2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ayio deil ya cnm fzla yada eksik vermektense tlfnla bir sor

Canim devir kullanıyordum ben 3 damla. Dra gittiğimizde onu değiştirelimdedi ocean verdi 1 puf. Ben de devit kullanıyordum daha önce 9 damla vermişti dr bence bebiş için biraz fazla olmuş 7 8 damla

Kızlaaaarrr 2016 eylül annelerine bir baktım da öyle, çoğu tekrar hamile :) Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Ve hala eylül annelerinden konuşuyolar, ne güzel. Biz de öyle olur muyuz acaba
Allah isteyenlere nasip etsin :) ben hamileyken 2 tane istiyordum suan 1 tane yeter diyorum

Canim bizimkinin de bi kac gundur sabah uyandiginda hafif capak oluyor az karbonatlinilik suyla temizliyorum. Burnu da tamamen olmasa da uyandiginda rahatsiz edecek kadar tikali oluyor onu da aspiratorle cekiyorum. Oksurukte gunde 4_5 kez oluyor tedirgin oluyorum. En son rsv virusu kaptiginda burnu tamamen tikanmis cigerden oksuruyordu yine oyle olacak diye odum kopuyor.
Bebisine gecmis olsun hasta olan tum bebeklere gecmis olsun hatta. Onlar hasta olmasin

Bu arada benimkinin de emme suresi kisaldi ama sık emmek istemesine bagliyorum. Yani insallah oyledir :)

bizim de hala 3 damla özellikle ebeye sordum bu ay, yok dozda oynama yapmayın hiç dedi.. Kızım 5.5 kg

hayırlısı olsunnn

Geçmiş olsun canım. Ben doktora sordum ne zaman doktora getireyim ciğerlere indi mi nasıl anlarım diye. Ateş olursa ve veya uyanıkken dakikada 50 den fazla nefes alıyorsa getir dedi. Benim kızımda bugünlerde biraz hasta. Ihlamur veriyorum 3 çay kaşığı. Burnunu açmaya çalışıyorum. Soğan koyuyorum odasına.

Kızlar geçenlerde oğlumun ishal olduğunu alerjiden şüphelenildiğini ve gastroentroloji bölüme gitmemizi söylemişlerdi diye bahsetmiştim. O bölüme gittik ve tahliller yapıldı hala durum netleşmiş değil ancak o bölümdeki doktorda oğlumun gelişimini ( boy kilo olarak) iyi bulmadı. Oğlum 8 Eylül doğumlu 2.7 kg ve 46.5 cm olarak doğdu suanda 6 kg ve 62 cm.
3 farklı doktor bu şekilde söyleyince tedirgin oldum sizin bebisler nasıl?
Birde sizce oğlumun gelişimi kötü mü ???

Canım benim bebeğimde öyle anne kokusunu alıyorlar eşimin halası ve ablaları var yakınımda arada veriyorum onlar ayakta hemen uyutuyor ben meceremiyorum nedense :) babannesi o şekil uyutur merak etme ama beslenme konusu sıkıntı biberon içse iyi olurdu

cnm kızım 6 eylül doğumlu, 2680 gr 45 cm dünyaya geldi. Şu an 5.5 kg 60 cm sadece anne sütü alıyor. Doktor gelişimi normal doğum kilosuna göre. Herhangi bir anormali yok dedi. Ancak, erkeklerde biraz farklı olur mu bilemedim.. Persentil eğrisinde değer aralığındaysa takmamanı tavsiye ederim. Özellikle yalnızca anne sütü alıyorsa.

Kızlaaaarrr 2016 eylül annelerine bir baktım da öyle, çoğu tekrar hamile :) Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Ve hala eylül annelerinden konuşuyolar, ne güzel. Biz de öyle olur muyuz acaba
Benim 2.ci oldugu için ben bunu konuşmaya devam Allah isteyenlere versin ben bida asla :))

İyi pazarlar herkese.
Benim kizim sag mememi daha cok.seviyor.gece uyurken emdiginde farmetmiyor ama uyanikken solu az emiyor,emmek istemiyor,saga gecince tekrar emmeye basliyor..sizlerde boyle bir durum oluyor mu?

Kızlar benimkide sol mememi sevmiyordu. Sağ mememe vantuz gibi yapışıp saatlerce bırakmıyordu. Sonra aynada baktım ki sağ meme büyümüş ve düşmüş, sol ise gebelik öncesi gibi.
İnternette araştırdım bir çok kişinin memeden kestiklerinde bile düzelmemiş bu farklılık. Bir de süt üretimi tembelleşiyormuş. Korkumdan ısrarla solu verdim. İstemediği zaman çevirip diğer memeymiş gibi koltuk altından verdim. Çok sonra anlıyordu. Sık sık onu vererek farkı kapattım. Şimdi ikisini de aynı oranda alıyor.

Ah bende o hayali kuruyorum ne zaman gelicek o günler kucağımda uyutuyorum sırtım kollarım ağrıyo napıcam bilmiyorum ayağımda saçlıyım diyorum uyukusu kaçıyo şaka gibi yatağında uyutmak istiyorum ama bizimki uyumuyor

Sadece anne sutu alıyor canim. Persentil eğrisinde ancak %5 te sanırım kilosu 3 farklı doktor söyleyince ister istemez kafama takıldı canim ya. Zaten alerji ishal meme reddi gibi sıkıntılar var. Şimdi birde gelişimi taktım kafaya

Benim kızda 8 eylül doğumlu 3100 gr 49.5 doğdu şu an 6750gram 62.5 cm dr gayet iyi dedi bence seninki de iyi gibi. percentil tablosuna bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…