2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
1.5 da zor uyuttum 2.5 olmadan kalktı emzirdim yatırdım 4 de mızmızlanmaya başladı belki uyur dedim feryadı basarak uyandı saat 4,5 mamasını içmiş babası yatırmış saat şu an 5 ve tam 3 kere geri yatırdım sürekli emmek istiyor

Benim kızda 3.30 da emmek için uyandı emzirirken kaka yapti off... altını temizledim ve hala uyutmaya çalışıyorum gece uykusuzluğu çok zor oluyo

Benim kızda 3.30 da emmek için uyandı emzirirken kaka yapti off... altını temizledim ve hala uyutmaya çalışıyorum gece uykusuzluğu çok zor oluyo
Kaka işi kötü olmuş. Bizimki sürekli memede olmak istiyor ve yanımda yetiyordu şimdi o alışkanlığı bıraktırmak için onun Odasında köşe takımını açmadan yatıyorum ki uyku sersemi yine yanıma almıyım

Bizde de öyle kızımda oğlum da sağ memeyi az emip solu emiyo lar bu gece uzun zamandan sonra bebegm biraz uzun uyudu memeler arasında dünya fark olmuş kücük büyük :))

Ben gece hiç uyumadım abisi hastalığını kardeşine bulaştırdı kızımda balgamlı öksürük var o uyusa bile ben uyuyamadım bugün doktora götürmeyi düşünüyorum ciğerlerini iner diye korkuyorum

Biz de yeni atlattık ikisi birden hatta kızımda boğmacadan şüphelendirecek derecede bir öksürük vardı insanın içi gidiyo biliyorum ama yüreğini ferah tut göründüklerinden daha güçlüler çabucak atlatır inşallah

Size de geçmiş olsun inşallah atlatır bizimki de hastaneler de hastalık dolu kararsız kaldım götürüp götürmemek arasında size doktor ilaç mı yazdı

Hastalaninca bende her oksurdugunde rahatliyor die kaldirdim emzirdim cnm aliskanlik yapti basta 4 5 saat uyuyan cocuk 1 saatte 1 kalmaya basldi bir haftadrda kalktiginda emzirmeden tekrar uyutmaya calisiorum cok yorucu oluyor cunki basiyor cigligi ama ise yaramaya basladi en azindan ilk uykusu tekrar 4 saate dondu ondan sonrasida 1.5 2bsaatte bir gidiyor tmamen uyanana kadar

Oyun halisinda güzel vakit geçiriyor alışması zaman aldı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…