2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İşe yaramış olmasına çok sevimdim canım hep böyle düzenle gidersiniz inşallah :) maşallah

Reactions: NGY
Biz de kucakta sallayip uyutuyorduk kollar fena olunca ve giderek buyuyecek ne yapacagiz korkusuyla ayaga alistiralim dedik o da ayri bi dert oldu iste. Aslinda en guzeli desteksiz uyku ama nasil basaririz bilemiyorum

Bizim 4. Ayımız bitti canım 10 dakika falan destekli oturtabilirsin sesi bana 5 buçuk aylık olunca da 10-15 dakika mama sandalyesine oturt yemek yerken sizi görsün dedi

Canim cok cok gecmis olsun sana dogrulari soyleselerde senin yapabioicegin birsey yokki ne yazikki, hersey allahtan bence dogru olani yapiyorlar sen uzulsen sutun gitse bebegin anne sutunden mahrum kalicak en azindan onu engellemeye calisiyorlar babana yapilabilcek birsey olsa ailen hemen yapar ama bebegine sutunu birtek sen verebilirsin

minikhikayem geçmiş olsun canım rabbim Şafi ismiyle şifa versin

minikhikayem Allah şifa versin inşallah.

teşekkür ederim kızlar inşallahh en kosa zamanda

doğru söylüyorsun canım ama hazırlıklı olurdum en azından birden görmek/öğrenmek daha çok sarsabilir beni. Bugün gidicez

Kaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.

Çok şükür masallah Kaan’a. Herşey daha iyi olacak insallah. Omuzu da düzelecek Kaanimiz sağlıklı bir şekilde çıkacak hastaneden en yakın zamanda insallah

Daha bebek o canimm hucreleri cok cabukk yenileniyir yenilendikce gecicek allahin izniyle masallahh guclu kaanimizaaa gozlerim doldu valla sevinctenn insallah hastaneden cikicaklar en hasaraiz sekildee

Çok şükür.
Hiç hasar kalmadan çıkacak insallah bütün bu ağır hastalıkların altından.
Sizden de Allah razı olsun.

Cok seviniyorum boyle guzel gelismeleri okuyunca
Cokcokk guclu bi bebek Kaan, masallah ona...
Daha guzel haberlerini 4 gozle bekliyoruuz :)

Bebegimle bugün kesfettigimiz yeni bir eğlenceli etkinliği paylaşmak istiyorum. Belki deneyenler olur. Bizde sonucu kahkahali gülücükler oldu.

HER İKİ ELİNE DE CEVIZ VERDİM. KUCAGIMDA SIRTI BANA DAYALI ORURURKEN BIRBIRINE VURDURDUM.

çıkan sese sesli kahkahalar ile cevap verdi
Çok eğlendik.
Yanında da 2 gün önce 2 yaşını kutladığımız ablası vardı. Onunla da tepsiye döktüğüm cevizlerle findiklari ayirmaca oynadık.

Bir avuç cevizle iki kuzumu da eglendirdim.

Çok şükürler olsun Rabbim'e. Maşallah Kaan kuzuma. Herşey daha da iyiye gidecek inşallah, çok daha iyi olacak

Kac gunluk canim kuzucugun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…