2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aranızda benden başka mama kullanan yokmu arkadaşlar fıkırlerinizi beklıyorım
Biz mama kullanıyoruz canım evolvia ile başladık o çok yaramadı bize kilo olarak bebelac doktorumuz önermedi içeriği çok zayıfmış sma kof şişlik yapıyor tam beslemiyor şuan similac kullanıyoruz çok memnunuz. Tam olarak bunu sormamışsın sanırım geç gördüm mesajı ama umarım faydası olur dediklerimin :)

Hep iletiyorum CNm sevgilerinizi selamlarınızı dualarınızı.rabbim şifa versin annesine de sabır versin inşallah

Gece bir iki kere emzirsen bebegin daha az ac uyanicak ve sütün articak ama sen uzun sure emzirmedigin icin sütünde azalma oluyor ve bebek gece icmesi gerekeni gündüz tamamlamak zorunda oldugundan fazla beslenme ihtiyaci duyuyor diye düşünüyorum uyandirmadan bir iki iki kez emzirmeyi dene istersen tabi sen daha iyi bilirsin ama gece sütü cok besleyici ve kilo aldirici

kızım 2 aylıktan beri (eğitim/müdahale yok) gece emmek için beni uyandırıyor. Uyandırıyor diyorum çünkü bazen sadece gürültülü bir şekilde sağa sola dönüyor gözler kapalı İlk zamanlar 3 4 kez oluyordu, artık 2 ye düşürdü. Ben de gece en az 1 kere beslenme olmalı diye düşünüyorum..

Benimkiler de hep sol memeyi istiyolar hatta o büyüdü diperi küçğk kaldı bi değişik
Aaa benımkıdee sağ memeyı almıyor almak ıstemıyor solu emsıkce solda daha cok sut uretılıyor. Sol memen hemen sertlesıpbsıserken sag kucuk ve sonuk kaldı . Hatta sağ memeyi sersemken verıyorum besık tutusunda sağ memeyi verdiğimi abladıgında aglıyor ozaman koş altıma yatırıp sağ memeyi ancak tutmasını sağlayabılıyorum. Sanırım soldakı memeden aüt akısı daha şyi oyuzden yorulnamak ıcın sagdakı ıle oyalanmak ıstemıyor :)

Kuzlar bebegımızın gunluk çişli kakalı bez sayısını gösteren tablo varmı elınızde? Bende vardı ama silmişim bulamıyorum

Doğru söylüyorsun canım ama benim üzüntüden bir ara sütüm gitti şimdi de 10-20 cc anca çıkıyor sağınca herşeyi denedim sık sık emzirmek dahil ama hiçbir şekilde artmadı şuan ne kadar alsa kardır diye düşünüyorum. Yine devamlı emziriyorum ama çalışmaya da başladım o yüzden mecbur mama destekli gidiyoruz. Çok inat ettim anne sütü alsın sadece diye ama bu sefer de bir ayda neredeyse 200 gr san fazla kilo verdi aç kaldı yetmiyor Yani keşke dediğin gibi sadece anne sütü alabilse

bende de durum aynı çözüm bulursanız bana da yazın canım ya

bu minnoşların gazı bitti şimdi kucakta gezdir beni lere geçtik bize dinlenme yasak yani

bebekleri ne ile oyalıyorsunuz kızlar ?
en geçerli ve işe yarar yöntemleriniz neler

masal anlatmama bayılıyor ama mutlaka yüzüne bakarak ve çeşitli hayvan sesleri çıkarp el kol hareketleri yaparsam seviyor yoksa asla dinlemiyor. kitap okumak işe yaramıyor mesela galiba bebeklere kitap okumak için erken yoksa erken değil mi ya bilemedim

şarkı söylememi seviyor ama en bayıldığı şey karşısına geçip onunla konuşmam hatta onunla konuşa konuşa onu sevip koklamam buna bayılıyor ben de bayılıyorum ama ... aması akşama kadar pestilim çıkıyor

bebekleri kendi kendine oyalayacak bir şeyler olmalı ki dinlenelim yemek yiyelim wc falan gidelim siz neler yapıyorsunuz ?

oğlum bu arada 3.5 aylıgı geçti

canım dişleri alttan alttan zorlamaya başlamış olabilir bak bakalım beyazlık var mı diye
benım oğlumda öyle aşırı salyası var diş yerleri beyaz hemşire galiba erken diş çıkaracak dedi

Kızlar bebekelrinizin uyuduklari zaman sırtları terliyomu
pamuklu giydirirsem terlemiyor bazen üstünde peluş yelek falan oluyor zor uyuyunca uyandırmamak için çıkaramıyorum o zaman terliyor ben yatarken sıkı gıydırmemeye caısyorum hatta yatagı sıcak olunca çoraplarını falan cıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…