2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İyi pazarlar herkese.
Benim kizim sag mememi daha cok.seviyor.gece uyurken emdiginde farmetmiyor ama uyanikken solu az emiyor,emmek istemiyor,saga gecince tekrar emmeye basliyor..sizlerde boyle bir durum oluyor mu?
Bende de tam tersi durum vardı solu seviyor emiyor sağı istemiyordu. Bir sure sevdiği memeyi emzirdiğim pozisyonda emzirmeyi falan denedim biraz emer gibi oldu sonra yine istemedi bende vazgeçtim artık canim. İsterse emiyor istemezse emmiyor zorlamıyorum artık canım.

Mama kullananlar dikkat edin bende gümde ıkı kez arada dışarda veriyordum bebelac aptamil milupa birsuru şimdi neyi tercih Edicez eşi bebek maması firmasında çalışan bir arkadaş vardı yardımcı olabılırmı acaba çok tedirgın oldum

Eklentiler

• 6C162A0F-9960-4274-A0EB-CF6558C09AF9.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 83

Biz pembe mavi aygun kucukerdogsn a goturuyouz aylik kontroller icin..memnunnuz simdilik,ilgilii bir bayan..hosgeldin bu arsfa bursa ya

Biz acıbademde ahmet turğuta gidiyoruz genel kontrollerimiz için çok ilgili bi dr max yarım saate dönüyor yazdığımda kızımı hastaneye yatırsığımızda içim rahat etmedi kendim görmeden diye çıktı geldi gece yarısı gönülden tavsiye edebilirim

İyi pazarlar herkese.
Benim kizim sag mememi daha cok.seviyor.gece uyurken emdiginde farmetmiyor ama uyanikken solu az emiyor,emmek istemiyor,saga gecince tekrar emmeye basliyor..sizlerde boyle bir durum oluyor mu?

Benimkiler de hep sol memeyi istiyolar hatta o büyüdü diperi küçğk kaldı bi değişik

M melikelerrr canım özel sağlık sıgortanız var mı birde Prof mu doktorunuz uzman mı Prof ücreti biraz pahalı geldi SGK anlaşmalı degıller birde ...

Uzman canım acıbadem sigortamız var doğrudan yüzde elli indirimli muyenelerimiz testler falan pahalı gelirse dışarda yaptırabilirsin bir araştır derim mesela 800 tl olan bi test istedi bizden dr gvn tıpta 280 e yaptırdık gibi

Bende günde bir kere mama veriyorum canım hangi mama markasında acaba bu bende korktum şimdi ya

Aranızda benden başka mama kullanan yokmu arkadaşlar fıkırlerinizi beklıyorım

Ben mama kullanıyorum canım. Hipp kullanıyorum. Bundan önce similac kullanmıştım ama onda da kakasını yapamıyodu, çok zorlanıyodu. Hipp'e geçtim bunda iyiyiz çok şükür ama bende tedirgin oldum şimdi mesajını görünce

İspanya menşei li mama hangisi acaba soyleyebılırmısın Fransız danone grubu birçok marka var bebelac aptamil milupa

Veson haberdar ettiğin için teşekkür ederim. kaan sürekli aklımda, duamda.. annesinin kokusunu arıyordur diyorum, canı acıyordur diyorum, ne olduğunu bile anlayamıyor ki. uyutulması kötü mü bilmiyorum ama en azından acısını hissetmiyor. inşallah bütün korkularımız kaanımızın güzel haberiyle geçsin gitsin. pınar'a sevgilerimizi ilet lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…