2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
19. Hafta atagı 15de baslıyor ve bır belırtısı de yabancıların yanında huzursuz olması canım hersey normal :)
Aa ciddi misin? Ben de kendimi kotu hissetmeye baslamistim cunku herkes biraz disari cikartin da insan gorsun yavrucak tarzinda yorumlar yapmaya baslamisti. Saol canim bilgi icin :) bu arada bu atak haftasi gelisimlerini nereden takip ediyorsun ben de edeyim

Kizlar kizim eve gelen misafirlerin suratina bakip bakip agliyor bi sure sonra normale donuyor acaba cok fazla disari cikarmarigimizdan mi?
15 ve 19 haftalar arası atak dönemi canım yabancılara karşı ağlaması bu atak döneminin özelliği benim kızım da öyle. Ayrıca bu dönemde iştahsızlık uykuya dalmakta zorlanma anneye bağlılık da artıyor

Harika haftalar diye bir kitap var ben oradan takip ediyorum ayrıca apple için uygulama da var harika haftalar kitabının ama android için yok. Kitap benim için daha iyi oluyor üzerine bebeğimin gelişimi ile ilgili notlar da alıyorum kızıma büyüyünce hatıra kalır onun da yavrusu olunca okurken kendi yaşadıklarını da görür

Uzun zamandır böyle canim bir ara kucağımda hoplata hoplata emzirdim sonra daha kötü oldu uyurken emiyor birtek. Düzeliyor gibi oluyor bazen sonra yine istemiyor isin kotu tarafı sağıp biberonla vereyim desem de onu da istemiyor. Denemediğim yöntem kalmadı yanı. Resmen beslenmek istemiyor canim.

Bu sekil moral bozucu doktorlar hep beni mi buluyor anlamadım yanı. İshali icin gittiğimiz doktor profesör birde yanı ne bileyim ilk iki doktora çok takılmadım ama koca profesör böyle deyince insan bi bildiği vardır diye düşünüyor ister istemez canim.

Canim valla iyice psikojim bozuldu 2 aydır ishal, meme reddi birde neye olduğunu bilemediğimiz alerjisi derken birde bu çıktı kilosu az diyorlar. Sürekli doktor doktor geziyoruz bi dünya değişik değişik tahliller yapıyorlar sadece patates yiyerek yasıyorum ama elde hiçbir sonuç yok. O yüzden herşeyi kafaya takar oldum iyice canim.

Hayır bide sen ishal için gidiyorsun yani. Ben mesela 15 gün kilo almamış diye konuştuk doktorla doktorda çok normal olduğunu kolay hastalık geçirmediğini söyledi ki sizinki ishal yani

Sağol canım. percentil tablosunda doğduğu zamanki değerle şimdiki değeri kiyaslamani tavsiye ederim.
Haklısın aslında canim. O konuda kafama takılan birşey var persentil eğrisi ve tablosu arasındaki fark ne ve hangisi daha dogru bir fikrin var mi canim

Cok guzel dusunmussun canim :)
Bende kitapta yok iphone da :) kitabi almaliyim o zaman

Kizlar kizim eve gelen misafirlerin suratina bakip bakip agliyor bi sure sonra normale donuyor acaba cok fazla disari cikarmarigimizdan mi?
Bu donemde yabancıları ayırt etmeye başladılar tanıdık yüzleri görünce daha çok tepki veriyorlar 4. Ay gelişiminin içinde bu varmış öyle okumuştum canim. Benim oğlum da ayni geçen dayısını görmemişti bayadir onu da yabancı sandı dudak bükerek ağladı

Suan icin birşey kullanmıyorum canim. Persembe günü tekrar kontrolümüz var o zaman doktora sorayım canim bilgi icin teşekkür ederim. Sen ne zamandır sut ürünleri diyeti yapıyorsun canim? Birde tepkilerde değişme var mi hiç canim?

Ne güzel düşünmüşsün

Hayır bide sen ishal için gidiyorsun yani. Ben mesela 15 gün kilo almamış diye konuştuk doktorla doktorda çok normal olduğunu kolay hastalık geçirmediğini söyledi ki sizinki ishal yani
Haklısın canim moral verip destek olacaklarına hep moral bozuyorlar bol bol sağol moral oldu yazdıkların canim.

Sağlıklı olsun da kilosu olur zamanla. Kilosu az diye mama ver falan derlerse sen bilirsin ama eğer alırsa mamayı sonra seni tamamen bırakabilir. Bn şu ara 4 5 gündür uyurken emzirmiyorum uyanınca acıkınca. Mecbur alıyor. Yattığı yerden gözlerini örttürüyorum bazen direk beni almıyor emziği veriyorum 5 10 saniye sonra onu alıp göğsümü veriyorum. Uykuya dalınca emiyor emerken gazı oluyor. Gaz olunca da onun için ağlayıp uykuyu tamamen sapıtıyorduk. İnş emme işi düzene girerse hepsi düzelecek öyle inanıyorum.
O kadar ishale kilo vermemiş dr lar bunun için iyi diyeceklerine moral bozuyorlar canım boşver. Sen üzülünce bebiş bunları da alıyor sütümüzle. Olumsuz duyguları emzirmeyelim yavrularımıza.
Umarım artık neye alerjisi olduğu bulunur da sende yavrun da rahat edersiniz.
Meyve yada gaz çayı falan içiyor musun onlarda olabilir mi alerji nedeni.

İyi geceler kızlar
Yarın sabah oğlumun beyin ultrasonu var daha önce bahsetmiştim bi kanama gördüler beyninde yanlıl teşhis gibi duruyor ama yarın sağlaması mahiyetinde bi ultrason çekilip haftalık takipleri başlayacak. Bize dua eder misiniz inşallah bişey yoktur temiz çıkar sonuçlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…