2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Size de geçmiş olsun inşallah atlatır bizimki de hastaneler de hastalık dolu kararsız kaldım götürüp götürmemek arasında size doktor ilaç mı yazdı

Ne durumda şimdi bilmiyorum ama doktoruna bir göstersen ya da varsa iletişiminiz telefondan sorsan iyi olur salgın baya kötü çünkü çok minikler dikkat etmek lazım... Burunlarını açık tuttum hep nebulizatörle serum fizyolojik verdim günde üç kere yattıkları yerde nemi yüzde ellinin altına düşürmedim ve beslenme saatlerini hiç aksatmadım bir de iştahları kesilmesin diye ama yine de kızımın durumu kötüye gidince antibiyotik verdi dr umuz öyle atlattık boğmaca diye şüpelendi hatta o derece kötü bi öksürüğü vardı hamdolsun şimdi iyiler ateşleri falan da çıkmadı ama çok çeşitli bi salgınmış o dönem ben hastanede reçete yazdıracak dr bulamamıştım öyle yoğun mümkünse hafta içi erken saatte gitsen daha sakin olabilir...

Kızlar ben mamayla besliyorum %90 ikizleri ama en geç üç saatte bir veriyorum geceleri, gündüzleri iki saatte bir acıkıyolar siz nasıl yapıyosunuz geceleri uyandıkça mı saatli mi?

Kızlar ben mamayla besliyorum %90 ikizleri ama en geç üç saatte bir veriyorum geceleri, gündüzleri iki saatte bir acıkıyolar siz nasıl yapıyosunuz geceleri uyandıkça mı saatli mi?
Belki verdigin mama miktari yetmiyordur..mama miktarini arttirirsan 3/4 saat dururlar..ben 4 saatte bir veriyorum gunduz,aralarda da emiyor..gece vermiyorum sdc emiyor..bir tane ile zor basediyorum,ikiz cok zordur eminim..alllah kolaylik versin..

Oyun halisini sevdi bizimki de,hergecen gun onda oyalandigi sure artiyor..bir de donence almistik besigine..5 dakkada bir kurmak kaydiyla orda da takiliyor bir sure

Bende bu hafta düzane sokmaya çalışıyorum canım 5

Size de geçmiş olsun inşallah atlatır bizimki de hastaneler de hastalık dolu kararsız kaldım götürüp götürmemek arasında size doktor ilaç mı yazdı
Canım benim bebekte öksürüyordu arada hırıltı geliyordu bende hastaneye gitse hemen iğne falan vururlar diye sağlık ocağında dinlettim bogazına falan iyice baktı ateş yoktu ciğerleri temiz dedi bende evde zeytin yagı yakıp gögsüne sürdüm bez koydum bikaçgün sık emiyor zaten öyle atlattık çok şükür birde ihlamur yaptım az az verdim pek sevmedi ama azda olsa içti

Kızlar uyku arkadaşına nasıl alıştırdınız bebişleri benimki ne emzik ne uyku arkadaşı istiyor ama battaniye falan emiyor alıştırabilenler yazarsa sevinirim Melan-kolik5

Belki verdigin mama miktari yetmiyordur..mama miktarini arttirirsan 3/4 saat dururlar..ben 4 saatte bir veriyorum gunduz,aralarda da emiyor..gece vermiyorum sdc emiyor..bir tane ile zor basediyorum,ikiz cok zordur eminim..alllah kolaylik versin..

Benimkiler çok nadir emdiği için gündüz iki saat normal geldi sen de böyle deyince 90cc içiyolar şimdi günde iki kere de 120 veriyorum bazen 90ı bitirmiyolar bazen 120 yetmiyo annelik vallahi delilikmiş

Kızlar uyku arkadaşına nasıl alıştırdınız bebişleri benimki ne emzik ne uyku arkadaşı istiyor ama battaniye falan emiyor alıştırabilenler yazarsa sevinirim Melan-kolik5
Canım tam uyumak üzereyken yanına koyuyorum ona baka baka alıştı beraber uyumaya şimdi sarılarak uyuyor :)

Canım tam uyumak üzereyken yanına koyuyorum ona baka baka alıştı beraber uyumaya şimdi sarılarak uyuyor :)
Benimki ağlıyor oyuncağı atıyor :) ya meme yada sallanmak istiyor bu seferde 40 50 dk uyuyor ağlamasına da dayanamıyorum yataga koyunca ayısına sarılıp uyusa ne güzel olur birde sinirli beyefendi oyuncağı ısırıp bağırıyor

kizlar ig de resimdeki gibi yastiklar satan bir hesap var..ne dusunuyorsunuz,kullanisli olur mu sizce? Bunlari 5/6aylik olunca mi almak lazim?

Selam kızlar benim ki sadece emen bir bebek ve meme de uyuyor bir buçuk ay sonra ise baslicam biberon almıyor ne yapacağımı bilmiyorum kendi kendine hiç uyuumaz uyku düzeni nasıl olacak süt sagip eve birakicam ancak biberondan midesini bulandırıyor tavsiyenixi rica ederim ne yapabilirm

Eki Görüntüle 2094763 kizlar ig de resimdeki gibi yastiklar satan bir hesap var..ne dusunuyorsunuz,kullanisli olur mu sizce? Bunlari 5/6aylik olunca mi almak lazim?

Aynı sayfayı dün de ben paylaşmıştım canım. 5/6 aylık olunca mı alınıcak bilmiyorum ama 4 aylıkken oturtan da var fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla. Ben alıcam sanırım, hoşuma gitti. Önüne oyuncak falan da takılıyomuş

Aa.:)farketmemisim ben senin paylastigini..benim de hosuma gitti,hesapta dedigin gibi erken oturtanlarda var ama bilemedim ben de ne zaman oturtulmali

Muhtemelen ben de senin gibi baslayacagim..cok zor geliuor bana da ayrilmak..bu 1.5 ay icinde hem biberona hem memesiz uyumaya alistirman lazim bir sekilde..memede emerken cikartip biberonu versen alir mi acaba?veya gece uyurken emzirmeknicin kalktiginda sutu biberonla versen? Kim bakacak bebegine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…