- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.641
Amin canım zor bir süreç bizi bekliyorKızım en fazla 1.30 1.45 saat uyanık kalabiliyodu 2 g0nd0r 2 2.5 saat oluyo direniyo resmen ağlıyo çok zorlamayım diyoru bu seder uykusuzluktan iyice hırçınlaşıyo, 5 hafta sürecek bir ataktayız Allah kolaylık versin
Dün bizim ev resmen savaş alanı gibiydi.değiştirdiğim bezi bile çöpe atamadım saatlerce bekledi kucağımdan inmediHem iyi hem kötü ama hala bitmedi eşimin iş arkadaşları sağolsun doğar doğmaz hediyelerini gönderdiler şimdi küçük biraz büyüsün öyle gelelim dediler onları çağırmam lazım daha bekleyen 15 20 kişi var Mevlüt yaptığımız halde. Şu anda ben misafir kabul etmiyorum hasta diye bakalım ne zaman biticekler. Senşn komşuda ayrı tür benim karşı komşum süper bi işim oldu mu hemen destek çıkar bakmaya gelir yada ben bırakırım
Canım hangi aşıyı olacaksınız?Bugün aşıya götürücem bide, yalnız götürücem slinge bağlayıp. Şükür ki Sağlık ocağı 5 dklık mesafede.. Aşı sonrası inşallah çok fazla huysuzlanmaz..
Çok iyi olur canim şimdiden teşekkürlercnm reçete eşimde, ilacı getirince görsel atayım olur mu
Canim ctsi gununden beri biz tam senin anlattigin gibiyiz. Tek fark annem var 3 kisiyiz nobeti 3 kisi tutuyoruz.ve o gunden beri gece uykusune 3 gibi basliyo dusun artik ucumuzun de pestili cikiyo. Ne uyuyo ne kucakta duruyo ne kendi kendine duruyo surkli aglama modunda.Günaydın güzel anneler.Pazartesi günü huysuzluk sinyalini veren kızım dün tavan yaptı
En uzun uykusu 50 dk ayağımda sallayarak oldu,bütün gün kucakta evde gezdik.
Akşam gezdirme nöbetini eşim aldı.
Sakinleştiremedim ve resmen yanaklarından yaşlar süzüldü,o ağladıkça ben de ağladım
Emmek istedikçe Sakinleşsin diye emzirdim bu sefer hazmedemedi bol bol kustu .
Gece uykusundan bile ağlayarak kusmak için uyandı.
Eşim tutturdu ağrı kesici şurup verelim diş çıkartıyor bu çocuk diye.onunla ayrıca atıştık.
Bu sabah yine huysuzdu,şimdi ayağımda sallayarak uyuttum.uyanır diye korkumdan yerine bile yatırmak istemiyorum
Bu arada Dün ilk defa tek hamlede yüzüstünden sırtüstüne döndü..bir de daha bi incelercesşne bakıp daha bi farklı oynamak istiyor.bol bol onunla yüz yüze konuşmamızı istiyor sanırım hem fiziksel hem de zihinsel gelişim geçiriyor
Not:Uzun olduysa kusuruna bakmayın.edebiyatım zaten iyi değildir.yorgunluktan iyice saçmalamış olabilirim
Yeni gördüm bende canım Allah rahmet eylesin Allah sabır versinBen birkac gundur giremiyordum, annanemi kaybettim. Son kez goreyim diye acil Turkiyeye geldim ve bir saat sonra son nefesini verdi. Benim ufakligida babasina birakmistim, o da ayri bir uzuntuydu. Simdi Kaanin durumunu okuyunca dahada kotu oldum, Allah acil sifalar versin, annesine sabir ve kuvvet versin.
Soyleyecek bisey bulamiyorum, dua edelim...
Günaydın güzel anneler.Pazartesi günü huysuzluk sinyalini veren kızım dün tavan yaptı
Sakinleştiremedim ve resmen yanaklarından yaşlar süzüldü,o ağladıkça ben de ağladım
Eşim tutturdu ağrı kesici şurup verelim diş çıkartıyor bu çocuk diye.onunla ayrıca atıştık.
Bu sabah yine huysuzdu,şimdi ayağımda sallayarak uyuttum.uyanır diye korkumdan yerine bile yatırmak istemiyorum
Bu arada Dün ilk defa tek hamlede yüzüstünden sırtüstüne döndü..bir de daha bi incelercesşne bakıp daha bi farklı oynamak istiyor.bol bol onunla yüz yüze konuşmamızı istiyor sanırım hem fiziksel hem de zihinsel gelişim geçiriyor
Not:Uzun olduysa kusuruna bakmayın.edebiyatım zaten iyi değildir.yorgunluktan iyice saçmalamış olabilirim
Canım hangi aşıyı olacaksınız?
Aşı sonrası slingde duruyor mu yazar mısın?
Biri Mama sandalyesi sormuştu.ben de ikea antilop almayı düşünüyorum hem uygun fiyatlı,hem kolay sökülüp taşınabilir hem de az yer kaplıyor
Alıp da şikayet edeni görmedim,çevremdeki kullananlar çok memnun
Evet hem gözleri kapalı olmuş oluyor, hem de mızmızlanmamış oluyor uyurken verince.Bende sen söyledikten sonra direk yıkadım canım. Uyurken mi haba veriyorsun. Dün kontrole gittik canım doktor devam dedi hırıltı hala bat öksürmeye başladı mı bitmiyor. Sizin nasıl
Dün bizimde sizinle aynıydı canım eşim mesaiye kalçaktı kalma dedim ive geldi geçe yarım saat uyutmaya çalıştım 5 dk uyudu en son eşim ben sizi yalnız bırakayım dedi oğlum benimle uyumak istiyor resmen yanıma alınca hemen uyuyorDün bizim ev resmen savaş alanı gibiydi.değiştirdiğim bezi bile çöpe atamadım saatlerce bekledi kucağımdan inmedi
Evin dağınıklığını gördükçe sinirlerim bozuldu
Galiba alışmamız lazım ya çocuğu boşverip evle ilgileneceğiz ya da evi boşverip çocukla ilgileneceğiz.ikisi birden olmuyor
Sogan hastaliktan da koruyor.bir de eger klimali sobali degilse eviniz peteklere islak havlu koyun.bu da doktorumuzun onerisiydiSelam kizlar,
Bebegim her sabah burnu tikali uyaniyordu.dun gece odaya sogan kesip koymayi denedim. Sogan yemeyen birisi olarak cektigim iskenceyi goz ardi edersek basarili oldu diyebilirim :))) sabah burnu aciktii
Kim buradan sogan konusunu paylasmisti hatirlayamadim ama tesekkur ediorum :)
Bu arada bez konusunda da emin olmak icin bekledim, prima aktif bebekten cok memnun kaldim. Tabi sizlerin cogunlugunun sleepy i begenmesi uzerine de bu paket bittikten sonra onu denemeyi dusunuyorum. Butceyi baya sarsiyor bu bez isi :)
16. Hafta atagımı bizde haftaya salı tam 16 haftaşık olacağızzzz korkuyorum bu ataktanKızım en fazla 1.30 1.45 saat uyanık kalabiliyodu 2 g0nd0r 2 2.5 saat oluyo direniyo resmen ağlıyo çok zorlamayım diyoru bu seder uykusuzluktan iyice hırçınlaşıyo, 5 hafta sürecek bir ataktayız Allah kolaylık versin
Canim seni o kadar iyi anlıyorum kii. Bende yetisemiyorum ve eşim ne yapsa gözüme batıyor. 24 ay tüm iznimi kullanacağım diye düşünerek izne ayrıldım eşim de çok kararliydi bu konuda şimdi gelecek yıl başlarsın işe demeye başladı. Haklı. Hep ona sariyorum. Özellikle gece çok zor uyuyor bizim kız saatlerce uyutmaya çalışıyoruz çok yipratiyor beni. Bende eşimi. Hiçbir is tam olmuyor herşey eksik. Bide bebek görmeye gelen misafirler... Annelik zor iş vesselâm...Hiçbirşeye yetişemez oldum en son mecbur kalıp geçen hafta yardımcı abla çağırdım gelmesine rağmen bugün ev yine berbat durumda ve ben acayip halsizlik var gece saat başı emmeye kalkıyor oğlum eşim önceden destekçimken şu ann çalışmayacağım için ek iş bs yapıyor evde haliyle bana katkısı olmuuor ne yapacağımı Neye yeteceğimi şaşırdım
Büyüyor kuzular. Not gayet güzel yazmışsınGünaydın güzel anneler.Pazartesi günü huysuzluk sinyalini veren kızım dün tavan yaptı
Çok teşekkürler bizi habersiz bırakmıyorsun. İnşallah daha da güzel haberler alıcazsimdi ciktik i canum idrar cikisi olmamis tekrar diyalize bagliycaklar. Sismis yine. Kalp ritmi nabzi dune gore iyi. Odemi azalinca bugun olmazda yarin yada obur gun solunumdan ayirmayi deniycekler
Son gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?