2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dışarı çıkartıyor musun?dışarıda yorulursa belki uykusu artar
Disari ciktiginda da gozle gorulur bi degisim olmadi canim.arabasinda geziyorken biraz kestiriyor sonra yine gozler faltaşi :)
Kendi arabamizin icindeyken de yolda giderken sorun yok araba durdugu an mizmizlanma baslior :) hatta kirmizi isikta beklerken bile
Ne sikayet ettim ya... :) Neyse bunlar gecici seyler Allah buyuk dertler vermesin varsin uyumasin napalim :)

Benim kizimda bes gün yapamamisti kesinlikle uyarmayin. Bagirsak tembelligine yol açar ac karnina 5 damla zinco damlatiyorum sabahlari öğün yapıyor tavsiye ederim.

Kızlar dualarınızı esirgemeyin ne olur

Canim dua et nolur kaanin beyninde kanama varmis. Ameliyata alcaklarmis. Kafatasini cikarip duzelince geri takcaklarmis ama masada kalma ihtimali var kalmasa bile artik yuruyemez konusamazmis. Cok kötüyüm

Ah yavrum ya..
Minicik bedeni ne kadar zorluklara direniyor.
Nasıl dua edeceğimi şaşırmış durumdayım.
Allahım annesi ve babasının gönlündeki evlatları kaana dair her ne duası varsa kabul etsin.
Onlara da sabır ve dayanma gücü versin.

içim buz kesti rabbimden mucizesini diliyorum kaan bebeğimiz için.

Öncelikle Allah şifa versin sonrada sabır canim. Bende hamile kalmadan önce dedigin gibi düşünüyordum ancak hamile kalıp zor bir hamilelik yaşayınca şimdi çoğul gebelik yaşayanlara çok farklı bakıyorum. Tek çoçuğa bile yetişmek zorken ikizler kim bilir ne kadar zordur. Ama tek çocuğa göre farklı güzellikleri de mutlaka vardır. Güzellikleri bol, dertleri sıkıntıları hiç olmasın insallah canim...

Offf cok kotu oldum (((
Allah guc kuvvet versin, bi mucize olsun bahsi gecen hicbir kotu durum yasanmasin insallah

Allahım su mübarek cuma günü ve cuma saati hürmetine şifa versin insallah. Rabbim tüm korkularını boşa çıkarsın sağlık versin şifa versin insallah

Hoşgeldin. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz burada, üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Senin de duble tecrübelerini bekliyoruz

Hoşbuldum en çok ihtiyaç duyulan zamanlar galiba

Allah şifa versin dua ediyorum Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...

Bilmeyince insan dışarıdan her şey ne kadar toz pembe değil mi oysa annelik gerçekten kalp ağrısıymış... Tamam çok güzel ama kaygılarımda boğulmak üzereyim galiba... önce yoğun bakım sonra yoğun bakım çıkışı oğlumda rop çıkması kör olucak denmesi, onu atlattık derken kızımın ateşlenip üç gün hastanede yatması, rutin kontrolde oğlumun beyninde kanama tespit edilmesi hepsi peş peşe öyle yordu öyle yaktı ki canımı... evlat sahibi olmak hem çok başka bi mutluluk hem çok başka sorumlulukmuş... sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah hepimize

Amin canim insallah. Allah şifa versin bebislerine. Çok haklısın zor bir süreç yaşamışsın insallah bundan sonra herşey çok güzel olur canim. Bizde alerji derdiyle uğraşıyoruz beslenmeyi reddediyor gelişimi yavaş diyorlar neye alerjisi var o da belli değil daha. Ben sadece patates yemeye başladım ne zaman ve nasıl düzelecek, oğlumu nasıl besleyeceğim şaşırdım. Bende çok şaşkın ve kaygılı bir durumdayım.

Canım yazdıklarını okudum da tıpatıp aynısını yaşıyorum. Asla uyumuyor aslaaaa :) sağlık ocağına her gittigimde doktora cocugu sikayet ediyorum resmen uyumuyor diye. Doktor zorlama uyumuyorsa dedi artık hic zorlamıyorum hatta o kadar boşladımki uyutmaya çalışmayı bazen uykusu geldiği için ağlıyor ama anlamıyorum aklıma hiç uyuyacağı gelmiyor bile :) artık uyutmaktan çok oyalayacak bişeyler arayışına girdim.

Eki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.

Ben arkadaşı tanımıyorum ama arada okuyordum burayı tüylerim diken diken oldu. Rabbim yardımcıları olsun inşallah başarılı geçer yüzleri güler Allahım şifa versin

Rabbimden acil şifalar diliyorum Kaan bebeğe ailesine de sabırlar dua ediyorum
Cnm sen alerji dynce dikkatimi çekti kızım 1 aylıkken bianda emmemeye basladı anlam veremedm ağlıyodu memeye yaklaştrnca sonra kakasında kan vardıbi iki derken baktım geçmiyo biz tahlillere bi basladık 1 ay sürdü ben tabi hmn kesmştim kanı görnce süt ürünlerni.beslenmesi azalmiştı doktor pregomin verdi onu da içmedi beslnmeyi reddediyodu 30 tane fln alerjene bakıldı idrarına güvenlr olsun dye sondayla bakıldı ama bişe çıkmıyodu ben zeytin ekmek patates yiyodum kakada kan ve beslnme sorunu geçmdkçe ekmği de kestim ne yesem ona bağlayp çıkarıyodm yemekten.50 gün sürdü psikoljm bozuldu halszdim dedm bu kdr yemememeye hala düzelmedi bide bişeye rastladım yukardaki yaxı.sonra yesemde yemesemde aynı oldgunu gördm sütümü önce sağdım sonra emzrmye çalştım daa iyi gbiyz 4.ayın içinde kızım hala zorlanıyorz zmn zmn inş 6 ayı çıkarırz sonra ek gıda belki daa rahat olur.senin nasıl oldu nasıl gelşti süreç?

Benimkiler için denemediğimiz mama kalmadı inek sütü proteini alerjisi diyo dr ama o da net değil mama kabız yaptı ikisini de ama diğer problemlerin yanında buna şükrediyorum artık... Ne zamandır sadece patates yiyosun inşallah tez zamanda belli olur insanın evladı için yapmayacağı şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…