- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.161
Prima pampers premium care canim. Kokusundan hic hoslanmadim hele de cisini yaptiktan sonra o karisim koku daha bayici :) bizde 2 kez sirtindan cikti kakasi. Hem de yaptigini duydum ve bitmesi icin 10 dk falan beklemisimdir.Pampers primadan mi bahsediyorsun cnim. Ben onu kullaniyorum cok memnunum. Kokusuda pudra gibi hicte sızdırma yapmadi beline kadar kaka yaptığında bile.
Premium care den memnun olmayan cok kişi duydum bi okadarda pahali yaniPrima pampers premium care canim. Kokusundan hic hoslanmadim hele de cisini yaptiktan sonra o karisim koku daha bayici :) bizde 2 kez sirtindan cikti kakasi. Hem de yaptigini duydum ve bitmesi icin 10 dk falan beklemisimdir.
Kızlar Elimde almanyadan gelmiş numuneler var, translate yaptm ama pek anlayamadm bu ürün nedir acaba ?
Eki Görüntüle 2069836
Maalesef öyle. Annesi de Sevinemiyorum bile yazmış.Okadar sevindim ki ama bi yandan da içim buruk. Minicik bi beden bu dünyadan göçtüyaşamla ölüm arasındaki incecik çizgi
Biz 0 numarayla başladık. -1 bile olurduBen 1 kullanmadim 3800 kg dogdu. 2 de bi paket kullandim. Simdi 3 kullaniyorum
Bebıs nekadarlıktı canım senın
Kac ayljk bebek.
Ben yaptım iade. Okul müdürüm aradı maaşını kuruşuna kadar bakıp iade etmen lazım dedi. Ben de parayı verdim eşim gidip ilçe mem e yatırdı. Ama ilçe mem benim SGK mı yatırdığı için fazladan 400 tl civarı para ödemek zorunda kaldım.Ücretsiz izne çıkan öğretmenlerim maaş iadesi yaptınız mı? nasıl yapılıyor beni aydinlatirmisiniz okula yazı gelmeden biz mem e gitsek olur mu
Evet primada ıslaklık oluyor molfix ve huggıeste öyle bir sorun yok Birde iç bariyerleri bacaklarını sıkıyor 5kg kızım 3-6 kullanıyoryz, bütün bezlerde aynı sorunCanim benim sikayetci oldugum konu kokusu ve dedigim gibi sizdirmasa bile bez diştan nemli oluyor hatta pantolonundan bile farkediliyor kimi zaman. Arada sizdirdiklarini da saymiyorum :)
Tamam canım çok teşekkür ederim yerine yeni doktor gelir ama bilemiyorum nasıl olur en azından can bey oranın doktoru olduğu için ona götürürüm diye düşündümAa gerçekten mi. Evet canım biz de dilek hanıma gidiyorduk. Can bey hastanede 2. Gün kontrole geldi. Nasıldır detaylı bilmiyorum. Ama öğrenirim. Sana da yazarım
Yani 2 numara kullaniyorsun. 3 numarayi deneseydin kucuk geliyor olabilir 2 numaraEvet primada ıslaklık oluyor molfix ve huggıeste öyle bir sorun yok Birde iç bariyerleri bacaklarını sıkıyor 5kg kızım 3-6 kullanıyoryz, bütün bezlerde aynı sorun
O hastanede çalışan doktor tanıdığımız var. Yeni gelen hakkında da bilgisi vardır belki. Ona sorarım. Bir kaç kere muayeneden sonra karar veririz artık.Tamam canım çok teşekkür ederim yerine yeni doktor gelir ama bilemiyorum nasıl olur en azından can bey oranın doktoru olduğu için ona götürürüm diye düşündüm
Okadar sevindim ki ama bi yandan da içim buruk. Minicik bi beden bu dünyadan göçtüyaşamla ölüm arasındaki incecik çizgi
Kızlar Elimde almanyadan gelmiş numuneler var, translate yaptm ama pek anlayamadm bu ürün nedir acaba ?
Eki Görüntüle 2069836
zaten bebek durmuyor ki kucak ıstyor ben dınlenmek bıe ıstesem buna fırsat yok ki alma kucaga dıyenlere bebegı verecegım 1 saat zaman gecırsın bakalım durudarbılıyrlar mıAhahah Cumhurbaşkanı adaylığı :))
Ben de kucağına alma hiç bir iş yapamazsın diyenlere ben iş yapmak için mi ücretsiz izne ayrıldım diyorum :) dediğin gibi evde sanki çocuğumuzdan başka işimiz var.
prima 5 yıldızlı cok ıyı ince primalar aynen dediğin gibi ama 5 yıldızlı öyle degıl , molfix ıslak bırakıyor emıcılıgı ıyı değil ki 2 numarası da primaya göre daha küçük yanı primanın 2 numarası molfix 3 numarası sanırım.ben molfix denemek için aldım bıtsın dıye gunduzlerı sadece kullanıyorum ve her saat bası degıstryorum ki ıslak kalmasın bebek diye cildi kırıs kırıs yapıyor demek ki emmiyor zaten tene degen yüzey pürüzlü ve ıslak kalıyorBen molfiksten memnunum.3 numaraya gecince hele daha daha memnunum...hic sizacak mi derdim yok ozellikle gece uzun uyudugunda..kaka yapmamissa ikinci kalkisinda degisiyorum uykusi da acilmiyor..ilk aldigimiz bez prima premiumcare idi.hem sizdi her bez degistigimizde yavrumun kiyafetlerini degistik.ki yeni dogsugunda cok sık cis kaka yapiyordu..bir de yeni sezeryanliyken tumden degismek o kadar zordu ki acemilik de var.nefret etmistim primadan.ayrica kotu kokuyordu.
4 kılo ustunde 2 numaralar galıba kucuk canım ya ben de 2 aldım ama bıter bıtmez 3 numaraya gececeğim sen huggies ten memenun musun ben de bir denemek istiyorum2 numara huggies
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?