- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.401
Canım avrpada hangi ilçeler öne göre araştırmaları ve duyumları söylüyimİstanbul avr. yakasi
Burdan yazarsın Zeynepcim olur mu riskli zamanları ğeçelim sporumuzu da yapalım eve çok yakın Kocaman bir park var havalar ısınınca parka da gidicemCanım bende ebru sallıyla evde hamile pilatesi yapmak istiyorum doktorum ılk 3ayı bitirelim sonra zamanını konusalım dedi onu beklıyorum. Doguma da haZırlık yaparız ödem de atarız güzel olucak hersey insallah
Sağol canım 7+4 bugünCanım gozum aydın nekadarlıktı tam sımdı gordugunde ben de ctesı görmeye gidicem umarım görebilirizz
geçmiş olsun canım bekleyebildiğin kadar bekle. Çok üzüldüm. Bende iki yıl önce aynısını yaşadım.Geç oldu biraz kusura bakma gulucum.
Ben arkadaşlarımın yoğun tavsiyeleri üzerine huma kadın doğum hastanesinde erşad beye gittim geçen hafta maalesef gebeliğim muhtemelen boş gebelik. Kese göründü yalnız içinde bir oluşum görülmedi. Erşad bey 1 hafta bekleyelim geç yumurtlama olabilir belki sonra gebeliği sonlandırmamız gerekli dedi. Düşmesini bekliyorum açıkcası ancak herhangi bir belirti vs.yok. Bakalım hayırlısı.
Erşad bey sezeryanda çok başarılı olduğu için onu tercih ettim. 2 sezeryan doğum yaptım öncesinde.
Aynı hastanede akif bey de normal doğumda başarılı diye duydum.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
Insallah canım aynen haberleselim. Benım de ıkı senedir oturdugum evin tam karsısında temapark vardı bıde sıtenın yuruyus parkuru vardı cok rahattı sımdı bahcelıevlere tasındım burda da parklar cok kucuk yazın yuruyuse sahıle fln gidicez o da cok yakın değilBurdan yazarsın Zeynepcim olur mu riskli zamanları ğeçelim sporumuzu da yapalım eve çok yakın Kocaman bir park var havalar ısınınca parka da gidicem
Aaa Eyüp'te miydin canım. Olsun hafta sonu temiz yerlere gidersinInsallah canım aynen haberleselim. Benım de ıkı senedir oturdugum evin tam karsısında temapark vardı bıde sıtenın yuruyus parkuru vardı cok rahattı sımdı bahcelıevlere tasındım burda da parklar cok kucuk yazın yuruyuse sahıle fln gidicez o da cok yakın değil
Ben fatihte oturuyorumCanım avrpada hangi ilçeler öne göre araştırmaları ve duyumları söylüyim
Ama sadece fatih değil esenler yada fatihe yakin diğer semtlerde de olabilirCanım avrpada hangi ilçeler öne göre araştırmaları ve duyumları söylüyim
Ama sadece fatih değil esenler yada fatihe yakin diğer semtlerde de olabilirCanım avrpada hangi ilçeler öne göre araştırmaları ve duyumları söylüyim
Canım ben uzagım Fatih'e ama medipol vatan a geliyorum çık memnun kaldım 7. Aya kadar Oray'a gidip sonra mega ya geçicem nasipse . Doktor tüm sorularımı cevapladı. İkiz gibi gözüktü vajinal baktırmak istemediğim için bir saat sonda tekrar muayene ettiBen fatihte oturuyorum
Nasıl yapıyorlar hiç bilmiyorum ki, şirketin adını söyle ben şikayet edeyim. Müşteri olarak gittim sigara içiliyordu derimAcaba diyorum arasam tüm ofisleri kontrol ederler mi öbür türlü benim şikayetim anlaşılır. Erken doğuma sebebiyet veriyormuş montumu giyip camımı açıyorum
Esenler medipole tavsiye etmem canım. Bahcelıevler Medical de güzelAma sadece fatih değil esenler yada fatihe yakin diğer semtlerde de olabilir
Hukuk bürosu canım adamlar müvekkillerini biliyorlar ve gelen giden yok benden şüphelenirlerNasıl yapıyorlar hiç bilmiyorum ki, şirketin adını söyle ben şikayet edeyim. Müşteri olarak gittim sigara içiliyordu derimisim zaten vermezler şirkete ama sistemlerinden de hiç haberim yok
Bende medipol vatan kliniğinde zeynep kocayurta gidiyordüm cok memnunum kendisinden ama yenidoğan yoğun bakım olmadığını öğrenince değiştirmek istedim şimdide araştırma yapmaktan kafam allak bullak olduCanım ben uzagım Fatih'e ama medipol vatan a geliyorum çık memnun kaldım 7. Aya kadar Oray'a gidip sonra mega ya geçicem nasipse . Doktor tüm sorularımı cevapladı. İkiz gibi gözüktü vajinal baktırmak istemediğim için bir saat sonda tekrar muayene etti
Diyorum canım ama kaçış yok sanırım yaşayacağız:)Yavaş yavaş vakti canım ama kendini miden bulanmıcak gibi hazırla benim midem bulanmıcak de
Medipol mega da var canım zaten vatan da doğum yok. Hatta devletti yer yoksa devlet bile medipole hasta gönderiyorBende medipol vatan kliniğinde zeynep kocayurta gidiyordüm cok memnunum kendisinden ama yenidoğan yoğun bakım olmadığını öğrenince değiştirmek istedim şimdide araştırma yapmaktan kafam allak bullak oldu
Aynen ne kötü bir şeymiş yahu. Herşey itici gelemeye başladı su bile .Ayyy benim de arada bi vuruyo bulantı hç gecmicek sanıyorum hemen kosup ayva yiyorum anca rahatlıyorum
Yok vatanın yok ama findikzadede yapılıyor doğumları orası için söylemiştim. Mega nin da ücretleri biraz boyumu aşiyorMedipol mega da var canım zaten vatan da doğum yok. Hatta devletti yer yoksa devlet bile medipole hasta gönderiyor
Benim 10. Haftada biraz azalmaya başladıAynen ne kötü bir şeymiş yahu. Herşey itici gelemeye başladı su bile .
Canım ne yazık kı yogun bakımlar büyüklerde var çoğunluk onlarında fiyat yüksek. Ama şöyle bişi vat Allah korusun küvezlik durum olunsa kendileri götürür hemen hemde devlet ödüyor. Fındıkzade fiyatları nasılYok vatanın yok ama findikzadede yapılıyor doğumları orası için söylemiştim. Mega nin da ücretleri biraz boyumu aşiyor
Yaa süper o zaman . Çok kötü örnekler duyuyorum 4-5 ay sürenler varmış. İnş çok sürmez.Benim 10. Haftada biraz azalmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?