2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
teşekkür ederim. biraz daha araştırayım bakalım.

Evet benim kızım da yatınca ellerini tuttuğumda kalkmaya çalışıyor ve oturunca hiç de öyle rahatsız gibi durmuyor ama yine de günde toplam 4-5 dk ya geçirmiyorum, daha çok küçük 4 aylık. Kemiklerine zarar vermekten korkuyorum.

Hamam konusuna gelince aslında tam olarak hamam değil de kaplıca, suyu mikrop barındırmıyor. Ben küçüklüğümden beri giderim bugüne kadar hiç mikrop kapan ne duydum ne gördüm. O yüzden bebeğimi de götürdüm.

Allah yardım etsin canım inşallah hersey yolundadır

Tekrar geçmiş olsun canim. inanıyorum temiz çıkacak herşey sen gönlünü ferah tut yeter. Allah yardımcınız olsun dua edeceğim bol bol canim

Allah razı olsun kızlar hamdolsun yanlış teşhismiş fakülteden verdikleri rapora göre oğlumun yoğun bakımda olması gerekiyomuş şu an ama çok şükür yanlış bu benim ikinciye başıma geliyo bidaha asla tek dr a gvenip biley yapmam kimlerin canını yakıyolar böyle kim bilir bir haftadır önrümden ömür gitti Allah kimseyi hastanelere düşürmesin

Rota sık görülen ve bebeği çok rahatsız eden bir hastalıkmış. O yüzden ben yaptırmayı tercih ettim. 4. Ayda yapılır mı bilmiyorum canım. Bir sor istersen hemşireye ya da doktora

Saatleri okurken başım döndü Ben de 2 saati geçirmiyorum uyanık kalma süresini. Açlıktan sonra uyku en önemlisi. Uykusunu alınca keyifli oluyor algıları açık oluyor. Güzel güzel uyuyan bebeklerimiz olsun hepimizin

Canim bizim kızında devamli kakasi ishal gibi ama bebeklerde bu görülen birseymiş diye biliyorum günde kaç kez kaka yapıyor
Dün 5 kez yapti tamamen su gibiydi bazen 7 ye kadar çıkıyor bazen 2 ye düşüyor hiç belli olmuyor canim. Kakasını gören doktor normal degil bu kaka diyor ilk çocuğum olduğu icin normal mi anormal mi anlayamıyorum bende canim.

Sen ne kullanıyorsun.birde şu fransız salomonella çıkan mama hangileri acaba bilgisi olan duyan var mı?

Gün içinde ara ara kısa sürelerle oturtulabilir bence dedigin gibi canim.
Kaplıcaysa sıkıntı olmaz sanırım kaplıcalarda bende duymadım öyle birşey ancak normal belediye hamamları oluyor onlara gidip mikrop kapanlar duymuştum o yüzden söyledim canim. Kaplıca şifalı su şifa olmustur insallah canim.

Cnm walla aynı şeyleri yaşadım 50 gün boyunca hergün yeni bişeyi kesiyodum artk hiçbişe kalmamştı tükettiğim ama emmede bi deişiklik olmadı yine savaşıyoduk çığlığı basıyodu memeyi görnce en son yine kan görnce koptu bende film hersyi bıraktım emzirirken eşim kuvvetlce ayaklarını titretiyo öyle rahatlıyo sanki bi denesen senle konşmştuk ama dedm mi bilmiyorum ön süt fazlalığı da benzer sorunlar yapıyo.bide egzama türü pütürcükler için coresatin pembe tavsye ederm.yaşadklarını çk iyi anlıyorum 1 ay maddi manevi yıpranmştım her tahlil yapıldı böbrek usg sine kdr.ama sonuç alamıyoduk.ben artk ön süte bağlıyorum

Cok şükür yanlışmış çok sevindim canim tekrar geçmiş olsun.

Bizde atak haftasındayız o zaman gecenin bir yarısı kalkıyo uyumuyor normalde uyuyo ama birkaç seferdir böyle yapıyo huysuz ağlıyo sürekli ne zaman geçecek bu ataklar ya

Tahlil sureci bitince yine birşey çıkmazsa sanırım bende dedigin gibi önsüte bağlayacağım durumu canim. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç maddi ve manevi çok yoruyor insanı. Bilgiler icin çok teşekkür ederim iyiki varsiniz moral oluyorsunuz allah hepinizden razı olsun.

Yine uyku uğraşlarına başladık niye uyumuyor bu çocuk

Cnm cocugun uyumak istediği zmani kacirio olabilirmisin 11 gibi yatiriyordm bn zorlanigordm uyutmaya biraz daha dikkatli takip ettim 10 gibi uyumak istihormus meger ben anlamiyormusum

Allah yardımcınız olsun canım ilk çocuk olunca zor oluyo haklısın inşallah işinde iyi sizi anlayan bi doktor denk gelir de bi an önce düzelirsiniz Allah şifa versin

Cnm cocugun uyumak istediği zmani kacirio olabilirmisin 11 gibi yatiriyordm bn zorlanigordm uyutmaya biraz daha dikkatli takip ettim 10 gibi uyumak istihormus meger ben anlamiyormusum
Aslında bizim kız akşam 6 7 gibi uyuyor hatta bazen 9da bile uyuduğu oluyor ama uyaninca oyun oynamak istiyor öyle olunca uyku vakti baya geç oluyor erken uyuttugum da uyaninca nasıl yapsam uyumaya devam eder acaba

Benimkide ayni dedigin gibi ses falan oldumu birakip donuyor o tarafa birdaha dondurmekte zor oluyor bnde y odam karanlik biraaz stordan dolayi oraya gidip emziriyorum orda daha iyi emiyor eliylede dudaklarim burnum yanaklarin kolyemle oynuyor cok sevimliler cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…