2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bende böyle düşünüyorum. ilk etapta pütürlü gıdayla başlayacağım sonra blw mantıklı. ama daha kaşıkla beslenmeyi bilmeyen, dilinden yuvarlayıp yutamayan bebeğin eline ne versek elinde oyuncak olur gibi geliyor. Gunesulas sen doğruca blw mi düşünüyorsun?

Blw çok aklıma yattı. Tek korkum boğulma tehlikesi. Gerçi kaşıkla verilen gıdayla aynı deniyor riskine. Bi de öğürünce panik yapmayın diyorlar da ben yaparım herhalde Tülbent olayı da tehlikeliymiş emerken boğazını tıkıyormuş tülbent. File ve tülbentte de suyunu emdiği için lifini alamıyor faydalı kısmını. Sonrasında kaşıkla çocuğun peşinde ye ye diye koşturmak istemiyorum. Bütün dünyayı keşfederken besinleri de kendisinin keşfetmesini istiyorum.

Ben varım canim.

Sütün bu zamana kadar gayet yaramıştı. Sonradan emzirmeye başlamaya rağmen. Bence de ilaçtan kaynaklıdır.

Kizlar mama vermek zorunda kalirsam m3cbur vericem ama sütüm oldukça fazla. Ki ona da yetiyordu. Gecen ay ilaca baslamadan 20 gunde 800 gram aldi..gunluk 40 gramdı. Gecen ay kontrolde kalp ilacina baslandi zaten idrar sokturucu ve gunluk 15 gram falan yapiyor. 1 ayda 380 gram sınırın baya altinda. Bakalim 10 gun daha takip et dedi. Insallah alir. Benim brslenmemde sorun yok canim
Dikkat ediyorum. Annem yakin olunca yapamazsam yemege oraya gidiyoruz. Kahvaltilarda da cogunlukla geliyor gidiyoruz. Bakalim nolcak. Bu ara atak haftasından emmesi de azaldi. Insallah toparlar.

14. Haftadan merhaba uyumadan memeyi almıyor sorun su ki uyumuyorda.meme reddi cok feci durumda onceden ayakda emziriyordum şimdi oda yok.kucakta gezmek istiyor cok yoruldum umarım duzelir
Aynı durum bizde de var şimdilik yollayarak emiyor ama güç bela benimki manada yemiyor inşallah birakmaz

Kızlar benim kız sadece anne sütü alıyor ama kakasını çok zorlanarak yapıyor 2 günde bir klinik yapıyor sadece sıvı ama niye zorlanıyor bilemedim

Canm bu atak olayı nedir hepsindede oluyor mu?

Kızlar merhabalar,
Ben mevlüt yapicamda tavsiyeleriniz var mi sus masa hazırlayan var mi neler ikram ettiniz ? Hediyelik neler yaptınız ?

Bizde 16. Haftadayız atak haftasındayız ne uyuyo ne emmek istiyo sürekli kucakta mızmız ne kadar sürecek inş uzun Olmaz çok yorucu

Kızlar benim kız sadece anne sütü alıyor ama kakasını çok zorlanarak yapıyor 2 günde bir klinik yapıyor sadece sıvı ama niye zorlanıyor bilemedim
Canım benim kızım da öyle çok zor yapıyor
Her gün kuru kayısı yiyorum ona rağmen her gün yapmıyor arayla yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…