2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aa.:)farketmemisim ben senin paylastigini..benim de hosuma gitti,hesapta dedigin gibi erken oturtanlarda var ama bilemedim ben de ne zaman oturtulmali

Olsun canım bende dün görmüştüm sayfayı, beğenip paylaşmıştım burada arkadaşlarımın fikirlerini almak için ama kimse dönüş yapmadı, görmediler sanırım. Yanı 4 ay sanki erken biraz ama 5-5.5 aylıkken falan alınıp kullanılabilir sanki, çok güzel duruyo

Arkadaşlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk, sağlık ocağında. D vitaminini günde 3 damla olarak veriyordum, hemşire günde 7-8 damlaya çıkaralım kilosu uygun dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz D vitaminini?

Valla sorma çok zor durumdayım nasıl birakicam bende bilmiyorum kayinvaldem bakacak inşallah oda biraz rahatsız onu zorlasin istemiyorum ama nasılda yapıdan bilmiyorum bir kaç kez biberon verdim midesi bulandırdı . Memesiz nasıl uyutulir acaba benim ki meme de uyuyor yerine bırakınca bile uyanan bir bebek , çok zor durumdayım .kucağımda uyumak istiyor ama ben zorla yatağına koyuyor çok gücüme gidiyor

4 ay dolmadı daha ama ben oceans kullanıyorum günde 1 puf.
Oturtma için kucağımızda oturuyor ama yastıklarla hiç denemedim.
Cumartesi Dr kontrolümüz var o gün Dr sorar yazarım:)

Kızlar salgın benim kızımı da vurdu, gözü akıyor burnu tıkalı, öksürük var.iyiki bu platform var burada yazılanları uyguluyorum.
Başını devamlı yüksekte tutuyorum, burnunu sık temizliyorum
Ateşi yok ateşini takip ediyorum
Dün 5 dk banyoda buharda tuttum
Sık sık emziriyorum,emme süresi azaldı. iştahı mı azaldı yoksa sık emdiği için mi bilmiyorum.ama takipteyim
Hastaneye götürmedim kendiliğinden geçmesini Ümit ediyorum,
Kuzen eczacı ateş,emzirme ve bez sayısını takip et
Düşüş olursa hastaneye götür dedi
Başka bişeye dikkat etmem gerekir mi?
Biz bu kadarcık hastalıkla üzülüyoruz allah başta Kaan bebeğimize ve tüm çocukları şifa versin,annelerine de sabır ve dayanma gücü versin

Aminnn canım, çok geçmiş olsun.
Kaan kuzum hep aklımda. Rabbim şifa versin inşallah. Pınar arkadaşımıza sabır versin, dayanma gücü versin. Bir an önce toparlansın Kaan inşallah sağ salim evlerine dönsünler. Sağlıklı bi şekilde eve döndükleri haberini de alırız en kısa zamanda inşallah

Benim kızım gece geç uyuyor ama en az 4 saat deliksiz uyuyor.gece 1 veya 2 kere emziriyorum. Sonraki gece uykuları 2-4 saat arasında değişiyor
Gündüzse bir kere uzun uyuyor kalan vakitlerde memede şekerleme yapıyor
Gece uykudan uyanıp emdiğinde Bazen uyuyor bazense 1-2saat uyanık kalıyor
Ana kucağı beşiğine veya oyun halısına koyuyorum kendi kendine oynuyor
Gece olduğu içim ben oynatmıyorum, huysuzlanınca evde konuşmadan gezdiriyorum.

Benim kızım bazen emerken uyuyor,bazen ayakta veya kucakta sallanarak uyuyor
Nadiren ana kucağında oynarken uykusu geliyor gürültü açıyorum ve orda kendiliğinden uyuyor
Kendimce uyku Rutini oluşturmaya çalışıyorum ama nedense rutine bile direniyor.herhalde ben beceremiyorum
Uyku arkadaşı ikea dan ayıcık almıştım onu uyku vakti diyip eline tutuşturuyorum.elleri hiç durmadığı için onu mıncıklayıp duruyor.
Yüzüne de örtü örtüyorum (kendi ağız mendillerini daha çok seviyor kokluyor falan) öyle uyutuyorum
uyku vakti diyip iyi geceler öpücüğünü vereceğim o da uyuyacak diye hayalim var.şimdiden yıllar sonrasının hayalini Kuruyorum

Bize de 3 damla devam dedi . Acaba kan damlası mı demek istedi ?

iiz
Ayşe Öner’in egzersizlerini yaptırıyorum
Oyun halısına koyuyorum
Oyuncaklarıyla oynatıyorum
Mutfakta oto koltuğuna koyuyorum ben mutfakta yemek yerken işlenirken o da beni izliyor
Ara ara zeka kartlarını gösteriyorum ama kızımın artık ilgisini çekmiyor.internetten yeni siyah beyaz görseller indirdim eşim onları çıktısını alacak,ben de mukavvaya yapıştıracağım belki onlar ilgisini çeker
Bi tane öykü kitabı var bazen onu okuyorum.resimler ilgisini çekiyor
Bol bol kucakta gezidiriyorum
Bol bol konuşuyorum.
Benim Kızımın da en sevdiği oyun benle konuşmak.hatta memeyi bırakıp aşağıdan laf yetiştiriyor ben bakmazsam laf falan atıyor
Sonra akşam oluyor akşamları babasıyla konuşup oynuyorlar evde geziyorlar

Canım ben yeni geldim dün hastalık başladı bugün ciğerlerine inmeye başlamış dedi hava verecez 3 saatte bir birde antibiyotik verdi iyiki doktora götürmüşüm diyorum bronşit yaygınmış bu aralar bence sende bir götür derim ıhlamur da verebilirsin dedi biraz biraz

Dikkat et canım ama götürsen daha iyi ben ilk hafif öksürükle götürdüm 3. Gün tekrar gittik ciğerlere inmişti çöl çabuk ciğerlere iniyor geçmiş olsun

8 kiloyuz cnm bizde 5 damla d3di bize

Pardon demiri soruyosun sandm bizim d vitamini vitasanol die bisey portakalli sanirim kndi damla cubugu var 0.5ml veriyorun onunla dok oyle soylemisti

Amin cnm aminn
Oncelikke gecmis olsun oksurugude olursa hemen gotr cnm hastaliktan istahlari kesilio bizde oyle oldu sen gene sik sik emzir uyuturkn siki sar yada siki giydir terlesin terle attilarmi ciddi azalma oluyor insallah bian once atlatirsiniz

Bize de 3 damla devam dedi . Acaba kan damlası mı demek istedi ?

Yok canım kan damlası 8 damlatman gerekiyordu ama ilk bi hafta 4 le başla birden kötü etkilemesin, D vitaminini de 7-8 damlaya çıkar dedi anlamadım kimseye de öyle birşey denmemiş heralde napıcagımı şaşırdım şimdi

8 kiloyuz cnm bizde 5 damla d3di bize

Pardon demiri soruyosun sandm bizim d vitamini vitasanol die bisey portakalli sanirim kndi damla cubugu var 0.5ml veriyorun onunla dok oyle soylemisti

Anladım canım teşekkür ederim. Kimseye öyle bişey söylenmemiş zaten çoğu arkadaşım 3 damla kullanıyo sanırım bende öyle devam ederim o zaman. Niye öyle dedi anlamadım yanlışta anlamadım sanıyorum ama olmadı sorıyım bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…