- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.941
Biz mama kullanıyoruz canım evolvia ile başladık o çok yaramadı bize kilo olarak bebelac doktorumuz önermedi içeriği çok zayıfmış sma kof şişlik yapıyor tam beslemiyor şuan similac kullanıyoruz çok memnunuz. Tam olarak bunu sormamışsın sanırım geç gördüm mesajı ama umarım faydası olur dediklerimin :)Aranızda benden başka mama kullanan yokmu arkadaşlar fıkırlerinizi beklıyorım
Hep iletiyorum CNm sevgilerinizi selamlarınızı dualarınızı.rabbim şifa versin annesine de sabır versin inşallahVeson haberdar ettiğin için teşekkür ederim. kaan sürekli aklımda, duamda.. annesinin kokusunu arıyordur diyorum, canı acıyordur diyorum, ne olduğunu bile anlayamıyor ki. uyutulması kötü mü bilmiyorum ama en azından acısını hissetmiyor. inşallah bütün korkularımız kaanımızın güzel haberiyle geçsin gitsin. pınar'a sevgilerimizi ilet lütfen
Gece bir iki kere emzirsen bebegin daha az ac uyanicak ve sütün articak ama sen uzun sure emzirmedigin icin sütünde azalma oluyor ve bebek gece icmesi gerekeni gündüz tamamlamak zorunda oldugundan fazla beslenme ihtiyaci duyuyor diye düşünüyorum uyandirmadan bir iki iki kez emzirmeyi dene istersen tabi sen daha iyi bilirsin ama gece sütü cok besleyici ve kilo aldiriciBiz mama kullanıyoruz canım evolvia ile başladık o çok yaramadı bize kilo olarak bebelac doktorumuz önermedi içeriği çok zayıfmış sma kof şişlik yapıyor tam beslemiyor şuan similac kullanıyoruz çok memnunuz. Tam olarak bunu sormamışsın sanırım geç gördüm mesajı ama umarım faydası olur dediklerimin :)
Canım bizim doktor önerisyle golden goat keçi sütü kullanıyorum nadiren sıkça emiyorAranızda benden başka mama kullanan yokmu arkadaşlar fıkırlerinizi beklıyorım
Gece bir iki kere emzirsen bebegin daha az ac uyanicak ve sütün articak ama sen uzun sure emzirmedigin icin sütünde azalma oluyor ve bebek gece icmesi gerekeni gündüz tamamlamak zorunda oldugundan fazla beslenme ihtiyaci duyuyor diye düşünüyorum uyandirmadan bir iki iki kez emzirmeyi dene istersen tabi sen daha iyi bilirsin ama gece sütü cok besleyici ve kilo aldirici
Aaa benımkıdee sağ memeyı almıyor almak ıstemıyor solu emsıkce solda daha cok sut uretılıyor. Sol memen hemen sertlesıpbsıserken sag kucuk ve sonuk kaldı . Hatta sağ memeyi sersemken verıyorum besık tutusunda sağ memeyi verdiğimi abladıgında aglıyor ozaman koş altıma yatırıp sağ memeyi ancak tutmasını sağlayabılıyorum. Sanırım soldakı memeden aüt akısı daha şyi oyuzden yorulnamak ıcın sagdakı ıle oyalanmak ıstemıyor :)Benimkiler de hep sol memeyi istiyolar hatta o büyüdü diperi küçğk kaldı bi değişik
Doğru söylüyorsun canım ama benim üzüntüden bir ara sütüm gitti şimdi de 10-20 cc anca çıkıyor sağınca herşeyi denedim sık sık emzirmek dahil ama hiçbir şekilde artmadı şuan ne kadar alsa kardır diye düşünüyorum. Yine devamlı emziriyorum ama çalışmaya da başladım o yüzden mecbur mama destekli gidiyoruz. Çok inat ettim anne sütü alsın sadece diye ama bu sefer de bir ayda neredeyse 200 gr san fazla kilo verdi aç kaldı yetmiyor Yani keşke dediğin gibi sadece anne sütü alabilseGece bir iki kere emzirsen bebegin daha az ac uyanicak ve sütün articak ama sen uzun sure emzirmedigin icin sütünde azalma oluyor ve bebek gece icmesi gerekeni gündüz tamamlamak zorunda oldugundan fazla beslenme ihtiyaci duyuyor diye düşünüyorum uyandirmadan bir iki iki kez emzirmeyi dene istersen tabi sen daha iyi bilirsin ama gece sütü cok besleyici ve kilo aldirici
bende de durum aynı çözüm bulursanız bana da yazın canım yaAaa benımkıdee sağ memeyı almıyor almak ıstemıyor solu emsıkce solda daha cok sut uretılıyor. Sol memen hemen sertlesıpbsıserken sag kucuk ve sonuk kaldı . Hatta sağ memeyi sersemken verıyorum besık tutusunda sağ memeyi verdiğimi abladıgında aglıyor ozaman koş altıma yatırıp sağ memeyi ancak tutmasını sağlayabılıyorum. Sanırım soldakı memeden aüt akısı daha şyi oyuzden yorulnamak ıcın sagdakı ıle oyalanmak ıstemıyor :)
molfix cok kötuuu yaMolfıx bebek bezi kullanan arkadaşlarım, ebebekte indirim var bilginiz olsun
N NGY @melikelerrr kızlar sizlerde mi bursadasınız yalnız degılim hoşbulduk çok sağolun bu arada hangi hastaneler hangı doktorlara götürüyorsunuz Bebişleri biz daha hakim olamadık konuya yardımcı olabılırmısınız önleriniz var mı
molfix cok kötuuu ya
benımde öyle bir çözümü yok mu acabaBenimkiler de hep sol memeyi istiyolar hatta o büyüdü diperi küçğk kaldı bi değişik
benimde hep sağ emiyor galiba biz tek tarafa alıştırıyoruz bebekleriİyi pazarlar herkese.
Benim kizim sag mememi daha cok.seviyor.gece uyurken emdiginde farmetmiyor ama uyanikken solu az emiyor,emmek istemiyor,saga gecince tekrar emmeye basliyor..sizlerde boyle bir durum oluyor mu?
canım dişleri alttan alttan zorlamaya başlamış olabilir bak bakalım beyazlık var mı diyeBiz resmen ilk kabua gibi geçen 25 gune geri döndük. Saat başı uyanmayalar çığlık çığlığa olması. Ben deliricem galiba. 4 aya geldik zerre duzelmedi. Cuma aşıları pzt sunneti var nasıl baş edicem hiç bilmiyorum. Çok yıprandım
pamuklu giydirirsem terlemiyor bazen üstünde peluş yelek falan oluyor zor uyuyunca uyandırmamak için çıkaramıyorum o zaman terliyor ben yatarken sıkı gıydırmemeye caısyorum hatta yatagı sıcak olunca çoraplarını falan cıkarıyorumKızlar bebekelrinizin uyuduklari zaman sırtları terliyomu
demir ilacına ne zaman başlanacakmış ? herkes başlamış mı ? ben başlamadım henüzDemir ilacını kullanan arkadaşlar bebeğiniz grip veya nezleliyken vermemek lazımmış. Hastalığı arttırıyormuş. Bir kez daha yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?