2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bulantınız var mı ben 6+2 deyim ama çok midem bulanıyor . Çok erken değil mi ? Bazen su içerken bile bulantı olıyor

Ben de 57 yle kaldım 59 um şimdi. Haftada 1 kilo alcaz ilk aylar sanırım

Merhaba
Kısmetse bende eylülde anne olacağım. Allah hepimizi tamamına erdirsin,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bir arkadaşım istanbul anadolu yakasında doktor sormuş. Ben kartalda oturuyorum.Ataşehir şifa hastanesinde Dr Emrah kola gidiyorum. Kendisine tavsiye ile gittim. Internetten de olumlu yorumlar okuyunca doktorum olmasına karar verdim şimdilik memnunum. Tavsiye ederim.

Kızlar ben de Allah izin verirse Eylülde doğum yapacağım. İstanbul Anadolu yakasına yeni taşındık Ümraniye yakınlarında doktor tavsiyeniz var mı , Şu an doktor arayışı içindeyim.

Ümraniye erdem hastahanesi Dr Fatoş özlem Yıldırım tavsiye ederim ,sempatik ,güler yüzlü ve sıkılmadan sorularınızı cevaplar.

Canım plates 3. aydan sonra yap bence benim doktorum öyle dedi ben de 59 kusur kiloyla kaldım 1 kilo aldım.

Canım plates 3. aydan sonra yap bence benim doktorum öyle dedi ben de 59 kusur kiloyla kaldım 1 kilo aldım.
Ben zatın hamile kalmadan platese başlamıştım sonda bırakmak zorunda kaldım şimdi 4. Ayı beklıyorum. 59 düm 58.600 a indim gidip geliyorum ödem ve bağırsak problemine göre değişiyor.

Ben zatın hamile kalmadan platese başlamıştım sonda bırakmak zorunda kaldım şimdi 4. Ayı beklıyorum. 59 düm 58.600 a indim gidip geliyorum ödem ve bağırsak problemine göre değişiyor.

Kusman falan mı oldu, hiç kilo almamıssın. Ben de istiyorum da iş çok yoruyor eve gidince bayılıyorum

merhabalar hanımlar bende 5 haftalık hamileyim eylüln sonu diye tahmin ediyorum bende doğumumu :) şükürler olsun bende böyle bi topiğe yazabiliyorum artıkkkk.. ben daha doktor muayenesine gitmedim. acilde tahlil yaptırdım. 3620,0 bhcg.sizce ne zaman kalp atışı duyulur. aslında bu hafta gitmeyeyim diyorum doktora ama arar vermedim. bi yandan gidip keseyi bebeğin varlığını tamamen duymak istiyorum. ama kararsızım sizce ne yapmalıyım?

Kusman falan mı oldu, hiç kilo almamıssın. Ben de istiyorum da iş çok yoruyor eve gidince bayılıyorum
Yok çok şükür canım bi kere bile çıkarmadım ame dikkat ettim gereksiz kalori alımı yapmıyorum. Bende işten eve gidince baygın hale geliyorum spor nasıl olcak bilmiyorum. Akşam 5 de çıkıyorum eve gitmem en erken 6:15

Hayırlı olsun canım son adet ne zamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…