- 11 Ocak 2018
- 35
- 76
- 3
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.901
Hoşgeldin Arkadaşım ben de ikiz bebek annesiyim zor bir süreç olsa da çok keyifli bence
Emzirdikten en az yarım saat sonra emzirmeden en az yarım saat önce dendi. Artık emzirme araları uzadı. Önceden 15 dakikada bir acıkıyordu. Şimdi 1.5 saati buluyorAynen süt ürünleri ile kullanmamak lazım ama bilemedim . Eczacıda mamasına kat dedi
Kızlar bebekelrinizin uyuduklari zaman sırtları terliyomu
Felaket terliyor canım
Kızlar herkese bol uykulu geceler çoktandır yaklaşık iki aydır falan giremiyorum yanı Girsemde yazamadım bilen bilir hamıleyken buralardayım ancak evi taşıdık Bursa’ya yerlestık şimdi çocuklar biri hasta biri iyi derken öyle böyle ufak tefek şeyler atlattık çok şükür halımıze tabi yorucu bir süreçti birde yalnızım bildiginiz gibi herkesi ozledım sohbeti paylasmayı ınsallah herkesın tüm işleri yolundadır Rabbım tüm hastalar şifa versin inşallah herkese huzurlu geceler
Bursa li +1:)
Biz pembe mavi aygun kucukerdogsn a goturuyouz aylik kontroller icin..memnunnuz simdilik,ilgilii bir bayan..hosgeldin bu arsfa bursa yaN NGY M melikelerrr kızlar sizlerde mi bursadasınız yalnız degılim hoşbulduk çok sağolun bu arada hangi hastaneler hangı doktorlara götürüyorsunuz Bebişleri biz daha hakim olamadık konuya yardımcı olabılırmısınız önleriniz var mı
Hersey zengin işi canım ona verene kadar yardımcı tutarım deseydin :) bizde düzelme olur diye beklerken daha kötüye gidiyor kendi kendine uyumayı öğrenmeleri lazım uzun uykular için yoksa sürekli ayaktayızBizmki de sss pat a izin vermiyor basiyor yaygarayi. Zaten onu yapabilmek icin yan yatmasi gerek yan yatmayi da sevmiyor :)))
Bu arada bu uyku konusundan cok bunaldim ve instagramdaki profesyonel danismanlara mail attim. Uyku duzeni icin. Bugun 1 tanesi donus yapti 9 seans telefonla gorusme 1450 tl
Ay canım inşallah yoktur adet olmaya başladın mıÖyle bir kaza oldu ki şimdiden içim içimi yiyor hamile kalır mıyım acaba diye. Eşimde bu 1.5 senede tedaviyle oldu nasıl olsun diyor ama Allah’ın takdiri belli mi olur ya hamile kaldıysam nasıl bakarım diye düşünüyorum
Dogrudur,burda da havalar guzeldi aslinda ama yeni basladi sogumaya,herkeste hasta,ben de cikarmiyorum pek cocugu korkudan..ozel pembe mavi hastanesinde..luthien_dreamon hosbulduk canım çok sağolun Adana’nın sıcağından Bursa’nın soğuğuna gelınce çocuklar hemen çarpıldı. Alışırız inşallah ismini verdiğin doktor nerde peki daha 15 gündür bursadayız salı günü kontrolümüz var bakalım hayırlısı
Merak etmiştim seni. Hoşgeldin bir daha habersiz bırakma biziKızlar herkese bol uykulu geceler çoktandır yaklaşık iki aydır falan giremiyorum yanı Girsemde yazamadım bilen bilir hamıleyken buralardayım ancak evi taşıdık Bursa’ya yerlestık şimdi çocuklar biri hasta biri iyi derken öyle böyle ufak tefek şeyler atlattık çok şükür halımıze tabi yorucu bir süreçti birde yalnızım bildiginiz gibi herkesi ozledım sohbeti paylasmayı ınsallah herkesın tüm işleri yolundadır Rabbım tüm hastalar şifa versin inşallah herkese huzurlu geceler
Mendil falan koyuyorum ust degsitirsem her defasinda hic uyumaz zaten saat başı uyanıyo. Hasta olcak diyede ödüm kopuyoFelaket terliyor canım
Dis falan cikartiyor olmasin?isallah sikintisiz gecer asida sunnet de?allah kolaylk versinBiz resmen ilk kabua gibi geçen 25 gune geri döndük. Saat başı uyanmayalar çığlık çığlığa olması. Ben deliricem galiba. 4 aya geldik zerre duzelmedi. Cuma aşıları pzt sunneti var nasıl baş edicem hiç bilmiyorum. Çok yıprandım
Evet canım alırken yine para ödeniyorKızlar bişey sorucam rota aşısı iki doz ya biz birinci dozu yaptırdık parasını ödedik ikinci dozu içinde para ödenecek mi ?
Bi dr a ya da eczaciya danis istersen ama benimki de tam geçmedi kullanmaya devam ediyorum bence sende kullanabilirsin.Duruyor canım hiç kaybolabilicek ihtimalini düşünmedim geç mi acaba kullanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?