- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.761
Disari ciktiginda da gozle gorulur bi degisim olmadi canim.arabasinda geziyorken biraz kestiriyor sonra yine gozler faltaşi :)Dışarı çıkartıyor musun?dışarıda yorulursa belki uykusu artar
Benim kizimda bes gün yapamamisti kesinlikle uyarmayin. Bagirsak tembelligine yol açar ac karnina 5 damla zinco damlatiyorum sabahlari öğün yapıyor tavsiye ederim.Geçmiş olsun canım. Bizde yaptırdık ama enfeksiyon çıkmadı. İlk kaka yapöıyor diye götürdüğümde 5 günü geçerse gliserin fitil ver zeytinyağı ile uyar demişlerdi, şimdi ise erkek bebeklere iyi olmaz öyle şeyler bekleyin düzelir diyolar. Ne yapacağımızı şaşırdık. Dört gözle kaka bekliyoruz hergün
Ah yavrum ya..Kızlar dualarınızı esirgemeyin ne olur
Canim dua et nolur kaanin beyninde kanama varmis. Ameliyata alcaklarmis. Kafatasini cikarip duzelince geri takcaklarmis ama masada kalma ihtimali var kalmasa bile artik yuruyemez konusamazmis. Cok kötüyüm
Kızlar dualarınızı esirgemeyin ne olur
Canim dua et nolur kaanin beyninde kanama varmis. Ameliyata alcaklarmis. Kafatasini cikarip duzelince geri takcaklarmis ama masada kalma ihtimali var kalmasa bile artik yuruyemez konusamazmis. Cok kötüyüm
Öncelikle Allah şifa versin sonrada sabır canim. Bende hamile kalmadan önce dedigin gibi düşünüyordum ancak hamile kalıp zor bir hamilelik yaşayınca şimdi çoğul gebelik yaşayanlara çok farklı bakıyorum. Tek çoçuğa bile yetişmek zorken ikizler kim bilir ne kadar zordur. Ama tek çocuğa göre farklı güzellikleri de mutlaka vardır. Güzellikleri bol, dertleri sıkıntıları hiç olmasın insallah canim...Hoşbuldum
Amin hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah... Güzel ama çok zormuş gerçekten... eskiden ikiz denince başka şeyler düşünürken şimdi ikiz hamile görünce aklıma hep erken doğuum, rop, nöroloji kardiyoloji bunlar geliyo. Doğduğumuzdan beri azıcık sağlık sıkıntıları yaşıyoruz ama hepsi geçicek Allahın izniyle
Offf cok kotu oldumKızlar dualarınızı esirgemeyin ne olur
Allahım su mübarek cuma günü ve cuma saati hürmetine şifa versin insallah. Rabbim tüm korkularını boşa çıkarsın sağlık versin şifa versin insallahKızlar dualarınızı esirgemeyin ne olur
Hoşgeldin. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz burada, üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Senin de duble tecrübelerini bekliyoruz
Öncelikle Allah şifa versin sonrada sabır canim. Bende ha kalmadan önce dedigin gibi düşünüyordum ancak hamile kalıp zor bir hamilelik yaşayınca şimdi çoğul gebelik yaşayanlara çok farklı bakıyorum. Tek çoçuğa bile yetişmek zorken ikizler kim bilir ne kadar zordur. Ama tek çocuğa göre farklı güzellikleri de mutlaka vardır. Güzellikleri bol, dertleri sıkıntıları hiç olmasın insallah canim...
Amin canim insallah. Allah şifa versin bebislerine. Çok haklısın zor bir süreç yaşamışsın insallah bundan sonra herşey çok güzel olur canim. Bizde alerji derdiyle uğraşıyoruz beslenmeyi reddediyor gelişimi yavaş diyorlar neye alerjisi var o da belli değil daha. Ben sadece patates yemeye başladım ne zaman ve nasıl düzelecek, oğlumu nasıl besleyeceğim şaşırdım. Bende çok şaşkın ve kaygılı bir durumdayım.Hoşbuldum en çok ihtiyaç duyulan zamanlar galiba
Allah şifa versin dua ediyorum Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
Bilmeyince insan dışarıdan her şey ne kadar toz pembe değil mi oysa annelik gerçekten kalp ağrısıymış... Tamam çok güzel ama kaygılarımda boğulmak üzereyim galiba... önce yoğun bakım sonra yoğun bakım çıkışı oğlumda rop çıkması kör olucak denmesi, onu atlattık derken kızımın ateşlenip üç gün hastanede yatması, rutin kontrolde oğlumun beyninde kanama tespit edilmesi hepsi peş peşe öyle yordu öyle yaktı ki canımı... evlat sahibi olmak hem çok başka bi mutluluk hem çok başka sorumlulukmuş... sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah hepimize
Disari ciktiginda da gozle gorulur bi degisim olmadi canim.arabasinda geziyorken biraz kestiriyor sonra yine gozler faltaşi :)
Kendi arabamizin icindeyken de yolda giderken sorun yok araba durdugu an mizmizlanma baslior :) hatta kirmizi isikta beklerken bile
Ne sikayet ettim ya... :) Neyse bunlar gecici seyler Allah buyuk dertler vermesin varsin uyumasin napalim :)
Eki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.
Canım oğlum çok huysuz hiç uyumuyo desem yeridir. Bide hastanede yattık falan derken bakacak biseyler okucak halim kalmadı yorgunluktan. Siz nasılsınız yolundami herseyDenizatidenizyildizi canım nerelerdesin?yazmıyorsun artık
Rabbimden acil şifalar diliyorum Kaan bebeğe ailesine de sabırlar dua ediyorumAmin canim insallah. Allah şifa versin bebislerine. Çok haklısın zor bir süreç yaşamışsın insallah bundan sonra herşey çok güzel olur canim. Bizde alerji derdiyle uğraşıyoruz beslenmeyi reddediyor gelişimi yavaş diyorlar neye alerjisi var o da belli değil daha. Ben sadece patates yemeye başladım ne zaman ve nasıl düzelecek, oğlumu nasıl besleyeceğim şaşırdım. Bende çok şaşkın ve kaygılı bir durumdayım.
Amin canim insallah. Allah şifa versin bebislerine. Çok haklısın zor bir süreç yaşamışsın insallah bundan sonra herşey çok güzel olur canim. Bizde alerji derdiyle uğraşıyoruz beslenmeyi reddediyor gelişimi yavaş diyorlar neye alerjisi var o da belli değil daha. Ben sadece patates yemeye başladım ne zaman ve nasıl düzelecek, oğlumu nasıl besleyeceğim şaşırdım. Bende çok şaşkın ve kaygılı bir durumdayım.
Ediyoruz canim, Allah acil sifalar versin, annesine güc kuvvet versinEki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?