2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dedigin gibi ısrar edilse duzelir belki ama su aralar meme reddi yasıyorum sevdiği memeyi bile zorla emziriyorum. O yüzden memeler arasında fark olmasına razıyım yeter ki emsin canim

Dedigin gibi ısrar edilse duzelir belki ama su aralar meme reddi yasıyorum sevdiği memeyi bile zorla emziriyorum. O yüzden memeler arasında fark olmasına razıyım yeter ki emsin canim
canım biliyosun bende de meme reddi çok fazlaydı. son 3 haftadır uyku harici bir kez bile emzirememiştim. dünden beri çok şükür az da olsa düzeldi kendi isteğiyle emiyor. benim oğlum çocuk şarkılarını çok seviyor emzirirken sürekli şarkı söylüyorum. ayrıca en çok sevdiği oyuncağını da emzirirken görebileceği bir yere koyuyorum(bunu burda bir arkadaş önermişti bende çok işe yaradı.) bıraktığı an da asla zorlamıyorum. ben düzeleceğine hiç inanmıyordum. umudumu kaybetmiştim ama galiba düzeliyor.

arkadaşlarım buhar makinesi almak istiyorum. bilhassa soğuk üfleme özelliği olandan. kullanıp memnun kaldığınız marka ve dikkat etmemi tavsiye ettiğiniz önerileri bekliyorum

15 eylül doğumlu 3300 48 doğdu şu an 5800 60 cm. Zaten düşük kilo ile doğmuş minnoş bir bebek bizimde baya zayıf ama doktor gayet iyi olduğunu kilonun sağlık göstergesi olmadığını söylüyor

Bizim ebeklerimiz aynı gün doğumluydu. Hiç kg vermeden devam etmişse 4 ayda 3,300gr almış. Ve uzun süredir ishali var bide sade e anne sütü alıyorsa bnce gayet normal. Tabi Dr neye göre az dedi bilmiyorum. Bnm bebeğim de hemen hemen aynı şekilde kilo alımı boyunun uzaması. Yaklaşık iki aydır meme reddi var kilo alımı en alt seviyeden gidiyor. Sadece anne sütüyle. Yaşıtların göre boyu uzunmuş bnm kızımın. 50 cm doğdu şuan 65 cm. Kilo da 4 ayda aldığı 3,300 seninkiy aynı.

Ne güzel bizimki gördüğü zaman birini basıyor çığlığı hem çok nazlı bide korkak malesef .Evet bende ondan korkuyorum nasil olacak beslenme işi .Allah yardımcımız olsun

5 ayda doğum kilosunu ikiye katlaması yeterli diye duymuştum. Buna göre siz daha fazla almışsınız hatta.

arkadaşlarım buhar makinesi almak istiyorum. bilhassa soğuk üfleme özelliği olandan. kullanıp memnun kaldığınız marka ve dikkat etmemi tavsiye ettiğiniz önerileri bekliyorum
Sınbo soğuk buhar makinesi kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyat olarak da en uygunu

Kizlar kizim eve gelen misafirlerin suratina bakip bakip agliyor bi sure sonra normale donuyor acaba cok fazla disari cikarmarigimizdan mi?

0 07mawish07 canım alerji için çocuk dr ile görüştük bana osteocare vitamin hapı tavsiye etti kalsiyum alamayacağım için bir de chia tohumu tavsiye etti sen vitamin kullanıyor musun bilmiyorum ama yazayım dedim

Gitmeden banyo yaptırmak gerekır mı yoksa ası sonrası banyo yapabılıyor muyuz canım

Bende sormuştum onu canım gitmeden, yaptırmana gerek yok aşıdan sonra da yaptırabilirsin dedi. 3 gün banyo yaptırmama kuralı 2.ayda koldan vurulan aşı için gerekliymiş sadece canım. Banyo yapmadan götürebilirsin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…