2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

İyiyiz canim.insallah herkes iyidir. Kaanla ilgili okuyamadim ne oldu. Acil sifalar dilerim. İki cocukla goremiyorum buraya. Okuyamadim.

M Mismommy canım uzun zamandır aramızda yoksun herey yolundadır umarım sana bir sorum olucak sen brasun kulaktan ateş ölçer tavsiye etmiştin onun numarasını yazabilir misin bana
Gec oldu biraz ama braun 6020 modeli. Cok teferruhatli hassas oluyor. Ne alacaksaniz orta karar birsey almakta fayda var

Kızlar balkonumda kızımın park salıncağından var bugun tam güneş varken oğlumu çıkardım kızımın ısrarıyla salıncağa oturttum nasıl mutlu nasıl güldü ama esiyor diye hemen eve aldım baya ağladı eve girdiği için

Gec oldu biraz ama braun 6020 modeli. Cok teferruhatli hassas oluyor. Ne alacaksaniz orta karar birsey almakta fayda var
Sağol canım merak etmiştim uzun zamandır olmayınca biz bi çocukla baş edemiyoruz sende iki tane allah kolaylık versin sağlıkları iyi olsun

Bunda paylaştığım uyku düzenini denedim ilk 15 dk süperdi gözleri daldı durdu sonra ağlamalara geçti her ağladığında alıp sakinleştirdim geri yatırdım anında ağladı ama en sonunda öyle bi içli içli ağladıki bende ağlayacaktım aldım şu an sallıyorum yine

Bebeklerde evde sıkılıyor ya arada çıkartmak lazım ama anne yüreği üşütürüz diyede korkuyoruz

Bayılıyor bu minikler dışarıya yaa. Dışarıya giderken giydiği tulumu giydirince anlıyor heyecanlanıyor. Dışarıda da gözünü kırpmadan etrafı izliyor. Bahar gelsede bol bol çıkarsak kuzuları

Ay bu çocuklar dışarıda olmayı çook seviyor
Benim kızım davkapıdan çıkarken gülücükler atıyor:)

Canım benim bebekte ilk baslarda 12 den önce uyumuyordu ama ısrarla erken yatırma cabam sonuc verdi çok şükür en geç 10 da uyumus oluyor insana vakit kalması ne güzelmiş .. önce iyice emziriyoum gazı cıkarıyorum sonra beşiğinde dönence acıyorum ısığı kapıyorum dönence de loş ısık mayısıyor ağlamaya baslıyor bızım ki battaniye emmeye calısıyor emziğe az seker sürünce emiyor hafif sallıyorum uyuyo bu ara 8 30 da baslıyorum uyutmaya

Aynen canım pusete koyunca bazen ağlıyor evde de Koydugum için ama kapıyı görünce nasıl kuzu kesiliyor gözler kocaman oluyor bahar gelse hepimize iyi olcak bebişler de ay olarakta büyük olcaklar rahatlarız inş

Bizde atak haftasındayız o zaman gecenin bir yarısı kalkıyo uyumuyor normalde uyuyo ama birkaç seferdir böyle yapıyo huysuz ağlıyo sürekli ne zaman geçecek bu ataklar ya
Bu atak dönemi 19 haftaya kadar ama biri bitiyor biri başlıyor minikler için de yeni dünyayı keşfetmek zor tabi :)

Ay bu çocuklar dışarıda olmayı çook seviyor
Benim kızım davkapıdan çıkarken gülücükler atıyor:)
Bebeklerde aynı havayı solumaktan skılıyor benim oğlumda çok güleç tanıdık yüzleri görür görmez bide severlerken sesli kahkaha atıyor ama gözüde bende oluyor başka kucaktaysa:)

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum annemden dolayı inşallah bütün hastalarla birlikte bizimkiler de şifaya kavuşurlar

Benim kızım da tam tersi dışarı çıkacağımızı anlasın başlıyor ağlamaya. Üstünü giydirirken ağlıyor, arabada hiç susmadan ağlıyor, Bebek arabasında ağlıyor, ağlaya ağlaya kendisini de beni de perişan ediyor. Çıktığıma çıkacağıma pişman oluyorum.

12 de zar zor uyuttum canım 120 cc mama içirdim acaba aç mı kalıyordu uyanıyor diye sonuç 1.5 da uyardı görmen lazım deli gibi meme arıyor inat ettim vermemek için aç değil çünkü alışkanlıktan emiyor bildiğin krize girdi o nasıl ağlamak aldım emzirdim

Yaa çok zor öyle. Şimdi rahatsız oluyordur belki ama ayaklansın parkın oynamanın tadını alsın eve sokamazsın o zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…