2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
1. Ütülemiyorum :) öyle bir vaktim kesinlikle yok
2. Ben artık banyo suyu hazırlamıyorum duşla ya da kovasına su koyarak yıkıyorum kızımı. Banyo küvetinden korkuyor.
Çamaşırlıkta 3 gündür kıyafetler ütü bekliyor. Ben de ütülemeyim bari:)
Ben hep kaynamış su ile yıkadım, musluk suyu ile yıkamadım o yüzden sordum banyo suyunu nasıl hazırlıyorsunuz diye.

Ben hep kaynamış su ile yıkadım, musluk suyu ile yıkamadım o yüzden sordum banyo suyunu nasıl hazırlıyorsunuz diye.
o kadarcık mikroptan bişey olmaz annesi ben hep musluk suyuyla yıkadım. prematüre bebekler için içme suyu kullanın diyorlar ama normal bebekler için böyle bişey yok.

Sağol canım,su sıcaklığından ziyade içme suyu mu kaynamış su mu onu demek istedim
Canim ben utuluyorum.
Banyo suyu da baslarda sguk suyu kaynatip soguduktan sonra yikiyorduk ama cok zor oluyordu :) simdi soguk suyu musluktan kullaniyoruz sicagi da musluktan alip kaynatiyoruz. Boraz karisik oldu galiba :)

Kızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Canim uzuldum, Allah yardimcisi olsun tez zamanda sagligina kavussun babacigin insallah
Bu hastalikta en onemli sey moral. Moralinin iyi olmasi da sizlerin elinde. Biliyorum zor ama guclu ol hem baban hem minnosun icin.

ben ilk kiyafetlerini bile ütütlemedim :) direk cesmeden soguk ve sicak suyu karistiriyoruz. yani o kismi esim yapiyor. banyo legeninin icine termometre atip onunla ölcüyor.kaynatildigini ilk kez duydum. icmiyor ki o suyu.

Kızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.. Benim de babam iki yıl önce felç geçirdi. Hemen arkasından by-pass oldu. Şuan sağlık durumu iyi ama konuşamıyor maalesef. Felç sırasında konuşma yetisini kaybetti. Biz de çok zor günler geçirdik ama süreçte gördüm ki tıp çok ilerlemiş. Eminim baban da tedavi ile iyi olacaktır. Allah yardımcısı olsun

ben ilk kiyafetlerini bile ütütlemedim :) direk cesmeden soguk ve sicak suyu karistiriyoruz. yani o kismi esim yapiyor. banyo legeninin icine termometre atip onunla ölcüyor.kaynatildigini ilk kez duydum. icmiyor ki o suyu.
İstanbul’da Çeşme suyuna hiç güvenmedim arkadaşımın çocuğu musluk suyundan hasta olmuştu o yüzden hep kaynattım

Canım içmese de yalıyorlar bebekler :) sulardaki mikroplar bebeği hasta edebiliyor ama ben de hep musluk suyu ile yıkadım. Bir şey olmaz inşallah

İstanbul’da Çeşme suyuna hiç güvenmedim arkadaşımın çocuğu musluk suyundan hasta olmuştu o yüzden hep kaynattım
ya istanbulda son üc yildir sularin durumunu bilmiyorum. kesinmi ki musluk suyundan oldugu? belki o cocuga özeldir. cok cocuklugumda bazen toprali filan akiyordu ama depodan geliyordu su. depo pisligiydi. belki arkadasinda da öyle bir durum olmustur. ya da bilemiyorum belkide öyle olmustur.

Canım içmese de yalıyorlar bebekler :) sulardaki mikroplar bebeği hasta edebiliyor ama ben de hep musluk suyu ile yıkadım. Bir şey olmaz inşallah

yaa canim bence cok pimpiriklenmemek lazim. zaten düsünmemiz gereken on yüz milyon tane konu on yüz milyon tane ayri görüs var. birde musluk suyunu kaynat et bilmiyorum ama birinci cocukta bile zor. henüz evde yalnizken ortaligi toplamaktn öteye gidemedigim icin. ben bazi meselelerde rahatim. yani düsünmüyorum. ütüymüs. banyo suyuymus. ya da ne bileyim disari cikmaymis.... hatta bir kac kez bir kac damla su verdim agzina . hic aklima bile gelmedi kaynatmak.
asi , ek gida, mahremiyet, uyku , psikoliji gibi konular zaten zihnimi cok mesgul ettigi icin bazi seyleride unutuyorum, bilincli bir görmezden gelme hali. kizimin kafasinda böyle hafif bir leke gibi bir seyler vardi bir kac haftadir. bugün yarin geer önemli degil derken görümcem dedi konakmis :) hic aklima bile gelmedi. önemsemememisim. simdi bir kac banyodur zeytinyagi filan sürüyorum. geciyor yavas yavas :)
rahat olalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…