- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.181
Ben cok umutsuzum canim cok ta yorgunŞş patpat bende de olmadı cunku yan yatmayı hıc sevmıyor sankı o yatakta çivi var batıyor ona :) uyku konusu bence zamanla duzelır ya 4bucuk ayda baslayabılırsınız denıyor anca yavas yavas alısacaklar hala umudum var
Geçmiş olsun canım. Derdi veren Rabbim tez vakitte dermanını da versin inş. Siz güçlü olun ki karşısında o da güçlü durmaya çalışsın sizden destek alsın. Tabi böyle durumda bunu ne kadar yansıtabilirsiniz bilemiyorum. Biz size sizde babanıza moral olun inş.Kaandan haber varmı göremedim. Moralim aşırı bozuk babam sarılık olmuş. Yarın görme ihtimalimiz var hazırmıyım bilmiyorum. Duşta uzun uzun ağladım, karaciğer kanseriyle ilgili hiç iyi bahsetmiyolar... Mina da çok huysuzdu sarılık haberini almadan önce dahi. Dayısıyla yengesi geldi bi dünya ağladı hatta öyle ki yüzü kıpkırmızı et kesti korktu çok içini çeke çeke.. Bazen böyle yapıyor anlayamıyoruz neden, nasıl engelleriz..
Kızlar merhaba birşey sorucam @melikelerrr N NGY Bursa’daki arkadaşlar iyi bir diş hekimi arıyorum en acilinden
Kaldır yatır kaldır yatır varmış denicrm. Uyku namına hiçbişi kalmadı
Canım annem sallıyor 10 dk da uyutuyor ben sallıyorum yarım saatte uyutamıyorum :) annem şöyle yapıyormuş bebeğin ellerini tutuyormuş. Ellerini hareket ettirdikçe uykuya geçemiyor benim kız. Bir de onun ilgisini çekecek değişik sesler çıkarıyor. Uzaktan bakıldığında her ne kadar delirmiş gibi görünse de kızım 10 dk da uyuyor :))8 bcukta uyutmaya basliyor 8:45 te uyumus oluyor :) benim icin cok ütopik off off...
Denemeden once ayakta sallamayla hemen uyuyacagini zannederdim ama sallamak iyi degil diye sallamazdim. Suan ayagimda 1 saat salliyorum durdugum an uyaniyor. Hal boyleyken de saatler benim icin bi anlam ifade etmiyo
Bu arada ayakta sallamanin bi püf noktasi var da ben mi bilmiyorum arkadaslar
Bende sakinleştirip yatağına alıyorum emzikle uyuyor sıkıntısı yoksa benimkisi. tabi birde benim parmaklarımla :))))) uyku arkadaşı yaptı sanırım parmaklarımı da
Benim bebeğim mesela bugün 6 kere kaka yaptı. Hemen hemen her gün bu kadar yapıyor. Kakası yeni doğduğu zamanki gibi sarı sulu ve içinde susam gibi tanecikler var. İstersen yarın fotoğraf atabilirim :))Kızlar yanlış anlamazsanız ozurdileyerek sizden birşey rica edebilir miyim bebegi hergun kaka yapan ve kakasıyla ilgili bir sorunu olmayan biri bana özelden kakalı bez fotoğrafı atabilir mi?? Bu doktorlar oğlumun kakasına normal degil diyorlar ya normali nasılmış çok merak ediyorum kusura bakmayın lütfen tekrardan.
Çok çok geçmiş olsun Allahım Şâfî ismiyle muamele etsin inşallah. Bebekler artık insanları yabancılaşmaya başladılar. Benim kız da dayısına aynı şeyleri yapıyor.Kaandan haber varmı göremedim. Moralim aşırı bozuk babam sarılık olmuş. Yarın görme ihtimalimiz var hazırmıyım bilmiyorum. Duşta uzun uzun ağladım, karaciğer kanseriyle ilgili hiç iyi bahsetmiyolar... Mina da çok huysuzdu sarılık haberini almadan önce dahi. Dayısıyla yengesi geldi bi dünya ağladı hatta öyle ki yüzü kıpkırmızı et kesti korktu çok içini çeke çeke.. Bazen böyle yapıyor anlayamıyoruz neden, nasıl engelleriz..
Ay cok guldum, allah senide guldursun.Kızlar yanlış anlamazsanız ozurdileyerek sizden birşey rica edebilir miyim bebegi hergun kaka yapan ve kakasıyla ilgili bir sorunu olmayan biri bana özelden kakalı bez fotoğrafı atabilir mi?? Bu doktorlar oğlumun kakasına normal degil diyorlar ya normali nasılmış çok merak ediyorum kusura bakmayın lütfen tekrardan.
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin. Ayni seyleri bende yakindan yasadim, umarim agrisi olmazKaandan haber varmı göremedim. Moralim aşırı bozuk babam sarılık olmuş. Yarın görme ihtimalimiz var hazırmıyım bilmiyorum. Duşta uzun uzun ağladım, karaciğer kanseriyle ilgili hiç iyi bahsetmiyolar... Mina da çok huysuzdu sarılık haberini almadan önce dahi. Dayısıyla yengesi geldi bi dünya ağladı hatta öyle ki yüzü kıpkırmızı et kesti korktu çok içini çeke çeke.. Bazen böyle yapıyor anlayamıyoruz neden, nasıl engelleriz..
oy kuzular cok tatlı ya coookkk yorucular ama ne yapalım canları sagolsunBende evde odadan odaya geçceksem hala konuşmaya devam ediyorum bekle annecim hemen geliyorum diyorum ama gözünü kapıdan ayırmıyor bazen bi bakıyorum dudağını bükmüş beni görünce hemen gülüyor hoşuma gidiyor
aynen bizi anlatmışsın harfi harfineKızlar ben uyku eğitimi denmez ama uyku düzenine başladım. Şimdi anladım ki bebeğim hep sinyal vermiş ben anlamamışım. Akşamları krize girmiş gibi ağlıyordu. Sebebi uyku saati geciktiği için dalamamakmış.
Saat sabah 7de sıkışmış gibi ağlayarak uyanıyor. Hemen alıp alt açmaya yatırıyorum bezi sadece çişli oluyor, bezi gevşetince peş peşe kakasını yapıyor. (Bez taşıp alt açmayı batırıyor tabi ) Rahatlayıp karnını doyurup yatırıyorum. 45dk sonra uyanıyor. Saat 9.30 yine sinyal veriyor memeye alıyorum en geç 10da yatakta. 45.dakikada uyanıyor hemen alıp emziriyorum yada ilk uykuda çok emdiyse sallıyorum geri uyuyor. 11.30dan 13e kadar uyanık oluyor sonra yine uyuyor. 14.30 gibi uyanıyor. Oyun vs oyalanıyoruz. Ama mutlaka saat 15.45 te memeye geçip saat 16 gibi uykuya geçmiş olmasını sağlıyorum. Yoksa daha geç saate kalıp yatma vakti şekerleme yapıyordu uzun uykuya gitmemiz 23ü buluyordu. 17 de uyanıyor. Burda geri uyumak istiyor ama müsade etmiyorum. Akşam 18.20 odasına geçiyoruz. Kıyafet değişimi, biraz masaj, bakım vs yapıp ışığı kapatıyorum. Kısa sürede memede uyuyor. Ama biraz uzun tutuyorum yoksa 1saat sonra uyanıp aktivite istiyor. Saat 19.30 da bilemedin 20de odasından çıkmış oluyorum. Gece 3e kadar 1defa saat 23gibi memeye kalkıp 5dk emip uyuyor. 3te bezini değiştiriyorum burda uzunca emiyor. Burdan sonrakiler 2saatte bir 5-10dk meme kalkmaları. Döngü yine sabah 7ye geliyor.
Şu 5dk lık meme kalkmaları hastalık yüzünden alışkanlık oldu. Ama en azından akşamları krizsiz sorunsuz uykudayız .
Kısacası bu saatlere uydurmaya çalışıyorum o da uyum sağlıyor ama ne olursa olsun uyanık kaldığı süreyi 1saat45dakikayı geçirmiyorum.
ben kaptım canım sen yınede dıkkatlı ol kaplıcalara bılıyorsun hasta ınsnalar gıdıyor aynen hastaneler gıbı özellıkle de cılt hastalıgı olanlar ve dezenfektasyonun yeterlı gelemdıgı rahatsızlılar var unutma. ben 7-8 yıl oldu hala geniz akıntısındna ne yaptıysam kurtulamadım ayrıca cildime bulasan bır kac sey gectı ama bırı hala duruyor üstelik en ıyı en temiz en pajhalı yerere gıttım ben yınede kaptımEvet benim kızım da yatınca ellerini tuttuğumda kalkmaya çalışıyor ve oturunca hiç de öyle rahatsız gibi durmuyor ama yine de günde toplam 4-5 dk ya geçirmiyorum, daha çok küçük 4 aylık. Kemiklerine zarar vermekten korkuyorum.
Hamam konusuna gelince aslında tam olarak hamam değil de kaplıca, suyu mikrop barındırmıyor. Ben küçüklüğümden beri giderim bugüne kadar hiç mikrop kapan ne duydum ne gördüm. O yüzden bebeğimi de götürdüm.
Canım annem sallıyor 10 dk da uyutuyor ben sallıyorum yarım saatte uyutamıyorum :) annem şöyle yapıyormuş bebeğin ellerini tutuyormuş. Ellerini hareket ettirdikçe uykuya geçemiyor benim kız. Bir de onun ilgisini çekecek değişik sesler çıkarıyor. Uzaktan bakıldığında her ne kadar delirmiş gibi görünse de kızım 10 dk da uyuyor :))
Ah canım memeyi uyku arkadası yapmasından iyidir mememi emmek istemiyor mesela karnı tok ama sadece orada durmak istiyor. Kımı bebek duyusaldır ama bizimkiler dokunsal çıktı :)Bende sakinleştirip yatağına alıyorum emzikle uyuyor sıkıntısı yoksa benimkisi. tabi birde benim parmaklarımla :))))) uyku arkadaşı yaptı sanırım parmaklarımı da
Kundaga sarıp o sekılde kucagında sallayıp aynı sekılde yatırıyor benım annem de.. tabı ben yapamıyorum kundaga girdiği an sinirden ölüyor cıkmak için çırpınıyor. Karada yüzmek dedikleri bu olsa gerek :)Hahhha :) benim annem de o sekilde uyutuyor ama cok uzun suruyor sakinlesip dalmasi.
Canım cok gecmıs olsun allah sifalar versın ınsallah korktugunuz gibi çıkmaz
Kağan biraz daha iyiymiş canım. Aynı hastalığı kayınpederim yaşıyor 3.5 ay önce teşhis kondu. Sarılık oldu atlattı. Şimdi kemoterapi alıyor 4. kürü aldı. Zor bir süreç hem de çok. Bol bol torununu görmesini sağlıyoruz ona moral oluyor. Sonrasını düşünmeden tedavi sürecine odaklandık hepimiz şimdilik iyi gidiyor çok şükür. En çok da kendisi inanıyor. Sen de söylenenleri boşverip babanın yanında olmaya çalış. İnşallah iyi olur. Bebeğinin de başkalarını yabancılaması çok normal tam o dönemdeler
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canim.
Canim Allah babana guc versin tez zamanda iyilessin insallah
Geçmiş olsun canım. Derdi veren Rabbim tez vakitte dermanını da versin inş. Siz güçlü olun ki karşısında o da güçlü durmaya çalışsın sizden destek alsın. Tabi böyle durumda bunu ne kadar yansıtabilirsiniz bilemiyorum. Biz size sizde babanıza moral olun inş.
minikhikayem canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.
Çok çok geçmiş olsun Allahım Şâfî ismiyle muamele etsin inşallah. Bebekler artık insanları yabancılaşmaya başladılar. Benim kız da dayısına aynı şeyleri yapıyor.
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin. Ayni seyleri bende yakindan yasadim, umarim agrisi olmaz
minikhikayem Rabbim şifa versin inşallah canım güç versin kuvvet versin hepıinize ..
Bizimki de yarım saat 1 saatte bir meme istiyor. Memede çığlık atan bebe şimdi ayrılmıyor sütün olmasıylada ilgili galiba. Sağlıkları iyi oldun elbet düzene girerOlabilir canım bizde gece uykusuna gecmekte acayip zorlanıyoruz gozleri kıpkırmızı ve kucucuk kalıyor ama uyumamak için çırpınıyor hergece enaz uc kere yatır kaldır yapıyorum bakalım bugünler de gececek ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?