2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
cok az emiyo ac oldugu icn degil de sanki bi sikintisi var gibi bide canm ben ucak kalkarken cok tedirgn oluyom o sira emzirecegimi hic sanmiyom emzirmesem ne olur ki
Benimki de sürekli kalkıyor. Bi gözüm kapalı emziriyorum.
Uçakta yüksek basınç var mutlaka emzirmelisin yada ağzında emzik olmalı. Kulakları ağrır buyüzden de ağlar.

Evet canım kızım kendiliğinden yapamıyordu...bizde idrar enfeksiyonu çıktı bide yüksek çıktı
.doktorumuz sonucu gör gormez sebebi budur dedi..bir hafta antibiyotik kullandık çok şükür artık kendiliğinde günde 2 defa yapıyor.istersen bi idrar testini yapın.

Canım seni çok iyi anlıyorum bizde o durumdaydı..bize cocuk cerrahisi bir aylik tedavi vermişti.dusun bize 5 kutu fitil verdi.bir hafta hergun fitil vericen dedi..sonra 2 günde bir fitil vericen dedi onu takip edicez dedi..neyse benim için rahat olmadi bu son doktorumuza gittik
.bizde idrar enfeksiyonu çıktı..sebeb bu cıktı..hadi inşallah sizinde düzelir...doktor surup falan vermedimi

Doktorumuz çok fazla Bilgi vermiyor malesef canim. Zaten doktorlardan yana şansım bi turlu gülmedi. Oğlum düzelince diyeti açarken 3 gün kuralına göre yiyeceğim gıdalar artacaktır diye umuyorum. Ama oğlum ne zaman duzelir once hangi gıdadan başlamam gerekir hiç bilmiyorum kafam çok karışık

oğlumun sevdiği bir oyuncağıyla söylediklerini denedim canım normalde asla ağzına almaz uyanıkken ama 1 dk kadar emzirebildim bu sayede. teşekkür ederim ısrarla deneyeceğim

canım suan 4. ayımız bitti 2. ayından itibaren meme reddi yaşıyorum ama son 2-3 haftadır asla emmiyor uyanıkken. emzik bıraktırma işini bende çok düşündüm doktorum ısrarla emzikten kaynaklanmıyor bıraktırma dedi. ama ben emziği bıraktırmayı denedim bu sefer ciddi şekilde parmak emmeye başladı uykusu gelince biz de emziğe geri döndük. ama inşallah sende etkili olur.

Canim sen bu uyudugu pozisyonda yarim saat bekliyor sonra uzun uyuyor yazdiginda ben onu da denedim hatta 1 saat tuttum ayagimda yok yine olmadi.

Arkadaslarim ve anlattigim yakinlarim iinanmiyor ama sabah uyandiginda ilk uykusuna kolay geciyor ve bi 45 dk uyuyor. Ondan sonra imkani yok uyutamiyoruz. Bazen gece 2 ye kadar sadece emerkenki sekerlemeleriyle bekliyor.Gozler kipkirmizi kafa dusuyo ve cook huysuz mizmiz oluyo ama uyumuyo

Ben de o araliklara gore uyutalim belki gece uykusunun baslama saati degisir dedim ve bir gun denedik. Dedgin gibi cok agladi ve o gece 3 te uyudu
Hamilelik ve dogumdan zor oldu bu bebek uyutma isi benim icin

Bir yandan da Sirf uyumadigi icin annemi yollayamiyorum ve bi insana bagli olmakta zor biseymis. Her ne kadar annem de olsa onun da evi duzeni var. Benim yuzumden buralarda falan iste cok uzattim canim kusura bakma.

Bol bol dua edioruz suan, insallah bebislerimizin uykulari bir nebze duzelir

Merhabalar,
Ben de 18 eylülde bir kız bir erkek ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Biraz okudum da çok faydalı paylaşımlar olmuş inşallah ben de takipteyim bundan sonra
Hosgeldin canim. Masallah bebislerine ne güzel ayni anda hem kızın hem oğlun olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah.

Hosgeldin canim. Masallah bebislerine ne güzel ayni anda hem kızın hem oğlun olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah.

Hoşbuldum
Amin hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah... Güzel ama çok zormuş gerçekten... eskiden ikiz denince başka şeyler düşünürken şimdi ikiz hamile görünce aklıma hep erken doğuum, rop, nöroloji kardiyoloji bunlar geliyo. Doğduğumuzdan beri azıcık sağlık sıkıntıları yaşıyoruz ama hepsi geçicek Allahın izniyle

Merhabalar,
Ben de 18 eylülde bir kız bir erkek ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Biraz okudum da çok faydalı paylaşımlar olmuş inşallah ben de takipteyim bundan sonra
Hoşgeldin. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz burada, üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Senin de duble tecrübelerini bekliyoruz

Benim minnoş son zamanlarda emmez oldu . Emerken bir iki çekiyor sonra kafayı kaldırıp etrafı izlemeye başlıyor dikkatle inceliyor heryeri sonra iki emiyor yine aynı .napacağız bilmiyorum doğru dizgün emmiyor. O arada süt akıp gidiyor .

Dışarı çıkartıyor musun?dışarıda yorulursa belki uykusu artar

Kafam karıştı ilaçlar bi taraftan hırıltı bi taraftan inşallah toparlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…