- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.781
İçim parçalandı okuyunca.Sözler tıkandı, Rabbim her iki ihtimali de yaşatmasın sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuştursun, hasarsız sorunsuz iyileşir inşaAllah. Rabbimin mucizeleri tükenmezKızlar dualarınızı esirgemeyin ne olur
Canim dua et nolur kaanin beyninde kanama varmis. Ameliyata alcaklarmis. Kafatasini cikarip duzelince geri takcaklarmis ama masada kalma ihtimali var kalmasa bile artik yuruyemez konusamazmis. Cok kötüyüm
Nasıl bir durum bu. Ne denir bilmiyorum. Allahım sen koru küçücük yavruyu. Güç ver onaEki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.
Ahhh çok üzgünüm ağlayarak yazıyorum . şu msjı beni bitirdi Allah’ın güç kuvvet versin yarabbim ne Kaan’a ne de ailesine acı çektirmesin inşallah kelimlerim tükendi Allah’tan ümit kesilmez...Eki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.
Merhabalar,
Ben de 18 eylülde bir kız bir erkek ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Biraz okudum da çok faydalı paylaşımlar olmuş inşallah ben de takipteyim bundan sonra
Eki Görüntüle 2092987
Rabbimden acil şifalar diliyorum Kaan bebeğe ailesine de sabırlar dua ediyorum
Cnm sen alerji dynce dikkatimi çekti kızım 1 aylıkken bianda emmemeye basladı anlam veremedm ağlıyodu memeye yaklaştrnca sonra kakasında kan vardıbi iki derken baktım geçmiyo biz tahlillere bi basladık 1 ay sürdü ben tabi hmn kesmştim kanı görnce süt ürünlerni.beslenmesi azalmiştı doktor pregomin verdi onu da içmedi beslnmeyi reddediyodu 30 tane fln alerjene bakıldı idrarına güvenlr olsun dye sondayla bakıldı ama bişe çıkmıyodu ben zeytin ekmek patates yiyodum kakada kan ve beslnme sorunu geçmdkçe ekmği de kestim ne yesem ona bağlayp çıkarıyodm yemekten.50 gün sürdü psikoljm bozuldu
bizdeki belirtiler yüzünde kırmızı döküntüler var biraz.Eki Görüntüle 2092987
Rabbimden acil şifalar diliyorum Kaan bebeğe ailesine de sabırlar dua ediyorum
Cnm sen alerji dynce dikkatimi çekti kızım 1 aylıkken bianda emmemeye basladı anlam veremedm ağlıyodu memeye yaklaştrnca sonra kakasında kan vardıbi iki derken baktım geçmiyo biz tahlillere bi basladık 1 ay sürdü ben tabi hmn kesmştim kanı görnce süt ürünlerni.beslenmesi azalmiştı doktor pregomin verdi onu da içmedi beslnmeyi reddediyodu 30 tane fln alerjene bakıldı idrarına güvenlr olsun dye sondayla bakıldı ama bişe çıkmıyodu ben zeytin ekmek patates yiyodum kakada kan ve beslnme sorunu geçmdkçe ekmği de kestim ne yesem ona bağlayp çıkarıyodm yemekten.50 gün sürdü psikoljm bozuldu halszdim dedm bu kdr yemememeye hala düzelmedi bide bişeye rastladım yukardaki yaxı.sonra yesemde yemesemde aynı oldgunu gördm sütümü önce sağdım sonra emzrmye çalştım daa iyi gbiyz 4.ayın içinde kızım hala zorlanıyorz zmn zmn inş 6 ayı çıkarırz sonra ek gıda belki daa rahat olur.senin nasıl oldu nasıl gelşti süreç?
1 aydır tavuk ve yumurta yemiyordum şimdi dünden beri birtek patates yiyorum bakalım ne olcak sonuç. Allahım şifa versin herkesin evladınaBenimkiler için denemediğimiz mama kalmadı inek sütü proteini alerjisi diyo dr ama o da net değil mama kabız yaptı ikisini de ama diğer problemlerin yanında buna şükrediyorum artık... Ne zamandır sadece patates yiyosun inşallah tez zamanda belli olur insanın evladı için yapmayacağı şey yok
Çok şükür masallah kuzuya. İnsallah bundan sonra aksi giden birşey olmayacak ve herşey iyiye gidecek. Tüm kalbimle inanıyorum Kaan iyileşecek.Kızlar Kaan bebek ameliyattan çıktı.Aksi giden visey olmamis kafatasini deri altina koymuslar.şuan yoğun bakıma almışlar.
Allahım şükürler olsun inşallah hepsi geçecek iyileşecek kaanımızKızlar Kaan bebek ameliyattan çıktı.Aksi giden visey olmamis kafatasini deri altina koymuslar.şuan yoğun bakıma almışlar.
Gastroenteroloji bölümüne gittiniz mi hiç canim. Birde demek ki gıda alerjisi degil sizinki ev akarları toz gibi yada peluş yün kıyafetler gibi birşeye alerjileri olabilir mi acaba?Hoşbuldum
Benimkiler %90 mamayla besleniyo artık sütüm az olsa da var ama istemiyolar hiç bi şekilde çok üzülüyorum... sağıp vereyim bari diyorum sağmaya da vaktim kalmıyo inan nasıl olcak bilmiyorum pregomin dahil aptamilin tüm mamalarını denedik süt ürünlerini kestim değişmedi en son golden goata geri döndük en azından kakada mukus kesildi ama mama içerken ya da oldu da emiyosa beslenmeye başladığı an çırpınıyolar gurultuyla birlikte
Canim sen bu uyudugu pozisyonda yarim saat bekliyor sonra uzun uyuyor yazdiginda ben onu da denedim hatta 1 saat tuttum ayagimda yok yine olmadi.
Arkadaslarim ve anlattigim yakinlarim iinanmiyor ama sabah uyandiginda ilk uykusuna kolay geciyor ve bi 45 dk uyuyor. Ondan sonra imkani yok uyutamiyoruz. Bazen gece 2 ye kadar sadece emerkenki sekerlemeleriyle bekliyor.Gozler kipkirmizi kafa dusuyo ve cook huysuz mizmiz oluyo ama uyumuyo
Ben de o araliklara gore uyutalim belki gece uykusunun baslama saati degisir dedim ve bir gun denedik. Dedgin gibi cok agladi ve o gece 3 te uyudu
Hamilelik ve dogumdan zor oldu bu bebek uyutma isi benim icin
Bir yandan da Sirf uyumadigi icin annemi yollayamiyorum ve bi insana bagli olmakta zor biseymis. Her ne kadar annem de olsa onun da evi duzeni var. Benim yuzumden buralarda falan iste cok uzattim canim kusura bakma.
Bol bol dua edioruz suan, insallah bebislerimizin uykulari bir nebze duzelir
Kanda yapılan test çk güvenilir diil çnkü sdce bağırsakta olabliomş alerji ve kandan anlaşılamayablrmiş alerji uzmanı demşti anne için stresli bi süreç çnkü çözemiyosun o mu bu mu dye.bnmkinin kandaki sonçta kiraz alerjsi çıktı :) çok yiyomuşum gbi.sen de calsiyum takvyesi alıyosundr çnkü acısı dişlerden çıkıyo dikkat et cnm.bide anlıyolar dokundgunu o yüzden yaklaşmıyolar beslenmeye.inşallah düzelirbizdeki belirtiler yüzünde kırmızı döküntüler var biraz.
Hırıltıli solunum
Arada öksürük
Gürültülü sulu yeşil mukuslu köpüklü kaka
Bagirsaklarindan guruldama sesleri geliyor
Emmek istemiyor memeyi görünce çığlığı basıyor. Biberonla kendi sütümü versem de pek birşey değişmiyor çığlık atmıyor ama zorla içiyor 30 ml i içmesi 20 dk falan sürüyor. Çocuk doktorumuz kanda alerji testi ve kaka tahlili yapti. Kanda yumurtaya dusuk miktarda alerjisi çıktı. Yumurta ve tavuk diyetinde olmama rağmen birşey düzelmedi ve gastroenteroloji bölümüne gittik dün. O da kaka tahlili yapti ve genel alerjenleri kesmemi istedi bende direk bütün herşeyi kestim daha çabuk sonuç alabilmek icin sadece patates ve zeytin birde hurma yiyorum. Sonuç ne olacak hiç bilmiyorum canim.
İnşallah iyi olur dua dua hep duaKızlar yazdığı mesaj bu detay sormak istemedim.Eki Görüntüle 2093102
Kızlar Kaan bebek ameliyattan çıktı.Aksi giden visey olmamis kafatasini deri altina koymuslar.şuan yoğun bakıma almışlar.
Evet kanda yapılan güvenilir değilmiş yaptırdıktan sonra öğrendik malesef güvenilir olmadığını canim. Suan icin herhangibir takviye almıyorum canim. Emmeye ne zaman döner çok merak ediyorum. Evet çok stresli bir süreç insallah duzelir canim.Kanda yapılan test çk güvenilir diil çnkü sdce bağırsakta olabliomş alerji ve kandan anlaşılamayablrmiş alerji uzmanı demşti anne için stresli bi süreç çnkü çözemiyosun o mu bu mu dye.bnmkinin kandaki sonçta kiraz alerjsi çıktı :) çok yiyomuşum gbi.sen de calsiyum takvyesi alıyosundr çnkü acısı dişlerden çıkıyo dikkat et cnm.bide anlıyolar dokundgunu o yüzden yaklaşmıyolar beslenmeye.inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?