- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.221
ya içim titredi var ya. sağlıkla dönsün aramıza, inşallah!Kaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.
Masalllaah pamuklara6 yaş 4 ay 4 günlük
2 yaş 2 günlük
4 ay 2 günlük.
3 pamuk kızım var :)
6 yaş 4 ay 4 günlük
2 yaş 2 günlük
4 ay 2 günlük.
Ayyy ayy masallah barekallah...rabbimim mucizesi cokKaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.
Masallah canim ne güzel allah bağışlasın6 yaş 4 ay 4 günlük
2 yaş 2 günlük
4 ay 2 günlük.
Allah’ıma bin şükür annesine babasına bağışladı Kaan’ı iyi olacak her şey çok güçlü bir bebek aynı ailesi gibi Allahım en kısa zamanda güzel sağlıklı günler nasip etsinKaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.
BEnim kız kundağı darmadağın ediyor. O yüzden kundaklamak yerine sakinleşene kadar ellerini tutuyoruz. Yoksa mümkün değil uyumuyor.Kundaga sarıp o sekılde kucagında sallayıp aynı sekılde yatırıyor benım annem de.. tabı ben yapamıyorum kundaga girdiği an sinirden ölüyor cıkmak için çırpınıyor. Karada yüzmek dedikleri bu olsa gerek :)
Cook gecmis olsun..allah sifasini versin isallah
Kaan bebeği diyalizden çıkarmışlar şuan yanımda yazdı.idrar çıkışı olup olmadığına tekrar bakacaklarmış.yavaş yavaş solunum desteğini düşürüyorlarmış.sağ gözünde ışık reflex kaybı vardı o da düzelmiş çok şükür.dün akşam hemşireler de her iki ayakta da hareket var demiş.çok sevinmişler.sol omuzunu hiç oynatmıyormuş ama.
Desteksiz uyku çok iyi de eğer sakinleştirmezsem benim kızım ağlamaktan çatlar ölür herhalde Allah korusun. Annem tavandan salıncak kuralım orada sallayalım diyor ama o salıncaktansa ayakta sallamayı tercih ederim. O salıncağa alışan bebeler evlerinden başka yerde uyuyamayabiliyorlarmış. Düşünsene tatile gittin otele salıncak mı kuracaksın :)Biz de kucakta sallayip uyutuyorduk kollar fena olunca ve giderek buyuyecek ne yapacagiz korkusuyla ayaga alistiralim dedik o da ayri bi dert oldu iste. Aslinda en guzeli desteksiz uyku ama nasil basaririz bilemiyorum
Evet sadece anne sütü.Yollarsan sevinirim canim. Sadece anne sutu mu alıyor bebeğin?
Ben de kucağımda otururken elleriyle alkış yapıyorum çok hoşuna gidiyor. Cevizi biz de deneyelim bakalım :)Bebegimle bugün kesfettigimiz yeni bir eğlenceli etkinliği paylaşmak istiyorum. Belki deneyenler olur. Bizde sonucu kahkahali gülücükler oldu.
HER İKİ ELİNE DE CEVIZ VERDİM. KUCAGIMDA SIRTI BANA DAYALI ORURURKEN BIRBIRINE VURDURDUM.
çıkan sese sesli kahkahalar ile cevap verdi
Çok eğlendik.
Yanında da 2 gün önce 2 yaşını kutladığımız ablası vardı. Onunla da tepsiye döktüğüm cevizlerle findiklari ayirmaca oynadık.
Bir avuç cevizle iki kuzumu da eglendirdim.
Resim yollar misin canimEvet sadece anne sütü.
Hahhhhaa :) haklisin ayaklar portatif yatakDesteksiz uyku çok iyi de eğer sakinleştirmezsem benim kızım ağlamaktan çatlar ölür herhalde Allah korusun. Annem tavandan salıncak kuralım orada sallayalım diyor ama o salıncaktansa ayakta sallamayı tercih ederim. O salıncağa alışan bebeler evlerinden başka yerde uyuyamayabiliyorlarmış. Düşünsene tatile gittin otele salıncak mı kuracaksın :)
Annem de yengem hep şey der kızım ayağında sallanmayı bilsin ki ayağın heryere senşnle geliyor uyutursun rahat :)Desteksiz uyku çok iyi de eğer sakinleştirmezsem benim kızım ağlamaktan çatlar ölür herhalde Allah korusun. Annem tavandan salıncak kuralım orada sallayalım diyor ama o salıncaktansa ayakta sallamayı tercih ederim. O salıncağa alışan bebeler evlerinden başka yerde uyuyamayabiliyorlarmış. Düşünsene tatile gittin otele salıncak mı kuracaksın :)
Canım Allah şifalar versin inşallah baban sağlığına kavusur morel önemli yanında olmanız onu mutlu ederKaandan haber varmı göremedim. Moralim aşırı bozuk babam sarılık olmuş. Yarın görme ihtimalimiz var hazırmıyım bilmiyorum. Duşta uzun uzun ağladım, karaciğer kanseriyle ilgili hiç iyi bahsetmiyolar... Mina da çok huysuzdu sarılık haberini almadan önce dahi. Dayısıyla yengesi geldi bi dünya ağladı hatta öyle ki yüzü kıpkırmızı et kesti korktu çok içini çeke çeke.. Bazen böyle yapıyor anlayamıyoruz neden, nasıl engelleriz..
merhaba. oğlum 4 aylık ve bıngıldak kapanmak üzere. ben özellikle sordum, 3.aydan sonra kapanması normal, endişelenme dedi doktorum.İyi akşamlar kızlar bugün 4. Ay kontrolumüz ve aşkımız vardı. Her şey çok şükür yolundaymış ama bıngıldağı erken kapanabilir dedi hemşire. Geçen ay çocuk doktoruna götürmüştük o da aynı şeyi dedi erken kapanabilir 6. Ay civarı oapanabilirmiş ama önemli değil dedi. Önemli olan kafa çevresinin düzenli büyümesiymiş ama ne bileyim yaa huzursuz oldum böyle bişiyle karşılaşan oldu mu hiç kızlar
İyi akşamlar kızlar bugün 4. Ay kontrolumüz ve aşkımız vardı. Her şey çok şükür yolundaymış ama bıngıldağı erken kapanabilir dedi hemşire. Geçen ay çocuk doktoruna götürmüştük o da aynı şeyi dedi erken kapanabilir 6. Ay civarı oapanabilirmiş ama önemli değil dedi. Önemli olan kafa çevresinin düzenli büyümesiymiş ama ne bileyim yaa huzursuz oldum böyle bişiyle karşılaşan oldu mu hiç kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?