- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.201
İşe yaramış olmasına çok sevimdim canım hep böyle düzenle gidersiniz inşallah :) maşallahSu topik ne iyi ne yararli ya allah razi olsn kurandan senden de cnm sen bahsettikten sonra baldan anneyi takibe aldm ve basladim sitt pata oglen uykularimiz uzasdi gecede daha duzenli en azindan ilk yattiginda eskisi gibi 4 saat uyuyor bu benim icin yettide artti bile
3 gun oldu oglen uykuya geciste sorun yokta gece yatirirken basta aglandi bugun artik 3 dakika suurdu mizmizlandj ve hemen daldiibide su var yuzde yuz doymus olmak istiyor yoksa yarim saate gene kalkiyor zorla morla yedirdigim kadar yediriyorum artik
Biz de kucakta sallayip uyutuyorduk kollar fena olunca ve giderek buyuyecek ne yapacagiz korkusuyla ayaga alistiralim dedik o da ayri bi dert oldu iste. Aslinda en guzeli desteksiz uyku ama nasil basaririz bilemiyorumKundaga sarıp o sekılde kucagında sallayıp aynı sekılde yatırıyor benım annem de.. tabı ben yapamıyorum kundaga girdiği an sinirden ölüyor cıkmak için çırpınıyor. Karada yüzmek dedikleri bu olsa gerek :)
Yollarsan sevinirim canim. Sadece anne sutu mu alıyor bebeğin?Benim bebeğim mesela bugün 6 kere kaka yaptı. Hemen hemen her gün bu kadar yapıyor. Kakası yeni doğduğu zamanki gibi sarı sulu ve içinde susam gibi tanecikler var. İstersen yarın fotoğraf atabilirim :))
Amin canım insallah.Ay cok guldum, allah senide guldursun.
Bizim 4. Ayımız bitti canım 10 dakika falan destekli oturtabilirsin sesi bana 5 buçuk aylık olunca da 10-15 dakika mama sandalyesine oturt yemek yerken sizi görsün dediKızlar bebeklerinizi yavas yavas oturtmaya başladınızmı destekli yani ne zaman başlanacak. Doktorumuz o hazır olduğunda oturur dedi ama bizimki yüksek yastıkla durduğu andan itibaren ağlayıp kalkmak istiyor. Pusette de kendini kaldırmaya çalışıyor. Tam 4 aylık artık yavas yavas destekli oturtsam mı acaba günde bi kaç dk
Ayy o gunleri bide ben görsemBizimki de yarım saat 1 saatte bir meme istiyor. Memede çığlık atan bebe şimdi ayrılmıyor sütün olmasıylada ilgili galiba. Sağlıkları iyi oldun elbet düzene girer
hepinize teşekkür ederim. Dağ gibi adam kaşık kadar kalmış. Ya bi de bizimkilere de güvenemiyorum sütüm kaçmasın diye bana eksik anlatıyolar gibi geliyo teyit de edemiyorum. En son kendini abim olarak tanıtıyomuşgarip cevaplar.. Radyasyondan dediler. Araştırdım, kanserin ilerleyen safhasıymış.. Tekrar teşekkürler..
minikhikayem geçmiş olsun canım rabbim Şafi ismiyle şifa versin
minikhikayem Allah şifa versin inşallah.
Canim cok cok gecmis olsun sana dogrulari soyleselerde senin yapabioicegin birsey yokki ne yazikki, hersey allahtan bence dogru olani yapiyorlar sen uzulsen sutun gitse bebegin anne sutunden mahrum kalicak en azindan onu engellemeye calisiyorlar babana yapilabilcek birsey olsa ailen hemen yapar ama bebegine sutunu birtek sen verebilirsin
teşekkür ederim kızlar inşallahh en kosa zamanda
doğru söylüyorsun canım ama hazırlıklı olurdum en azından birden görmek/öğrenmek daha çok sarsabilir beni. Bugün gidicez
Çok şükür masallah Kaan’a. Herşey daha iyi olacak insallah. Omuzu da düzelecek Kaanimiz sağlıklı bir şekilde çıkacak hastaneden en yakın zamanda insallahKaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.
Kaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.
Çok şükür.Kaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.
Cok seviniyorum boyle guzel gelismeleri okuyuncaKaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.
Kaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.
Kac gunluk canim kuzucugun :)Bebegimle bugün kesfettigimiz yeni bir eğlenceli etkinliği paylaşmak istiyorum. Belki deneyenler olur. Bizde sonucu kahkahali gülücükler oldu.
HER İKİ ELİNE DE CEVIZ VERDİM. KUCAGIMDA SIRTI BANA DAYALI ORURURKEN BIRBIRINE VURDURDUM.
çıkan sese sesli kahkahalar ile cevap verdi
Çok eğlendik.
Yanında da 2 gün önce 2 yaşını kutladığımız ablası vardı. Onunla da tepsiye döktüğüm cevizlerle findiklari ayirmaca oynadık.
Bir avuç cevizle iki lüzumu eglendirdim.
6 yaş 4 ay 4 günlükKac gunluk canim kuzucugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?