.ya da bebek kipir kipirken corabiyla degdiginde corabini cildine bakarim.faydasi kullanicidan kullaniciya degisiyor demek ki bezlerin.hepsini bi kenara birakip bim in bezinde huzuru bulanlar var.ben sadece primadan memnun degilim diyenlere kendi deneyimimden yola cikarak alternatif sunabilirim.prima 5 yildizliyi ben de deneyecegim..zaten 3 numarada uzun sure kalacaklar:)
Canım bu durumu kucakta tuttuğum pozisyonu bozmayacak şekilde battaniyesine sararak yatağına yatırmakta buldum.kızlar bu hiç memeyi bırakmama , memede uyumak isteme ve bırakınca sadece 5 dk uyuma sorununa çözüm bulan oldu mu ? çok yorucu bazen dayanılmaz oluyor
Huggies de kullandim...islaklik hissedilmio evet ama cok fazla sisiyordu bez:) sanirim dediginiz gibi daha fazla pamuklu oldugundan belki.huggies in islak pamuk mendilini kullaniyorum unibaby e gore daha ekonomik ve pek fark yok kalitesindeAynı sorun bende yaşadım yarım paket prima duruyor, gündüz arasıra bitsin diye kullanıyorum. Molfix almış eşim fena değil ama ençok huggıes begendim daha pamuklu gibi geldi.ıslak gibi durmuyor altı. Giysileri primada nemli oluyor. Kenardan sızdırmadan kaynaklanmıyor. Herkesin fikri farklı tabi.
Ay bende nerdeyse 80 tane pampers var daha sızma olmasın diye sık değiştiriyorum 4.600Ben prima premium çare kullanıyorum çok memnunum ve 3 numara kullanıyorum.3numaraya yaklaşık 4,5 kg ilken geçtik.3 numaranın kapasitesi daha fazla gece 1 kere değiştiriyorum sabaha kadar idare ediyor
oylemıı cok ıyı, poposuna surmemde bı sıkıntı var mı ?canim badem yagi. baya iyi. hemde organik. böyle yaralarda düsmelerde filan koruma amacli kullaniliyor. cok amacli bir sey yani.hipp cok iyi bir marka
benımki de oyle hrıltısı gecer gıbı olmustu gene çogaldı özellikle geceleri
Ben memnunum premium care ile aynı kalitede. Tercih etme sebebim kokusuz olması. Prima pudra gibi bir şey kokuyor demek ki parfümlü.4 kılo ustunde 2 numaralar galıba kucuk canım ya ben de 2 aldım ama bıter bıtmez 3 numaraya gececeğim sen huggies ten memenun musun ben de bir denemek istiyorum
Ben de bazen emzik mi versem acaba diye düşünmüyor değilim ama bebeğimi kandırmak gibi geliyor veremiyorum. Bir de 2 günlükken vermiştim 1 ay meme reddi yaşamıştık ondan da korkuyorum.kızlar bu hiç memeyi bırakmama , memede uyumak isteme ve bırakınca sadece 5 dk uyuma sorununa çözüm bulan oldu mu ? çok yorucu bazen dayanılmaz oluyor
Bir de prima premiumcare de elimde de pudra gibi bisey kaliyordu..Ben memnunum premium care ile aynı kalitede. Tercih etme sebebim kokusuz olması. Prima pudra gibi bir şey kokuyor demek ki parfümlü.
Ben başta vermedim. Emmeyi iyice öğrensin diye. 2 aylıkken verdim. Şimdi emiyor emiyor iyice doyuyor, ondan sonra alıyor zaten emziği. Emme refleksi çok fazla kızımda. Karnı aç olmadıktan sonra uyumasını sağlıyorsa emzik zararı yok faydası var bence, uykuya da ihtiyaçları var çünküBen de bazen emzik mi versem acaba diye düşünmüyor değilim ama bebeğimi kandırmak gibi geliyor veremiyorum. Bir de 2 günlükken vermiştim 1 ay meme reddi yaşamıştık ondan da korkuyorum.
Kocan da haksız sayılmaz aslında meme en iyi sakinleştirici :) başka türlü susmuyorlar ki minikler. Ama bizler için çok yorucu olduğu kesin. 3 ayın sonunda geçer diye düşünüyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?