2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gerçekten o ne ya. Bi de telefonla

Ben de mi bu işe girsem acaba? Tabii önce kendi çocuğumu eğitmem lazım

Bana sadece atesi varken verme dedi cnm hemsirr
Ateş de hastalığın semptomu ya ondan öyle demiştir. Doktor grip nezleliyken verme dedi bize. Virüsleri besliyormuş. Hatta bir doktor da yazmış İnstagramda. Ben bugün vermedim kızıma

Hadi gozunuzaydin cnm gecmis sayilir hastaliginiz bu ay cogu bebek hastalik atlattti ya ondan heralde kilo alimlari yok cogunun saglikli olsnlarda kilo cokta onmli deil zaten

Hadi gozunuzaydin cnm gecmis sayilir hastaliginiz bu ay cogu bebek hastalik atlattti ya ondan heralde kilo alimlari yok cogunun saglikli olsnlarda kilo cokta onmli deil zaten
Tabi ki sonuçta boy uzamış oda var sağlıkları iyi olsun genel anlamda zayıf bir bebek 5800 4 ay bitiyor. Allah tüm bebişlere şifa versin

Canim ben fito krem sürüyorum her banyoda sonra çatlaklara.biraz iyilestiler gibi. Yada psikolojik,bana öyle geliyor. Sezaryen izine de contractubex diye bi krem kullanıyorum her gün değilde banyoda sonra ancak.devam etsem mi bilemedim daha geçmedi iz.bende pek dokunamıyorum biraz hissizlik devam ediyor

Ya bana sezeryan yerine hiç bişi vermediler

Öyle bir kaza oldu ki şimdiden içim içimi yiyor hamile kalır mıyım acaba diye. Eşimde bu 1.5 senede tedaviyle oldu nasıl olsun diyor ama Allah’ın takdiri belli mi olur ya hamile kaldıysam nasıl bakarım diye düşünüyorum

Dikkatli olun cnm benimde ilki tedaviyle ve imkansiz gibiykn ikinci kndiliginden oluverdi iyikide oldu oldumi birsekilde bakilio allah kolayligini veriyor

Dikkatli olun cnm benimde ilki tedaviyle ve imkansiz gibiykn ikinci kndiliginden oluverdi iyikide oldu oldumi birsekilde bakilio allah kolayligini veriyor
Bende öyle diyorum sonuçta ikincide zorla olcak değil bi bakanız kolaylıkla olmuş çok dikkat ediyorduk Aslında. İlk bu ay Adet oldum lekelenmeyle birlikti 10 gün sürdü bittikten 3 gün sonrası ama ya nasip artık

Kızlar herkese bol uykulu geceler çoktandır yaklaşık iki aydır falan giremiyorum yanı Girsemde yazamadım bilen bilir hamıleyken buralardayım ancak evi taşıdık Bursa’ya yerlestık şimdi çocuklar biri hasta biri iyi derken öyle böyle ufak tefek şeyler atlattık çok şükür halımıze tabi yorucu bir süreçti birde yalnızım bildiginiz gibi herkesi ozledım sohbeti paylasmayı ınsallah herkesın tüm işleri yolundadır Rabbım tüm hastalar şifa versin inşallah herkese huzurlu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…