- 18 Ocak 2017
- 416
- 779
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.001
Aa.:)farketmemisim ben senin paylastigini..benim de hosuma gitti,hesapta dedigin gibi erken oturtanlarda var ama bilemedim ben de ne zaman oturtulmali
HAla 3 damla kullanıyorumArkadaşlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk, sağlık ocağında. D vitaminini günde 3 damla olarak veriyordum, hemşire günde 7-8 damlaya çıkaralım kilosu uygun dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz D vitaminini?
Muhtemelen ben de senin gibi baslayacagim..cok zor geliuor bana da ayrilmak..bu 1.5 ay icinde hem biberona hem memesiz uyumaya alistirman lazim bir sekilde..memede emerken cikartip biberonu versen alir mi acaba?veya gece uyurken emzirmeknicin kalktiginda sutu biberonla versen? Kim bakacak bebegine?
Dün 4 bitti canım 5 ten gün aldıkCanım tam olarak kaç aylık oldu senin bebis
Dün 4 bitti canım 5 ten gün aldık
4 ay dolmadı daha ama ben oceans kullanıyorum günde 1 puf.Arkadaşlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk, sağlık ocağında. D vitaminini günde 3 damla olarak veriyordum, hemşire günde 7-8 damlaya çıkaralım kilosu uygun dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz D vitaminini?
Kızlar salgın benim kızımı da vurdu, gözü akıyor burnu tıkalı, öksürük var.iyiki bu platform var burada yazılanları uyguluyorum.
Başını devamlı yüksekte tutuyorum, burnunu sık temizliyorum
Ateşi yok ateşini takip ediyorum
Dün 5 dk banyoda buharda tuttum
Sık sık emziriyorum,emme süresi azaldı. iştahı mı azaldı yoksa sık emdiği için mi bilmiyorum.ama takipteyim
Hastaneye götürmedim kendiliğinden geçmesini Ümit ediyorum,
Kuzen eczacı ateş,emzirme ve bez sayısını takip et
Düşüş olursa hastaneye götür dedi
Başka bişeye dikkat etmem gerekir mi?
Biz bu kadarcık hastalıkla üzülüyoruz allah başta Kaan bebeğimize ve tüm çocukları şifa versin,annelerine de sabır ve dayanma gücü versin
Bize de 3 damla devam dedi . Acaba kan damlası mı demek istedi ?Arkadaşlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk, sağlık ocağında. D vitaminini günde 3 damla olarak veriyordum, hemşire günde 7-8 damlaya çıkaralım kilosu uygun dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz D vitaminini?
Canım ben yeni geldim dün hastalık başladı bugün ciğerlerine inmeye başlamış dedi hava verecez 3 saatte bir birde antibiyotik verdi iyiki doktora götürmüşüm diyorum bronşit yaygınmış bu aralar bence sende bir götür derim ıhlamur da verebilirsin dedi biraz birazKızlar salgın benim kızımı da vurdu, gözü akıyor burnu tıkalı, öksürük var.iyiki bu platform var burada yazılanları uyguluyorum.
Sık sık emziriyorum,emme süresi azaldı. iştahı mı azaldı yoksa sık emdiği için mi bilmiyorum.ama takipteyim
Biz bu kadarcık hastalıkla üzülüyoruz allah başta Kaan bebeğimize ve tüm çocukları şifa versin,annelerine de sabır ve dayanma gücü versin
Dikkat et canım ama götürsen daha iyi ben ilk hafif öksürükle götürdüm 3. Gün tekrar gittik ciğerlere inmişti çöl çabuk ciğerlere iniyor geçmiş olsunKızlar salgın benim kızımı da vurdu, gözü akıyor burnu tıkalı, öksürük var.iyiki bu platform var burada yazılanları uyguluyorum.
Arkadaşlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk, sağlık ocağında. D vitaminini günde 3 damla olarak veriyordum, hemşire günde 7-8 damlaya çıkaralım kilosu uygun dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz D vitaminini?
Amin canım hepimizinkini inşallah :)Maşallah Allah bağışlasın canım
Kızlar salgın benim kızımı da vurdu, gözü akıyor burnu tıkalı, öksürük var.iyiki bu platform var burada yazılanları uyguluyorum.
Bize de 3 damla devam dedi . Acaba kan damlası mı demek istedi ?
8 kiloyuz cnm bizde 5 damla d3di bize
Pardon demiri soruyosun sandm bizim d vitamini vitasanol die bisey portakalli sanirim kndi damla cubugu var 0.5ml veriyorun onunla dok oyle soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?