- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.881
Bi farkı yokmuş canım aynı aşı.Alla alla ne farki var acaba. Kontrolde sorayim bakalim
Gerçekten o ne ya. Bi de telefonlaBizmki de sss pat a izin vermiyor basiyor yaygarayi. Zaten onu yapabilmek icin yan yatmasi gerek yan yatmayi da sevmiyor :)))
Bu arada bu uyku konusundan cok bunaldim ve instagramdaki profesyonel danismanlara mail attim. Uyku duzeni icin. Bugun 1 tanesi donus yapti 9 seans telefonla gorusme 1450 tl
Ben 2 doz tercih ettim çabuk bitsin diye. 3 doz olan daha mı iyiydi acabacanım rotarix uygulaması 2 rotateq 3 doz şeklinde oluyor. benim eşim eczacı biz rotateq tercih ettik 3 kez uygulandı
Ben de mi bu işe girsem acaba? Tabii önce kendi çocuğumu eğitmem lazımOha gercekten ya ben esime boyle bi ucreti soylesem s3n yorulma askm butun gece bn ayagimda sallar kesintisiz uyumasini saglarim der
Bende seyi dusunuyirum milupanin humananin iyi geceler caylari var acaba onlardan versek olurmu esimjn kuzeni veriyordu cok iyi cok memenunum dedigini hatrliyorum
Ateş de hastalığın semptomu ya ondan öyle demiştir. Doktor grip nezleliyken verme dedi bize. Virüsleri besliyormuş. Hatta bir doktor da yazmış İnstagramda. Ben bugün vermedim kızımaBana sadece atesi varken verme dedi cnm hemsirr
Doktor kilosuna göre kilo başı bir damla dedi cnm bize. O yüzden okumadım prospektüsüBizde ferrum kullaniyoruz eczanedede ustune 4 damla yazmislar kagidinda yaziyor mu kilosuna gore oldugu ordada oyle bi ibare goremedim ben.Emin olamadim bak simdi
Bugün tekrar kontrole gittik ciğerleri temizlenmiş çok şükür ilaçları bıraktık 15 günde hiç kilo almamış doktor normal kolay şey atlatmadı dedi. Kan ilacı içinde 6. Ayda tahlil yapıcam öyle ilaca başlarız şu an gerek yok dedi
Felaket terliyor canımKızlar bebekelrinizin uyuduklari zaman sırtları terliyomu
Hoşgeldin Arkadaşım ben de ikiz bebek annesiyim zor bir süreç olsa da çok keyifli benceMerhabalar,
Ben de 18 eylülde bir kız bir erkek ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Biraz okudum da çok faydalı paylaşımlar olmuş inşallah ben de takipteyim bundan sonra
Tabi ki sonuçta boy uzamış oda var sağlıkları iyi olsun genel anlamda zayıf bir bebek 5800 4 ay bitiyor. Allah tüm bebişlere şifa versinHadi gozunuzaydin cnm gecmis sayilir hastaliginiz bu ay cogu bebek hastalik atlattti ya ondan heralde kilo alimlari yok cogunun saglikli olsnlarda kilo cokta onmli deil zaten
Canim ben fito krem sürüyorum her banyoda sonra çatlaklara.biraz iyilestiler gibi. Yada psikolojik,bana öyle geliyor. Sezaryen izine de contractubex diye bi krem kullanıyorum her gün değilde banyoda sonra ancak.devam etsem mi bilemedim daha geçmedi iz.bende pek dokunamıyorum biraz hissizlik devam ediyorÇatlaklarıma artık bakmıyorum baktıkça moralim boıluyor küstüm onlara
Ameliyat yerinde hafif bi iz var,Doğum sonrası her gün krem sürdüm.ama oraya dokunamıyorum kaşıyamıyorum da.psikolojik olarak rahatsız oluyorum
Ya bana sezeryan yerine hiç bişi vermedilerCanim ben fito krem sürüyorum her banyoda sonra çatlaklara.biraz iyilestiler gibi. Yada psikolojik,bana öyle geliyor. Sezaryen izine de contractubex diye bi krem kullanıyorum her gün değilde banyoda sonra ancak.devam etsem mi bilemedim daha geçmedi iz.bende pek dokunamıyorum biraz hissizlik devam ediyor
Bana dr doğumdan 10 gün sonra kullanmaya başlayabilirsiniz diye contractubex krem verdi canım sende yara izi duruyor muYa bana sezeryan yerine hiç bişi vermediler
Öyle bir kaza oldu ki şimdiden içim içimi yiyor hamile kalır mıyım acaba diye. Eşimde bu 1.5 senede tedaviyle oldu nasıl olsun diyor ama Allah’ın takdiri belli mi olur ya hamile kaldıysam nasıl bakarım diye düşünüyorum
Duruyor canım hiç kaybolabilicek ihtimalini düşünmedim geç mi acaba kullanmak içinBana dr doğumdan 10 gün sonra kullanmaya başlayabilirsiniz diye contractubex krem verdi canım sende yara izi duruyor mu
Bende öyle diyorum sonuçta ikincide zorla olcak değil bi bakanız kolaylıkla olmuş çok dikkat ediyorduk Aslında. İlk bu ay Adet oldum lekelenmeyle birlikti 10 gün sürdü bittikten 3 gün sonrası ama ya nasip artıkDikkatli olun cnm benimde ilki tedaviyle ve imkansiz gibiykn ikinci kndiliginden oluverdi iyikide oldu oldumi birsekilde bakilio allah kolayligini veriyor
Aynen süt ürünleri ile kullanmamak lazım ama bilemedim . Eczacıda mamasına kat dediBende şunu merak ediyorum. Demir ilaçlarıyla süt ürünleri yakın zamanda tüketilmemeli deniyor ya mesela, yoksa emilimi olmuyormuş falan. e biz sürekli emziriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?