- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.001
Hepsinde oluyor galiba. Ben ne zaman hasta mı acaba diye düşündüğümde atak haftasına denk geliyor. Bebekler bazı haftalarda çok hızlı zihinsel ve bedensel gelişim gösteriyorlarmış. Bu atakların sonunda da yeni bir beceri kazanıyorlarmış. Benim günlerim diye bir sayfa var. İstersen oradan daha detaylı inceleyebilirsinCanm bu atak olayı nedir hepsindede oluyor mu?
Hepsinde oluyor galiba. Ben ne zaman hasta mı acaba diye düşündüğümde atak haftasına denk geliyor. Bebekler bazı haftalarda çok hızlı zihinsel ve bedensel gelişim gösteriyorlarmış. Bu atakların sonunda da yeni bir beceri kazanıyorlarmış. Benim günlerim diye bir sayfa var. İstersen oradan daha detaylı inceleyebilirsin
Sadece ilk gun 5.saat cok agladi.ozaman fitil verdik.2 saatte bir sirdugumiz jeli vardi.ikinci gun hic agrisi yoktu sunnete dair.belki yaradi beze degiyordur.kartin bardak koyun pipisine eger koymadiysanizDaha önce konusulmustur belki ama sormak istedim. Bebegim sünnet oldu bugün cok agliyor. Yaptiranlar varsa süreç nasil gecti kac günde iyilesti acaba
3. Ayın sonuna kadar yapılıyormuş canım bizde 3. Ayında yaptırabilmiştikkızlar rota aşısı için geç mi kaldım sizce ? oğlum 3 ay 1 haftayı geçti eşim evde yoktu şehir dışındaydı ben de yalnız götüremedimbilginiz var mı
yarında cumartesi sağlık ocakları kapalı ve yenı yıl gırdı araya
hastanelerde yapılır mı ? ne yapacagım bilemedim
Ankaradaydiniz yanlis hatirlamiyorsam.tobb etu pediatriyi arayin isterseniz ilgililer cevaplarlar.hastanede asi da mevcut.ilk dozu 3.ay yapicakti bizim saglik ocagi orada yaptirsaydik mesela.kızlar rota aşısı için geç mi kaldım sizce ? oğlum 3 ay 1 haftayı geçti eşim evde yoktu şehir dışındaydı ben de yalnız götüremedimbilginiz var mı
Canım biz 3 aylıkken özel hastanede yaptırdıkkızlar rota aşısı için geç mi kaldım sizce ? oğlum 3 ay 1 haftayı geçti eşim evde yoktu şehir dışındaydı ben de yalnız götüremedimbilginiz var mı
Ben tam 3 aylıkken yaptırdım doktor son anda yetişmişsiniz dedi. 2. Dozu 2 ay sonra olacağı için 5 aylık oluyor. 5 aydan sonra da anlamı olmuyormuş.kızlar rota aşısı için geç mi kaldım sizce ? oğlum 3 ay 1 haftayı geçti eşim evde yoktu şehir dışındaydı ben de yalnız götüremedimbilginiz var mı
Kendi oturabilene kadar dedin ya bu ne demek oluyor ? Desteksiz oturana kadar mı oturtmamak gerekiyormuş? Hiç bir bilgim yokBende kucağımda bi eğimle alıyorum ama oturma pozisyonunda değil . Zaten bebek kendi oturabilene kadar asla oturtmamak lazımmış. Bi arkadaşımı annesi 3 aylıkken oturttuğu için beli ve omurları yanlış kaynamış . Yamuk bildiğinve psikolojik olarak bebekleri kasları gelişmeden bir hareketi yaptırtmak çok kötü etkiliyormuş. Mesela arkasına yastık koyarak oturtmak .. ellerinden tutup tay tay yaptırtmak vs vs... bunlar bebeklerin kasları geliştiğinde kendilerini hazır hissettiklerinde yapacağı şeylermiş. Erkenden ve başkasının desteğiyle yapan Bebişler ileride özgüven eksikliği hissediyorlarmış ve kendi başına bir şey yapmakta zorlanıyorlarmış .. çünkü hep destekle ve zamanından önce yaptıkları için.. bu minvalde okudum araştırdım ben. Kafamada yattı.
Aynısı canım :)Missdincer bir şey soracağım. Kızının burnu nasıl ultrasonda ki gibi mi? Benim kızın burnu çok farklı çıktı. Zaten öyle olamazdı
Oğlum 3.5 aylık canımKaç ay sonra adet oldun canım ?
Yapılır canım hemen git doktorunakızlar rota aşısı için geç mi kaldım sizce ? oğlum 3 ay 1 haftayı geçti eşim evde yoktu şehir dışındaydı ben de yalnız götüremedimbilginiz var mı
Ben düşünüyorumİyi akşamlar kızlar. Ek gıdaya geçince blw uygulamayı düşünen var mı?
Maalesef ütüleyemiyorum . Suyu da dirsekle kontrol ediyorumKızlar size iki sorum var
1.bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyor musunuz?
2.bebişlerinizin banyo suyunu nasıl hazırlıyorsunuz?
1-utuluyorum 2- 36-38 derece olmali diyor internette ama ben hep eski usul dirsegim yanmayacak sekilde ayarliyorumKızlar size iki sorum var
Bende bende blw istiorum insallah :))Ben düşünüyorum
Kendi oturabilene kadar dedin ya bu ne demek oluyor ? Desteksiz oturana kadar mı oturtmamak gerekiyormuş? Hiç bir bilgim yok
1. Ütülemiyorum :) öyle bir vaktim kesinlikle yokKızlar size iki sorum var
Yok hiç duymadım bi bakayım ben de. Yazıları bekliyorumYani cocuk kendi dusmeden oturamiyorsa bu onun hazor olmadigini kaslarinin yeterince guclu olmadigini gosteriyormus. Mesela arkasina yastik koyuyorlar ya iste onu yapmamak lazimmis. Yastigi cekince cocuk dusuyor ya ta ki kaslari kuvvetlenene kadar. Iste bu sureyi bebegin kendi ve tek basina halletmesi gerekiyormus. Bilmiyorum duydun mu Pikler/pikler pedogojisi. Bu onun gorusleri. 0-3 yas arasi bebege yaklasimi benim cok hosuma gidiyor. Sana bir iki yazi gondeeeyin eve gecince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?