2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
2 gündür giremedim Kaan dualarımız seninle.
Kelimeler tükendi dicek bişi de bulamıyorum.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.
Allahım Pınara güç sabır versin..
Sayısız Ya Şafi çekiyorum Kaan'ın ismine Rabbim annesine sağlıkla bağışlasın inşallah..

İçim parçalandı okuyunca.Sözler tıkandı, Rabbim her iki ihtimali de yaşatmasın sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuştursun, hasarsız sorunsuz iyileşir inşaAllah. Rabbimin mucizeleri tükenmez

Eki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.
Ahhh çok üzgünüm ağlayarak yazıyorum . şu msjı beni bitirdi Allah’ın güç kuvvet versin yarabbim ne Kaan’a ne de ailesine acı çektirmesin inşallah kelimlerim tükendi Allah’tan ümit kesilmez...

Dağıldım şuan allahım ne yazıcağımı bilmiyorum, nasıl dua edeceğimi şaşırdım. Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Mübarek günün yüzü suyu hürmetine bütün dualarımızı kabul eylesin. Kaan'a şifa versin,Pınar arkadaşımıza dayanma gücü versin. Çok zor.

bizdeki belirtiler yüzünde kırmızı döküntüler var biraz.
Hırıltıli solunum
Arada öksürük
Gürültülü sulu yeşil mukuslu köpüklü kaka
Bagirsaklarindan guruldama sesleri geliyor
Emmek istemiyor memeyi görünce çığlığı basıyor. Biberonla kendi sütümü versem de pek birşey değişmiyor çığlık atmıyor ama zorla içiyor 30 ml i içmesi 20 dk falan sürüyor. Çocuk doktorumuz kanda alerji testi ve kaka tahlili yapti. Kanda yumurtaya dusuk miktarda alerjisi çıktı. Yumurta ve tavuk diyetinde olmama rağmen birşey düzelmedi ve gastroenteroloji bölümüne gittik dün. O da kaka tahlili yapti ve genel alerjenleri kesmemi istedi bende direk bütün herşeyi kestim daha çabuk sonuç alabilmek icin sadece patates ve zeytin birde hurma yiyorum. Sonuç ne olacak hiç bilmiyorum canim.

1 aydır tavuk ve yumurta yemiyordum şimdi dünden beri birtek patates yiyorum bakalım ne olcak sonuç. Allahım şifa versin herkesin evladına

Kızlar Kaan bebek ameliyattan çıktı.Aksi giden visey olmamis kafatasini deri altina koymuslar.şuan yoğun bakıma almışlar.
Çok şükür masallah kuzuya. İnsallah bundan sonra aksi giden birşey olmayacak ve herşey iyiye gidecek. Tüm kalbimle inanıyorum Kaan iyileşecek.

Hoşbuldum

Benimkiler %90 mamayla besleniyo artık sütüm az olsa da var ama istemiyolar hiç bi şekilde çok üzülüyorum... sağıp vereyim bari diyorum sağmaya da vaktim kalmıyo inan nasıl olcak bilmiyorum pregomin dahil aptamilin tüm mamalarını denedik süt ürünlerini kestim değişmedi en son golden goata geri döndük en azından kakada mukus kesildi ama mama içerken ya da oldu da emiyosa beslenmeye başladığı an çırpınıyolar gurultuyla birlikte

Gastroenteroloji bölümüne gittiniz mi hiç canim. Birde demek ki gıda alerjisi degil sizinki ev akarları toz gibi yada peluş yün kıyafetler gibi birşeye alerjileri olabilir mi acaba?

Cnm ilk dogdugundan beri benimkinin uykusu geldiginde kundak yapip sallanan anakucagi vardi ona koyuyordm kmdi uyuyordu sonra anneme gittim bir hafta kadar mecbur ayakta salliyarak uyutmak zorunda kaldm ne koldu uyudu nede baska sekilde dedigin gibi cok uykusu var gozler kipkirmizi ama kesinlikle uyumuyor mecbur ayakta sallamaya basladm oyle uyudu bu seferde her defasinda sllamami istedi kesinlikle eski usule donmedi ve ne yazikki gecede uyanmalari basladi iki saattte 1.30 saatte eskiden 4 saaten az deildi ilk uykusu demem o ki sende uyutma sekliji degistiyse esi duzenini istiyor olabilirmi

Kanda yapılan test çk güvenilir diil çnkü sdce bağırsakta olabliomş alerji ve kandan anlaşılamayablrmiş alerji uzmanı demşti anne için stresli bi süreç çnkü çözemiyosun o mu bu mu dye.bnmkinin kandaki sonçta kiraz alerjsi çıktı :) çok yiyomuşum gbi.sen de calsiyum takvyesi alıyosundr çnkü acısı dişlerden çıkıyo dikkat et cnm.bide anlıyolar dokundgunu o yüzden yaklaşmıyolar beslenmeye.inşallah düzelir

Kızlar Kaan bebek ameliyattan çıktı.Aksi giden visey olmamis kafatasini deri altina koymuslar.şuan yoğun bakıma almışlar.

Ohh cok.sukurrr insallahh korkulan olmuycak daha kucuk.herseyi atlaticakkk biz burda okuduklarimizdan mahvolduk Allah pinara dayanma gucu versinnn cok.kotu oldm ben artik suraya girdigimde 5 6 sayfa ilerleme gorunce odum.agzimda okir oldum yazilanlari kalbim yerinden cikcak gibi oliyorum off offf sen kaani annesine babasina saglikla bagisla Allah'im

Evet kanda yapılan güvenilir değilmiş yaptırdıktan sonra öğrendik malesef güvenilir olmadığını canim. Suan icin herhangibir takviye almıyorum canim. Emmeye ne zaman döner çok merak ediyorum. Evet çok stresli bir süreç insallah duzelir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…