2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kanım dondu . Minicik bir beden ,nasıl dayanıyor bu kadar acıya . Allahım acı çekmesin lütfen . Ahh annesi sen nasıl dirayetli bir annesin . Rabbim yardım et mucize olsun . Dualarımız Kaan ile . Ah kuzum ahh

Merhabalar,
Ben de 18 eylülde bir kız bir erkek ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Biraz okudum da çok faydalı paylaşımlar olmuş inşallah ben de takipteyim bundan sonra

maşallah ikizlerine, Aramoza hoşgeldin güzel bir.aileyiz burada iyi ki gelmişsin

Eki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.

Pınar, bu mesajları göremeyeceksin belki ama biz kalben sizin yanınızdayız. Sen çok güçlü bir kadınsın. Kaan da güçlü bir bebek. Rabbim ömür sağlık mutluluk versin inşallah. Bugünleri sadece kötü birer an olarak anacağınız günler yaşayın dilerim. Allah Kaan a güç versin ..

Canım aynı sorun bende de var ilk sabah uyandıktan snra ki uykusuna çok kolay uyuyor 45 50 dk falan sonra ölüm resmen banyo bile fayda etmiyor artık bende birde ablada var onada vakit ayıramıyorum inan çaresi olmayan hastalık gibi çok zor geçici biliyorum ama insanı çok zorluyor bu durum

Ben de herseyi okuyamiyorun yetisemiyorum.Rabbim o kuzuya o anneye yardim etsin benim de yuregim agzima geldi okudgum bir mesajda.o yavru bogazimda bir dugum.

Kizlar bugne kadar bizm kilo alimimz guzeldi de bu ay 3 haftada sadece 200 gr alms neden acaba cok kafaya taktim ya

Ne kadar zor ya. Okumaya yuregim dayanmazken minicik kalbi ne cok sey gordu. Hele pinarin o sozleri allahim mahfoldum. Rabbim insallah sifasini verir her an aklimda kaan oglumuz.

Kizlar bugne kadar bizm kilo alimimz guzeldi de bu ay 3 haftada sadece 200 gr alms neden acaba cok kafaya taktim ya

Cnm bizimde aylik kilo alimimiz bikilodan fazlaydi hep bu ay basi bi hastalik gecirdik cok istahi kesildi 15 gun gecti bak bu aydan bizimki gr bile almamis vermemis ama almamista zayifladi gibi geliodu bana ama boy atmis ta kiko almamis bide artik heraketlwri fazlalasti ve daha az emiyorlar etrafi izliyorlar ondan zaten az alicaklardi hepten beter old hasta oluncada sizinde oyle bi durumunuz oldu ise ondandr doktor genel kilosu iyi oldugu icin hic takilma hala bile.olmasingerekenden fazla dedi

Ahhah ayni ben :) agliyo uykusuzluktan ben oynatmaya calisiyorum.biliyorum ki uyutamayacagim :))
Zaten doktorlar bebeklerin uyku konusunda yetersizler yani uzmanlik alanlari icinde degil.ben bi kez sordum o da babasi gec geliyodur onu ozledigi icin uyumuyodur dedi :)

Evet uyuma seklini degistirdim. Kolda uyuyordu evin icinde seksek oynarcasina ziplayarak kosturuyordum neredeyse ama o zamanlar bile zor daliyordu erken uyaniyordu. Annemin de israriyla ayaga aliatirmaya calistik cunku kollarimiz kas yapti rresmen :) o alisma esnasnda daha da hircinlasti ama bu aksama dogru mizldama suresi kisaldi belki de bi oac gune rahat edecegiz bakalim.

Banyo bizde tam ters etki yaratiyor :) mayisma filan olmuyor zaten.
Canim senin bi kuzun daha var senin icn daha zor gercekten. Allah guc kuvvet versin hepimize

evet canm bizmkide tek bi ses de emmeyi kesiyo hep etrafa bakiyo grip olmustu halada tam iyilesmedi

evet canm bizmkide tek bi ses de emmeyi kesiyo hep etrafa bakiyo grip olmustu halada tam iyilesmedi
Canim ben etrafa ve sese duyarli olmasi konusuna soyle bi cozum buldum. Bi tshirtum var gogus kisminda renkli puskuller ve boncuklar var buyuk buyuk. Emzirirken onu giyiniyorum gogsumu acinca ustte kalip gorunuyorlar o da emerken biyandan elleriyle yakalamaya calisiyor bi yandan da gozunu ayirmiyor puskule ve boncuklardan.
Varsa boyle biseyin deneyebilirsin bizde etkili oldu yoksa 5 dk emip etrafi dikizliyordu :)

zaten bi eli kazagimda bi eli alttan memeyi sikmakta gozler fildir fildir etrafa bakiyo :)))))

Bnde emzirirkn y.odasina geciyorm sestn kesilmesin die saolsn buyugu orayada yetrio sesini evde ciglik cigliga gezio yok polisler tutuklamaya geliomus yok hirsizlar kacmis elinden bagrabagra oynuo mumkun deil bikere biraktimida ikinciye almio bundan sonra bu kadar demkki naplm doktor bna birdahaki ay ek gida dedi zaten blki biraz o zmn alir bu aydan hic umidim yok bu arada gecms olsn

bizde bu pazar memlekete gidecez evde 5 kardesm bi ablam var valla sessiz bi ortam bulur muyum bilmiyom :) hic emmez bu gidişle marta kadar ordayz

bizde bu pazar memlekete gidecez evde 5 kardesm bi ablam var valla sessiz bi ortam bulur muyum bilmiyom :) hic emmez bu gidişle marta kadar ordayz

Emer emmesine muhakkak acikicak cunki ama az az sik emer seni yorarr allah kolaulik versinn cnm

Canım biz ilk ay 1300 gr almıştık ..3.ayda 1 kilo aldık.iki gun önce 4 aylık aşırı vardı..kizim 697gr almıştı.suam kızım 8200gr..aslinda artık bebekler az kilo almaya baskıdanlar...her ay bir kilo almazlar canım..

bizde 8200 de kaldk canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…