2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yemiyorum ki hiç, tam buğdaya geçtim hoşuma gitmediği için yemiyorum. Doktorun verdiği listenin dışına çıkmadım, böreği poğaçayı yasaklamıştı zaten.
Allah Allah sen dikkat et yinede canım metabolizma yakmıyor demekki ama kendinidi kiloya çok takma

Maşallah canım ne güzel dayanmışsın. Kesen kesin görünür. Kalp atışı dışarı çıkmıyorsada görünebilir. Rahatsan bekle. Ben dayanamazdım ayrıca. 10 kere gittim doktora. Bana kalsa kapısında yatıcam doktorun

canım şüküler olsun 24 ayın sonunda Rabbim nasip etti. o yüzden rahatlık var galiba üstümde artık nefret ettim doktora gitmekten. inank bi yandan çok merak ediyorum bi yandan da diyorum ilk gittiğimde kalp atışını duyayım inşş :)

İyi olur bebekle ilgili herşeyi öğreniriz, ben en çok nefes egzersizi için istiyorum, Doğumda nefes çok önemliymiş.
Valla canım ben bi defa doğurduğum için bu konuda tecrübeliyim..O ağrı sancı falan gelidğinde bildiğin herşeyi unutuyorsun..Duadan başka bişey gelmiyo aklına

Ben de sabah 8 aksam 6 calısıyorum ve genelde sahada. iş yerinde 3 aylık hamile bi bayan var 4 kilo almış. bakalım 3. ay bitince biz nolacaz :)

herkese merhaba 29 eylülde tahmini bizde bekliyoruz 2.yavrumuzu nasip olursa..
herkes sağlıkla kucağına alsın bebelerini.
2012 ağustos annelerinde faalken 2.bebek haberiyle kk tekrar geri dönmüş bulunmaktayım

Hayırlı olsun, Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Valla canım ben bi defa doğurduğum için bu konuda tecrübeliyim..O ağrı sancı falan gelidğinde bildiğin herşeyi unutuyorsun..Duadan başka bişey gelmiyo aklına
Aslında bilmemek mutluluktur sözüne güveniyorum ama biraz korku olduğu için hazırlık yapmak lazım gibi geldi
Sen şuan bebekle ilgili herşeyi biliyorsun, biz mecbur annelerin eline kalmak zorundayız,bu durumu sevmiyorum herşeyi ben yapayım istiyorum

Ben de sabah 8 aksam 6 calısıyorum ve genelde sahada. iş yerinde 3 aylık hamile bi bayan var 4 kilo almış. bakalım 3. ay bitince biz nolacaz :)
Çok almış sanki benim 3 hafta var 3 ay bitmesine. Sen kapalı alanda ofiste masa başıyım ama sigarayla başım dertte korkuyorul

Hepimizin kuzuları sağlıcakla büyür inşallah. En başta doktor seni ne üzmüştü şimdi 11 hafta olmuş maşallah
Hepimizin kuzuları sağlıcakla büyür inşallah. En başta doktor seni ne üzmüştü şimdi 11 hafta olmuş maşallah

Olduk cnm cok sukur degistim doktoru aksama yeni doktora gidicem bakalim kuzum.ne alemde kilo isini cok takmayin bn ilkink 89 la kalip 96 ile dogurdum simdi uzun bi diyetle 75e dustum ki hamile kaldm diyetime yazik olucak ama umrumda deil bebegim dogsun gene veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…