2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sen ne kullanıyorsun.birde şu fransız salomonella çıkan mama hangileri acaba bilgisi olan duyan var mı?
Similac kullanıyorum canım ben. Türkiye’de ak gıdanın %80 ini Fransız markası lactalis satın almıştı internette mama ismi yazmıyor ama o şekilde aratarak belki bulabilirsin marka olarak sütaşı duydum bir tek

Kızlar Kaan bebekte durumlar aynı.kalbi daha iyiymiş.ilaçları azaltıyorlarmış yavaş yavaş.ama hala diyaliz ve entübe cihazına bağlı.
Ben de tam sana soracaktim guzep bi haberin var mi bizlere diye :)
Cok sukur daha iyi Kaanimiz insallah en kisa surede evine gidecek kadar iyilesecek

Kızlar Kaan bebekte durumlar aynı.kalbi daha iyiymiş.ilaçları azaltıyorlarmış yavaş yavaş.ama hala diyaliz ve entübe cihazına bağlı.
Kuzum iyi olacak inşallah . Çok kuvvetli bebek maşallah . Allah’ım sağlık sıhhat verecek eskisinden daha sağlıklı çıkacak o hastaneden . Mucize bebeğimiz bizim Kaan .

Bebişlerinizin uykusu geldiğini nasıl anlıyorsunuz?
Kızım daha 4 aylık bile değil ama 3 saat uyumadan ayık kalabiliyor.Acaba ben bişeyleri mi kaçırıyorum

Bebişlerinizin uykusu geldiğini nasıl anlıyorsunuz?
Kızım daha 4 aylık bile değil ama 3 saat uyumadan ayık kalabiliyor.Acaba ben bişeyleri mi kaçırıyorum
Benim oğlumun gözleri kızarıyor canım elleriyle gözlerini ovuyor bir de huzursuzlanıyor esniyor canım oradan anlıyorum

Benim oğlumun gözleri kızarıyor canım elleriyle gözlerini ovuyor bir de huzursuzlanıyor esniyor canım oradan anlıyorum
Ben uykusunun geldigini anliyorum ama birturlu uyutamiyorum, kucakda bile uyumuyor. Ancak bebek arabsinda evin icinde geziyormus gibi yapiyorum oyle uyuyor :)

Birde bu zeka kartlari faydali oluyormu acaba, ben almanyada bulamadim

Ben uykusunun geldigini anliyorum ama birturlu uyutamiyorum, kucakda bile uyumuyor. Ancak bebek arabsinda evin icinde geziyormus gibi yapiyorum oyle uyuyor :)

Birde bu zeka kartlari faydali oluyormu acaba, ben almanyada bulamadim
Oluyor canım internette var canım oradan indirebilirsin ya da el becerin varsa kendin yapabilirsin kartları internetten bakarak :) Allah’a şükür bizim uyku problemimiz yok memeyi verip tulumunu giydiriyorum yatağına yatırdığım gibi uyuyor 5 dakika içinde :)

Masallah kuzuna canim. Sağol desteğin icin teşekkür ederim.

Rotayimi yaptirmadin cnm insallah pisman olmazsin cevremde kim yaptirmadiysa binpisman cunki yakalaninca cok agir geciyor 5.ayda tek doz olarak yapiliyorsa onu yaptir bence

Uyku için kızlar
8 bcukta uyutmaya basliyor 8:45 te uyumus oluyor :) benim icin cok ütopik off off...
Denemeden once ayakta sallamayla hemen uyuyacagini zannederdim ama sallamak iyi degil diye sallamazdim. Suan ayagimda 1 saat salliyorum durdugum an uyaniyor. Hal boyleyken de saatler benim icin bi anlam ifade etmiyo

Bu arada ayakta sallamanin bi püf noktasi var da ben mi bilmiyorum arkadaslar

Kaldır yatır kaldır yatır varmış denicrm. Uyku namına hiçbişi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…