- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.821
Canım maşallah kiloları iyidir..bence takma kafana...bide bizde çok kusma var..bizde 8200 de kaldk canm
gecms olsn ya normal kusma mi yoksa üştmş mu biz 5.ayimizi 5 gun sonra bitrcz ne zamn ek gidaya başlarz kiCanım maşallah kiloları iyidir..bence takma kafana...bide bizde çok kusma var..
Dikis izim cok cok az.scarx jel suruyorum aklima geldikce.Hamileliginde karnında çatlak olan arkadaşlar! Çatlaklarınız ne durumda herhangi bi krem kullanıyor musunuz
Bi de sezaryen olanlar dikiş yada yapıştırma izleriniz ne durumda krem kullanıyormusunuz
cok üzüldüm cok...Rabbim yardimcilari olsun. ne denir bilmiyorum..kalbim sizladi...Eki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.
Sağol canım normal kusma dir ...arrik bitmesini istiyorum kızıma kıyafet yetiremiyor kusmalarindan dolayı..ek gidiya 6 .ayda başlayın diyorlar..hafta doktora gidicez..o zaman doktorucam bakalım ne diyecek..gecms olsn ya normal kusma mi yoksa üştmş mu biz 5.ayimizi 5 gun sonra bitrcz ne zamn ek gidaya başlarz ki
Biz 4. Ayi bitirdik, doktora sordum ek gida vereyimmi diye cunku zaten mama veriyorum. Baslayabilirsin eger hazirs dedi. Dun havuc haslayip ezdim ama benimki agizini acmadi ve yutmadi. Yüzünüde eksitti :) demek hem hazir degil hemde havuc sevmedi.gecms olsn ya normal kusma mi yoksa üştmş mu biz 5.ayimizi 5 gun sonra bitrcz ne zamn ek gidaya başlarz ki
Bilmiyorum ne kadar başarılı oluruz emzik bırakma konusunda. Bırakamasak bile sadece uyuyacağı zaman almasını sağlasamda yeter şimdilik. Umarım bu savaştan biz anneler galip geliriz. Nekadar anne sütü alırlarsa o kadar iyi.canım suan 4. ayımız bitti 2. ayından itibaren meme reddi yaşıyorum ama son 2-3 haftadır asla emmiyor uyanıkken. emzik bıraktırma işini bende çok düşündüm doktorum ısrarla emzikten kaynaklanmıyor bıraktırma dedi. ama ben emziği bıraktırmayı denedim bu sefer ciddi şekilde parmak emmeye başladı uykusu gelince biz de emziğe geri döndük. ama inşallah sende etkili olur.
Kızlar dualarınızı esirgemeyin ne olur
Canim dua et nolur kaanin beyninde kanama varmis. Ameliyata alcaklarmis. Kafatasini cikarip duzelince geri takcaklarmis ama masada kalma ihtimali var kalmasa bile artik yuruyemez konusamazmis. Cok kötüyüm
Rabbim Şafi ismiyle Kaan'a ve tüm hastalara şifalar versin inşallah. Yavrum ne kadar güçlü. Rabbim en kısa zamanda anne babasına bağışlasın inş. Bu kadar acı anne babasına da Kaan'a da çok büyük bi sınav.Eki Görüntüle 2092981
Kızlar Passionate in son mesajı. Kaan ameliyatta lütfen müsait olanlar dualarını esirgemesin.
Kızlar doktor size demir damlası verdi mi ? Bebeğe nasıl veriyorsunuz kaç damla ?
Evet 4. Ay kontrolünde veriliyormuş canım . Biz sağlık ocağına gitmedik doktora gittik o başlattı ferrum damla verdi .Bu demir damlasını 4.ayda mı veriyorlar? Soruna soruyla karşılık verdim ama kusura bakmaBiz pazartesi günü 4 aylık olucaz da sağlık ocağında aşılarımız var. Oradan mı veriliyor?
Canim her asi icin ayri para oduyoruz. Ama bizim doktorumuz rota asisi 3 kez olacak dedi. 2. Ayda olmustuk 4 te olacagiz bir de 6 daKızlar bişey sorucam rota aşısı iki doz ya biz birinci dozu yaptırdık parasını ödedik ikinci dozu içinde para ödenecek mi ?
Duadan başka birşey gelmiyor elimizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?