- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.841
Kızlar doktor size demir damlası verdi mi ? Bebeğe nasıl veriyorsunuz kaç damla ?
4.aya girerken dr verdi bize ama sağlık Ocağı da veriyormuş 2.ay aşısında hemşire söylemişti. Kg durumuna göre damla sayısı. Yani bebeğin 7kg ise 7damla. 8kg olunca 8damlatacaksın dedi dr.Bu demir damlasını 4.ayda mı veriyorlar? Soruna soruyla karşılık verdim ama kusura bakmaBiz pazartesi günü 4 aylık olucaz da sağlık ocağında aşılarımız var. Oradan mı veriliyor?
Canım bizim kilomuz 8200gr bize 7 damla ver dedi..Kızlar doktor size demir damlası verdi mi ? Bebeğe nasıl veriyorsunuz kaç damla ?
Bize 4 damla verdi. Off sorma heryerimiz kıpkırmızı kan gibi . Verir vermez kusuyor . Mamasına katsam olur mu acaba ?4.aya girerken dr verdi bize ama sağlık Ocağı da veriyormuş 2.ay aşısında hemşire söylemişti. Kg durumuna göre damla sayısı. Yani bebeğin 7kg ise 7damla. 8kg olunca 8damlatacaksın dedi dr.
Yalnız sorun şu ki ilaç berbat. Bebeğim yutmuyor tükürüyor ilacın yarısını çıkarıyor. Öncesinde ıslak pamuk ağız bezi vs hazır ediyorum ama İlacın kiremit rengiyle Heryerimiz batıyor. Eziyet resmen. O yüzden düzenli kullanamıyorum.
Hergün veriyor musun canım ?Canım bizim kilomuz 8200gr bize 7 damla ver dedi..
Allah’ım güzel haberler duymayı nasip etsin bize yüreğimizi paramparça etti hiç aklımdan çıkmıyor her forumu açışımda korku ile okuyorum çok zor zamanlar geçti bu da inşallah geçecek Allahım yardım etsin
Çatlaklarıma artık bakmıyorum baktıkça moralim boıluyor küstüm onlaraHamileliginde karnında çatlak olan arkadaşlar! Çatlaklarınız ne durumda herhangi bi krem kullanıyor musunuz
Bi de sezaryen olanlar dikiş yada yapıştırma izleriniz ne durumda krem kullanıyormusunuz
Canım bende takip ediyorum şiişş pat yöntemi kabul etmiyor bi iki kere öyle uyudu uyanınca çok ağladı acaba kucuk mu dedim 4.ayı doldursun tekrar başlıcam sen hangi yöntemi uygulamayı düşünüyosun uygulayınca yazarsınUyku için İnstagramda baldan anneyi takibe başladım bilmeyen varsa bakın derim şunilaç mevzumuz bitsin başlıcam o taktiklere
sagl canm sizde boy ne kadar olms biz 65 cm olmuşz
3 doz olan aşı da var. 2 doz olan da. Başka markaCanim her asi icin ayri para oduyoruz. Ama bizim doktorumuz rota asisi 3 kez olacak dedi. 2. Ayda olmustuk 4 te olacagiz bir de 6 da
Ben kaşığı biraz ağzında tutuyorum tüküremeden yutuyor canım4.aya girerken dr verdi bize ama sağlık Ocağı da veriyormuş 2.ay aşısında hemşire söylemişti. Kg durumuna göre damla sayısı. Yani bebeğin 7kg ise 7damla. 8kg olunca 8damlatacaksın dedi dr.
Yalnız sorun şu ki ilaç berbat. Bebeğim yutmuyor tükürüyor ilacın yarısını çıkarıyor. Öncesinde ıslak pamuk ağız bezi vs hazır ediyorum ama İlacın kiremit rengiyle Heryerimiz batıyor. Eziyet resmen. O yüzden düzenli kullanamıyorum.
İlacın markasına göre dozu değişiyor. Ferrum kullanıyorum kilosuna göre veriliyorBize doktorumuz 4 damladan fazla vermeyin dedi kizlar herkese baska baska soylemis sanirim.Bide gece uykusuna yatmadan verirseniz uyku mahmurluguyla cikarmazlar belki.deneyin isterseniz bi
minikhikayem baban nasıl
Masallah canim allah bozmasın insallahBugün babamız erken kalkmış biz kızımla uyurken bize Dereotlu poğaça yapmış (ben çok severim),
Akşam için kuru fasulye ıslatmıştım(bi cesaret yiyeceğim nasılsa yarın pazar gaz olsa da iki kişiyiZ) onu pişirmiş
kahvaltıyı hazırlamış,bana mutfakta hiç il bırakmamış.seviyorum ben bu adamı ya çok şanslıyım vallahi
Alla alla ne farki var acaba. Kontrolde sorayim bakalim3 doz olan aşı da var. 2 doz olan da. Başka marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?