- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.361
Allah Allah sen dikkat et yinede canım metabolizma yakmıyor demekki ama kendinidi kiloya çok takmaYemiyorum ki hiç, tam buğdaya geçtim hoşuma gitmediği için yemiyorum. Doktorun verdiği listenin dışına çıkmadım, böreği poğaçayı yasaklamıştı zaten.
Maşallah canım ne güzel dayanmışsın. Kesen kesin görünür. Kalp atışı dışarı çıkmıyorsada görünebilir. Rahatsan bekle. Ben dayanamazdım ayrıca. 10 kere gittim doktora. Bana kalsa kapısında yatıcam doktorunmerhabalar hanımlar bende 5 haftalık hamileyim eylüln sonu diye tahmin ediyorum bende doğumumu :) şükürler olsun bende böyle bi topiğe yazabiliyorum artıkkkk.. ben daha doktor muayenesine gitmedim. acilde tahlil yaptırdım. 3620,0 bhcg.sizce ne zaman kalp atışı duyulur. aslında bu hafta gitmeyeyim diyorum doktora ama arar vermedim. bi yandan gidip keseyi bebeğin varlığını tamamen duymak istiyorum. ama kararsızım sizce ne yapmalıyım?
son adetim aralıkın 27siydi. ve ben direk adet sonrası gebe kalmışım.Hayırlı olsun canım son adet ne zamen
Doğru diyorsun Doğumdan sonra verilir nasılsaAllah Allah sen dikkat et yinede canım metabolizma yakmıyor demekki ama kendinidi kiloya çok takma
canım şüküler olsun 24 ayın sonunda Rabbim nasip etti. o yüzden rahatlık var galiba üstümde artık nefret ettim doktora gitmekten. inank bi yandan çok merak ediyorum bi yandan da diyorum ilk gittiğimde kalp atışını duyayım inşş :)Maşallah canım ne güzel dayanmışsın. Kesen kesin görünür. Kalp atışı dışarı çıkmıyorsada görünebilir. Rahatsan bekle. Ben dayanamazdım ayrıca. 10 kere gittim doktora. Bana kalsa kapısında yatıcam doktorun
canımsenin bulantıların filan oldumu olduysa kaçıncı haftanda başladı.Doğru diyorsun Doğumdan sonra verilir nasılsa
Kalp atışı 2 haftaya duyulur canım istersen bu hafta bitimi git yapılıcak tahlilleri isterson adetim aralıkın 27siydi. ve ben direk adet sonrası gebe kalmışım.
yaa daha varmış kalp atışını duymaya demekki. bencede cuma filan gitsem daha iyi olucak.Kalp atışı 2 haftaya duyulur canım istersen bu hafta bitimi git yapılıcak tahlilleri ister
bende 1,5 kilo almışım 3 günde nasıl oldu şoka girdim..bu haftalarda kilo alırsak vay halimize...14.haftaya kadar en fazla 2 kilo alınması gerekiyor..Ben de 57 yle kaldım 59 um şimdi. Haftada 1 kilo alcaz ilk aylar sanırım
hayırlı olsun amin inşallahMerhaba
Kısmetse bende eylülde anne olacağım. Allah hepimizi tamamına erdirsin,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Valla canım ben bi defa doğurduğum için bu konuda tecrübeliyim..O ağrı sancı falan gelidğinde bildiğin herşeyi unutuyorsun..Duadan başka bişey gelmiyo aklınaİyi olur bebekle ilgili herşeyi öğreniriz, ben en çok nefes egzersizi için istiyorum, Doğumda nefes çok önemliymiş.
Yok çok şükür canım bi kere bile çıkarmadım ame dikkat ettim gereksiz kalori alımı yapmıyorum. Bende işten eve gidince baygın hale geliyorum spor nasıl olcak bilmiyorum. Akşam 5 de çıkıyorum eve gitmem en erken 6:15
herkese merhaba 29 eylülde tahmini bizde bekliyoruz 2.yavrumuzu nasip olursa..
herkes sağlıkla kucağına alsın bebelerini.
2012 ağustos annelerinde faalken 2.bebek haberiyle kk tekrar geri dönmüş bulunmaktayım
Yok canım bulantım olmadı hiç çok şükür ama bulantısı olanlar var şuan dacanımsenin bulantıların filan oldumu olduysa kaçıncı haftanda başladı.
Aslında bilmemek mutluluktur sözüne güveniyorum ama biraz korku olduğu için hazırlık yapmak lazım gibi geldiValla canım ben bi defa doğurduğum için bu konuda tecrübeliyim..O ağrı sancı falan gelidğinde bildiğin herşeyi unutuyorsun..Duadan başka bişey gelmiyo aklına
Çok almış sanki benim 3 hafta var 3 ay bitmesine. Sen kapalı alanda ofiste masa başıyım ama sigarayla başım dertte korkuyorulBen de sabah 8 aksam 6 calısıyorum ve genelde sahada. iş yerinde 3 aylık hamile bi bayan var 4 kilo almış. bakalım 3. ay bitince biz nolacaz :)
Alttan mi bakılıyor doplerSenle hemen hemen aynıyız. Biz 6+6 da gittik cok güzel duyuldu kalp atışı. Suan 7+2 yiz
Hepimizin kuzuları sağlıcakla büyür inşallah. En başta doktor seni ne üzmüştü şimdi 11 hafta olmuş maşallah
Hepimizin kuzuları sağlıcakla büyür inşallah. En başta doktor seni ne üzmüştü şimdi 11 hafta olmuş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?