- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.981
Şuan similac kullanıyorum canım içeriklerini karşılaştırdığımda bu iyiye yakın geldi banaHangi mamayı kullanıyorsunuz canım?
Ben varım canim.İyi akşamlar kızlar. Ek gıdaya geçince blw uygulamayı düşünen var mı?
bende böyle düşünüyorum. ilk etapta pütürlü gıdayla başlayacağım sonra blw mantıklı. ama daha kaşıkla beslenmeyi bilmeyen, dilinden yuvarlayıp yutamayan bebeğin eline ne versek elinde oyuncak olur gibi geliyor.İnstagramda Oya Çetinkaya yine takip ediyorum.
İlk etapta besinleri püre yapmayın ama bebeğin eline hemen vermeyin kontrollü gidin diyor
Patates gibi yumuşak gıdakarı önce çatalla ezin bebeğinize öyle verin daha sonra lokma olarak verin diyor
Elma gibi sert meyveleri meyve filesiyle verin büyük lokmalar boğazına kaçmasın diyor(eskiler tülbente sarıp öyle yedirirmiş tülbent de olur)
Bana çok mantıklı geldi
Hesabında daha güzel anlatıyor canım,tavsiye ederim
İnstagramda Oya Çetinkaya yine takip ediyorum.
İlk etapta besinleri püre yapmayın ama bebeğin eline hemen vermeyin kontrollü gidin diyor
Patates gibi yumuşak gıdakarı önce çatalla ezin bebeğinize öyle verin daha sonra lokma olarak verin diyor
Elma gibi sert meyveleri meyve filesiyle verin büyük lokmalar boğazına kaçmasın diyor(eskiler tülbente sarıp öyle yedirirmiş tülbent de olur)
Bana çok mantıklı geldi
Hesabında daha güzel anlatıyor canım,tavsiye ederim
Ben varım canim.
bende böyle düşünüyorum. ilk etapta pütürlü gıdayla başlayacağım sonra blw mantıklı. ama daha kaşıkla beslenmeyi bilmeyen, dilinden yuvarlayıp yutamayan bebeğin eline ne versek elinde oyuncak olur gibi geliyor.Gunesulas sen doğruca blw mi düşünüyorsun?
Canım iyi bir mama kullandıktan sonra anne sütüyle de desteklersen sıkıntı olmuyor biz şuan hem mama çıktığı kadarda anne sütü destekli gidiyoruz çalışmaya başlayınca ister istemez azalıyor süt zaten
Canım beslenmene dıkkat edıyor musun? Benımkı de ıkı ay bırer kılo alırken bu ay 590gram alınca doktorum kıloyu begenmedı. Sonra annem benı bı kampa aldı bır haftada kızım 400gram almıs bende ıkı kılo almısım :) evde bebekle hersey zır oluyo ıkı dılım ekmekle ayakustu bı kahvaltıyla corbadan ıbaret ogle yemegı ıle beslenınce bebege de olymsuz yansıdı bence sen de bunu bi degerlendurmelisin ins dr mama duye tutturmaz
Sütün bu zamana kadar gayet yaramıştı. Sonradan emzirmeye başlamaya rağmen. Bence de ilaçtan kaynaklıdır.
Aynı durum bizde de var şimdilik yollayarak emiyor ama güç bela benimki manada yemiyor inşallah birakmaz14. Haftadan merhaba uyumadan memeyi almıyor sorun su ki uyumuyorda.meme reddi cok feci durumda onceden ayakda emziriyordum şimdi oda yok.kucakta gezmek istiyor cok yoruldum umarım duzelir
Canım acaba gazi var da basınç mi yapıyor karnına sancılı oluyorsa belki ondan dir diye düşündümKızlar benim kız sadece anne sütü alıyor ama kakasını çok zorlanarak yapıyor 2 günde bir klinik yapıyor sadece sıvı ama niye zorlanıyor bilemedim
Canm bu atak olayı nedir hepsindede oluyor mu?15. Hafta atağı bizde 18. Haftada oldu 3 hafta erken doğduğu için. Sürekli mızmızlanıyordu,kucak istiyordu,tam uyuyor birden gözler fal taşı gibi açılıyordu. Noluyor acaba hasta mı diye düşünürken bir baktım ki meğerse ataktaymış kızım.
Valla 5. Aya girdik bugün hala gaz mi yaCanım acaba gazi var da basınç mi yapıyor karnına sancılı oluyorsa belki ondan dir diye düşündüm
Adet olmayı unutmuşum resmen ya ne güzeldi bende adet oldum
Canım eltimin kızı 6. Ayında çok gaz sıkıntısı var malesef hala atlatamadi bizde anlamadıkValla 5. Aya girdik bugün hala gaz mi ya
inşallah onkadar sürmez. aslında gaz gibi de değil ağlamıyor ama çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyorCanım eltimin kızı 6. Ayında çok gaz sıkıntısı var malesef hala atlatamadi bizde anlamadık
Biz daha bu konuyu işlemedikNee ozaman da mı atak var ;( daha oralara gelmemıstım kıtapta
Canım benim kızım da öyle çok zor yapıyorKızlar benim kız sadece anne sütü alıyor ama kakasını çok zorlanarak yapıyor 2 günde bir klinik yapıyor sadece sıvı ama niye zorlanıyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?