2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ya içim titredi var ya. sağlıkla dönsün aramıza, inşallah!

Ayyy ayy masallah barekallah...rabbimim mucizesi cok

Allah’ıma bin şükür annesine babasına bağışladı Kaan’ı iyi olacak her şey çok güçlü bir bebek aynı ailesi gibi Allahım en kısa zamanda güzel sağlıklı günler nasip etsin

BEnim kız kundağı darmadağın ediyor. O yüzden kundaklamak yerine sakinleşene kadar ellerini tutuyoruz. Yoksa mümkün değil uyumuyor.

Cook gecmis olsun..allah sifasini versin isallah

amin canım sağol inşallah

oh çok güzel haber, inşallahh daha da iyilerini alalım..

Biz de kucakta sallayip uyutuyorduk kollar fena olunca ve giderek buyuyecek ne yapacagiz korkusuyla ayaga alistiralim dedik o da ayri bi dert oldu iste. Aslinda en guzeli desteksiz uyku ama nasil basaririz bilemiyorum
Desteksiz uyku çok iyi de eğer sakinleştirmezsem benim kızım ağlamaktan çatlar ölür herhalde Allah korusun. Annem tavandan salıncak kuralım orada sallayalım diyor ama o salıncaktansa ayakta sallamayı tercih ederim. O salıncağa alışan bebeler evlerinden başka yerde uyuyamayabiliyorlarmış. Düşünsene tatile gittin otele salıncak mı kuracaksın :)

Ben de kucağımda otururken elleriyle alkış yapıyorum çok hoşuna gidiyor. Cevizi biz de deneyelim bakalım :)

Hahhhhaa :) haklisin ayaklar portatif yatak

Annem de yengem hep şey der kızım ayağında sallanmayı bilsin ki ayağın heryere senşnle geliyor uyutursun rahat :)

Canım Allah şifalar versin inşallah baban sağlığına kavusur morel önemli yanında olmanız onu mutlu eder

İyi akşamlar kızlar bugün 4. Ay kontrolumüz ve aşkımız vardı. Her şey çok şükür yolundaymış ama bıngıldağı erken kapanabilir dedi hemşire. Geçen ay çocuk doktoruna götürmüştük o da aynı şeyi dedi erken kapanabilir 6. Ay civarı oapanabilirmiş ama önemli değil dedi. Önemli olan kafa çevresinin düzenli büyümesiymiş ama ne bileyim yaa huzursuz oldum böyle bişiyle karşılaşan oldu mu hiç kızlar

merhaba. oğlum 4 aylık ve bıngıldak kapanmak üzere. ben özellikle sordum, 3.aydan sonra kapanması normal, endişelenme dedi doktorum.

Daha bugun bir doktor bingildakla ilgili paylasim yapmis bir bak istersen canim,
https://www.instagram.com/p/BeDTPj3BNRA/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…