- 11 Ocak 2018
- 35
- 76
- 3
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.981
Size de geçmiş olsun inşallah atlatır bizimki de hastaneler de hastalık dolu kararsız kaldım götürüp götürmemek arasında size doktor ilaç mı yazdı
Doktor 4 aylıkken verdi bize. Kullanmak istemeyenler de oluyor ama ben kullanıcamdemir ilacına ne zaman başlanacakmış ? herkes başlamış mı ? ben başlamadım henüz
Belki verdigin mama miktari yetmiyordur..mama miktarini arttirirsan 3/4 saat dururlar..ben 4 saatte bir veriyorum gunduz,aralarda da emiyor..gece vermiyorum sdc emiyor..bir tane ile zor basediyorum,ikiz cok zordur eminim..alllah kolaylik versin..Kızlar ben mamayla besliyorum %90 ikizleri ama en geç üç saatte bir veriyorum geceleri, gündüzleri iki saatte bir acıkıyolar siz nasıl yapıyosunuz geceleri uyandıkça mı saatli mi?
Oyun halisini sevdi bizimki de,hergecen gun onda oyalandigi sure artiyor..bir de donence almistik besigine..5 dakkada bir kurmak kaydiyla orda da takiliyor bir surebu minnoşların gazı bitti şimdi kucakta gezdir beni lere geçtik bize dinlenme yasak yani
bebekleri ne ile oyalıyorsunuz kızlar ?
en geçerli ve işe yarar yöntemleriniz neler
masal anlatmama bayılıyor ama mutlaka yüzüne bakarak ve çeşitli hayvan sesleri çıkarp el kol hareketleri yaparsam seviyor yoksa asla dinlemiyor. kitap okumak işe yaramıyor mesela galiba bebeklere kitap okumak için erken yoksa erken değil mi ya bilemedim
şarkı söylememi seviyor ama en bayıldığı şey karşısına geçip onunla konuşmam hatta onunla konuşa konuşa onu sevip koklamam buna bayılıyor ben de bayılıyorum ama ... aması akşama kadar pestilim çıkıyor
bebekleri kendi kendine oyalayacak bir şeyler olmalı ki dinlenelim yemek yiyelim wc falan gidelimsiz neler yapıyorsunuz ?
oğlum bu arada 3.5 aylıgı geçti
Bende bu hafta düzane sokmaya çalışıyorum canımHastalaninca bende her oksurdugunde rahatliyor die kaldirdim emzirdim cnm aliskanlik yapti basta 4 5 saat uyuyan cocuk 1 saatte 1 kalmaya basldi bir haftadrda kalktiginda emzirmeden tekrar uyutmaya calisiorum cok yorucu oluyor cunki basiyor cigligi ama ise yaramaya basladi en azindan ilk uykusu tekrar 4 saate dondu ondan sonrasida 1.5 2bsaatte bir gidiyor tmamen uyanana kadar
Canım benim bebekte öksürüyordu arada hırıltı geliyordu bende hastaneye gitse hemen iğne falan vururlar diye sağlık ocağında dinlettim bogazına falan iyice baktı ateş yoktu ciğerleri temiz dedi bende evde zeytin yagı yakıp gögsüne sürdüm bez koydum bikaçgün sık emiyor zaten öyle atlattık çok şükür birde ihlamur yaptım az az verdim pek sevmedi ama azda olsa içtiSize de geçmiş olsun inşallah atlatır bizimki de hastaneler de hastalık dolu kararsız kaldım götürüp götürmemek arasında size doktor ilaç mı yazdı
Belki verdigin mama miktari yetmiyordur..mama miktarini arttirirsan 3/4 saat dururlar..ben 4 saatte bir veriyorum gunduz,aralarda da emiyor..gece vermiyorum sdc emiyor..bir tane ile zor basediyorum,ikiz cok zordur eminim..alllah kolaylik versin..
Canım tam uyumak üzereyken yanına koyuyorum ona baka baka alıştı beraber uyumaya şimdi sarılarak uyuyor :)Kızlar uyku arkadaşına nasıl alıştırdınız bebişleri benimki ne emzik ne uyku arkadaşı istiyor ama battaniye falan emiyor alıştırabilenler yazarsa sevinirimMelan-kolik5
Benimki ağlıyor oyuncağı atıyor :) ya meme yada sallanmak istiyor bu seferde 40 50 dk uyuyor ağlamasına da dayanamıyorum yataga koyunca ayısına sarılıp uyusa ne güzel olur birde sinirli beyefendi oyuncağı ısırıp bağırıyorCanım tam uyumak üzereyken yanına koyuyorum ona baka baka alıştı beraber uyumaya şimdi sarılarak uyuyor :)
Canım tam uyumak üzereyken yanına koyuyorum ona baka baka alıştı beraber uyumaya şimdi sarılarak uyuyor :)
Eki Görüntüle 2094763 kizlar ig de resimdeki gibi yastiklar satan bir hesap var..ne dusunuyorsunuz,kullanisli olur mu sizce? Bunlari 5/6aylik olunca mi almak lazim?
Aa.:)farketmemisim ben senin paylastigini..benim de hosuma gitti,hesapta dedigin gibi erken oturtanlarda var ama bilemedim ben de ne zaman oturtulmaliAynı sayfayı dün de ben paylaşmıştım canım. 5/6 aylık olunca mı alınıcak bilmiyorum ama 4 aylıkken oturtan da var fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla. Ben alıcam sanırım, hoşuma gitti. Önüne oyuncak falan da takılıyomuş
Muhtemelen ben de senin gibi baslayacagim..cok zor geliuor bana da ayrilmak..bu 1.5 ay icinde hem biberona hem memesiz uyumaya alistirman lazim bir sekilde..memede emerken cikartip biberonu versen alir mi acaba?veya gece uyurken emzirmeknicin kalktiginda sutu biberonla versen? Kim bakacak bebegine?Selam kızlar benim ki sadece emen bir bebek ve meme de uyuyor bir buçuk ay sonra ise baslicam biberon almıyor ne yapacağımı bilmiyorum kendi kendine hiç uyuumaz uyku düzeni nasıl olacak süt sagip eve birakicam ancak biberondan midesini bulandırıyor tavsiyenixi rica ederim ne yapabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?