2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ücretsiz izne çıkan öğretmenlerim maaş iadesi yaptınız mı? nasıl yapılıyor beni aydinlatirmisiniz okula yazı gelmeden biz mem e gitsek olur mu

Pampers primadan mi bahsediyorsun cnim. Ben onu kullaniyorum cok memnunum. Kokusuda pudra gibi hicte sızdırma yapmadi beline kadar kaka yaptığında bile.
Prima pampers premium care canim. Kokusundan hic hoslanmadim hele de cisini yaptiktan sonra o karisim koku daha bayici :) bizde 2 kez sirtindan cikti kakasi. Hem de yaptigini duydum ve bitmesi icin 10 dk falan beklemisimdir.

Prima pampers premium care canim. Kokusundan hic hoslanmadim hele de cisini yaptiktan sonra o karisim koku daha bayici :) bizde 2 kez sirtindan cikti kakasi. Hem de yaptigini duydum ve bitmesi icin 10 dk falan beklemisimdir.
Premium care den memnun olmayan cok kişi duydum bi okadarda pahali yani

Ücretsiz izne çıkan öğretmenlerim maaş iadesi yaptınız mı? nasıl yapılıyor beni aydinlatirmisiniz okula yazı gelmeden biz mem e gitsek olur mu
Ben yaptım iade. Okul müdürüm aradı maaşını kuruşuna kadar bakıp iade etmen lazım dedi. Ben de parayı verdim eşim gidip ilçe mem e yatırdı. Ama ilçe mem benim SGK mı yatırdığı için fazladan 400 tl civarı para ödemek zorunda kaldım.

Canim benim sikayetci oldugum konu kokusu ve dedigim gibi sizdirmasa bile bez diştan nemli oluyor hatta pantolonundan bile farkediliyor kimi zaman. Arada sizdirdiklarini da saymiyorum :)
Evet primada ıslaklık oluyor molfix ve huggıeste öyle bir sorun yok Birde iç bariyerleri bacaklarını sıkıyor 5kg kızım 3-6 kullanıyoryz, bütün bezlerde aynı sorun

Aa gerçekten mi. Evet canım biz de dilek hanıma gidiyorduk. Can bey hastanede 2. Gün kontrole geldi. Nasıldır detaylı bilmiyorum. Ama öğrenirim. Sana da yazarım
Tamam canım çok teşekkür ederim yerine yeni doktor gelir ama bilemiyorum nasıl olur en azından can bey oranın doktoru olduğu için ona götürürüm diye düşündüm

Tamam canım çok teşekkür ederim yerine yeni doktor gelir ama bilemiyorum nasıl olur en azından can bey oranın doktoru olduğu için ona götürürüm diye düşündüm
O hastanede çalışan doktor tanıdığımız var. Yeni gelen hakkında da bilgisi vardır belki. Ona sorarım. Bir kaç kere muayeneden sonra karar veririz artık.

Okadar sevindim ki ama bi yandan da içim buruk. Minicik bi beden bu dünyadan göçtü yaşamla ölüm arasındaki incecik çizgi

Cok aci dimi bi annenin ici kan agliyorken birinin yavrusu o canla can bulucak allah digerininkine sabir versin kartalada bol boll sifaa cabucak iyilesir insallah

Arkadaslarim, bugün tv de doç.ünvanlı bir çocuk dr.undan duyduğum, benim için yeni olan bir bilgiyi paylaşmak istedim.

"0-6 yaş çocuğunu büyüten 3 şey varmış:
Uyku, fiziksel hareket ve açlık".

Büyüme hormonları yalnız bu 3 durumda salgılanırmış.

Bebek beslenmesine de "beslenme"nin yalnız yemek anlamında olmadığı, bebeğin uyaranlarla zihinsel ve duygusal beslenmesini de içerdiğini vurguladı.

zaten bebek durmuyor ki kucak ıstyor ben dınlenmek bıe ıstesem buna fırsat yok ki alma kucaga dıyenlere bebegı verecegım 1 saat zaman gecırsın bakalım durudarbılıyrlar mı

prima 5 yıldızlı cok ıyı ince primalar aynen dediğin gibi ama 5 yıldızlı öyle degıl , molfix ıslak bırakıyor emıcılıgı ıyı değil ki 2 numarası da primaya göre daha küçük yanı primanın 2 numarası molfix 3 numarası sanırım.ben molfix denemek için aldım bıtsın dıye gunduzlerı sadece kullanıyorum ve her saat bası degıstryorum ki ıslak kalmasın bebek diye cildi kırıs kırıs yapıyor demek ki emmiyor zaten tene degen yüzey pürüzlü ve ıslak kalıyor

benm fıkrım bu tabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…