- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.021
Kızlar size iki sorum var
1.bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyor musunuz?
2.bebişlerinizin banyo suyunu nasıl hazırlıyorsunuz?
Maalesef ütüleyemiyorum . Suyu da dirsekle kontrol ediyorum
Sağol canım,su sıcaklığından ziyade içme suyu mu kaynamış su mu onu demek istedimMaalesef ütüleyemiyorum . Suyu da dirsekle kontrol ediyorum
allah şifa versin canım. inşallah tedaviyle sağlığına kavuşacak. geçmiş olsun.Kızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Allah acil şifalar versin canım çok geçmiş olsunKızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Çamaşırlıkta 3 gündür kıyafetler ütü bekliyor. Ben de ütülemeyim bari:)1. Ütülemiyorum :) öyle bir vaktim kesinlikle yok
2. Ben artık banyo suyu hazırlamıyorum duşla ya da kovasına su koyarak yıkıyorum kızımı. Banyo küvetinden korkuyor.
Allah şifa versin geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşur inşallahKızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Allahim şifa versinKızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
o kadarcık mikroptan bişey olmaz annesiÇamaşırlıkta 3 gündür kıyafetler ütü bekliyor. Ben de ütülemeyim bari:)
Ben hep kaynamış su ile yıkadım, musluk suyu ile yıkamadım o yüzden sordum banyo suyunu nasıl hazırlıyorsunuz diye.
Canim ben utuluyorum.Sağol canım,su sıcaklığından ziyade içme suyu mu kaynamış su mu onu demek istedim
Canim uzuldum, Allah yardimcisi olsun tez zamanda sagligina kavussun babacigin insallahKızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
ben ilk kiyafetlerini bile ütütlemedim :) direk cesmeden soguk ve sicak suyu karistiriyoruz. yani o kismi esim yapiyor. banyo legeninin icine termometre atip onunla ölcüyor.kaynatildigini ilk kez duydum. icmiyor ki o suyu.Çamaşırlıkta 3 gündür kıyafetler ütü bekliyor. Ben de ütülemeyim bari:)
Ben hep kaynamış su ile yıkadım, musluk suyu ile yıkamadım o yüzden sordum banyo suyunu nasıl hazırlıyorsunuz diye.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.. Benim de babam iki yıl önce felç geçirdi. Hemen arkasından by-pass oldu. Şuan sağlık durumu iyi ama konuşamıyor maalesef. Felç sırasında konuşma yetisini kaybetti. Biz de çok zor günler geçirdik ama süreçte gördüm ki tıp çok ilerlemiş. Eminim baban da tedavi ile iyi olacaktır. Allah yardımcısı olsunKızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
İstanbul’da Çeşme suyuna hiç güvenmedim arkadaşımın çocuğu musluk suyundan hasta olmuştu o yüzden hep kaynattımben ilk kiyafetlerini bile ütütlemedim :) direk cesmeden soguk ve sicak suyu karistiriyoruz. yani o kismi esim yapiyor. banyo legeninin icine termometre atip onunla ölcüyor.kaynatildigini ilk kez duydum. icmiyor ki o suyu.
Canım içmese de yalıyorlar bebekler :) sulardaki mikroplar bebeği hasta edebiliyor ama ben de hep musluk suyu ile yıkadım. Bir şey olmaz inşallahben ilk kiyafetlerini bile ütütlemedim :) direk cesmeden soguk ve sicak suyu karistiriyoruz. yani o kismi esim yapiyor. banyo legeninin icine termometre atip onunla ölcüyor.kaynatildigini ilk kez duydum. icmiyor ki o suyu.
ya istanbulda son üc yildir sularin durumunu bilmiyorum. kesinmi ki musluk suyundan oldugu? belki o cocuga özeldir. cok cocuklugumda bazen toprali filan akiyordu ama depodan geliyordu su. depo pisligiydi. belki arkadasinda da öyle bir durum olmustur. ya da bilemiyorum belkide öyle olmustur.İstanbul’da Çeşme suyuna hiç güvenmedim arkadaşımın çocuğu musluk suyundan hasta olmuştu o yüzden hep kaynattım
Canım içmese de yalıyorlar bebekler :) sulardaki mikroplar bebeği hasta edebiliyor ama ben de hep musluk suyu ile yıkadım. Bir şey olmaz inşallah
Kızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
yarın hastaneye gıderım o zaman . sağol canım ya cok üzülmüştümYapılır canım hemen git doktoruna
Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifasını versin inşallahKızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?