- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.221
Kaçıncı haftanız cnm.Kizlar fenalardayim...
Dun geceden su saate kadar toplasan 3_4 saat uyumustur heralde. Normalde kendi kendine biraz oylaniyordu o da yokk. Emzigi alan cocuk onu da istemiyor oyle olunca dalamiyor cok yoruldumm resmen kaburgalarim agridi kucagimda sakinlestirme cabasindan. Yanlis bakmadiysam atak haftasi falan da degil neyi olabilir ki ?
Çok güldüm :) benim de saçlarım belime kadar uzadı. Kaşlarım bıyıklarım çok fena :) aldırınca bebeğim de beni tanıyamayacak galibaBenim haci yatmaz da gunduzleri oyle...temizlik yemek banyo yapamiyorum.esim evde oldugu zaman bile bebegi birakip bi 5 dk kuafore gidemiyorum saclar zaten aldi gitti..recep ivedik gibi geziyorum kasim biyigimla.
Aldirdigimda bebek beni tanimicak:)
aksamlari da uykusu gelince sanki meme elinden aliniyormus gibi ustume tirmanarak soylenip sokranarak emiyor cok tatli oluyor:))
Benimkide aynı şekilde okuyunca kendi kızım geldi gözümün önüne.Canım emzik almıyor mu? Ben karnı toksa yani memeyi artık ya cekmıyorsa ya cok yavas cekıyorsa yada yalayıp bırakıyorsa hemen memeden cekip omzuma alıyorum emziğini verip sırtını sıvazlıyor popoyu pıspıslıyorum emzikle uykuya dalıyor gazı cıktıysa. Uykuya dalması konusunda sıkıntım yok bu sayede ancak benım olayım da uyku süresi cok az 10dk sonra bi uyanıyor 10saat uyumus gibi
Nerden aldınız ? Ben de almak istiyorumSelam güzel anneler, iki gündür çıngıraklı çorap ve bilek bantlarını takıyoruz kızımın hoşuna gitti on beş dk onları sallayıp duruyor, işitsel ve fiziksel gelişimi için de çok faydalı tavsiye ederim
Evet uyku da önemli bizim dinlenmemiz de önemli. Benim kızım da emmeye çok düşkün. Bir kere yatarak emzirirken uyumuşum, uyandığında kızım hala emiyordu :) meme ucum damağının şeklini almıştı :) bilmiyorum kararsızım belki de veririm emzik.Ben başta vermedim. Emmeyi iyice öğrensin diye. 2 aylıkken verdim. Şimdi emiyor emiyor iyice doyuyor, ondan sonra alıyor zaten emziği. Emme refleksi çok fazla kızımda. Karnı aç olmadıktan sonra uyumasını sağlıyorsa emzik zararı yok faydası var bence, uykuya da ihtiyaçları var çünkü
Canim dogdugu gunden mi yoksa dogmasi gerekenden mi hesapliyorduk. 25 eylulde dogudu 30 eylulde dogmasi gerekiyordu. 7. Haftadayiz galiba oyle miKaçıncı haftanız cnm.
Afra Berin 7 ve 9. Haftaları arasında aynen dediğin gibi olmuştu hiçbirşekilde sakinlestiremiyordum.
Benim okuduğum yerde 7 ve 9. Hafta arası oluşum atak haftasıydı..
Çok güldüm :) benim de saçlarım belime kadar uzadı. Kaşlarım bıyıklarım çok fena :) aldırınca bebeğim de beni tanıyamayacak galiba
Benim okuduğum yere göre bu şekilde evet cnm..Canim dogdugu gunden mi yoksa dogmasi gerekenden mi hesapliyorduk. 25 eylulde dogudu 30 eylulde dogmasi gerekiyordu. 7. Haftadayiz galiba oyle mi
Canim dogdugu gunden mi yoksa dogmasi gerekenden mi hesapliyorduk. 25 eylulde dogudu 30 eylulde dogmasi gerekiyordu. 7. Haftadayiz galiba oyle mi
Kızım doğmadan önce Aliekspresten almıştık ama hepsiburada ebebekte falan da varNerden aldınız ? Ben de almak istiyorum
Çok geçmiş dlsun canım herkezde farklı şeyler süt yapıyor. Öncelikle sık emzir istesede istemesede bol su bulgur boza galactago diye damla var hatta Facebook'tan ulaşınca kargo karşılığı ücretsiz numune gönderiyor. Ve sütüm az yetmiyor deme olumsuz olumlama yapma bol sütlü günlerKızlar yardım lütfen
2,5 aylık oğlum var ve benim yaklaşık bir haftadır çok ciddi agrilar çektiğim bir rahatsızlığım var. Bu rahatsızlıktan dolayı ilaç kullanmam gerekti ancak ilaca başladığım gibi bebeğim ishal oldu ve ilacı bırakmak zorunda kaldım. Zaten suan kendi agrilarim hiç umrumda değil onemli olan oğlumun iyileşmesi. Bu agrilar başladığından beri sanki sutum azaldı sütümü artırmak icin ne yapabilirim suan anne sütüne çok ihtiyacı var hem ishal hemde mama ilk kez vermeye çalıştığım icin reddediyor. Yardım edin lütfen çok zor durumdayım.....
Ay bayıldım çok tatlılar hele elbiseye bayıldım. Bende 100 liraya sattıkları batteniyeyi 17 Dolare almıytımKızlar belki takip edeniniz vardır instagramda bebekler için kıyafetler satan sayfalar var. O sayfalarda satılan ürünlerin hemen hepsi aliexpress ten temin ediliyor ve 3 katı fiyatına satılıyor. Ben deneme amaçlı bir iki kıyafet aldım çok güzeller. İnstagramda 70-80 tl ye satılan kıyafeti 6-7 dolara alıyorum. Bakmanızı tavsiye ederim. Türkiye de bulunmayan çok tarz Bebek kıyafetleri var.
Cnm irmik kaliteli ve güzel süt yapar.Tecrübeliyim inanki çok güzel süt yapıyor.Kızlar yardım lütfen
2,5 aylık oğlum var ve benim yaklaşık bir haftadır çok ciddi agrilar çektiğim bir rahatsızlığım var. Bu rahatsızlıktan dolayı ilaç kullanmam gerekti ancak ilaca başladığım gibi bebeğim ishal oldu ve ilacı bırakmak zorunda kaldım. Zaten suan kendi agrilarim hiç umrumda değil onemli olan oğlumun iyileşmesi. Bu agrilar başladığından beri sanki sutum azaldı sütümü artırmak icin ne yapabilirim suan anne sütüne çok ihtiyacı var hem ishal hemde mama ilk kez vermeye çalıştığım icin reddediyor. Yardım edin lütfen çok zor durumdayım.....
Saol canim, peki 9. Haftanin sonuna kadar mi surdu sizde ?
Hayır cnm bizde 9. Haftaya girdiğimizde tak diye bittiSaol canim, peki 9. Haftanin sonuna kadar mi surdu sizde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?