- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.061
Aa ciddi misin? Ben de kendimi kotu hissetmeye baslamistim cunku herkes biraz disari cikartin da insan gorsun yavrucak tarzinda yorumlar yapmaya baslamisti. Saol canim bilgi icin :) bu arada bu atak haftasi gelisimlerini nereden takip ediyorsun ben de edeyim19. Hafta atagı 15de baslıyor ve bır belırtısı de yabancıların yanında huzursuz olması canım hersey normal :)
15 ve 19 haftalar arası atak dönemi canım yabancılara karşı ağlaması bu atak döneminin özelliği benim kızım da öyle. Ayrıca bu dönemde iştahsızlık uykuya dalmakta zorlanma anneye bağlılık da artıyorKizlar kizim eve gelen misafirlerin suratina bakip bakip agliyor bi sure sonra normale donuyoracaba cok fazla disari cikarmarigimizdan mi?
Harika haftalar diye bir kitap var ben oradan takip ediyorum ayrıca apple için uygulama da var harika haftalar kitabının ama android için yok. Kitap benim için daha iyi oluyor üzerine bebeğimin gelişimi ile ilgili notlar da alıyorum kızıma büyüyünce hatıra kalır onun da yavrusu olunca okurken kendi yaşadıklarını da görürAa ciddi misin? Ben de kendimi kotu hissetmeye baslamistim cunku herkes biraz disari cikartin da insan gorsun yavrucak tarzinda yorumlar yapmaya baslamisti. Saol canim bilgi icin :) bu arada bu atak haftasi gelisimlerini nereden takip ediyorsun ben de edeyim
Uzun zamandır böyle canim bir ara kucağımda hoplata hoplata emzirdim sonra daha kötü oldu uyurken emiyor birtek. Düzeliyor gibi oluyor bazen sonra yine istemiyor isin kotu tarafı sağıp biberonla vereyim desem de onu da istemiyor. Denemediğim yöntem kalmadı yanı. Resmen beslenmek istemiyor canim.canım biliyosun bende de meme reddi çok fazlaydı. son 3 haftadır uyku harici bir kez bile emzirememiştim. dünden beri çok şükür az da olsa düzeldi kendi isteğiyle emiyor. benim oğlum çocuk şarkılarını çok seviyor emzirirken sürekli şarkı söylüyorum. ayrıca en çok sevdiği oyuncağını da emzirirken görebileceği bir yere koyuyorum(bunu burda bir arkadaş önermişti bende çok işe yaradı.) bıraktığı an da asla zorlamıyorum. ben düzeleceğine hiç inanmıyordum. umudumu kaybetmiştim ama galiba düzeliyor.
Bu sekil moral bozucu doktorlar hep beni mi buluyor anlamadım yanı. İshali icin gittiğimiz doktor profesör birde yanı ne bileyim ilk iki doktora çok takılmadım ama koca profesör böyle deyince insan bi bildiği vardır diye düşünüyor ister istemez canim.15 eylül doğumlu 3300 48 doğdu şu an 5800 60 cm. Zaten düşük kilo ile doğmuş minnoş bir bebek bizimde baya zayıf ama doktor gayet iyi olduğunu kilonun sağlık göstergesi olmadığını söylüyor
Valla emerken misil misil..yatagina biraktigim an da hic uyumamis gibi gozler aciliyordu gun boyu..simdi uyuduYine uyku uğraşlarına başladık niye uyumuyor bu çocuk
Canim valla iyice psikojim bozuldu 2 aydır ishal, meme reddi birde neye olduğunu bilemediğimiz alerjisi derken birde bu çıktı kilosu az diyorlar. Sürekli doktor doktor geziyoruz bi dünya değişik değişik tahliller yapıyorlar sadece patates yiyerek yasıyorum ama elde hiçbir sonuç yok. O yüzden herşeyi kafaya takar oldum iyice canim.Bizim ebeklerimiz aynı gün doğumluydu. Hiç kg vermeden devam etmişse 4 ayda 3,300gr almış. Ve uzun süredir ishali var bide sade e anne sütü alıyorsa bnce gayet normal. Tabi Dr neye göre az dedi bilmiyorum. Bnm bebeğim de hemen hemen aynı şekilde kilo alımı boyunun uzaması. Yaklaşık iki aydır meme reddi var kilo alımı en alt seviyeden gidiyor. Sadece anne sütüyle. Yaşıtların göre boyu uzunmuş bnm kızımın. 50 cm doğdu şuan 65 cm. Kilo da 4 ayda aldığı 3,300 seninkiy aynı.
Hayır bide sen ishal için gidiyorsun yani. Ben mesela 15 gün kilo almamış diye konuştuk doktorla doktorda çok normal olduğunu kolay hastalık geçirmediğini söyledi ki sizinki ishal yaniBu sekil moral bozucu doktorlar hep beni mi buluyor anlamadım yanı. İshali icin gittiğimiz doktor profesör birde yanı ne bileyim ilk iki doktora çok takılmadım ama koca profesör böyle deyince insan bi bildiği vardır diye düşünüyor ister istemez canim.
Biz birlikte uyuyoruz meme fora açık kafasını çevrince direk alıyor nasıl bırakacak bilmiyorumValla emerken misil misil..yatagina biraktigim an da hic uyumamis gibi gozler aciliyordu gun boyu..simdi uyudu
6 ayda Doğum kilosunu ikiye katlamasi gerekir diyorlar genelde haklısın ancak bu doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor bende anlamış değilim durumu tam olarak canim.5 ayda doğum kilosunu ikiye katlaması yeterli diye duymuştum. Buna göre siz daha fazla almışsınız hatta.
Haklısın aslında canim. O konuda kafama takılan birşey var persentil eğrisi ve tablosu arasındaki fark ne ve hangisi daha dogru bir fikrin var mi canimSağol canım. percentil tablosunda doğduğu zamanki değerle şimdiki değeri kiyaslamani tavsiye ederim.
Cok guzel dusunmussun canim :)Harika haftalar diye bir kitap var ben oradan takip ediyorum ayrıca apple için uygulama da var harika haftalar kitabının ama android için yok. Kitap benim için daha iyi oluyor üzerine bebeğimin gelişimi ile ilgili notlar da alıyorum kızıma büyüyünce hatıra kalır onun da yavrusu olunca okurken kendi yaşadıklarını da görür
Bu donemde yabancıları ayırt etmeye başladılar tanıdık yüzleri görünce daha çok tepki veriyorlar 4. Ay gelişiminin içinde bu varmış öyle okumuştum canim. Benim oğlum da ayni geçen dayısını görmemişti bayadir onu da yabancı sandı dudak bükerek ağladıKizlar kizim eve gelen misafirlerin suratina bakip bakip agliyor bi sure sonra normale donuyoracaba cok fazla disari cikarmarigimizdan mi?
Suan icin birşey kullanmıyorum canim. Persembe günü tekrar kontrolümüz var o zaman doktora sorayım canim bilgi icin teşekkür ederim. Sen ne zamandır sut ürünleri diyeti yapıyorsun canim? Birde tepkilerde değişme var mi hiç canim?0 07mawish07 canım alerji için çocuk dr ile görüştük bana osteocare vitamin hapı tavsiye etti kalsiyum alamayacağım için bir de chia tohumu tavsiye etti sen vitamin kullanıyor musun bilmiyorum ama yazayım dedim
Ne güzel düşünmüşsünHarika haftalar diye bir kitap var ben oradan takip ediyorum ayrıca apple için uygulama da var harika haftalar kitabının ama android için yok. Kitap benim için daha iyi oluyor üzerine bebeğimin gelişimi ile ilgili notlar da alıyorum kızıma büyüyünce hatıra kalır onun da yavrusu olunca okurken kendi yaşadıklarını da görür
Haklısın canim moral verip destek olacaklarına hep moral bozuyorlar bol bol sağol moral oldu yazdıkların canim.Hayır bide sen ishal için gidiyorsun yani. Ben mesela 15 gün kilo almamış diye konuştuk doktorla doktorda çok normal olduğunu kolay hastalık geçirmediğini söyledi ki sizinki ishal yani
Destek olabildiysem sevimdim canım umarım sonuç alırsınız kısa zamandaHaklısın canim moral verip destek olacaklarına hep moral bozuyorlar bol bol sağol moral oldu yazdıkların canim.
Sağlıklı olsun da kilosu olur zamanla. Kilosu az diye mama ver falan derlerse sen bilirsin ama eğer alırsa mamayı sonra seni tamamen bırakabilir. Bn şu ara 4 5 gündür uyurken emzirmiyorum uyanınca acıkınca. Mecbur alıyor. Yattığı yerden gözlerini örttürüyorum bazen direk beni almıyor emziği veriyorum 5 10 saniye sonra onu alıp göğsümü veriyorum. Uykuya dalınca emiyor emerken gazı oluyor. Gaz olunca da onun için ağlayıp uykuyu tamamen sapıtıyorduk. İnş emme işi düzene girerse hepsi düzelecek öyle inanıyorum.Canim valla iyice psikojim bozuldu 2 aydır ishal, meme reddi birde neye olduğunu bilemediğimiz alerjisi derken birde bu çıktı kilosu az diyorlar. Sürekli doktor doktor geziyoruz bi dünya değişik değişik tahliller yapıyorlar sadece patates yiyerek yasıyorum ama elde hiçbir sonuç yok. O yüzden herşeyi kafaya takar oldum iyice canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?