2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar doktor size demir damlası verdi mi ? Bebeğe nasıl veriyorsunuz kaç damla ?

Bu demir damlasını 4.ayda mı veriyorlar? Soruna soruyla karşılık verdim ama kusura bakma Biz pazartesi günü 4 aylık olucaz da sağlık ocağında aşılarımız var. Oradan mı veriliyor?
4.aya girerken dr verdi bize ama sağlık Ocağı da veriyormuş 2.ay aşısında hemşire söylemişti. Kg durumuna göre damla sayısı. Yani bebeğin 7kg ise 7damla. 8kg olunca 8damlatacaksın dedi dr.
Yalnız sorun şu ki ilaç berbat. Bebeğim yutmuyor tükürüyor ilacın yarısını çıkarıyor. Öncesinde ıslak pamuk ağız bezi vs hazır ediyorum ama İlacın kiremit rengiyle Heryerimiz batıyor. Eziyet resmen. O yüzden düzenli kullanamıyorum.

Bize 4 damla verdi. Off sorma heryerimiz kıpkırmızı kan gibi . Verir vermez kusuyor . Mamasına katsam olur mu acaba ?

Bize doktorumuz 4 damladan fazla vermeyin dedi kizlar herkese baska baska soylemis sanirim.Bide gece uykusuna yatmadan verirseniz uyku mahmurluguyla cikarmazlar belki.deneyin isterseniz bi

Hamileliginde karnında çatlak olan arkadaşlar! Çatlaklarınız ne durumda herhangi bi krem kullanıyor musunuz
Bi de sezaryen olanlar dikiş yada yapıştırma izleriniz ne durumda krem kullanıyormusunuz
Çatlaklarıma artık bakmıyorum baktıkça moralim boıluyor küstüm onlara
Ameliyat yerinde hafif bi iz var,Doğum sonrası her gün krem sürdüm.ama oraya dokunamıyorum kaşıyamıyorum da.psikolojik olarak rahatsız oluyorum

Bugün babamız erken kalkmış biz kızımla uyurken bize Dereotlu poğaça yapmış (ben çok severim),
Akşam için kuru fasulye ıslatmıştım(bi cesaret yiyeceğim nasılsa yarın pazar gaz olsa da iki kişiyiZ) onu pişirmiş
kahvaltıyı hazırlamış,bana mutfakta hiç il bırakmamış.seviyorum ben bu adamı ya çok şanslıyım vallahi

Uyku için İnstagramda baldan anneyi takibe başladım bilmeyen varsa bakın derim şunilaç mevzumuz bitsin başlıcam o taktiklere
Canım bende takip ediyorum şiişş pat yöntemi kabul etmiyor bi iki kere öyle uyudu uyanınca çok ağladı acaba kucuk mu dedim 4.ayı doldursun tekrar başlıcam sen hangi yöntemi uygulamayı düşünüyosun uygulayınca yazarsın

Ben kaşığı biraz ağzında tutuyorum tüküremeden yutuyor canım

Bize doktorumuz 4 damladan fazla vermeyin dedi kizlar herkese baska baska soylemis sanirim.Bide gece uykusuna yatmadan verirseniz uyku mahmurluguyla cikarmazlar belki.deneyin isterseniz bi
İlacın markasına göre dozu değişiyor. Ferrum kullanıyorum kilosuna göre veriliyor

Masallah canim allah bozmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…