- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.041
Dedigin gibi ısrar edilse duzelir belki ama su aralar meme reddi yasıyorum sevdiği memeyi bile zorla emziriyorum. O yüzden memeler arasında fark olmasına razıyım yeter ki emsin canimKızlar benimkide sol mememi sevmiyordu. Sağ mememe vantuz gibi yapışıp saatlerce bırakmıyordu. Sonra aynada baktım ki sağ meme büyümüş ve düşmüş, sol ise gebelik öncesi gibi.
İnternette araştırdım bir çok kişinin memeden kestiklerinde bile düzelmemiş bu farklılık. Bir de süt üretimi tembelleşiyormuş. Korkumdan ısrarla solu verdim. İstemediği zaman çevirip diğer memeymiş gibi koltuk altından verdim. Çok sonra anlıyordu. Sık sık onu vererek farkı kapattım. Şimdi ikisini de aynı oranda alıyor.
Hayır bacaktan oluyor canim. Baktım persentile alt sınırlarda çıkıyor canim.4. Ay aşıları koldan mi oluyor
4. Ay aşıları koldan mi oluyor
canım biliyosun bende de meme reddi çok fazlaydı. son 3 haftadır uyku harici bir kez bile emzirememiştim. dünden beri çok şükür az da olsa düzeldi kendi isteğiyle emiyor. benim oğlum çocuk şarkılarını çok seviyor emzirirken sürekli şarkı söylüyorum. ayrıca en çok sevdiği oyuncağını da emzirirken görebileceği bir yere koyuyorum(bunu burda bir arkadaş önermişti bende çok işe yaradı.) bıraktığı an da asla zorlamıyorum. ben düzeleceğine hiç inanmıyordum. umudumu kaybetmiştim ama galiba düzeliyor.Dedigin gibi ısrar edilse duzelir belki ama su aralar meme reddi yasıyorum sevdiği memeyi bile zorla emziriyorum. O yüzden memeler arasında fark olmasına razıyım yeter ki emsin canim
Nasil ates,huzursuzluk falan yapti mi asilar?2 bacaktan canım. Bugün olduk. 2.ayda vurulduğu aşıların ikinci dozuymuş, üçüncü dozuda 6.ay da olacakmış
15 eylül doğumlu 3300 48 doğdu şu an 5800 60 cm. Zaten düşük kilo ile doğmuş minnoş bir bebek bizimde baya zayıf ama doktor gayet iyi olduğunu kilonun sağlık göstergesi olmadığını söylüyorKızlar geçenlerde oğlumun ishal olduğunu alerjiden şüphelenildiğini ve gastroentroloji bölüme gitmemizi söylemişlerdi diye bahsetmiştim. O bölüme gittik ve tahliller yapıldı hala durum netleşmiş değil ancak o bölümdeki doktorda oğlumun gelişimini ( boy kilo olarak) iyi bulmadı. Oğlum 8 Eylül doğumlu 2.7 kg ve 46.5 cm olarak doğdu suanda 6 kg ve 62 cm.
3 farklı doktor bu şekilde söyleyince tedirgin oldum sizin bebisler nasıl?
Birde sizce oğlumun gelişimi kötü mü ???
Bizim ebeklerimiz aynı gün doğumluydu. Hiç kg vermeden devam etmişse 4 ayda 3,300gr almış. Ve uzun süredir ishali var bide sade e anne sütü alıyorsa bnce gayet normal. Tabi Dr neye göre az dedi bilmiyorum. Bnm bebeğim de hemen hemen aynı şekilde kilo alımı boyunun uzaması. Yaklaşık iki aydır meme reddi var kilo alımı en alt seviyeden gidiyor. Sadece anne sütüyle. Yaşıtların göre boyu uzunmuş bnm kızımın. 50 cm doğdu şuan 65 cm. Kilo da 4 ayda aldığı 3,300 seninkiy aynı.Kızlar geçenlerde oğlumun ishal olduğunu alerjiden şüphelenildiğini ve gastroentroloji bölüme gitmemizi söylemişlerdi diye bahsetmiştim. O bölüme gittik ve tahliller yapıldı hala durum netleşmiş değil ancak o bölümdeki doktorda oğlumun gelişimini ( boy kilo olarak) iyi bulmadı. Oğlum 8 Eylül doğumlu 2.7 kg ve 46.5 cm olarak doğdu suanda 6 kg ve 62 cm.
Bacaktan oluyor. Hemde ikisinden de4. Ay aşıları koldan mi oluyor
Nasil ates,huzursuzluk falan yapti mi asilar?
Gitmeden banyo yaptırmak gerekır mı yoksa ası sonrası banyo yapabılıyor muyuz canım2 bacaktan canım. Bugün olduk. 2.ayda vurulduğu aşıların ikinci dozuymuş, üçüncü dozuda 6.ay da olacakmış
Canım benim bebeğimde öyle anne kokusunu alıyorlar eşimin halası ve ablaları var yakınımda arada veriyorum onlar ayakta hemen uyutuyor ben meceremiyorum nedense :) babannesi o şekil uyutur merak etme ama beslenme konusu sıkıntı biberon içse iyi olurdu
5 ayda doğum kilosunu ikiye katlaması yeterli diye duymuştum. Buna göre siz daha fazla almışsınız hatta.Kızlar geçenlerde oğlumun ishal olduğunu alerjiden şüphelenildiğini ve gastroentroloji bölüme gitmemizi söylemişlerdi diye bahsetmiştim. O bölüme gittik ve tahliller yapıldı hala durum netleşmiş değil ancak o bölümdeki doktorda oğlumun gelişimini ( boy kilo olarak) iyi bulmadı. Oğlum 8 Eylül doğumlu 2.7 kg ve 46.5 cm olarak doğdu suanda 6 kg ve 62 cm.
Sağol canım. percentil tablosunda doğduğu zamanki değerle şimdiki değeri kiyaslamani tavsiye ederim.Hayır bacaktan oluyor canim. Baktım persentile alt sınırlarda çıkıyor canim.
Sınbo soğuk buhar makinesi kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyat olarak da en uygunuarkadaşlarım buhar makinesi almak istiyorum. bilhassa soğuk üfleme özelliği olandan. kullanıp memnun kaldığınız marka ve dikkat etmemi tavsiye ettiğiniz önerileri bekliyorum
2 bacaktan canım. Bugün olduk. 2.ayda vurulduğu aşıların ikinci dozuymuş, üçüncü dozuda 6.ay da olacakmış
Sağolun kızlarBacaktan oluyor. Hemde ikisinden de
19. Hafta atagı 15de baslıyor ve bır belırtısı de yabancıların yanında huzursuz olması canım hersey normal :)Kizlar kizim eve gelen misafirlerin suratina bakip bakip agliyor bi sure sonra normale donuyoracaba cok fazla disari cikarmarigimizdan mi?
Gitmeden banyo yaptırmak gerekır mı yoksa ası sonrası banyo yapabılıyor muyuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?