- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.681
Canim biz anadolu sigortaliyiz.her yil 28 ocakta yenilenir.dogdugunda sigorta yaptirdik oglana.28 agustos 2017-28 ocak 2018 arasi 5 aylik 700 tl odedik.yeni policesi bizimle ay sonunda yapilacak.biz cok memnunuz anadolu sigortadan.hic sorun yasamadik ve bizim bebegimize ozel tetkikler yapilnasi gerekiyorsu bobregiyle ilgili.ben gebelik teminatiyla dogum yapinca dogustan gelen rahatsizliklari da karsiladi.bir cok yerle anlasmasi var.tobb etu hastanesinde muayene ucretleri 380 tl.ama biz anadolu sigortali oldugumuz icin 145 tl ve bunun%20 sini oduyoruz sadece.tavsiye ederim[/QUOTE]member: 815274"]Kızlar birde sizlere birşey sormak fikir almak istiyorum. İçinizde özel sağlık sigortası olanlar vardı diye hatırlıyorum. Hangi firmadan yaptırdınız ücretler ve ödemeler nasıl memnun olanlar tavsiyede bulunabilir mi? Bu aralar oğlum icin araştırma yapıyorum kimisinin ücretleri çok yüksek kimisinin şartları güzel degil bir turlu istediğim gibi içime sinen bir firma bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
16. Hafta atagımı bizde haftaya salı tam 16 haftaşık olacağızzzz korkuyorum bu ataktan
Canım hangi aşıyı olacaksınız?
Aşı sonrası slingde duruyor mu yazar mısın?
Canim 4. Ay asisi oncesinde de mi banyo yaptimamiz gerekiyor?cnm gelişim atağındalar işte, bizümki de duyduğu sese doğru bakmak için memeyi bırakıyo filan çok fenalar
cnm aşı yarına kaldı banyo yaptırıcam akşama o geldi aklıma ama eve gelince slinge takıp söylerim cnm
Canım sigorta şartlarında muayene sınırı olmuyor,muayene ücreti sınırı oluyor.kızımın poliçesinde bir muayenede maksimum 400liraya kadar karşılıyor.bazı poliçelerde yıllık toplam 3000lira muayene ücretini karşılıyor gibiCevaplarınız icin çok teşekkür ederim. Biz Acıbadem sigorta yaptırmayı düşündük aslında ancak fiyat çok fazla ve %30 ödemeli, yatarak limitsiz ancak laboratuvar ücretlerinde 3000 tl ile sınırlı şartlar pek mantıklı gelmedi bana hem sigortaya çok ciddi rakamlar ödeyip hemde katılım ücreti hem tahlil ücreti ödemek çok saçma geldi. Sigorta ücreti uygun olsa katılım ve tahlillerin bir kısmını karşılamak sorun degil.
Sizin yararlandığınız sigortalar çalıştığınız yerden mi yapıldı yoksa siz bireysel olarak kendiniz mi yaptırdınız?
Ayrıca muayene sınırı (yılda 10 muayene gibi ) yada bölüm sınırı var mi ?( alerji bölümü gibi)
Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen
karamera D dstn33 Zeynep5654
Canim facebookta emzirme sanati diye bi grup var orda red yasamis bi cok kisi aktif emzirmeye tekrar donebilmis. Gruba katilip durumunu anlat istersen.merhaba bayanlar, bende eylül annesiyim. uzun süredir ara ara takip ediyordum ama yazmak bugüneymiş biz çok ciddi meme reddi yaşıyoruz. uyku harici asla emziremiyorum sizde bu durumu yaşayan var mı? umudumu kaybetmek üzereyim
Canim 4. Ay asisi oncesinde de mi banyo yaptimamiz gerekiyor?
Kesinlikle zordur insallah tez zamanda duzelir. Umidini kaybetme bence grupta goreceksin ki birsuru anne var memeye dondurebilmekte basarili olmus.sağol canım oraya da bakayım. bir anneyi çok üzen konulardan biri meme reddi inşallah atlatırız çok uzun zamandır savaşıyorum bununla ama son 10 gündür iyice abarttı oğlum asla uyanıkken ağzına almıyo. biberon da hiç vermedim bugüne kadar aslında. bebekleri anlamak gerçekten çok zor bulmuşsun mis gibi sütü em işte ama nerdee
3-4 saatte bir mutlaka uyuyo canım her uykuya dalışında emziriyorum. sürekli takipteyim uykusu nerde ne zaman gelse hemen emzirdiğim için çok dışarı çıkamıyorz. sütüm de varken emmezse çok üzülürüm. biberon versem tamamen bırakır biliyorum çok çabalıyorum inşallah düzelirKesinlikle zordur insallah tez zamanda duzelir. Umidini kaybetme bence grupta goreceksin ki birsuru anne var memeye dondurebilmekte basarili olmus.
Peki uyanikken emmiyor ve biberon almiyorsa nasil besleniyor bebegin
Hoşgeldin canım. Güle güle büyüt kuzunumerhaba bayanlar, bende eylül annesiyim. uzun süredir ara ara takip ediyordum ama yazmak bugüneymiş biz çok ciddi meme reddi yaşıyoruz. uyku harici asla emziremiyorum sizde bu durumu yaşayan var mı? umudumu kaybetmek üzereyim
maşallah kaan güçlü bir bebek, inanıyorum ki atlatacak bunları. hasarsız atlatması için dua ediyoruz, ailesine de güç versin rabbimKIzlar son gelişme
Canim diyalizi tekrar cikarmislar yine deniycekler idrar cikisi varmi diye. Enfeksiyon eklendi simdi doktor iyi bile dayandi dedi ecmodan dolayi. Kalp ritmi nabzi tansiyonu hala toparlayip rayina oturmadi. Bir yukseliyor bir dusuyor. O toparlayana kadar solunumdan ayirmaya da cesaret edemiyorlar. Arada gözünü aciyormus ama genelde uyuyor. 2 ileri bir geri gidiyoruz. Enfeksiyon tabi insani korkutuyor
Çok ağır bir durumdan geçiyor. Arada böyle geri gidişler olması çok normal. Ama kağan çok güçlü. Bunu da atlatacakKIzlar son gelişme
Canim diyalizi tekrar cikarmislar yine deniycekler idrar cikisi varmi diye. Enfeksiyon eklendi simdi doktor iyi bile dayandi dedi ecmodan dolayi. Kalp ritmi nabzi tansiyonu hala toparlayip rayina oturmadi. Bir yukseliyor bir dusuyor. O toparlayana kadar solunumdan ayirmaya da cesaret edemiyorlar. Arada gözünü aciyormus ama genelde uyuyor. 2 ileri bir geri gidiyoruz. Enfeksiyon tabi insani korkutuyor
Bilgiler icin çok sağol çok teşekkür ederim canim söylediklerine dikkat edeceğim.Canım sigorta şartlarında muayene sınırı olmuyor,muayene ücreti sınırı oluyor.kızımın poliçesinde bir muayenede maksimum 400liraya kadar karşılıyor.bazı poliçelerde yıllık toplam 3000lira muayene ücretini karşılıyor gibi
Sigorta işi çok çetrefilli,poliçe şartlarını ve anlaşmalı hastanelerini iyice araştırmak lazım.minnacık puntoların arasına çok detay saklıyorlar sigorta çalışanları bile şartları tam bilmiyor.
Bi de uyarıda bulunayım eski tanısı olan hastalığınız varsa bunu sigorta formuna yazmayın yoksa ya fiyat fazla çıkar ya da kapsam dışı kalır
Canim bende ayni durumu yasıyorum bizde alerjiden kaynaklı meme reddi hatta beslenme reddi var. Seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ancak vazgeçme sakınmerhaba bayanlar, bende eylül annesiyim. uzun süredir ara ara takip ediyordum ama yazmak bugüneymiş biz çok ciddi meme reddi yaşıyoruz. uyku harici asla emziremiyorum sizde bu durumu yaşayan var mı? umudumu kaybetmek üzereyim
Sanki beni anlatmışsın bende ayni şekilde yapıyorum uyunacak ve uyandığında yanında olmazsam emmeyecek korkusuyla hiçbirsey yapamıyorum uykuya dalarken birde uykudan uyanırken ayılmadan emzirebiliyorum birtek. Biberon emzik falan yoksa alerjik bir durum olabilir mi canim. Tek sorun emmek istememesi mi??3-4 saatte bir mutlaka uyuyo canım her uykuya dalışında emziriyorum. sürekli takipteyim uykusu nerde ne zaman gelse hemen emzirdiğim için çok dışarı çıkamıyorz. sütüm de varken emmezse çok üzülürüm. biberon versem tamamen bırakır biliyorum çok çabalıyorum inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?