2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kaçıncı haftanız cnm.
Afra Berin 7 ve 9. Haftaları arasında aynen dediğin gibi olmuştu hiçbirşekilde sakinlestiremiyordum.
Benim okuduğum yerde 7 ve 9. Hafta arası oluşum atak haftasıydı..

Bende prima premium care kullandım 1 numarayı sonra 2 numarasını prima aldım.
3. Kızım başka bez kullanmadım ıslak havlusuysa prima kullanıyorum.
Bebekten bebeğe değişiyor bence..

Emzik olayına bir biz giremedik sanırım
Ne yaptıysam almadı diğer kızlarımda vermeyeyim gerek yok demiştim ama bu 3. Olduğu için belki uyumasına yardımcı olur dedim uyurken diğerleriyle ilgilenebileyim diye ama olmadı, istemedi benim küçük prenses

Çok güldüm :) benim de saçlarım belime kadar uzadı. Kaşlarım bıyıklarım çok fena :) aldırınca bebeğim de beni tanıyamayacak galiba

Benimkide aynı şekilde okuyunca kendi kızım geldi gözümün önüne.
Zorla uyutuyorum sanarsın uyuyacak 1 saat ama neredee 10 dk. Sonra hopp gözler açık ..
Sonra tabi uykuyu alamadığı için birdaha uyutma seansı başlıyor

Evet uyku da önemli bizim dinlenmemiz de önemli. Benim kızım da emmeye çok düşkün. Bir kere yatarak emzirirken uyumuşum, uyandığında kızım hala emiyordu :) meme ucum damağının şeklini almıştı :) bilmiyorum kararsızım belki de veririm emzik.

Kaçıncı haftanız cnm.
Afra Berin 7 ve 9. Haftaları arasında aynen dediğin gibi olmuştu hiçbirşekilde sakinlestiremiyordum.
Benim okuduğum yerde 7 ve 9. Hafta arası oluşum atak haftasıydı..
Canim dogdugu gunden mi yoksa dogmasi gerekenden mi hesapliyorduk. 25 eylulde dogudu 30 eylulde dogmasi gerekiyordu. 7. Haftadayiz galiba oyle mi

Canim dogdugu gunden mi yoksa dogmasi gerekenden mi hesapliyorduk. 25 eylulde dogudu 30 eylulde dogmasi gerekiyordu. 7. Haftadayiz galiba oyle mi
Benim okuduğum yere göre bu şekilde evet cnm..
İnan anlattıkların bizim atak haftamızın aynısı ,zor geçiyor ben fön makinesi sesiyle uyutmaya çalışıyordum faydası oldu.Sürekli bir ağlama ,ve uyuyamama krizi geçirdik.
Ama haftalar bitince eski halimize döndük çok şükür
Darısı size inşallah..

Günde 6 kere olan mamayı dün 4 kere verdim bugün İsa sabah 5 de içti daha varmedim inşallah cuma kilosuna baktırıcam bi hafta mamasız duruma bakıcaz alışkanlık yaptı biberon fena yeni biberon etkisi bu inşallah sütümle doyar

Kızlar yardım lütfen
2,5 aylık oğlum var ve benim yaklaşık bir haftadır çok ciddi agrilar çektiğim bir rahatsızlığım var. Bu rahatsızlıktan dolayı ilaç kullanmam gerekti ancak ilaca başladığım gibi bebeğim ishal oldu ve ilacı bırakmak zorunda kaldım. Zaten suan kendi agrilarim hiç umrumda değil onemli olan oğlumun iyileşmesi. Bu agrilar başladığından beri sanki sutum azaldı sütümü artırmak icin ne yapabilirim suan anne sütüne çok ihtiyacı var hem ishal hemde mama ilk kez vermeye çalıştığım icin reddediyor. Yardım edin lütfen çok zor durumdayım.....

Kızlar belki takip edeniniz vardır instagramda bebekler için kıyafetler satan sayfalar var. O sayfalarda satılan ürünlerin hemen hepsi aliexpress ten temin ediliyor ve 3 katı fiyatına satılıyor. Ben deneme amaçlı bir iki kıyafet aldım çok güzeller. İnstagramda 70-80 tl ye satılan kıyafeti 6-7 dolara alıyorum. Bakmanızı tavsiye ederim. Türkiye de bulunmayan çok tarz Bebek kıyafetleri var.

Eklentiler

• IMG_1589.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1590.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1591.webp
    18 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_1592.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1593.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_1594.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 49
Çok geçmiş dlsun canım herkezde farklı şeyler süt yapıyor. Öncelikle sık emzir istesede istemesede bol su bulgur boza galactago diye damla var hatta Facebook'tan ulaşınca kargo karşılığı ücretsiz numune gönderiyor. Ve sütüm az yetmiyor deme olumsuz olumlama yapma bol sütlü günler

Ay bayıldım çok tatlılar hele elbiseye bayıldım. Bende 100 liraya sattıkları batteniyeyi 17 Dolare almıytım

Cnm irmik kaliteli ve güzel süt yapar.Tecrübeliyim inanki çok güzel süt yapıyor.
Tatlısını yapmayı dene,ayva kompostosu hem yapımı kolay hem bol bol tüketebilirsin birde bulgur ama oda gaz yapıyor ...
Geçmiş olsun cnm..

Saol canim, peki 9. Haftanin sonuna kadar mi surdu sizde ?
Hayır cnm bizde 9. Haftaya girdiğimizde tak diye bitti
Yani yine gaz sorununuz uyku sorununuz var ama o haftalar gibi değil çok şükür. Bölük bölük uyuyoruz gaz için uğraşıyoruz.
Biz sab damlayı bıraktık dr.umuz dedi bir müddet sonra kakasını yapmada zorlanır ve kıvamı değişir dedi ve gerçekten öyle oldu.
Başka damla kullanıyorum ve kakası artık normal kendisi yapabiliyor ve artık kıvamı normale döndü çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…