2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bugün bi de kuaföre gittim saçlarımı kısacık kestirdim,inşallah saç dökülmelerim azalır
Oh bugün benim keyif günüm oldu vallahi
Darısı sizlerin başına
Ben dogumdan 5 gun sonra kestirmistim :) iyiki kestirmisim belimdeydi omuzlarimda oldular inanilmaz rahatlatmisti :)
Canim esinden her ay bu gunun ay dönumunu iste guzel ve unutulmayacak bi gun sonucta :))

Şşşş pat deniyim dedim canım bakalım tepkisini yazarım bende

Bizmki de sss pat a izin vermiyor basiyor yaygarayi. Zaten onu yapabilmek icin yan yatmasi gerek yan yatmayi da sevmiyor :)))
Bu arada bu uyku konusundan cok bunaldim ve instagramdaki profesyonel danismanlara mail attim. Uyku duzeni icin. Bugun 1 tanesi donus yapti 9 seans telefonla gorusme 1450 tl

Kizlar pima prmium care den memnun kalmamistim ya ben sitelerinden sikayetlerimi ilettim ve sikayetim olan bez paketinden elimde kalani istediler 2 tane yolladim kargoyla.
52li prima premium care bez gondermis ve tesekkur etmisler :))

Oha gercekten ya ben esime boyle bi ucreti soylesem s3n yorulma askm butun gece bn ayagimda sallar kesintisiz uyumasini saglarim der
Bende seyi dusunuyirum milupanin humananin iyi geceler caylari var acaba onlardan versek olurmu esimjn kuzeni veriyordu cok iyi cok memenunum dedigini hatrliyorum

Hic bilmiyordum doktor da bi aciklama yapmamis. Bilgi icin saol canim, peki farki neymis
rotarix en yaygın görülen virüsüne karşı koruma sağlıyormuş. rotateq buna ek bi kaç virüse karşı da koruma sağlıyor. çok da önemli değil aslında sonuçta ikisi de rota virüsünden koruyor. rotateq bi tık daha kapsamlı

Bugün bi de kuaföre gittim saçlarımı kısacık kestirdim,inşallah saç dökülmelerim azalır
Oh bugün benim keyif günüm oldu vallahi
Darısı sizlerin başına
Valla bende kestiricem heryerde saç görmekten bıktım doktor geçer hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülüyo şuan dedi

Masallah

Bize 4 damla verdi. Off sorma heryerimiz kıpkırmızı kan gibi . Verir vermez kusuyor . Mamasına katsam olur mu acaba ?
Bende şunu merak ediyorum. Demir ilaçlarıyla süt ürünleri yakın zamanda tüketilmemeli deniyor ya mesela, yoksa emilimi olmuyormuş falan. e biz sürekli emziriyoruz.

Demir ilacını kullanan arkadaşlar bebeğiniz grip veya nezleliyken vermemek lazımmış. Hastalığı arttırıyormuş. Bir kez daha yazayım dedim
Evet yazdığını daha önce gördüm ve zaten bronşit ilaçlarından ona sıra gelmediği için sevindim. Çok sağ ol canım

Bugün tekrar kontrole gittik ciğerleri temizlenmiş çok şükür ilaçları bıraktık 15 günde hiç kilo almamış doktor normal kolay şey atlatmadı dedi. Kan ilacı içinde 6. Ayda tahlil yapıcam öyle ilaca başlarız şu an gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…