- 11 Ocak 2018
- 35
- 76
- 3
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.801
Gastroenteroloji bölümüne gittiniz mi hiç canim. Birde demek ki gıda alerjisi degil sizinki ev akarları toz gibi yada peluş yün kıyafetler gibi birşeye alerjileri olabilir mi acaba?
Kanım dondu . Minicik bir beden ,nasıl dayanıyor bu kadar acıya . Allahım acı çekmesin lütfen . Ahh annesi sen nasıl dirayetli bir annesin . Rabbim yardım et mucize olsun . Dualarımız Kaan ile . Ah kuzum ahhKızlar dualarınızı esirgemeyin ne olur
Canim dua et nolur kaanin beyninde kanama varmis. Ameliyata alcaklarmis. Kafatasini cikarip duzelince geri takcaklarmis ama masada kalma ihtimali var kalmasa bile artik yuruyemez konusamazmis. Cok kötüyüm
Merhabalar,
Ben de 18 eylülde bir kız bir erkek ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Biraz okudum da çok faydalı paylaşımlar olmuş inşallah ben de takipteyim bundan sonra
Kızlar dualarınızı esirgemeyin ne olur
Canim dua et nolur kaanin beyninde kanama varmis. Ameliyata alcaklarmis. Kafatasini cikarip duzelince geri takcaklarmis ama masada kalma ihtimali var kalmasa bile artik yuruyemez konusamazmis. Cok kötüyüm
Eki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.
maşallah ikizlerine, Aramoza hoşgeldin güzel bir.aileyiz burada iyi ki gelmişsin
Hoşbuldum teşekkür ederim
Pınar, bu mesajları göremeyeceksin belki ama biz kalben sizin yanınızdayız. Sen çok güçlü bir kadınsın. Kaan da güçlü bir bebek. Rabbim ömür sağlık mutluluk versin inşallah. Bugünleri sadece kötü birer an olarak anacağınız günler yaşayın dilerim. Allah Kaan a güç versin ..
Canım aynı sorun bende de var ilk sabah uyandıktan snra ki uykusuna çok kolay uyuyor 45 50 dk falan sonra ölüm resmen banyo bile fayda etmiyor artık bende birde ablada var onada vakit ayıramıyorum inan çaresi olmayan hastalık gibi çok zor geçici biliyorum ama insanı çok zorluyor bu durumCanim sen bu uyudugu pozisyonda yarim saat bekliyor sonra uzun uyuyor yazdiginda ben onu da denedim hatta 1 saat tuttum ayagimda yok yine olmadi.
Arkadaslarim ve anlattigim yakinlarim iinanmiyor ama sabah uyandiginda ilk uykusuna kolay geciyor ve bi 45 dk uyuyor. Ondan sonra imkani yok uyutamiyoruz. Bazen gece 2 ye kadar sadece emerkenki sekerlemeleriyle bekliyor.Gozler kipkirmizi kafa dusuyo ve cook huysuz mizmiz oluyo ama uyumuyo
Ben de o araliklara gore uyutalim belki gece uykusunun baslama saati degisir dedim ve bir gun denedik. Dedgin gibi cok agladi ve o gece 3 te uyudu
Hamilelik ve dogumdan zor oldu bu bebek uyutma isi benim icin
Bir yandan da Sirf uyumadigi icin annemi yollayamiyorum ve bi insana bagli olmakta zor biseymis. Her ne kadar annem de olsa onun da evi duzeni var. Benim yuzumden buralarda falan iste cok uzattim canim kusura bakma.
Bol bol dua edioruz suan, insallah bebislerimizin uykulari bir nebze duzelir
Ben de herseyi okuyamiyorun yetisemiyorum.Rabbim o kuzuya o anneye yardim etsin benim de yuregim agzima geldi okudgum bir mesajda.o yavru bogazimda bir dugum.Ohh cok.sukurrr insallahh korkulan olmuycak daha kucuk.herseyi atlaticakkk biz burda okuduklarimizdan mahvolduk Allah pinara dayanma gucu versinnn cok.kotu oldm ben artik suraya girdigimde 5 6 sayfa ilerleme gorunce odum.agzimda okir oldum yazilanlari kalbim yerinden cikcak gibi oliyorum off offf sen kaani annesine babasina saglikla bagisla Allah'im
Ne kadar zor ya. Okumaya yuregim dayanmazken minicik kalbi ne cok sey gordu. Hele pinarin o sozleri allahim mahfoldum. Rabbim insallah sifasini verir her an aklimda kaan oglumuz.Ahhh çok üzgünüm ağlayarak yazıyorum . şu msjı beni bitirdi Allah’ın güç kuvvet versin yarabbim ne Kaan’a ne de ailesine acı çektirmesin inşallah kelimlerim tükendi Allah’tan ümit kesilmez...
Kizlar bugne kadar bizm kilo alimimz guzeldi de bu ay 3 haftada sadece 200 gr alms neden acaba cok kafaya taktim ya
Ahhah ayni ben :) agliyo uykusuzluktan ben oynatmaya calisiyorum.biliyorum ki uyutamayacagim :))Canım yazdıklarını okudum da tıpatıp aynısını yaşıyorum. Asla uyumuyor aslaaaa :) sağlık ocağına her gittigimde doktora cocugu sikayet ediyorum resmen uyumuyor diye. Doktor zorlama uyumuyorsa dedi artık hic zorlamıyorum hatta o kadar boşladımki uyutmaya çalışmayı bazen uykusu geldiği için ağlıyor ama anlamıyorum aklıma hiç uyuyacağı gelmiyor bile :) artık uyutmaktan çok oyalayacak bişeyler arayışına girdim.
Evet uyuma seklini degistirdim. Kolda uyuyordu evin icinde seksek oynarcasina ziplayarak kosturuyordum neredeyseCnm ilk dogdugundan beri benimkinin uykusu geldiginde kundak yapip sallanan anakucagi vardi ona koyuyordm kmdi uyuyordu sonra anneme gittim bir hafta kadar mecbur ayakta salliyarak uyutmak zorunda kaldm ne koldu uyudu nede baska sekilde dedigin gibi cok uykusu var gozler kipkirmizi ama kesinlikle uyumuyor mecbur ayakta sallamaya basladm oyle uyudu bu seferde her defasinda sllamami istedi kesinlikle eski usule donmedi ve ne yazikki gecede uyanmalari basladi iki saattte 1.30 saatte eskiden 4 saaten az deildi ilk uykusu demem o ki sende uyutma sekliji degistiyse esi duzenini istiyor olabilirmi
Banyo bizde tam ters etki yaratiyor :) mayisma filan olmuyor zaten.Canım aynı sorun bende de var ilk sabah uyandıktan snra ki uykusuna çok kolay uyuyor 45 50 dk falan sonra ölüm resmen banyo bile fayda etmiyor artık bende birde ablada var onada vakit ayıramıyorum inan çaresi olmayan hastalık gibi çok zor geçici biliyorum ama insanı çok zorluyor bu durum
evet canm bizmkide tek bi ses de emmeyi kesiyo hep etrafa bakiyo grip olmustu halada tam iyilesmediCnm bizimde aylik kilo alimimiz bikilodan fazlaydi hep bu ay basi bi hastalik gecirdik cok istahi kesildi 15 gun gecti bak bu aydan bizimki gr bile almamis vermemis ama almamista zayifladi gibi geliodu bana ama boy atmis ta kiko almamis bide artik heraketlwri fazlalasti ve daha az emiyorlar etrafi izliyorlar ondan zaten az alicaklardi hepten beter old hasta oluncada sizinde oyle bi durumunuz oldu ise ondandr doktor genel kilosu iyi oldugu icin hic takilma hala bile.olmasingerekenden fazla dedi
Canim ben etrafa ve sese duyarli olmasi konusuna soyle bi cozum buldum. Bi tshirtum var gogus kisminda renkli puskuller ve boncuklar var buyuk buyuk. Emzirirken onu giyiniyorum gogsumu acinca ustte kalip gorunuyorlar o da emerken biyandan elleriyle yakalamaya calisiyor bi yandan da gozunu ayirmiyor puskule ve boncuklardan.evet canm bizmkide tek bi ses de emmeyi kesiyo hep etrafa bakiyo grip olmustu halada tam iyilesmedi
zaten bi eli kazagimda bi eli alttan memeyi sikmakta gozler fildir fildir etrafa bakiyo :)))))Canim ben etrafa ve sese duyarli olmasi konusuna soyle bi cozum buldum. Bi tshirtum var gogus kisminda renkli puskuller ve boncuklar var buyuk buyuk. Emzirirken onu giyiniyorum gogsumu acinca ustte kalip gorunuyorlar o da emerken biyandan elleriyle yakalamaya calisiyor bi yandan da gozunu ayirmiyor puskule ve boncuklardan.
Varsa boyle biseyin deneyebilirsin bizde etkili oldu yoksa 5 dk emip etrafi dikizliyordu :)
evet canm bizmkide tek bi ses de emmeyi kesiyo hep etrafa bakiyo grip olmustu halada tam iyilesmedi
bizde bu pazar memlekete gidecez evde 5 kardesm bi ablam var valla sessiz bi ortam bulur muyum bilmiyom :) hic emmez bu gidişle marta kadar ordayzBnde emzirirkn y.odasina geciyorm sestn kesilmesin die saolsn buyugu orayada yetrio sesini evde ciglik cigliga gezio yok polisler tutuklamaya geliomus yok hirsizlar kacmis elinden bagrabagra oynuo mumkun deil bikere biraktimida ikinciye almio bundan sonra bu kadar demkki naplm doktor bna birdahaki ay ek gida dedi zaten blki biraz o zmn alir bu aydan hic umidim yok bu arada gecms olsn
bizde bu pazar memlekete gidecez evde 5 kardesm bi ablam var valla sessiz bi ortam bulur muyum bilmiyom :) hic emmez bu gidişle marta kadar ordayz
sagl canm sizde boy ne kadar olms biz 65 cm olmuşzEmer emmesine muhakkak acikicak cunki ama az az sik emer seni yorarr allah kolaulik versinn cnm
Canım biz ilk ay 1300 gr almıştık ..3.ayda 1 kilo aldık.iki gun önce 4 aylık aşırı vardı..kizim 697gr almıştı.suam kızım 8200gr..aslinda artık bebekler az kilo almaya baskıdanlar...her ay bir kilo almazlar canım..Kizlar bugne kadar bizm kilo alimimz guzeldi de bu ay 3 haftada sadece 200 gr alms neden acaba cok kafaya taktim ya
bizde 8200 de kaldk canmCanım biz ilk ay 1300 gr almıştık ..3.ayda 1 kilo aldık.iki gun önce 4 aylık aşırı vardı..kizim 697gr almıştı.suam kızım 8200gr..aslinda artık bebekler az kilo almaya baskıdanlar...her ay bir kilo almazlar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?