- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.661
İnşallah CNm inşallah bugün taburcu oluyorlar haberini yazmak da nasip olurÇok teşekkürler bizi habersiz bırakmıyorsun. İnşallah daha da güzel haberler alıcaz
Aynı zamandayız canım dün bende çok yoruldum 3 kere sadece 30 dk uyudu 1 bucuk saat tüm gün ilgi istiyor yatıyo ağlıyor kucagımda gülüyor çok zor gerçekten bütün işler duruyor babası da 9 da geliyor bu aralar yogun kızımda heryeri oyuncak yapıyor aksam eşim topladı ama kendimi kötü hissettimGünaydın güzel anneler.Pazartesi günü huysuzluk sinyalini veren kızım dün tavan yaptı
En uzun uykusu 50 dk ayağımda sallayarak oldu,bütün gün kucakta evde gezdik.
Akşam gezdirme nöbetini eşim aldı.
Sakinleştiremedim ve resmen yanaklarından yaşlar süzüldü,o ağladıkça ben de ağladım
Emmek istedikçe Sakinleşsin diye emzirdim bu sefer hazmedemedi bol bol kustu .
Gece uykusundan bile ağlayarak kusmak için uyandı.
Eşim tutturdu ağrı kesici şurup verelim diş çıkartıyor bu çocuk diye.onunla ayrıca atıştık.
Bu sabah yine huysuzdu,şimdi ayağımda sallayarak uyuttum.uyanır diye korkumdan yerine bile yatırmak istemiyorum
Bu arada Dün ilk defa tek hamlede yüzüstünden sırtüstüne döndü..bir de daha bi incelercesşne bakıp daha bi farklı oynamak istiyor.bol bol onunla yüz yüze konuşmamızı istiyor sanırım hem fiziksel hem de zihinsel gelişim geçiriyor
Not:Uzun olduysa kusuruna bakmayın.edebiyatım zaten iyi değildir.yorgunluktan iyice saçmalamış olabilirim
Ben bi mama sandalyesi gördüm istersen ayrılıp masa tabure haline geliyor hoşuma gittiBiri Mama sandalyesi sormuştu.ben de ikea antilop almayı düşünüyorum hem uygun fiyatlı,hem kolay sökülüp taşınabilir hem de az yer kaplıyor
Alıp da şikayet edeni görmedim,çevremdeki kullananlar çok memnun
Uyurken yapınca uyanıyo bizimki ya. Bizimde bugün daha iyi çok şükür. Günde kaç kere vermeye devam dediEvet hem gözleri kapalı olmuş oluyor, hem de mızmızlanmamış oluyor uyurken verince.
Bizimkinin sıkıntıları geçti hamdolsun. Hırıltı öksürük yok dr a gittik ama 2haftayı tamamlamamızı istedi. hava vermeye pazartesiye kadar devam edicem.
Kız ben bide 15 gün önce işe başlıcamtım allahtan evdeyim. Eşlerde bazen destek yerine köstek oluyorlar. Bizde birbirimize sarmaya başladıkCanim seni o kadar iyi anlıyorum kii. Bende yetisemiyorum ve eşim ne yapsa gözüme batıyor. 24 ay tüm iznimi kullanacağım diye düşünerek izne ayrıldım eşim de çok kararliydi bu konuda şimdi gelecek yıl başlarsın işe demeye başladı. Haklı. Hep ona sariyorum. Özellikle gece çok zor uyuyor bizim kız saatlerce uyutmaya çalışıyoruz çok yipratiyor beni. Bende eşimi. Hiçbir is tam olmuyor herşey eksik. Bide bebek görmeye gelen misafirler... Annelik zor iş vesselâm...
Ah canım cok tesekkur ederim maske aldım ama kızım korkup aglıyor maskeyı gördüğü an, solumayın demesi kolay her dk kucak istiyor :) hele cok kotuydum hadi artık uyusun dediğinde huysuzlugu tavan yaptı bizdeki stressi hissedip hepten huysuzlanıyorlar bence.. c vitamını desen hepsi gaz yapıyor bizim hala gaz sıkıntımız devam edıyor.. eski usül terlemeyle atlatmaya calısıyorum canım paylasımın için çok sağolZeynep5654 canım ig da Dr oya Çetinkaya ti takip ediyorum.bugünkü postu emzirme ve soğuk algınlığıyla ilgili.aşağıda ekran resmini paylaştım
Geçmiş olsun
Gevmis olsun..umca damla, imumax burun ve bogaz spreyi..bunlari kullanabilecegimi soylemisti dr..ben de bi ara grip olacak gibiydim, bunlari kullandim ve onledi..istersen sen de incele ve uygun gorursen kullan..isallah gecer bir an once..Ah canım cok tesekkur ederim maske aldım ama kızım korkup aglıyor maskeyı gördüğü an, solumayın demesi kolay her dk kucak istiyor :) hele cok kotuydum hadi artık uyusun dediğinde huysuzlugu tavan yaptı bizdeki stressi hissedip hepten huysuzlanıyorlar bence.. c vitamını desen hepsi gaz yapıyor bizim hala gaz sıkıntımız devam edıyor.. eski usül terlemeyle atlatmaya calısıyorum canım paylasımın için çok sağol
Bizimde öyle uyutamıyorum gündüz uyuyan çocuk şimdi uyumuyor bağıranı bilemiyorum atak haftası herhalde uyumadığı için de mızmızKızım en fazla 1.30 1.45 saat uyanık kalabiliyodu 2 g0nd0r 2 2.5 saat oluyo direniyo resmen ağlıyo çok zorlamayım diyoru bu seder uykusuzluktan iyice hırçınlaşıyo, 5 hafta sürecek bir ataktayız Allah kolaylık versin
Disari cikarmayi denedinizmi? Ben birtek oyle rahat ediyorum tabi dinlenmis olmuyorum ama en azindan susuyor, uyuyor, uyaninca etrafi izliyor. Yoksa bende butun gun evde kucakta tasiyorum..Günaydın güzel anneler.Pazartesi günü huysuzluk sinyalini veren kızım dün tavan yaptı
En uzun uykusu 50 dk ayağımda sallayarak oldu,bütün gün kucakta evde gezdik.
Akşam gezdirme nöbetini eşim aldı.
Sakinleştiremedim ve resmen yanaklarından yaşlar süzüldü,o ağladıkça ben de ağladım
Emmek istedikçe Sakinleşsin diye emzirdim bu sefer hazmedemedi bol bol kustu .
Gece uykusundan bile ağlayarak kusmak için uyandı.
Eşim tutturdu ağrı kesici şurup verelim diş çıkartıyor bu çocuk diye.onunla ayrıca atıştık.
Bu sabah yine huysuzdu,şimdi ayağımda sallayarak uyuttum.uyanır diye korkumdan yerine bile yatırmak istemiyorum
Bu arada Dün ilk defa tek hamlede yüzüstünden sırtüstüne döndü..bir de daha bi incelercesşne bakıp daha bi farklı oynamak istiyor.bol bol onunla yüz yüze konuşmamızı istiyor sanırım hem fiziksel hem de zihinsel gelişim geçiriyor
Not:Uzun olduysa kusuruna bakmayın.edebiyatım zaten iyi değildir.yorgunluktan iyice saçmalamış olabilirim
***** benimde şöyle bir sıkıntım var erzurumdan işimi ailemi bıraktım Yozgatlı bir aile evlendim evlendikten sonra tayinimiz çıktı 20 gündür yozgattayım 5 aylık hamileyim 10 gündür evimi yerleştirdim ev yerleştiği gibi eşimin aileside yozgatta ikamet etmesine rağmen bize yerleşti evleri kombili old. için soğuk olması bekar olan kaynımın kredi borçları olmasından dolayı bize yerleşdiğ planlarını bana emri vaki olurcasına yaşatıyorlar eşmin aileside beniim hamileliğim yemek yapmayayım kaynımda burda bir tane sebep olarak kışı burda geçireceğini söylüyor eşim . deli olmak elimde değil çift olarak birbirimizi tanımaya aileye olmaya fırsat vermeye fırsat vermeden hop diye 3 kişi daha misfir olduklarını idaa etselerde yastık yorgan erzakları ile evime yerleştrdiler oğullarının evine izinli mi geleceklermiş .
hamilelikten doalyı ayaklarım şişmeye başladı ve evimde rahat kıyafetlerle ayaklarımı uzatarak tv karşısında oturamıyorum çok mutsuzum yardım edin ne yapmalıyım
Bizimki Motorun sesine gözlerini açıyor iki pışpışta kapatıyor geri. Göz bandı gibi bişey taksan durur mu acabaUyurken yapınca uyanıyo bizimki ya. Bizimde bugün daha iyi çok şükür. Günde kaç kere vermeye devam dedi
Gözünü hiç kapattırmıyor canım hatta yarısı havaya gidiyor. Bizde ilk 4 gün 4 yarım ventolin 2 yarım contair kullandık 6 günde 2. 2 dedi.Bizimki Motorun sesine gözlerini açıyor iki pışpışta kapatıyor geri. Göz bandı gibi bişey taksan durur mu acaba
4kez yarım ölçek ventolin, 2 defa tam ölçek cortair veriyorduk. Şimdi ikisindende iki defa veriyorum. Kutudaki miktarda tam o vakit bitecek.
Bende düşünüyorum canım ama daha araştıramadımKızlar birde sizlere birşey sormak fikir almak istiyorum. İçinizde özel sağlık sigortası olanlar vardı diye hatırlıyorum. Hangi firmadan yaptırdınız ücretler ve ödemeler nasıl memnun olanlar tavsiyede bulunabilir mi? Bu aralar oğlum icin araştırma yapıyorum kimisinin ücretleri çok yüksek kimisinin şartları güzel degil bir turlu istediğim gibi içime sinen bir firma bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Gözünü hiç kapatılmıyor canim. Ya bize şimdi doktor demişti ki ilk 4 gün 4 saatte bir ventolin yarım ölçek, cortair sabah akşam yarım ölçek.Bizimki Motorun sesine gözlerini açıyor iki pışpışta kapatıyor geri. Göz bandı gibi bişey taksan durur mu acaba
4kez yarım ölçek ventolin, 2 defa tam ölçek cortair veriyorduk. Şimdi ikisindende iki defa veriyorum. Kutudaki miktarda tam o vakit bitecek.
Maphre kullanıyoruz sırketten indirimim vardı ama genel olarak da sartları ıyı dıye duymustum cok memnunum. Benım sigortam ayakta %70, yatarak %100 karsılıyor. Ancak bazı hastane ve muayenehanelerin maphrr ile özel anlasmaları var ve buna göre maphre ile gittiğimde %30 ben ödeyecekken hiç para ödemeden cıkıyorum %100 karsılamıs oluyor. Cocuk doktorumda bu sekilde ıslem yapılıyor röntgen gibi buyuk hastaneye sevk edilmemiz gerekirse medical park ve medicana da bu sekılde calıstıgından yine ucret ödemıyorum. Yatarak ıslem yapılırsa en ıyı özel hastaneyı secebılıyorumtavaıye ederımKızlar birde sizlere birşey sormak fikir almak istiyorum. İçinizde özel sağlık sigortası olanlar vardı diye hatırlıyorum. Hangi firmadan yaptırdınız ücretler ve ödemeler nasıl memnun olanlar tavsiyede bulunabilir mi? Bu aralar oğlum icin araştırma yapıyorum kimisinin ücretleri çok yüksek kimisinin şartları güzel degil bir turlu istediğim gibi içime sinen bir firma bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?