- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.381
Çok almış sanki benim 3 hafta var 3 ay bitmesine. Sen kapalı alanda ofiste masa başıyım ama sigarayla başım dertte korkuyorul
Kapalı alanda sigara içmek yasak, ricayla düzelmiyorsa şikayet et. Kendisi istediği kadar içsin, rahatını bozup dışarı çıkıp içecek, küçücük bir bebeği kendi zehirine zorla maruz bırakması kabul edilemez.Çok almış sanki benim 3 hafta var 3 ay bitmesine. Sen kapalı alanda ofiste masa başıyım ama sigarayla başım dertte korkuyorul
Bende kullanıyorum suyun miktari önemli değil banada meyve şuana karistirabilirsin demistiDevit 3 kullanmaya basladim. Doktor suya koy ic dedi. Suyun miktari onemli mi acaba
Hangi şehirdesinArkadaşlar hastane ve doktor önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz
İstanbul avr. yakasiHangi şehirdesin
Devit 3 kullanmaya basladim. Doktor suya koy ic dedi. Suyun miktari onemli mi acaba
Ben hizmet hastanesine gidiyorum Meltem Eğilmez'e şuan memnunum, çoğu arkadaş memnun doktorundan görünce yazarlar onlar da doktorlarınıArkadaşlar hastane ve doktor önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz
Tesekkurler..Ben hizmet hastanesine gidiyorum Meltem Eğilmez'e şuan memnunum, çoğu arkadaş memnun doktorundan görünce yazarlar onlar da doktorlarını
Canım bende ebru sallıyla evde hamile pilatesi yapmak istiyorum doktorum ılk 3ayı bitirelim sonra zamanını konusalım dedi onu beklıyorum. Doguma da haZırlık yaparız ödem de atarız güzel olucak hersey insallahBütçeye göre ben gitmek istiyorum birde evde hamilelik platesi yapıcam
Canım gördün mü kalp atıslarını ne durumdasınGünaydın öğleden sonra doktora gidicem bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz?
Ayyy benim de arada bi vuruyo bulantı hç gecmicek sanıyorum hemen kosup ayva yiyorum anca rahatlıyorumKızlar bulantınız var mı ben 6+2 deyim ama çok midem bulanıyor . Çok erken değil mi ? Bazen su içerken bile bulantı olıyor
Sağol canım iyiyim. Çok şükür gördük kalp atımını içim çok rahatladı. Darısı görmeyenlere inşallahCanım gördün mü kalp atıslarını ne durumdasın
Canım gozum aydın nekadarlıktı tam sımdı gordugunde ben de ctesı görmeye gidicem umarım görebilirizzSağol canım iyiyim. Çok şükür gördük kalp atımını içim çok rahatladı. Darısı görmeyenlere inşallah
Geç oldu biraz kusura bakma gulucum.Merhaba ben niğdeliyim ama doktorları bilmem pek yıllardır orda değilim. Geçen hamileliğimde Kayseri'de Hüma hastanesine gidiyordum. Ordan memnundum. Doğumu Mersin'de yaptım.
Bende da polikistik over olduğu için Bi anda kilo almaya başladım 64 den 58 E zor indim. Bu doktor nasılOlduk cnm cok sukur degistim doktoru aksama yeni doktora gidicem bakalim kuzum.ne alemde kilo isini cok takmayin bn ilkink 89 la kalip 96 ile dogurdum simdi uzun bi diyetle 75e dustum ki hamile kaldm diyetime yazik olucak ama umrumda deil bebegim dogsun gene veririm
Canım iki patronum var tek çalışan benim patronlar içiyor ve iki hamileliğindede. İçmiş yanı beni hiç düşünmez. Benim hassasiyet dışında sıkıntım yok daha canım. Nasıl rahat edersen al canım rahatlık önemliCanım arkadaşlarından rica et içmesinler.
Çok hassasım bu konuda diye güzelce söylesen içmezler diye düşünüyorum.
Ben 2 kilo aldım şimdiye kadar.göğüslerde şişti iyice yeni sütyen alıcam hamilelere uygun.
Acaba diyorum arasam tüm ofisleri kontrol ederler mi öbür türlü benim şikayetim anlaşılır. Erken doğuma sebebiyet veriyormuş montumu giyip camımı açıyorumKapalı alanda sigara içmek yasak, ricayla düzelmiyorsa şikayet et. Kendisi istediği kadar içsin, rahatını bozup dışarı çıkıp içecek, küçücük bir bebeği kendi zehirine zorla maruz bırakması kabul edilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?