- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.141
Allah şifa versin. Tez vakitte sağlıkla o cihazlardan da kurtulacak Allah’ın izniyle insallah.Kızlar Kaan bebekte durumlar aynı.kalbi daha iyiymiş.ilaçları azaltıyorlarmış yavaş yavaş.ama hala diyaliz ve entübe cihazına bağlı.
Similac kullanıyorum canım ben. Türkiye’de ak gıdanın %80 ini Fransız markası lactalis satın almıştı internette mama ismi yazmıyor ama o şekilde aratarak belki bulabilirsin marka olarak sütaşı duydum bir tekSen ne kullanıyorsun.birde şu fransız salomonella çıkan mama hangileri acaba bilgisi olan duyan var mı?
Ben de tam sana soracaktim guzep bi haberin var mi bizlere diye :)Kızlar Kaan bebekte durumlar aynı.kalbi daha iyiymiş.ilaçları azaltıyorlarmış yavaş yavaş.ama hala diyaliz ve entübe cihazına bağlı.
Kuzum iyi olacak inşallah . Çok kuvvetli bebek maşallah . Allah’ım sağlık sıhhat verecek eskisinden daha sağlıklı çıkacak o hastaneden . Mucize bebeğimiz bizim Kaan .Kızlar Kaan bebekte durumlar aynı.kalbi daha iyiymiş.ilaçları azaltıyorlarmış yavaş yavaş.ama hala diyaliz ve entübe cihazına bağlı.
Kızlar Kaan bebekte durumlar aynı.kalbi daha iyiymiş.ilaçları azaltıyorlarmış yavaş yavaş.ama hala diyaliz ve entübe cihazına bağlı.
Benim oğlumun gözleri kızarıyor canım elleriyle gözlerini ovuyor bir de huzursuzlanıyor esniyor canım oradan anlıyorumBebişlerinizin uykusu geldiğini nasıl anlıyorsunuz?
Kızım daha 4 aylık bile değil ama 3 saat uyumadan ayık kalabiliyor.Acaba ben bişeyleri mi kaçırıyorum
Ben uykusunun geldigini anliyorum ama birturlu uyutamiyorum, kucakda bile uyumuyor. Ancak bebek arabsinda evin icinde geziyormus gibi yapiyorum oyle uyuyor :)Benim oğlumun gözleri kızarıyor canım elleriyle gözlerini ovuyor bir de huzursuzlanıyor esniyor canım oradan anlıyorum
Oluyor canım internette var canım oradan indirebilirsin ya da el becerin varsa kendin yapabilirsin kartları internetten bakarak :) Allah’a şükür bizim uyku problemimiz yok memeyi verip tulumunu giydiriyorum yatağına yatırdığım gibi uyuyor 5 dakika içinde :)Ben uykusunun geldigini anliyorum ama birturlu uyutamiyorum, kucakda bile uyumuyor. Ancak bebek arabsinda evin icinde geziyormus gibi yapiyorum oyle uyuyor :)
Birde bu zeka kartlari faydali oluyormu acaba, ben almanyada bulamadim
Masallah kuzuna canim. Sağol desteğin icin teşekkür ederim.M melikelerrr canım gözün aydın çok sevindim 0 07mawish07 canım bizde bugün 4 aylık kontrolündeydik benım oğlumda 64 cm 6.600 gr ve ben mamayla destekliyorum doktor kilo dam çok boy daki aylık gelişimin üstünde duruyor demem o ki hiç Çan’ını sıkma kilosu yüzümden
Teşekkür ederimbizim de hala 3 damla özellikle ebeye sordum bu ay, yok dozda oynama yapmayın hiç dedi.. Kızım 5.5 kg
hayırlısı olsunnn
Ben yaptır madım. Ne çocuk doktoru ne de hemşire yaptır demedin.4.ayda yapılır mı acaba.istemiyorum aslında yinede hasta felan olsa vicdan yaparım yada hasta olursa sorumluluk.aşılarla ilgili çok komplo teorileri var.
8 bcukta uyutmaya basliyor 8:45 te uyumus oluyor :) benim icin cok ütopik off off...Uyku için kızlar
Kaldır yatır kaldır yatır varmış denicrm. Uyku namına hiçbişi kalmadı8 bcukta uyutmaya basliyor 8:45 te uyumus oluyor :) benim icin cok ütopik off off...
Denemeden once ayakta sallamayla hemen uyuyacagini zannederdim ama sallamak iyi degil diye sallamazdim. Suan ayagimda 1 saat salliyorum durdugum an uyaniyor. Hal boyleyken de saatler benim icin bi anlam ifade etmiyo
Bu arada ayakta sallamanin bi püf noktasi var da ben mi bilmiyorum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?