- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.721
Senin kuzunun masallahi var canimGündüz 3 kere falan güzel uyuyor canım en son akşam 9 gibi besleyip yatırıyorum sabah 9-10 gibi falan kalkıyor en erken
Aynen canım maşallah diyeyim bende şükür oturttu düzenini inşallah bozulmaz :)Senin kuzunun masallahi var canim
Ben oyun halısından çok memnunum iyki almışım dediğim tek şey belkide şuan yirmi dkdan fazla oyalanıyor yemek yaparken iş yaparken çok iyi oluyor şiddetle tavsiye ediyorumİyi akşamlar kızlar.
Sizlere danışmak istediğim 2 konu var.
Bebeğim kakasını doğduğundan beri hep geç yapıyor ilk zamanlar 7 gunde 6 gunde yapıyordu son zamanlarda 3 gune duştu bu süre. 3 doktora götürdüm hep normal dediler. Sizlerinde başına böyle bişey gelip düzelen oldu mu?
İkincisi ise bebeğimi oyalayacak bişeyler arıyorum. Oyun halısı kullanıp memnun olan var mı? Başka ne ile oyalayabilirim.
Ben hamileligimde de diyet yapmıştım karbonhidrat ve hayvansal gıda diyeti şimdide deneme amaçlı inek sutu diyeti yapıyorum zorlugunu çok iyi bilirim. Umarım neye alerjisi olduğu hemen çıkar da sende biraz olsun rahat edersin. Yulaf ve bal kabağı alerjen olmayan yiyecekler diye biliyorum onlarida günlük diyetine ekleyebilirsin tabi dr aksi birsey soylemediyseAmin allah razı olsun canim. Suan ilk olarak hicbirsey yemiyorum desem yeri patates zeytin hurma kuru kayısı yiyeceğim birtek sanırım. bu akşam başladım bu geniş diyete o yüzden bende daha tam kavrayamadım durumu açıkcası canim. Ama moralim sıfır çok zor birşey bu insallah üstesinden gelebilirim.
Gece uykusundan önce ki ara yarım saat sarkıyor bizde genelde. 2.5 saat oluyor.Selam kizlar,
Bebisleri gunduz uyku araliklarina uygun sekilde uyuyup uyuyan annelere bir sorum var :) gece uykusu baslayana kadar bu sekilde mi devam ediyor? Yoksa gece uykusundan once daha uzun bir uyaniklik mi sagliyorsunuz ?
Ben ilk soru hakkında bilgi sahibi değilim ama ikinciyi cevaplayabilirim. Kızımın oyun halısı var 3. Aydan sonra tam anlamıyla oynamaya başladı. Şu an 4. Ayı bitirdik ve baya ilgisini çekiyor. İlk başlarda piyanolu oyun halısı almadığım için pişman olmuştum ama şimdi oyun halimizdsn gayet memnunum. Playgro ışıkli müzikli oyun halısı hayvanlı olanı oyun halimiz.İyi akşamlar kızlar.
Bebeğim kakasını doğduğundan beri hep geç yapıyor ilk zamanlar 7 gunde 6 gunde yapıyordu son zamanlarda 3 gune duştu bu süre. 3 doktora götürdüm hep normal dediler. Sizlerinde başına böyle bişey gelip düzelen oldu mu?
İkincisi ise bebeğimi oyalayacak bişeyler arıyorum. Oyun halısı kullanıp memnun olan var mı? Başka ne ile oyalayabilirim.
Oyun halısında bu aralar baya oyalanıyor. Hışırtılı kitaplar(adı başka bir şey olabilir emin değilim) var onları çok seviyor. Şarkı açıp hareketler uyduruyorum, çok eğleniyor. Aynada kendisini gösteriyorum, konuşuyorum.İyi akşamlar kızlar.
Her seferinde emziriyor musun kalktığında? Uçak yolculuğundan hiç korkma. Kızım 2, 5 aylıkken uçak yolculuğu yaptık kalkarken emzirdim inişte de emzirecektim. UyanmadıIyi aksamlar kizlar benm bebegmn uyku duzeni cok kotu oldu geceleri bile artk 8 defa kalkiyo yarm saatte bir bide benm pazar gunu 2 saatlk ucak yolculgm var memelekete gidecem bebegime ucagin herhangi bi zarari olur mu
cok az emiyo ac oldugu icn degil de sanki bi sikintisi var gibi bide canm ben ucak kalkarken cok tedirgn oluyom o sira emzirecegimi hic sanmiyom emzirmesem ne olur kiHer seferinde emziriyor musun kalktığında? Uçak yolculuğundan hiç korkma. Kızım 2, 5 aylıkken uçak yolculuğu yaptık kalkarken emzirdim inişte de emzirecektim. Uyanmadı
Emzik alıyorsa emzik verebilirsin . Ben emzik verdim inerken kalkarken .cok az emiyo ac oldugu icn degil de sanki bi sikintisi var gibi bide canm ben ucak kalkarken cok tedirgn oluyom o sira emzirecegimi hic sanmiyom emzirmesem ne olur ki
evet emzik aliyo bende oyle yapim o zamn sagl canmEmzik alıyorsa emzik verebilirsin . Ben emzik verdim inerken kalkarken .
Canım biz öyleydik..bizi anlatmışsın..ben iki doktora getirdim normal dedi..en sonu cocuk cerahine göturdum..beni çok korkuttu..neyse bende sonunda ıyi bi çocuk doktoruna bulduk..diger doktorlar bizden hiç tahlil istemedi..bu doktorum bizde kan tahlili idrar tahlili istedi..megerse kızım idrar enfeksiyondan dolayı kakasini yapamiyormus.cok yuksek çıkmıştı..bize antibiyotik verdi.cok şükür kızım hergun günde iki defa kakasini yapıyor..isterseniz sizde bi idrar tahlili yapın.İyi akşamlar kızlar.
Sıkıntılarımız senle aynı canım yaZ ben bugün geve vermem gereken havayı vermedim çocuk hep ayni ilk zaman fayda etti ama çocuk şu an aynı durumda o ilaçlarda çok zararlıymışBiz de o ilaclari kullanirken yatis saati 12 leri buldu sonra da duzelmediinsallah sizde oyle bi durum olmaz. Uyku konusunda cok dertliyim ve bi bebegin bu kadar uykusuz kalabilmesine sasiriyorum. Uyumadgi icin duzgun buyuyemeyecek diye de tedirginim. Tez zamanda uyku problemimiz duzelir umarim
Doktor birak diyene kadar devam etseydim canim. Ben de o zaman iyilesmiyor gibi hissedip hergun agliyordum ama sikintilar kademeli olarak azaldi ve ilaclarin cok buyuk faydasi oldu.bir de bol bol emzirmenin...Sıkıntılarımız senle aynı canım yaZ ben bugün geve vermem gereken havayı vermedim çocuk hep ayni ilk zaman fayda etti ama çocuk şu an aynı durumda o ilaçlarda çok zararlıymış
Canım biz öyleydik..bizi anlatmışsın..ben iki doktora getirdim normal dedi..en sonu cocuk cerahine göturdum..beni çok korkuttu..neyse bende sonunda ıyi bi çocuk doktoruna bulduk..diger doktorlar bizden hiç tahlil istemedi..bu doktorum bizde kan tahlili idrar tahlili istedi..megerse kızım idrar enfeksiyondan dolayı kakasini yapamiyormus.cok yuksek çıkmıştı..bize antibiyotik verdi.cok şükür kızım hergun günde iki defa kakasini yapıyor..isterseniz sizde bi idrar tahlili yapın.
Canım biz öyleydik..bizi anlatmışsın..ben iki doktora getirdim normal dedi..en sonu cocuk cerahine göturdum..beni çok korkuttu..neyse bende sonunda ıyi bi çocuk doktoruna bulduk..diger doktorlar bizden hiç tahlil istemedi..bu doktorum bizde kan tahlili idrar tahlili istedi..megerse kızım idrar enfeksiyondan dolayı kakasini yapamiyormus.cok yuksek çıkmıştı..bize antibiyotik verdi.cok şükür kızım hergun günde iki defa kakasini yapıyor..isterseniz sizde bi idrar tahlili yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?