2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Emzik kullanıyoruz canım ama çok bağımlısı değil uykuya dalmak için kullanıyor sadece gün içinde almaz. sebebini çok düşündüm ama net bişey bulamadım şuan tek sebebinin çevreye karşı aşırı ilgisi merak olduğunu düşünüyorum beslenmeyle vakit kaybetmek istemiyor. 2 aylıkken sinyal vermeye başlamıştı aslında meme reddi. ara ara emmek istememe oluyordu. 3 aydan sonra emme süresini çok kısalttı ve aşırı hızlı ter içinde kalarak emiyordu. son iki haftadır uyku harici asla emmiyor. şimdilik bu şekilde götürüyoruz ama bazen 4-5 saat uyumadığı oluyor ya uyumazsa diye hep diken üzerindeyim.

Güçlü kuzum benim, inşallah bunu da atlatıp sapasağlam çıkıcak hastaneden

Benimkinde baya bi süre emmedi uykuya dalınca emziriyordum hemen hemen bir aydan fazla sürdü emzirmeye devam et canım benimki düZeldi şuan şükür inşallah bu ay iyi kilo alır emmediği içinde kilo da alamamıştı

Allah herkesin yavrusunu korusun inanıyorum ki kaan iyi olup çıkacak hastaneden. dualarımız onunla

Hoşgeldin. Bende aynı durumdayım o uzun süre sizde ne kadar bilmiyorum ama bnde 50 gündür aynı savaşı veriyorum. Uyku harici emmiyor. Onu da emerken gaz olursa ağlayarak bırakıyor ve gaz çıksada sonra devam etmiyor. Bazen yanına yatarak bazen kucakta ama hep uyurken emziriyorum. Sütüm varken böyle olması insanın zoruna gidiyor. Karnı güzel doymayınca gece uykuları da düzgün olmuyor. Gündüz güzelce karnı dosya gece bi bütün uyuyordu taa ki meme reddi başlayana kadar. Bide bu süreç de ufak bi soğuk algınlığı gibi bişey atlattı bebeğim o zana daha bi kötü oldu. Sağıp çay kaşığı yada enjektörle verdim. Şükür hastalığı atlattık. Şimdi gündüz uyku süre 45dk uyanıklık süresi 1,5 saat. Uyuyunca emzirsem gaz olu canım direk kalkıyor uyku olmuyor. Az uyusun 20 dk Sonra falan emzireyim desem uyanıyor bn uyurken beni doyurmadın der gibi ağlıyor. Çok zor bi süreç. Ama bn bebeğime 35 günlükken falan emzik verdim sadece uyutmak için tokken. Ama bnm kuzum işi abarttı şu ara uyurken onu çekip duruyor. Alıp emziriyorum sonra bırakıyor emziği. Bugün itibariyle şunu uygulamaya başladım. Uyurken emzirmicen uyanınca acıkınca mecbur emicek. Biraz zorlanıyorum ama bilmiyorum sonuç ne olacak nasıl olacak. Emziği de bırakmaya çalışıyoruz

Allah yar ve yardımcıları olsun Kaana güç kuvvet şifa versin Pınara ve ailesine sabır versin tüm kalbimle dua ediyorum inşallah en kisa surede hastaneden sağ salim çıkarlar Veson sende çok sağol canım bizi habersiz bırakmıyorsun

Çevreyi keşif dönemi olduğu için galiba seninkisi. Bizimki de oyuncak etti memeyi. Açken bile memeyi daha yeni vermişken bırakıp etrafa bakıyor. Çareyi memedeyken göz hizasına oyuncak koymakta buldum. Hatta onu uyku arkadaşı yapsın diye eline tutturuyorum. Hem kokum da sinmiş oluyor bu sırada. Gözünü ona dikip memeyi bırakmıyor. Oyuncağımız bu.

Bazı anneler göğsüne renkli boyalarla desenler çiziyormuş ilgiyi çekmek için

Eklentiler

• D5FF9C32-3C70-40BC-96B7-4AF56E82EEAB.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 59
Bizde de ayni sekil 2. Ayda sinyaller verdi ayni süreç yanı canim. Ama bizde ishal hırıltı gürültülü kaka vb birçok sorun var beraberinde umarım biran önce atlatırsınız çünkü gerçekten yorucu ve üzücü bir süreç

Canim geçmiş olsun senin bebişin neye alerjisi var alerji nasıl tesbit edildi
Teşekkür ederim canim. Hala tam olarak alerjenler bulunmadı yaklaşık 2 aydır geçmeyen ishali var (başka belirtiler de vardı ancak en baskın belirti buydu) ve çocuk doktorumuz kanda alerji tahlili istedi yaptırdık yumurta sarısına alerjisi var dedi yumurta diyeti yaptım geçmedi pediyatrik gastroenteroloji bölümüne gittik bugün. O da alerjisi var gayet belli dedi diski tahlili istedi ve genel alerjenlerin hepsini kesmemi istedi. Tahliller ve diyet sonucuna göre anlaşabilecek sanrim neye olduğu canim.

Diyet yapmak çok zor oluyo Allah kolaylık versin alerjen besin olarak neleri yemiyorsun

Diyet yapmak çok zor oluyo Allah kolaylık versin alerjen besin olarak neleri yemiyorsun
Amin allah razı olsun canim. Suan ilk olarak hicbirsey yemiyorum desem yeri patates zeytin hurma kuru kayısı yiyeceğim birtek sanırım. bu akşam başladım bu geniş diyete o yüzden bende daha tam kavrayamadım durumu açıkcası canim. Ama moralim sıfır çok zor birşey bu insallah üstesinden gelebilirim.

İyi akşamlar kızlar.
Sizlere danışmak istediğim 2 konu var.

Bebeğim kakasını doğduğundan beri hep geç yapıyor ilk zamanlar 7 gunde 6 gunde yapıyordu son zamanlarda 3 gune duştu bu süre. 3 doktora götürdüm hep normal dediler. Sizlerinde başına böyle bişey gelip düzelen oldu mu?

İkincisi ise bebeğimi oyalayacak bişeyler arıyorum. Oyun halısı kullanıp memnun olan var mı? Başka ne ile oyalayabilirim.

Selam kizlar,
Bebisleri gunduz uyku araliklarina uygun sekilde uyuyup uyuyan annelere bir sorum var :) gece uykusu baslayana kadar bu sekilde mi devam ediyor? Yoksa gece uykusundan once daha uzun bir uyaniklik mi sagliyorsunuz ?

Selam kizlar,
Bebisleri gunduz uyku araliklarina uygun sekilde uyuyup uyuyan annelere bir sorum var :) gece uykusu baslayana kadar bu sekilde mi devam ediyor? Yoksa gece uykusundan once daha uzun bir uyaniklik mi sagliyorsunuz ?
Ben uyuyororum canım gece uykumuz bu ara gece 12 ye çekildi zaten ilaç durumunu kapatsak uykusunu düzene sokucam inşallah. Uyutmaz beklersem çok huysuz oluyor illa 2 saat uyanık kalınca azda olsa uyucak gündüz uykuları yarım saat zaten

Selam kizlar,
Gündüz 3 kere falan güzel uyuyor canım en son akşam 9 gibi besleyip yatırıyorum sabah 9-10 gibi falan kalkıyor en erken

Zeka kartları çok ilgisini çekiyor benim oğlumun canım oyun halısı almadım daha ama alıcam onun dışında bebek bezinin üzerindeki bebekle konuşuyor bu ara cevap gelmeyince de kızıyor bir de uyku arkadaşımız var kukla genelde onunla çok uzun saatler oynayıp konuşuyor bu şekilde oyalıyorum

Biz de o ilaclari kullanirken yatis saati 12 leri buldu sonra da duzelmedi insallah sizde oyle bi durum olmaz. Uyku konusunda cok dertliyim ve bi bebegin bu kadar uykusuz kalabilmesine sasiriyorum. Uyumadgi icin duzgun buyuyemeyecek diye de tedirginim. Tez zamanda uyku problemimiz duzelir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…