- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.341
Olsun teşekkürler canımMaalesef canım
İyi gidiyor çok şükür canım kist ağrım çok oluyor o kadar. Senin nasıl gidiyorHAMİLELİK NASIL GİDİYOR ANNELER?
Ben de 57 yle kaldım 59 um şimdi. Haftada 1 kilo alcaz ilk aylar sanırımKendini topla canım 4. Aydan başlarsın devlet hastenelerini ilk defa duydum memorial ve acıbadem arada ücretsiz eğitim veriyormuş takip etmek lazım. 59 la hamile kaldım şu an 58.600 59.200 arası gidip geliyorum ama doktor 62 olarak yazdı kat kat kıyafetle tarttığı için. Sen kaç kilo ile hamile kaldın
İyi olur bebekle ilgili herşeyi öğreniriz, ben en çok nefes egzersizi için istiyorum, Doğumda nefes çok önemliymiş.Benim gittiğim hastanede var ve ücretsiz. .ilerleyen zamanlarda düşünebilirim şuan hicbiseye mecalim yok
Masllah kuzuna cnmSıkışık olmadığım içinmiş ilk 3 ay sıkışık gel daha iyi olur dedı iki gün eksikti Onuda tamamlamış
Kızlar ben de Allah izin verirse Eylülde doğum yapacağım. İstanbul Anadolu yakasına yeni taşındık Ümraniye yakınlarında doktor tavsiyeniz var mı , Şu an doktor arayışı içindeyim.
Kendini topla canım 4. Aydan başlarsın devlet hastenelerini ilk defa duydum memorial ve acıbadem arada ücretsiz eğitim veriyormuş takip etmek lazım. 59 la hamile kaldım şu an 58.600 59.200 arası gidip geliyorum ama doktor 62 olarak yazdı kat kat kıyafetle tarttığı için. Sen kaç kilo ile hamile kaldın
Aslında ilk 3 ay için 1 kilo diye okudum. Ekmek börek poğaça tüketmemeye çalış canımBen de 57 yle kaldım 59 um şimdi. Haftada 1 kilo alcaz ilk aylar sanırım
Ben zatın hamile kalmadan platese başlamıştım sonda bırakmak zorunda kaldım şimdi 4. Ayı beklıyorum. 59 düm 58.600 a indim gidip geliyorum ödem ve bağırsak problemine göre değişiyor.Canım plates 3. aydan sonra yap bence benim doktorum öyle dedi ben de 59 kusur kiloyla kaldım 1 kilo aldım.
Hepimizin kuzuları sağlıcakla büyür inşallah. En başta doktor seni ne üzmüştü şimdi 11 hafta olmuş maşallahMasllah kuzuna cnm
Yavaş yavaş vakti canım ama kendini miden bulanmıcak gibi hazırla benim midem bulanmıcak deKızlar bulantınız var mı ben 6+2 deyim ama çok midem bulanıyor . Çok erken değil mi ? Bazen su içerken bile bulantı olıyor
Ben zatın hamile kalmadan platese başlamıştım sonda bırakmak zorunda kaldım şimdi 4. Ayı beklıyorum. 59 düm 58.600 a indim gidip geliyorum ödem ve bağırsak problemine göre değişiyor.
Yemiyorum ki hiç, tam buğdaya geçtim hoşuma gitmediği için yemiyorum. Doktorun verdiği listenin dışına çıkmadım, böreği poğaçayı yasaklamıştı zaten.Aslında ilk 3 ay için 1 kilo diye okudum. Ekmek börek poğaça tüketmemeye çalış canım
Yok çok şükür canım bi kere bile çıkarmadım ame dikkat ettim gereksiz kalori alımı yapmıyorum. Bende işten eve gidince baygın hale geliyorum spor nasıl olcak bilmiyorum. Akşam 5 de çıkıyorum eve gitmem en erken 6:15Kusman falan mı oldu, hiç kilo almamıssın. Ben de istiyorum da iş çok yoruyor eve gidince bayılıyorum
Hayırlı olsun canım son adet ne zamenmerhabalar hanımlar bende 5 haftalık hamileyim eylüln sonu diye tahmin ediyorum bende doğumumu :) şükürler olsun bende böyle bi topiğe yazabiliyorum artıkkkk.. ben daha doktor muayenesine gitmedim. acilde tahlil yaptırdım. 3620,0 bhcg.sizce ne zaman kalp atışı duyulur. aslında bu hafta gitmeyeyim diyorum doktora ama arar vermedim. bi yandan gidip keseyi bebeğin varlığını tamamen duymak istiyorum. ama kararsızım sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?