2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
***** benimde şöyle bir sıkıntım var erzurumdan işimi ailemi bıraktım Yozgatlı bir aile evlendim evlendikten sonra tayinimiz çıktı 20 gündür yozgattayım 5 aylık hamileyim 10 gündür evimi yerleştirdim ev yerleştiği gibi eşimin aileside yozgatta ikamet etmesine rağmen bize yerleşti evleri kombili old. için soğuk olması bekar olan kaynımın kredi borçları olmasından dolayı bize yerleşdiğ planlarını bana emri vaki olurcasına yaşatıyorlar eşmin aileside beniim hamileliğim yemek yapmayayım kaynımda burda bir tane sebep olarak kışı burda geçireceğini söylüyor eşim . deli olmak elimde değil çift olarak birbirimizi tanımaya aileye olmaya fırsat vermeye fırsat vermeden hop diye 3 kişi daha misfir olduklarını idaa etselerde yastık yorgan erzakları ile evime yerleştrdiler oğullarının evine izinli mi geleceklermiş .
hamilelikten doalyı ayaklarım şişmeye başladı ve evimde rahat kıyafetlerle ayaklarımı uzatarak tv karşısında oturamıyorum çok mutsuzum yardım edin ne yapmalıyım

Aynı zamandayız canım dün bende çok yoruldum 3 kere sadece 30 dk uyudu 1 bucuk saat tüm gün ilgi istiyor yatıyo ağlıyor kucagımda gülüyor çok zor gerçekten bütün işler duruyor babası da 9 da geliyor bu aralar yogun kızımda heryeri oyuncak yapıyor aksam eşim topladı ama kendimi kötü hissettim

Ben bi mama sandalyesi gördüm istersen ayrılıp masa tabure haline geliyor hoşuma gitti

Uyurken yapınca uyanıyo bizimki ya. Bizimde bugün daha iyi çok şükür. Günde kaç kere vermeye devam dedi

Kız ben bide 15 gün önce işe başlıcamtım allahtan evdeyim. Eşlerde bazen destek yerine köstek oluyorlar. Bizde birbirimize sarmaya başladık

Zeynep5654 canım ig da Dr oya Çetinkaya ti takip ediyorum.bugünkü postu emzirme ve soğuk algınlığıyla ilgili.aşağıda ekran resmini paylaştım
Geçmiş olsun
Ah canım cok tesekkur ederim maske aldım ama kızım korkup aglıyor maskeyı gördüğü an, solumayın demesi kolay her dk kucak istiyor :) hele cok kotuydum hadi artık uyusun dediğinde huysuzlugu tavan yaptı bizdeki stressi hissedip hepten huysuzlanıyorlar bence.. c vitamını desen hepsi gaz yapıyor bizim hala gaz sıkıntımız devam edıyor.. eski usül terlemeyle atlatmaya calısıyorum canım paylasımın için çok sağol

Gevmis olsun..umca damla, imumax burun ve bogaz spreyi..bunlari kullanabilecegimi soylemisti dr..ben de bi ara grip olacak gibiydim, bunlari kullandim ve onledi..istersen sen de incele ve uygun gorursen kullan..isallah gecer bir an once..

Bizimde öyle uyutamıyorum gündüz uyuyan çocuk şimdi uyumuyor bağıranı bilemiyorum atak haftası herhalde uyumadığı için de mızmız

Disari cikarmayi denedinizmi? Ben birtek oyle rahat ediyorum tabi dinlenmis olmuyorum ama en azindan susuyor, uyuyor, uyaninca etrafi izliyor. Yoksa bende butun gun evde kucakta tasiyorum..

merhaba, eşinle konuştuğunda ne düşündüğünü söyledi acaba ?

Uyurken yapınca uyanıyo bizimki ya. Bizimde bugün daha iyi çok şükür. Günde kaç kere vermeye devam dedi
Bizimki Motorun sesine gözlerini açıyor iki pışpışta kapatıyor geri. Göz bandı gibi bişey taksan durur mu acaba

4kez yarım ölçek ventolin, 2 defa tam ölçek cortair veriyorduk. Şimdi ikisindende iki defa veriyorum. Kutudaki miktarda tam o vakit bitecek.

Oğlumun normal diş kaşıyıcılar pek ilgisini çekmedi. Sürekli benim yada eşimin parmağını ağzına sokmak istiyordu. Hijyen açısından uygun olmadigi icin vermek istemiyorduk tabi. Sonra bu resmini eklediğim parmak diş kaşıyıcıyı buldum. Parmağıma takıp ağzına veriyorum çok mutlu oluyor. Bizimle ayni durumu yaşayanlar varsa fikir olsun diye paylaşmak istedim

Eklentiler

• 373B7EFE-0513-4113-ADC8-AB494A84F674.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar birde sizlere birşey sormak fikir almak istiyorum. İçinizde özel sağlık sigortası olanlar vardı diye hatırlıyorum. Hangi firmadan yaptırdınız ücretler ve ödemeler nasıl memnun olanlar tavsiyede bulunabilir mi? Bu aralar oğlum icin araştırma yapıyorum kimisinin ücretleri çok yüksek kimisinin şartları güzel degil bir turlu istediğim gibi içime sinen bir firma bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Gözünü hiç kapattırmıyor canım hatta yarısı havaya gidiyor. Bizde ilk 4 gün 4 yarım ventolin 2 yarım contair kullandık 6 günde 2. 2 dedi.

Bende düşünüyorum canım ama daha araştıramadım

Gözünü hiç kapatılmıyor canim. Ya bize şimdi doktor demişti ki ilk 4 gün 4 saatte bir ventolin yarım ölçek, cortair sabah akşam yarım ölçek.

Maphre kullanıyoruz sırketten indirimim vardı ama genel olarak da sartları ıyı dıye duymustum cok memnunum. Benım sigortam ayakta %70, yatarak %100 karsılıyor. Ancak bazı hastane ve muayenehanelerin maphrr ile özel anlasmaları var ve buna göre maphre ile gittiğimde %30 ben ödeyecekken hiç para ödemeden cıkıyorum %100 karsılamıs oluyor. Cocuk doktorumda bu sekilde ıslem yapılıyor röntgen gibi buyuk hastaneye sevk edilmemiz gerekirse medical park ve medicana da bu sekılde calıstıgından yine ucret ödemıyorum. Yatarak ıslem yapılırsa en ıyı özel hastaneyı secebılıyorumtavaıye ederım

member: 815274"]Kızlar birde sizlere birşey sormak fikir almak istiyorum. İçinizde özel sağlık sigortası olanlar vardı diye hatırlıyorum. Hangi firmadan yaptırdınız ücretler ve ödemeler nasıl memnun olanlar tavsiyede bulunabilir mi? Bu aralar oğlum icin araştırma yapıyorum kimisinin ücretleri çok yüksek kimisinin şartları güzel degil bir turlu istediğim gibi içime sinen bir firma bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...[/QUOTE]
Canim biz anadolu sigortaliyiz.her yil 28 ocakta yenilenir.dogdugunda sigorta yaptirdik oglana.28 agustos 2017-28 ocak 2018 arasi 5 aylik 700 tl odedik.yeni policesi bizimle ay sonunda yapilacak.biz cok memnunuz anadolu sigortadan.hic sorun yasamadik ve bizim bebegimize ozel tetkikler yapilnasi gerekiyorsu bobregiyle ilgili.ben gebelik teminatiyla dogum yapinca dogustan gelen rahatsizliklari da karsiladi.bir cok yerle anlasmasi var.tobb etu hastanesinde muayene ucretleri 380 tl.ama biz anadolu sigortali oldugumuz icin 145 tl ve bunun%20 sini oduyoruz sadece.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…