- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.161
Ben onu denedim olmadi şş pat i da denedim o hic olmadi. Suan akisina biraktim uykusuz huzursuz mizmiz nolcak bilmiyorum. Rasmen bebek uyutma konusunda sinifta kaldim :)Kaldır yatır kaldır yatır varmış denicrm. Uyku namına hiçbişi kalmadı
Pet etme ya elbet bulursun bi yol. Ayakta sallamadan önce kucağımda emzikle sakinleştiriyorum bide kırmızı balık açıyorum :)Ben onu denedim olmadi şş pat i da denedim o hic olmadi. Suan akisina biraktim uykusuz huzursuz mizmiz nolcak bilmiyorum. Rasmen bebek uyutma konusunda sinifta kaldim :)
Bizde ataktaymışız bugün fark ettimŞu an şok içindeyim. Kızım 3 gündür sürekli mızmızlanıyor kucakta duruyor bir tek. 2 saatten önce uyumak istiyor. Haftasını bir hesapladım. Düzeltilmiş haftası 19Meğerse ataklardaymış kızım
Çok güzel bilgiler canım zaten bir süre sonra alışıyorlar bu düzene :)Uyku için kızlar
Sakinlestirdikten sonra mi ayagina koyuyorsunPet etme ya elbet bulursun bi yol. Ayakta sallamadan önce kucağımda emzikle sakinleştiriyorum bide kırmızı balık açıyorum :)
Ay inşallah düzene oturur yaÇok güzel bilgiler canım zaten bir süre sonra alışıyorlar bu düzene :)
Aynen canım yoksa bizimkide çoğunluk kabul etmiyorSakinlestirdikten sonra mi ayagina koyuyorsun
ben karnini tok olunca biraz oyaliyorm hemen ayagima koyup salliyom uykusu geliyosa uyuyo yoksa hemen aglayip kafasini kaldirmaya calisiyo suan annemlerdeym maşallah ilk defa gece 12 de yatti sabah 7e kadar hic uyanmadn ve gundzleride uyku saatleri uzadiBebişlerinizin uykusu geldiğini nasıl anlıyorsunuz?
Kızım daha 4 aylık bile değil ama 3 saat uyumadan ayık kalabiliyor.Acaba ben bişeyleri mi kaçırıyorum
Olabilir canım bizde gece uykusuna gecmekte acayip zorlanıyoruz gozleri kıpkırmızı ve kucucuk kalıyor ama uyumamak için çırpınıyor hergece enaz uc kere yatır kaldır yapıyorum bakalım bugünler de gececek ınsallahYa bizimki bu aralar uyku konusunda çok Berbat bundan mı acaba aşıya götürmeye korkuyorum
Canım cok gecmıs olsun allah sifalar versın ınsallah korktugunuz gibi çıkmazKaandan haber varmı göremedim. Moralim aşırı bozuk babam sarılık olmuş. Yarın görme ihtimalimiz var hazırmıyım bilmiyorum. Duşta uzun uzun ağladım, karaciğer kanseriyle ilgili hiç iyi bahsetmiyolar... Mina da çok huysuzdu sarılık haberini almadan önce dahi. Dayısıyla yengesi geldi bi dünya ağladı hatta öyle ki yüzü kıpkırmızı et kesti korktu çok içini çeke çeke.. Bazen böyle yapıyor anlayamıyoruz neden, nasıl engelleriz..
Kağan biraz daha iyiymiş canım. Aynı hastalığı kayınpederim yaşıyor 3.5 ay önce teşhis kondu. Sarılık oldu atlattı. Şimdi kemoterapi alıyor 4. kürü aldı. Zor bir süreç hem de çok. Bol bol torununu görmesini sağlıyoruz ona moral oluyor. Sonrasını düşünmeden tedavi sürecine odaklandık hepimiz şimdilik iyi gidiyor çok şükür. En çok da kendisi inanıyor. Sen de söylenenleri boşverip babanın yanında olmaya çalış. İnşallah iyi olur. Bebeğinin de başkalarını yabancılaması çok normal tam o dönemdelerKaandan haber varmı göremedim. Moralim aşırı bozuk babam sarılık olmuş. Yarın görme ihtimalimiz var hazırmıyım bilmiyorum. Duşta uzun uzun ağladım, karaciğer kanseriyle ilgili hiç iyi bahsetmiyolar... Mina da çok huysuzdu sarılık haberini almadan önce dahi. Dayısıyla yengesi geldi bi dünya ağladı hatta öyle ki yüzü kıpkırmızı et kesti korktu çok içini çeke çeke.. Bazen böyle yapıyor anlayamıyoruz neden, nasıl engelleriz..
Esnıyor ve ellerini gozlerine götürüyor benımkı. İlk esnemesınde hemen yatak odasına alıyorum muzıgjnı acıp pıspıslıyorum. Gozleri yarı acık hale geldiğinde yatagına bırakıyorum enson yatagında gozunu kapatsın ıstıyorum. Bazen kapatıp uyuyor bazen aglıyor ozaman kaldırıp yıne mahmur kıvama getırıp yıne yarı acıklen yatagına koyuyorum taaakı uyuyana kadar bu boyle kaldır yatır devam edıyor. Uyku egıtımı 4bucuk ayda baslayabılır denıyor ufaktan bırseyler yapmaya calısıyorum genelde gunduz nekadqr yyuduysa okadar zaman sonra esnıyor. 1 saat uyuduysa 1 saate esnıyor, 1 bucuk saat uyuduysa kı bızde cok nadir 1bucuk saate uyumak ıstıyor ama sure uZadı ve ben uyutamadıysam hersey zorlasıyor gercektenBebişlerinizin uykusu geldiğini nasıl anlıyorsunuz?
Kızım daha 4 aylık bile değil ama 3 saat uyumadan ayık kalabiliyor.Acaba ben bişeyleri mi kaçırıyorum
Şş patpat bende de olmadı cunku yan yatmayı hıc sevmıyor sankı o yatakta çivi var batıyor ona :) uyku konusu bence zamanla duzelır ya 4bucuk ayda baslayabılırsınız denıyor anca yavas yavas alısacaklar hala umudum varBen onu denedim olmadi şş pat i da denedim o hic olmadi. Suan akisina biraktim uykusuz huzursuz mizmiz nolcak bilmiyorum. Rasmen bebek uyutma konusunda sinifta kaldim :)
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canim.Kaandan haber varmı göremedim. Moralim aşırı bozuk babam sarılık olmuş. Yarın görme ihtimalimiz var hazırmıyım bilmiyorum. Duşta uzun uzun ağladım, karaciğer kanseriyle ilgili hiç iyi bahsetmiyolar... Mina da çok huysuzdu sarılık haberini almadan önce dahi. Dayısıyla yengesi geldi bi dünya ağladı hatta öyle ki yüzü kıpkırmızı et kesti korktu çok içini çeke çeke.. Bazen böyle yapıyor anlayamıyoruz neden, nasıl engelleriz..
Bende sakinleştirip yatağına alıyorum emzikle uyuyor sıkıntısı yoksa benimkisi. tabi birde benim parmaklarımla :))))) uyku arkadaşı yaptı sanırım parmaklarımı daEsnıyor ve ellerini gozlerine götürüyor benımkı. İlk esnemesınde hemen yatak odasına alıyorum muzıgjnı acıp pıspıslıyorum. Gozleri yarı acık hale geldiğinde yatagına bırakıyorum enson yatagında gozunu kapatsın ıstıyorum. Bazen kapatıp uyuyor bazen aglıyor ozaman kaldırıp yıne mahmur kıvama getırıp yıne yarı acıklen yatagına koyuyorum taaakı uyuyana kadar bu boyle kaldır yatır devam edıyor. Uyku egıtımı 4bucuk ayda baslayabılır denıyor ufaktan bırseyler yapmaya calısıyorum genelde gunduz nekadqr yyuduysa okadar zaman sonra esnıyor. 1 saat uyuduysa 1 saate esnıyor, 1 bucuk saat uyuduysa kı bızde cok nadir 1bucuk saate uyumak ıstıyor ama sure uZadı ve ben uyutamadıysam hersey zorlasıyor gercekten
Oturt canım zaten hazır olduğu için kendini kaldırıyor. Kızım beş aylık artık sırtı desteksiz ellerinden tutarak bile oturtuyorum.Kızlar bebeklerinizi yavas yavas oturtmaya başladınızmı destekli yani ne zaman başlanacak. Doktorumuz o hazır olduğunda oturur dedi ama bizimki yüksek yastıkla durduğu andan itibaren ağlayıp kalkmak istiyor. Pusette de kendini kaldırmaya çalışıyor. Tam 4 aylık artık yavas yavas destekli oturtsam mı acaba günde bi kaç dk
Canim Allah babana guc versin tez zamanda iyilessin insallahKaandan haber varmı göremedim. Moralim aşırı bozuk babam sarılık olmuş. Yarın görme ihtimalimiz var hazırmıyım bilmiyorum. Duşta uzun uzun ağladım, karaciğer kanseriyle ilgili hiç iyi bahsetmiyolar... Mina da çok huysuzdu sarılık haberini almadan önce dahi. Dayısıyla yengesi geldi bi dünya ağladı hatta öyle ki yüzü kıpkırmızı et kesti korktu çok içini çeke çeke.. Bazen böyle yapıyor anlayamıyoruz neden, nasıl engelleriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?