2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benımki de oyle hrıltısı gecer gıbı olmustu gene çogaldı özellikle geceleri

kızlar bu hiç memeyi bırakmama , memede uyumak isteme ve bırakınca sadece 5 dk uyuma sorununa çözüm bulan oldu mu ? çok yorucu bazen dayanılmaz oluyor

kocada her ağladığında buldu çözümü bu meme istiyor diyor ya sabahtan başlıyoruz gece 2 ye kadar zaten meme de ne memesi !

4 kılo ustunde 2 numaralar galıba kucuk canım ya ben de 2 aldım ama bıter bıtmez 3 numaraya gececeğim sen huggies ten memenun musun ben de bir denemek istiyorum
Verilen kilo aralığına 1 kilo hatta 1.5 kilo kala bir üst numaraya geçmek gerekiyor. Yoksa iz yapıyor ve sızdırıyor

Ben çözümü emzikte buldum. İyice doymuş olacak ve uykulu olacak. O şekilde emziği verdiğimde derin uykuya geçebiliyor. Yoksa sürekli göğsümde uyuyordu. Yapışık yaşıyorduk. Yatağına koyduktan 10 dakika gözlerini açıveriyordu. Şimdi gözlerini açsa bile emziği verdiğimde geri uykuya dalıyor

offff emziğe mahkummuyuz ya yazık bebeklere keşke başka seceneğimiz olsa

Cok sukur allah birdaha mastit yuzu göstermesin canım bize. Defne tabıkı hersey gibi uykuyu da kucakta istiyor. Yataga yattıgında 5-10dk içinde uyanıp birdaha uyumuyor aslında uyumaya da calısıyor ama cok kısa uykuları hep. Yarın bende kendıme bi saat seçip denerim bakalım bi bunu yapmadım :)

Canım ben uyudugunu anlar anlamaz çekiyorum yani gözleri kapandığında. Sonra omuzuma yatırıp pışpışlıyorum derin uykuya omuzumda geçiyor oradan yatağa .atak dönemindw ise yaramiyor hep Emmek hep kucak istiyor

canım doğdugundna beri böyle atak dönemi falan değil yani bir tek babası pusette evın ıcınde gezdırıse uyuyor meme dısında ama o da ayrıca yorucu zaten babası olabildiği kadar topu bana atıyor hah bak meme istiyor dıyor oysa uyandıgından berı meme de verılen ara toplam 10 dk bile degıl her 10 dakıkada ya en az 1 saat meme bu geceye kadar neredeyse böyle ona ragmrn bak meme istiyor deyıp işin içindne cıkmak ıstıyor cunku meme de susuyor ya ama asırı yorucu

omzumda pışpışlamayı denedım ama daha feci bağırıyor bu da çare değil

Bizimse gündüz uyku düzenimiz yoktu annem yanımdayken düzensiz uyurdu annem gittikten sonra sürekli aynı saatlerde uyutmaya çalıştım önceleri çok uyumak istemiyordu bir hafta sonra süzen oturmaya başladı saati gelince uykusu geliyo uyuyo aynı saatlerde uyutmaya çalış çabuk öğreniyorlar bende kuçakta uyutuyorum

Sağol canım verdiğin bilgiler için

Cnm inan primanin cesitleri hakkinda bilgim yok.ilk aldigimiz prima premiumcare olduguna eminim.en iyisi olsun dedik hatta esimle inatlastim primadan baska bez kullanmam demistim.ama burda pampers mis 5 yildizliymis vs seyler dr duyuyorum onlari denemeden biz molfikste memnun kaldik.ben de kendi bebegimi islak tutacak cildini kiris kiris edecek bezlerden uzak duracak kadar titizim..her defasinda cisli bez de olsa elimle dokunurum.ya da bebek kipir kipirken corabiyla degdiginde corabini cildine bakarim.faydasi kullanicidan kullaniciya degisiyor demek ki bezlerin.hepsini bi kenara birakip bim in bezinde huzuru bulanlar var.ben sadece primadan memnun degilim diyenlere kendi deneyimimden yola cikarak alternatif sunabilirim.prima 5 yildizliyi ben de deneyecegim..zaten 3 numarada uzun sure kalacaklar:)

Benim haci yatmaz da gunduzleri oyle...temizlik yemek banyo yapamiyorum.esim evde oldugu zaman bile bebegi birakip bi 5 dk kuafore gidemiyorum saclar zaten aldi gitti..recep ivedik gibi geziyorum kasim biyigimla.
Aldirdigimda bebek beni tanimicak:)
aksamlari da uykusu gelince sanki meme elinden aliniyormus gibi ustume tirmanarak soylenip sokranarak emiyor cok tatli oluyor:))

bende sırayla denıyorum canım hangısı en ıyı dıye

çooooooook zor ama cok guzeller ya

oğlum bezini doldurdu kakayla kokusu dısarı gelıyor ama durudm başında ne yapacagım bilemiyorum o kadar zor uyudu ki saatlerdır cırpınıyor serseme döndu altını acsam allah biliyor kac saatte tekrar dalacak perısan olacak ama kakayla d auyutmak asla istemıyorum

of offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…