2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ah kiyamam yaaa hakikaten zor karar insan gunduz bile zor uyusa acmasam mi altini acaba diyorm.hele ki gece.kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap ben de istemem kakayla dursun.ama sen de onemlisin.

Ahh bu prima premium care beni benden aldı. Kızımı emzirirken kakasini yaptı 5 dk bekledim tamamen yapsın diye sonra bi açtım altını aman Allahım zıbını çıtçıtlı badisi alt pijaması tulumu tamamen kaka. Yani gece olmasa tam banyoluk olmuş kızım. Temizledim heryerlerini kıyafetlerini yıkadım uyutmaya çalışıyorum.

Canım emzik almıyor mu? Ben karnı toksa yani memeyi artık ya cekmıyorsa ya cok yavas cekıyorsa yada yalayıp bırakıyorsa hemen memeden cekip omzuma alıyorum emziğini verip sırtını sıvazlıyor popoyu pıspıslıyorum emzikle uykuya dalıyor gazı cıktıysa. Uykuya dalması konusunda sıkıntım yok bu sayede ancak benım olayım da uyku süresi cok az 10dk sonra bi uyanıyor 10saat uyumus gibi

Emzik,gögüs ucu yara olmuştu ve 5dk uyuyordu emzirdikten sonra yatağa bırakıp emzik verdim. Ilk başlarda atıyordu her attığında sabırla verdim. Uykuya dalarken ağzından atıyor şimdi güzelce uyuyor. Sadece geri verirken dikkat ediyorum bazen esnemek ve kusmak içinde atmış olabiliyor, anlıyorsun zaten.

Benimkide birdönem öyle yaptı ama şimdi Maşallah kızıma iyi uyuyor. Uyandı diye almamak lazım çok bağırarak ağlamıyorsa ben beşiği sallıyorum tekrar dalıyor. Bir süre sonra kesiyor.benimki 2aylık oldu. Birde uykusu yoksa kabusa dönüşüyor biraz gezdirmek yormak lazım.

Aynı sorun bende yaşadım yarım paket prima duruyor, gündüz arasıra bitsin diye kullanıyorum. Molfix almış eşim fena değil ama ençok huggıes begendim daha pamuklu gibi geldi.ıslak gibi durmuyor altı. Giysileri primada nemli oluyor. Kenardan sızdırmadan kaynaklanmıyor. Herkesin fikri farklı tabi.

kızlar bu hiç memeyi bırakmama , memede uyumak isteme ve bırakınca sadece 5 dk uyuma sorununa çözüm bulan oldu mu ? çok yorucu bazen dayanılmaz oluyor
Canım bu durumu kucakta tuttuğum pozisyonu bozmayacak şekilde battaniyesine sararak yatağına yatırmakta buldum.

Kendi kol ve bacaklarının hareketi ile uyanıyor çünkü.

Anne karninda suyun içinde hareket ettirdiği hızda ellerini kollarını havada hareket ettirmeye kalkışınca, kafasına pat küt vuruyor (adeta boşluğa düşermiş gibi bir çırpınış görünüyor). Uyanıyor haliyle.

Bu kontrolsüz hareketi battaniye ile yavaşlatıyorum daha uzun uyumaya başladı bu sayede.

Huggies de kullandim...islaklik hissedilmio evet ama cok fazla sisiyordu bez:) sanirim dediginiz gibi daha fazla pamuklu oldugundan belki.huggies in islak pamuk mendilini kullaniyorum unibaby e gore daha ekonomik ve pek fark yok kalitesinde

Ben prima premium çare kullanıyorum çok memnunum ve 3 numara kullanıyorum.3numaraya yaklaşık 4,5 kg ilken geçtik.3 numaranın kapasitesi daha fazla gece 1 kere değiştiriyorum sabaha kadar idare ediyor
Ay bende nerdeyse 80 tane pampers var daha sızma olmasın diye sık değiştiriyorum 4.600

canim badem yagi. baya iyi. hemde organik. böyle yaralarda düsmelerde filan koruma amacli kullaniliyor. cok amacli bir sey yani.hipp cok iyi bir marka
oylemıı cok ıyı, poposuna surmemde bı sıkıntı var mı ?

passionete

benımki de oyle hrıltısı gecer gıbı olmustu gene çogaldı özellikle geceleri

evet oyle, emzırıken yutkundugu ıcın acılıyo ama sonra yıne aynı

4 kılo ustunde 2 numaralar galıba kucuk canım ya ben de 2 aldım ama bıter bıtmez 3 numaraya gececeğim sen huggies ten memenun musun ben de bir denemek istiyorum
Ben memnunum premium care ile aynı kalitede. Tercih etme sebebim kokusuz olması. Prima pudra gibi bir şey kokuyor demek ki parfümlü.

Ben de bazen emzik mi versem acaba diye düşünmüyor değilim ama bebeğimi kandırmak gibi geliyor veremiyorum. Bir de 2 günlükken vermiştim 1 ay meme reddi yaşamıştık ondan da korkuyorum.
Kocan da haksız sayılmaz aslında meme en iyi sakinleştirici :) başka türlü susmuyorlar ki minikler. Ama bizler için çok yorucu olduğu kesin. 3 ayın sonunda geçer diye düşünüyorum inşallah.

Kizlar fenalardayim...
Dun geceden su saate kadar toplasan 3_4 saat uyumustur heralde. Normalde kendi kendine biraz oylaniyordu o da yokk. Emzigi alan cocuk onu da istemiyor oyle olunca dalamiyor cok yoruldumm resmen kaburgalarim agridi kucagimda sakinlestirme cabasindan. Yanlis bakmadiysam atak haftasi falan da degil neyi olabilir ki ?

Ben başta vermedim. Emmeyi iyice öğrensin diye. 2 aylıkken verdim. Şimdi emiyor emiyor iyice doyuyor, ondan sonra alıyor zaten emziği. Emme refleksi çok fazla kızımda. Karnı aç olmadıktan sonra uyumasını sağlıyorsa emzik zararı yok faydası var bence, uykuya da ihtiyaçları var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…