2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok almış sanki benim 3 hafta var 3 ay bitmesine. Sen kapalı alanda ofiste masa başıyım ama sigarayla başım dertte korkuyorul

Canım arkadaşlarından rica et içmesinler.
Çok hassasım bu konuda diye güzelce söylesen içmezler diye düşünüyorum.
Ben 2 kilo aldım şimdiye kadar.göğüslerde şişti iyice yeni sütyen alıcam hamilelere uygun.

Çok almış sanki benim 3 hafta var 3 ay bitmesine. Sen kapalı alanda ofiste masa başıyım ama sigarayla başım dertte korkuyorul
Kapalı alanda sigara içmek yasak, ricayla düzelmiyorsa şikayet et. Kendisi istediği kadar içsin, rahatını bozup dışarı çıkıp içecek, küçücük bir bebeği kendi zehirine zorla maruz bırakması kabul edilemez.

Arkadaşlar kilo doğumdan sonra evet verilir. Ama hamilelikte sizin ve bebeğinizin sağlığı için çok kilo almamak çok ama çok önemli. Undan ve şekerden uzak durmalıyız. Onun dışında sağlıklı besinlerden kısıtlama olmamalı ve günde yarım saat açık havada yürüyüş yapmalıyız. Doktorlar kilo alımının üzerinde çok duruyorlar, haksız da değiller.

Bütçeye göre ben gitmek istiyorum birde evde hamilelik platesi yapıcam
Canım bende ebru sallıyla evde hamile pilatesi yapmak istiyorum doktorum ılk 3ayı bitirelim sonra zamanını konusalım dedi onu beklıyorum. Doguma da haZırlık yaparız ödem de atarız güzel olucak hersey insallah

Merhaba ben niğdeliyim ama doktorları bilmem pek yıllardır orda değilim. Geçen hamileliğimde Kayseri'de Hüma hastanesine gidiyordum. Ordan memnundum. Doğumu Mersin'de yaptım.
Geç oldu biraz kusura bakma gulucum.
Ben arkadaşlarımın yoğun tavsiyeleri üzerine huma kadın doğum hastanesinde erşad beye gittim geçen hafta maalesef gebeliğim muhtemelen boş gebelik. Kese göründü yalnız içinde bir oluşum görülmedi. Erşad bey 1 hafta bekleyelim geç yumurtlama olabilir belki sonra gebeliği sonlandırmamız gerekli dedi. Düşmesini bekliyorum açıkcası ancak herhangi bir belirti vs.yok. Bakalım hayırlısı.
Erşad bey sezeryanda çok başarılı olduğu için onu tercih ettim. 2 sezeryan doğum yaptım öncesinde.
Aynı hastanede akif bey de normal doğumda başarılı diye duydum.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

Bende da polikistik over olduğu için Bi anda kilo almaya başladım 64 den 58 E zor indim. Bu doktor nasıl

Canım iki patronum var tek çalışan benim patronlar içiyor ve iki hamileliğindede. İçmiş yanı beni hiç düşünmez. Benim hassasiyet dışında sıkıntım yok daha canım. Nasıl rahat edersen al canım rahatlık önemli

Acaba diyorum arasam tüm ofisleri kontrol ederler mi öbür türlü benim şikayetim anlaşılır. Erken doğuma sebebiyet veriyormuş montumu giyip camımı açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…