2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben cok umutsuzum canim cok ta yorgun
Umarim dedigin gibi olir zamanla duzelir bakalim

Geçmiş olsun canım. Derdi veren Rabbim tez vakitte dermanını da versin inş. Siz güçlü olun ki karşısında o da güçlü durmaya çalışsın sizden destek alsın. Tabi böyle durumda bunu ne kadar yansıtabilirsiniz bilemiyorum. Biz size sizde babanıza moral olun inş.

Kaldır yatır kaldır yatır varmış denicrm. Uyku namına hiçbişi kalmadı

Su topik ne iyi ne yararli ya allah razi olsn kurandan senden de cnm sen bahsettikten sonra baldan anneyi takibe aldm ve basladim sitt pata oglen uykularimiz uzasdi gecede daha duzenli en azindan ilk yattiginda eskisi gibi 4 saat uyuyor bu benim icin yettide artti bile
3 gun oldu oglen uykuya geciste sorun yokta gece yatirirken basta aglandi bugun artik 3 dakika suurdu mizmizlandj ve hemen daldii bide su var yuzde yuz doymus olmak istiyor yoksa yarim saate gene kalkiyor zorla morla yedirdigim kadar yediriyorum artik

Canım annem sallıyor 10 dk da uyutuyor ben sallıyorum yarım saatte uyutamıyorum :) annem şöyle yapıyormuş bebeğin ellerini tutuyormuş. Ellerini hareket ettirdikçe uykuya geçemiyor benim kız. Bir de onun ilgisini çekecek değişik sesler çıkarıyor. Uzaktan bakıldığında her ne kadar delirmiş gibi görünse de kızım 10 dk da uyuyor :))

Bende sakinleştirip yatağına alıyorum emzikle uyuyor sıkıntısı yoksa benimkisi. tabi birde benim parmaklarımla :))))) uyku arkadaşı yaptı sanırım parmaklarımı da

Abimin kizi oyleydi cnm 3 yasinda hala babaannesinin parmaklari olmadan uyumuyorr

Benim bebeğim mesela bugün 6 kere kaka yaptı. Hemen hemen her gün bu kadar yapıyor. Kakası yeni doğduğu zamanki gibi sarı sulu ve içinde susam gibi tanecikler var. İstersen yarın fotoğraf atabilirim :))

Çok çok geçmiş olsun Allahım Şâfî ismiyle muamele etsin inşallah. Bebekler artık insanları yabancılaşmaya başladılar. Benim kız da dayısına aynı şeyleri yapıyor.

Ay cok guldum, allah senide guldursun.

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin. Ayni seyleri bende yakindan yasadim, umarim agrisi olmaz

oy kuzular cok tatlı ya coookkk yorucular ama ne yapalım canları sagolsun

aynen bizi anlatmışsın harfi harfine

eger öğleden aksam 4 kadar yatmasına musade edersem aksam uyuyamıyor ve geceye sarkıyor dalamıyor

ben kaptım canım sen yınede dıkkatlı ol kaplıcalara bılıyorsun hasta ınsnalar gıdıyor aynen hastaneler gıbı özellıkle de cılt hastalıgı olanlar ve dezenfektasyonun yeterlı gelemdıgı rahatsızlılar var unutma. ben 7-8 yıl oldu hala geniz akıntısındna ne yaptıysam kurtulamadım ayrıca cildime bulasan bır kac sey gectı ama bırı hala duruyor üstelik en ıyı en temiz en pajhalı yerere gıttım ben yınede kaptım

Hahhha :) benim annem de o sekilde uyutuyor ama cok uzun suruyor sakinlesip dalmasi.

Bende sakinleştirip yatağına alıyorum emzikle uyuyor sıkıntısı yoksa benimkisi. tabi birde benim parmaklarımla :))))) uyku arkadaşı yaptı sanırım parmaklarımı da
Ah canım memeyi uyku arkadası yapmasından iyidir mememi emmek istemiyor mesela karnı tok ama sadece orada durmak istiyor. Kımı bebek duyusaldır ama bizimkiler dokunsal çıktı :)

Hahhha :) benim annem de o sekilde uyutuyor ama cok uzun suruyor sakinlesip dalmasi.
Kundaga sarıp o sekılde kucagında sallayıp aynı sekılde yatırıyor benım annem de.. tabı ben yapamıyorum kundaga girdiği an sinirden ölüyor cıkmak için çırpınıyor. Karada yüzmek dedikleri bu olsa gerek :)

Canım cok gecmıs olsun allah sifalar versın ınsallah korktugunuz gibi çıkmaz

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canim.

Canim Allah babana guc versin tez zamanda iyilessin insallah

minikhikayem canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.

Çok çok geçmiş olsun Allahım Şâfî ismiyle muamele etsin inşallah. Bebekler artık insanları yabancılaşmaya başladılar. Benim kız da dayısına aynı şeyleri yapıyor.

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin. Ayni seyleri bende yakindan yasadim, umarim agrisi olmaz

minikhikayem Rabbim şifa versin inşallah canım güç versin kuvvet versin hepıinize ..

hepinize teşekkür ederim. Dağ gibi adam kaşık kadar kalmış. Ya bi de bizimkilere de güvenemiyorum sütüm kaçmasın diye bana eksik anlatıyolar gibi geliyo teyit de edemiyorum. En son kendini abim olarak tanıtıyomuş garip cevaplar.. Radyasyondan dediler. Araştırdım, kanserin ilerleyen safhasıymış.. Tekrar teşekkürler..

Bizimki de yarım saat 1 saatte bir meme istiyor. Memede çığlık atan bebe şimdi ayrılmıyor sütün olmasıylada ilgili galiba. Sağlıkları iyi oldun elbet düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…