- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.961
allah yardımcın olsun annesinin minik yavrusu
Nilüfer deyiz canım siz nerdesiniz henüz daha çok bilmiyorum ama ogrenıcez yavaş yavaşBursanin neresindesin cnm
benımde öyle bir çözümü yok mu acaba
Nilüfer deyiz canım siz nerdesiniz henüz daha çok bilmiyorum ama ogrenıcez yavaş yavaş
Bursanin neresindesin cnm
demir ilacına ne zaman başlanacakmış ? herkes başlamış mı ? ben başlamadım henüz
Nilufer +1:)Ben de nilüferdeyim
Benim kızda 3.30 da emmek için uyandı emzirirken kaka yapti off... altını temizledim ve hala uyutmaya çalışıyorum gece uykusuzluğu çok zor oluyo1.5 da zor uyuttum 2.5 olmadan kalktı emzirdim yatırdım 4 de mızmızlanmaya başladı belki uyur dedim feryadı basarak uyandı saat 4,5 mamasını içmiş babası yatırmış saat şu an 5 ve tam 3 kere geri yatırdım sürekli emmek istiyor
Kaka işi kötü olmuş. Bizimki sürekli memede olmak istiyor ve yanımda yetiyordu şimdi o alışkanlığı bıraktırmak için onun Odasında köşe takımını açmadan yatıyorum ki uyku sersemi yine yanıma almıyımBenim kızda 3.30 da emmek için uyandı emzirirken kaka yapti off... altını temizledim ve hala uyutmaya çalışıyorum gece uykusuzluğu çok zor oluyo
En son beyin ameliyatı oldu beyindeki ödemi azaltmak için şuan bekliyoruzallah yardımcın olsun annesinin minik yavrusu
canım son durum bu mu ? yeni bir gelişme var mı ?
Bizde de öyle kızımda oğlum da sağ memeyi az emip solu emiyo lar bu gece uzun zamandan sonra bebegm biraz uzun uyudu memeler arasında dünya fark olmuş kücük büyük :))Aaa benımkıdee sağ memeyı almıyor almak ıstemıyor solu emsıkce solda daha cok sut uretılıyor. Sol memen hemen sertlesıpbsıserken sag kucuk ve sonuk kaldı . Hatta sağ memeyi sersemken verıyorum besık tutusunda sağ memeyi verdiğimi abladıgında aglıyor ozaman koş altıma yatırıp sağ memeyi ancak tutmasını sağlayabılıyorum. Sanırım soldakı memeden aüt akısı daha şyi oyuzden yorulnamak ıcın sagdakı ıle oyalanmak ıstemıyor :)
Ben gece hiç uyumadım abisi hastalığını kardeşine bulaştırdı kızımda balgamlı öksürük var o uyusa bile ben uyuyamadım bugün doktora götürmeyi düşünüyorum ciğerlerini iner diye korkuyorum
İyi pazarlar herkese.
Benim kizim sag mememi daha cok.seviyor.gece uyurken emdiginde farmetmiyor ama uyanikken solu az emiyor,emmek istemiyor,saga gecince tekrar emmeye basliyor..sizlerde boyle bir durum oluyor mu?
Size de geçmiş olsun inşallah atlatır bizimki de hastaneler de hastalık dolu kararsız kaldım götürüp götürmemek arasında size doktor ilaç mı yazdıBiz de yeni atlattık ikisi birden hatta kızımda boğmacadan şüphelendirecek derecede bir öksürük vardı insanın içi gidiyo biliyorum ama yüreğini ferah tut göründüklerinden daha güçlüler çabucak atlatır inşallah
Nilüfer deyiz canım siz nerdesiniz henüz daha çok bilmiyorum ama ogrenıcez yavaş yavaş
Ben de nilüferdeyim
1.5 da zor uyuttum 2.5 olmadan kalktı emzirdim yatırdım 4 de mızmızlanmaya başladı belki uyur dedim feryadı basarak uyandı saat 4,5 mamasını içmiş babası yatırmış saat şu an 5 ve tam 3 kere geri yatırdım sürekli emmek istiyor
Oyun halisinda güzel vakit geçiriyor alışması zaman aldı amabu minnoşların gazı bitti şimdi kucakta gezdir beni lere geçtik bize dinlenme yasak yani
bebekleri ne ile oyalıyorsunuz kızlar ?
en geçerli ve işe yarar yöntemleriniz neler
masal anlatmama bayılıyor ama mutlaka yüzüne bakarak ve çeşitli hayvan sesleri çıkarp el kol hareketleri yaparsam seviyor yoksa asla dinlemiyor. kitap okumak işe yaramıyor mesela galiba bebeklere kitap okumak için erken yoksa erken değil mi ya bilemedim
şarkı söylememi seviyor ama en bayıldığı şey karşısına geçip onunla konuşmam hatta onunla konuşa konuşa onu sevip koklamam buna bayılıyor ben de bayılıyorum ama ... aması akşama kadar pestilim çıkıyor
bebekleri kendi kendine oyalayacak bir şeyler olmalı ki dinlenelim yemek yiyelim wc falan gidelimsiz neler yapıyorsunuz ?
oğlum bu arada 3.5 aylıgı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?