- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.021
Anladım canım teşekkür ederim. Kimseye öyle bişey söylenmemiş zaten çoğu arkadaşım 3 damla kullanıyo sanırım bende öyle devam ederim o zaman. Niye öyle dedi anlamadım yanlışta anlamadım sanıyorum ama olmadı sorıyım bidaha
Ayio deil ya cnm fzla yada eksik vermektense tlfnla bir sor
Canim devir kullanıyordum ben 3 damla. Dra gittiğimizde onu değiştirelimdedi ocean verdi 1 puf. Ben de devit kullanıyordum daha önce 9 damla vermişti dr bence bebiş için biraz fazla olmuş 7 8 damlaArkadaşlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk, sağlık ocağında. D vitaminini günde 3 damla olarak veriyordum, hemşire günde 7-8 damlaya çıkaralım kilosu uygun dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz D vitaminini?
Allah isteyenlere nasip etsin :) ben hamileyken 2 tane istiyordum suan 1 tane yeter diyorumKızlaaaarrr 2016 eylül annelerine bir baktım da öyle, çoğu tekrar hamile :) Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Ve hala eylül annelerinden konuşuyolar, ne güzel. Biz de öyle olur muyuz acaba
Canim bizimkinin de bi kac gundur sabah uyandiginda hafif capak oluyor az karbonatlinilik suyla temizliyorum. Burnu da tamamen olmasa da uyandiginda rahatsiz edecek kadar tikali oluyor onu da aspiratorle cekiyorum. Oksurukte gunde 4_5 kez oluyor tedirgin oluyorum. En son rsv virusu kaptiginda burnu tamamen tikanmis cigerden oksuruyordu yine oyle olacak diye odum kopuyor.Kızlar salgın benim kızımı da vurdu, gözü akıyor burnu tıkalı, öksürük var.iyiki bu platform var burada yazılanları uyguluyorum.
Başını devamlı yüksekte tutuyorum, burnunu sık temizliyorum
Ateşi yok ateşini takip ediyorum
Dün 5 dk banyoda buharda tuttum
Sık sık emziriyorum,emme süresi azaldı. iştahı mı azaldı yoksa sık emdiği için mi bilmiyorum.ama takipteyim
Hastaneye götürmedim kendiliğinden geçmesini Ümit ediyorum,
Kuzen eczacı ateş,emzirme ve bez sayısını takip et
Düşüş olursa hastaneye götür dedi
Başka bişeye dikkat etmem gerekir mi?
Biz bu kadarcık hastalıkla üzülüyoruz allah başta Kaan bebeğimize ve tüm çocukları şifa versin,annelerine de sabır ve dayanma gücü versin
Arkadaşlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk, sağlık ocağında. D vitaminini günde 3 damla olarak veriyordum, hemşire günde 7-8 damlaya çıkaralım kilosu uygun dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz D vitaminini?
Merhaba arkadaşlar. Ben de 2012 annesiyim ve geçen hafta güzel haberi aldim. Tekrar anne olucam insallah. 5+4 haftalık hamileyim. Ama henüz bebeğimin kalp atışları duyulmadı. Heyecanla bekliyorum. Inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebeklerimizi :)
Geçmiş olsun canım. Ben doktora sordum ne zaman doktora getireyim ciğerlere indi mi nasıl anlarım diye. Ateş olursa ve veya uyanıkken dakikada 50 den fazla nefes alıyorsa getir dedi. Benim kızımda bugünlerde biraz hasta. Ihlamur veriyorum 3 çay kaşığı. Burnunu açmaya çalışıyorum. Soğan koyuyorum odasına.Kızlar salgın benim kızımı da vurdu, gözü akıyor burnu tıkalı, öksürük var.iyiki bu platform var burada yazılanları uyguluyorum.
Başını devamlı yüksekte tutuyorum, burnunu sık temizliyorum
Ateşi yok ateşini takip ediyorum
Dün 5 dk banyoda buharda tuttum
Sık sık emziriyorum,emme süresi azaldı. iştahı mı azaldı yoksa sık emdiği için mi bilmiyorum.ama takipteyim
Hastaneye götürmedim kendiliğinden geçmesini Ümit ediyorum,
Kuzen eczacı ateş,emzirme ve bez sayısını takip et
Düşüş olursa hastaneye götür dedi
Başka bişeye dikkat etmem gerekir mi?
Biz bu kadarcık hastalıkla üzülüyoruz allah başta Kaan bebeğimize ve tüm çocukları şifa versin,annelerine de sabır ve dayanma gücü versin
Çok teşekkür ederim paraben olmaması ve başka ilaçlarla etkileşime geçmemesi çok güzel canim.0 07mawish07 cnm ilaç geldi.. Paraben yok içinde anne sütü tadındaymış, başka ilaçlarla etkileşime geçmiyormuş maksimum emilim gösteriyormuş. Üretimi italyada yapılıyormuş
şEki Görüntüle 2095047
Canım benim bebeğimde öyle anne kokusunu alıyorlar eşimin halası ve ablaları var yakınımda arada veriyorum onlar ayakta hemen uyutuyor ben meceremiyorum nedense :) babannesi o şekil uyutur merak etme ama beslenme konusu sıkıntı biberon içse iyi olurduValla sorma çok zor durumdayım nasıl birakicam bende bilmiyorum kayinvaldem bakacak inşallah oda biraz rahatsız onu zorlasin istemiyorum ama nasılda yapıdan bilmiyorum bir kaç kez biberon verdim midesi bulandırdı . Memesiz nasıl uyutulir acaba benim ki meme de uyuyor yerine bırakınca bile uyanan bir bebek , çok zor durumdayım .kucağımda uyumak istiyor ama ben zorla yatağına koyuyor çok gücüme gidiyor
Kızlar geçenlerde oğlumun ishal olduğunu alerjiden şüphelenildiğini ve gastroentroloji bölüme gitmemizi söylemişlerdi diye bahsetmiştim. O bölüme gittik ve tahliller yapıldı hala durum netleşmiş değil ancak o bölümdeki doktorda oğlumun gelişimini ( boy kilo olarak) iyi bulmadı. Oğlum 8 Eylül doğumlu 2.7 kg ve 46.5 cm olarak doğdu suanda 6 kg ve 62 cm.
3 farklı doktor bu şekilde söyleyince tedirgin oldum sizin bebisler nasıl?
Birde sizce oğlumun gelişimi kötü mü ???
Benim 2.ci oldugu için ben bunu konuşmaya devam Allah isteyenlere versin ben bida asla :))Kızlaaaarrr 2016 eylül annelerine bir baktım da öyle, çoğu tekrar hamile :) Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Ve hala eylül annelerinden konuşuyolar, ne güzel. Biz de öyle olur muyuz acaba
İyi pazarlar herkese.
Benim kizim sag mememi daha cok.seviyor.gece uyurken emdiginde farmetmiyor ama uyanikken solu az emiyor,emmek istemiyor,saga gecince tekrar emmeye basliyor..sizlerde boyle bir durum oluyor mu?
Kızlar benimkide sol mememi sevmiyordu. Sağ mememe vantuz gibi yapışıp saatlerce bırakmıyordu. Sonra aynada baktım ki sağ meme büyümüş ve düşmüş, sol ise gebelik öncesi gibi.Bende de tam tersi durum vardı solu seviyor emiyor sağı istemiyordu. Bir sure sevdiği memeyi emzirdiğim pozisyonda emzirmeyi falan denedim biraz emer gibi oldu sonra yine istemedi bende vazgeçtim artık canim. İsterse emiyor istemezse emmiyor zorlamıyorum artık canım.
Ah bende o hayali kuruyorum ne zaman gelicek o günler kucağımda uyutuyorum sırtım kollarım ağrıyo napıcam bilmiyorum ayağımda saçlıyım diyorum uyukusu kaçıyo şaka gibi yatağında uyutmak istiyorum ama bizimki uyumuyorBenim kızım gece geç uyuyor ama en az 4 saat deliksiz uyuyor.gece 1 veya 2 kere emziriyorum. Sonraki gece uykuları 2-4 saat arasında değişiyor
Gündüzse bir kere uzun uyuyor kalan vakitlerde memede şekerleme yapıyor
Gece uykudan uyanıp emdiğinde Bazen uyuyor bazense 1-2saat uyanık kalıyor
Ana kucağı beşiğine veya oyun halısına koyuyorum kendi kendine oynuyor
Gece olduğu içim ben oynatmıyorum, huysuzlanınca evde konuşmadan gezdiriyorum.
Benim kızım bazen emerken uyuyor,bazen ayakta veya kucakta sallanarak uyuyor
Nadiren ana kucağında oynarken uykusu geliyor gürültü açıyorum ve orda kendiliğinden uyuyor
Kendimce uyku Rutini oluşturmaya çalışıyorum ama nedense rutine bile direniyor.herhalde ben beceremiyorum
Uyku arkadaşı ikea dan ayıcık almıştım onu uyku vakti diyip eline tutuşturuyorum.elleri hiç durmadığı için onu mıncıklayıp duruyor.
Yüzüne de örtü örtüyorum (kendi ağız mendillerini daha çok seviyor kokluyor falan) öyle uyutuyorum
uyku vakti diyip iyi geceler öpücüğünü vereceğim o da uyuyacak diye hayalim var.şimdiden yıllar sonrasının hayalini Kuruyorum
Sadece anne sutu alıyor canim. Persentil eğrisinde ancak %5 te sanırım kilosu 3 farklı doktor söyleyince ister istemez kafama takıldı canim ya. Zaten alerji ishal meme reddi gibi sıkıntılar var. Şimdi birde gelişimi taktım kafayacnm kızım 6 eylül doğumlu, 2680 gr 45 cm dünyaya geldi. Şu an 5.5 kg 60 cm sadece anne sütü alıyor. Doktor gelişimi normal doğum kilosuna göre. Herhangi bir anormali yok dedi. Ancak, erkeklerde biraz farklı olur mu bilemedim.. Persentil eğrisinde değer aralığındaysa takmamanı tavsiye ederim. Özellikle yalnızca anne sütü alıyorsa.
Benim kızda 8 eylül doğumlu 3100 gr 49.5 doğdu şu an 6750gram 62.5 cm dr gayet iyi dedi bence seninki de iyi gibi. percentil tablosuna bak istersenKızlar geçenlerde oğlumun ishal olduğunu alerjiden şüphelenildiğini ve gastroentroloji bölüme gitmemizi söylemişlerdi diye bahsetmiştim. O bölüme gittik ve tahliller yapıldı hala durum netleşmiş değil ancak o bölümdeki doktorda oğlumun gelişimini ( boy kilo olarak) iyi bulmadı. Oğlum 8 Eylül doğumlu 2.7 kg ve 46.5 cm olarak doğdu suanda 6 kg ve 62 cm.
3 farklı doktor bu şekilde söyleyince tedirgin oldum sizin bebisler nasıl?
Birde sizce oğlumun gelişimi kötü mü ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?