- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.861
Ben dogumdan 5 gun sonra kestirmistim :) iyiki kestirmisim belimdeydi omuzlarimda oldular inanilmaz rahatlatmisti :)Bugün bi de kuaföre gittim saçlarımı kısacık kestirdim,inşallah saç dökülmelerim azalır
Oh bugün benim keyif günüm oldu vallahi
Darısı sizlerin başına
Şşşş pat deniyim dedim canım bakalım tepkisini yazarım bendeCanım bende takip ediyorum şiişş pat yöntemi kabul etmiyor bi iki kere öyle uyudu uyanınca çok ağladı acaba kucuk mu dedim 4.ayı doldursun tekrar başlıcam sen hangi yöntemi uygulamayı düşünüyosun uygulayınca yazarsın
Bizmki de sss pat a izin vermiyor basiyor yaygarayi. Zaten onu yapabilmek icin yan yatmasi gerek yan yatmayi da sevmiyor :)))Canım bende takip ediyorum şiişş pat yöntemi kabul etmiyor bi iki kere öyle uyudu uyanınca çok ağladı acaba kucuk mu dedim 4.ayı doldursun tekrar başlıcam sen hangi yöntemi uygulamayı düşünüyosun uygulayınca yazarsın
canım rotarix uygulaması 2 rotateq 3 doz şeklinde oluyor. benim eşim eczacı biz rotateq tercih ettik 3 kez uygulandıAlla alla ne farki var acaba. Kontrolde sorayim bakalim
Bize 4 damla verdi. Off sorma heryerimiz kıpkırmızı kan gibi . Verir vermez kusuyor . Mamasına katsam olur mu acaba ?
Demir ilacını kullanan arkadaşlar bebeğiniz grip veya nezleliyken vermemek lazımmış. Hastalığı arttırıyormuş. Bir kez daha yazayım dedim
teşhisi netleştirmeye çalışıyorlar çok yönlü araştırma. Henüz tedaviye başlayamadılar... Büyükmüş tümör baya.. Sağol canım sorduğun için
Hic bilmiyordum doktor da bi aciklama yapmamis. Bilgi icin saol canim, peki farki neymiscanım rotarix uygulaması 2 rotateq 3 doz şeklinde oluyor. benim eşim eczacı biz rotateq tercih ettik 3 kez uygulandı
Bizmki de sss pat a izin vermiyor basiyor yaygarayi. Zaten onu yapabilmek icin yan yatmasi gerek yan yatmayi da sevmiyor :)))
Bu arada bu uyku konusundan cok bunaldim ve instagramdaki profesyonel danismanlara mail attim. Uyku duzeni icin. Bugun 1 tanesi donus yapti 9 seans telefonla gorusme 1450 tl
Bizde ferrum kullaniyoruz eczanedede ustune 4 damla yazmislar kagidinda yaziyor mu kilosuna gore oldugu ordada oyle bi ibare goremedim ben.Emin olamadim bak simdiİlacın markasına göre dozu değişiyor. Ferrum kullanıyorum kilosuna göre veriliyor
rotarix en yaygın görülen virüsüne karşı koruma sağlıyormuş. rotateq buna ek bi kaç virüse karşı da koruma sağlıyor. çok da önemli değil aslında sonuçta ikisi de rota virüsünden koruyor. rotateq bi tık daha kapsamlıHic bilmiyordum doktor da bi aciklama yapmamis. Bilgi icin saol canim, peki farki neymis
Azalirsa haber ver bende kestireyim, bu gidisle kel kalicam :)Bugün bi de kuaföre gittim saçlarımı kısacık kestirdim,inşallah saç dökülmelerim azalır
Darısı sizlerin başına
Valla bende kestiricem heryerde saç görmekten bıktım doktor geçer hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülüyo şuan dediBugün bi de kuaföre gittim saçlarımı kısacık kestirdim,inşallah saç dökülmelerim azalır
Darısı sizlerin başına
MasallahBugün babamız erken kalkmış biz kızımla uyurken bize Dereotlu poğaça yapmış (ben çok severim),
Akşam için kuru fasulye ıslatmıştım(bi cesaret yiyeceğim nasılsa yarın pazar gaz olsa da iki kişiyiZ) onu pişirmiş
kahvaltıyı hazırlamış,bana mutfakta hiç il bırakmamış.seviyorum ben bu adamı ya çok şanslıyım vallahi
Bende şunu merak ediyorum. Demir ilaçlarıyla süt ürünleri yakın zamanda tüketilmemeli deniyor ya mesela, yoksa emilimi olmuyormuş falan. e biz sürekli emziriyoruz.Bize 4 damla verdi. Off sorma heryerimiz kıpkırmızı kan gibi . Verir vermez kusuyor . Mamasına katsam olur mu acaba ?
Coc cok gecmis olsn cnm Allah sifa versinn insallah
Evet yazdığını daha önce gördüm ve zaten bronşit ilaçlarından ona sıra gelmediği için sevindim. Çok sağ ol canımDemir ilacını kullanan arkadaşlar bebeğiniz grip veya nezleliyken vermemek lazımmış. Hastalığı arttırıyormuş. Bir kez daha yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?