- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.921
İlk defa oldum canım Allah’tan hayırlısı artık olduysada napalım ikisi bir büyürAy canım inşallah yoktur adet olmaya başladın mı
Bende de tam tersi durum vardı solu seviyor emiyor sağı istemiyordu. Bir sure sevdiği memeyi emzirdiğim pozisyonda emzirmeyi falan denedim biraz emer gibi oldu sonra yine istemedi bende vazgeçtim artık canim. İsterse emiyor istemezse emmiyor zorlamıyorum artık canım.İyi pazarlar herkese.
Benim kizim sag mememi daha cok.seviyor.gece uyurken emdiginde farmetmiyor ama uyanikken solu az emiyor,emmek istemiyor,saga gecince tekrar emmeye basliyor..sizlerde boyle bir durum oluyor mu?
@NGY M melikelerrr kızlar sizlerde mi bursadasınız yalnız degılim hoşbulduk çok sağolun bu arada hangi hastaneler hangı doktorlara götürüyorsunuz Bebişleri biz daha hakim olamadık konuya yardımcı olabılırmısınız önleriniz var mı
Biz pembe mavi aygun kucukerdogsn a goturuyouz aylik kontroller icin..memnunnuz simdilik,ilgilii bir bayan..hosgeldin bu arsfa bursa ya
İyi pazarlar herkese.
Benim kizim sag mememi daha cok.seviyor.gece uyurken emdiginde farmetmiyor ama uyanikken solu az emiyor,emmek istemiyor,saga gecince tekrar emmeye basliyor..sizlerde boyle bir durum oluyor mu?
M melikelerrr canım özel sağlık sıgortanız var mı birde Prof mu doktorunuz uzman mı Prof ücreti biraz pahalı geldi SGK anlaşmalı degıller birde ...
Bende günde bir kere mama veriyorum canım hangi mama markasında acaba bu bende korktum şimdi yaMama kullananlar dikkat edin bende gümde ıkı kez arada dışarda veriyordum bebelac aptamil milupa birsuru şimdi neyi tercih Edicez eşi bebek maması firmasında çalışan bir arkadaş vardı yardımcı olabılırmı acaba çok tedirgın oldum
ilk defa gördüm bu haberi. bende tedirgin oldum. kullandığım marka ispanya menşeili ama bilemedim ki.Aranızda benden başka mama kullanan yokmu arkadaşlar fıkırlerinizi beklıyorım
Aranızda benden başka mama kullanan yokmu arkadaşlar fıkırlerinizi beklıyorım
Ben de hem amme sutu hem mama veriyorum canim...Aranızda benden başka mama kullanan yokmu arkadaşlar fıkırlerinizi beklıyorım
Kaanımız çok güçlü bir bebek inanıyorum ki bütün zorlukların üstesinden gelecek ve annesiyle sağlıklı bir şekilde evine dönecek dualarımız seninle kaanımız inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın
Allahım büyük, sağlığına tamamen kavuşsun inşallah kuzum..
Hadi inşallah güzel haberler alıcaz
Insalllah insallahhhhhHadi inşallah güzel haberler alıcaz
evolvia canımİspanya menşei li mama hangisi acaba soyleyebılırmısın Fransız danone grubu birçok marka var bebelac aptamil milupa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?