2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dün bizim ev resmen savaş alanı gibiydi.değiştirdiğim bezi bile çöpe atamadım saatlerce bekledi kucağımdan inmedi
Evin dağınıklığını gördükçe sinirlerim bozuldu
Galiba alışmamız lazım ya çocuğu boşverip evle ilgileneceğiz ya da evi boşverip çocukla ilgileneceğiz.ikisi birden olmuyor

Zeynep5654 canım ig da Dr oya Çetinkaya ti takip ediyorum.bugünkü postu emzirme ve soğuk algınlığıyla ilgili.aşağıda ekran resmini paylaştım
Geçmiş olsun

Eklentiler

• 9F1EE271-0CB9-47A1-9C61-DA89189EDFC2.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 84
Biri Mama sandalyesi sormuştu.ben de ikea antilop almayı düşünüyorum hem uygun fiyatlı,hem kolay sökülüp taşınabilir hem de az yer kaplıyor
Alıp da şikayet edeni görmedim,çevremdeki kullananlar çok memnun

Canim ctsi gununden beri biz tam senin anlattigin gibiyiz. Tek fark annem var 3 kisiyiz nobeti 3 kisi tutuyoruz.ve o gunden beri gece uykusune 3 gibi basliyo dusun artik ucumuzun de pestili cikiyo. Ne uyuyo ne kucakta duruyo ne kendi kendine duruyo surkli aglama modunda.
Emmek istiyo cok emip rahatsiz oluyo surkli kusuyo...
Senden de okuyunca demekki atak nedeniyle dedim ki insallah oyledir ve gecer.
Cok yorucu allah guc kuvvet versin hepimize

Yeni gördüm bende canım Allah rahmet eylesin Allah sabır versin

cnm gelişim atağındalar işte, bizümki de duyduğu sese doğru bakmak için memeyi bırakıyo filan çok fenalar

Canım hangi aşıyı olacaksınız?
Aşı sonrası slingde duruyor mu yazar mısın?

cnm aşı yarına kaldı banyo yaptırıcam akşama o geldi aklıma ama eve gelince slinge takıp söylerim cnm

Benim ilkinden kalama kraft varr fonksiyonlu birsey koktukta oturuyosan asagi indirebiliosun senin hizana uc kademe yatisi falan var tepsisi cikio bakinca cok gzel hosuna gidio insanin rahat eder bebekte bende deniyor ama daha ben mama sandalyesi seven bebk gormedim yemegi bitirdigin gibi inmek istiyor basta inemiyorda tutunmaya baslayip ayaga kalkmayi ogrendigi gibi tehlike.arz rdiyor sen indiriyorsn zaten bide dediğin gibi oyle kolaylikla arabanin arkasina at annene gidiceksn bikac gunlugune yaninda gotr falan zor is o yuzden en iyisi ikeanin gibi olanlar hem hafic hemde biton para verdigine uzulmuyorsun

Bende sen söyledikten sonra direk yıkadım canım. Uyurken mi haba veriyorsun. Dün kontrole gittik canım doktor devam dedi hırıltı hala bat öksürmeye başladı mı bitmiyor. Sizin nasıl
Evet hem gözleri kapalı olmuş oluyor, hem de mızmızlanmamış oluyor uyurken verince.
Bizimkinin sıkıntıları geçti hamdolsun. Hırıltı öksürük yok dr a gittik ama 2haftayı tamamlamamızı istedi. hava vermeye pazartesiye kadar devam edicem.

Dün bizimde sizinle aynıydı canım eşim mesaiye kalçaktı kalma dedim ive geldi geçe yarım saat uyutmaya çalıştım 5 dk uyudu en son eşim ben sizi yalnız bırakayım dedi oğlum benimle uyumak istiyor resmen yanıma alınca hemen uyuyor

Sogan hastaliktan da koruyor.bir de eger klimali sobali degilse eviniz peteklere islak havlu koyun.bu da doktorumuzun onerisiydi

Kızlar hepsi buradada huggies bezler indirime girmiş
Ben denemek için kız bebek paketinden 2 paket aldım

Eklentiler

• 9B369459-F612-4328-ADFA-31F1F9EAA4B0.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 66
16. Hafta atagımı bizde haftaya salı tam 16 haftaşık olacağızzzz korkuyorum bu ataktan

Canim seni o kadar iyi anlıyorum kii. Bende yetisemiyorum ve eşim ne yapsa gözüme batıyor. 24 ay tüm iznimi kullanacağım diye düşünerek izne ayrıldım eşim de çok kararliydi bu konuda şimdi gelecek yıl başlarsın işe demeye başladı. Haklı. Hep ona sariyorum. Özellikle gece çok zor uyuyor bizim kız saatlerce uyutmaya çalışıyoruz çok yipratiyor beni. Bende eşimi. Hiçbir is tam olmuyor herşey eksik. Bide bebek görmeye gelen misafirler... Annelik zor iş vesselâm...

Büyüyor kuzular. Not gayet güzel yazmışsın

simdi ciktik i canum idrar cikisi olmamis tekrar diyalize bagliycaklar. Sismis yine. Kalp ritmi nabzi dune gore iyi. Odemi azalinca bugun olmazda yarin yada obur gun solunumdan ayirmayi deniycekler

Son gelişme
Çok teşekkürler bizi habersiz bırakmıyorsun. İnşallah daha da güzel haberler alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…