2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Bursaya hoşgeldiniz

Biz pembe mavi aygun kucukerdogsn a goturuyouz aylik kontroller icin..memnunnuz simdilik,ilgilii bir bayan..hosgeldin bu arsfa bursa ya

Hersey zengin işi canım ona verene kadar yardımcı tutarım deseydin :) bizde düzelme olur diye beklerken daha kötüye gidiyor kendi kendine uyumayı öğrenmeleri lazım uzun uykular için yoksa sürekli ayaktayız

Ay canım inşallah yoktur adet olmaya başladın mı

luthien_dreamon hosbulduk canım çok sağolun Adana’nın sıcağından Bursa’nın soğuğuna gelınce çocuklar hemen çarpıldı. Alışırız inşallah ismini verdiğin doktor nerde peki daha 15 gündür bursadayız salı günü kontrolümüz var bakalım hayırlısı

Dogrudur,burda da havalar guzeldi aslinda ama yeni basladi sogumaya,herkeste hasta,ben de cikarmiyorum pek cocugu korkudan..ozel pembe mavi hastanesinde..

Merak etmiştim seni. Hoşgeldin bir daha habersiz bırakma bizi

Biz resmen ilk kabua gibi geçen 25 gune geri döndük. Saat başı uyanmayalar çığlık çığlığa olması. Ben deliricem galiba. 4 aya geldik zerre duzelmedi. Cuma aşıları pzt sunneti var nasıl baş edicem hiç bilmiyorum. Çok yıprandım

İyi pazarlar herkese.
Benim kizim sag mememi daha cok.seviyor.gece uyurken emdiginde farmetmiyor ama uyanikken solu az emiyor,emmek istemiyor,saga gecince tekrar emmeye basliyor..sizlerde boyle bir durum oluyor mu?

Dis falan cikartiyor olmasin?isallah sikintisiz gecer asida sunnet de?allah kolaylk versin

Kızlar dün kontrole götürdüm kızımı. Dr 4. Aydan sonra algıları çok açılıyor zeka kartları alıp kullanmanızı tavsiye ederim gibi şeyler söyledi. Bende buraya yazayım dedim ülkenin geleceği için biz annelere çok büyük görevler düşüyor. ÇocuklarımızI en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Algıları bu kadar açıkken hem dini hem sosyal hem kültürel açıdan aktiviteler bularak bebişlerin eğitimine başlamalıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…